• Online geld verdienen
  • 101 reviews
  • 162 artikelen
Per direct geld lenen zonder documenten of BKR toetsing

Per direct geld lenen zonder documenten of BKR toetsing

Als je per direct geld wilt lenen, dan heb je waarschijnlijk weinig zin in allerlei gedoe. Helaas is het bij veel kredietverstrekkers, waaronder banken, nodig om allerlei documenten en bewijsstukken aan te leveren tijdens je aanvraag. Heb jij redenen waarom je liever geen documenten wilt aanleveren, bijvoorbeeld door een negatieve BKR registratie, of heb je gewoon geen zin in gedoe? Dan wil je natuurlijk graag weten hoe en waar je per direct geld kunt lenen zonder documenten. In dit artikel lees je daar alles over.

Let op: Geld lenen kost geld.

Snel geld lenen zonder papierwerk, kan dat?

Heb je nu geld nodig en wil je graag geld lenen zonder allerlei documenten te moeten opsturen? Dan kun je niet voor een lening terecht bij een bank of kredietverstrekker. Dit komt omdat banken en kredietverstrekkers zich aan allerlei strenge regels moeten houden als het gaat om het verstrekken van leningen. Zo moeten ze onder andere een BKR-toetsing doen, waarmee gekeken wordt of jij in staat bent om een lening te betalen en of je een betrouwbare betaler bent. Zo kan worden voorkomen dat jij een lening krijgt die je eigenlijk niet kunt betalen.

Hoewel je dus niet bij een bank of bij de meeste kredietverstrekkers terechtkunt als je snel wilt lenen zonder documenten, zijn er wel andere opties.

terug naar menu ↑

Hoe kan ik geld lenen zonder gedoe?

In Nederland kun je één soort lening zonder documenten afsluiten en dat is een minilening (ook wel flitslening genoemd). Een minilening is een manier om te lenen zonder papierwerk. Of in ieder geval: zonder BKR-toetsing. Want ook bij het afsluiten van een minilening zal gevraagd worden om bepaalde documenten. Aanbieders van minileningen willen namelijk wel weten of jij in staat bent om de lening te betalen. 

Voorheen bestonden er ook flitsleningen waarbij je helemaal geen documenten hoefde op te sturen, maar die zijn tegenwoordig niet meer toegestaan.

terug naar menu ↑

Waar kan ik per direct geld lenen?

Een flitslening zonder documenten kun je dus alleen afsluiten bij een aanbieder van minileningen. Een betrouwbare aanbieder in Nederland is Saldodipje. Hier kun je een minilening afsluiten van minimaal €100 en maximaal €1.000. Dit bedrag staat na goedkeuring binnen 24 uur op je rekening. Zo kun je dus supersnel geld lenen zonder gedoe.

Het bedrag dat je leent moet je binnen een relatief korte tijd terugbetalen. De looptijd van een minilening bij Saldodipje is namelijk 30 tot 45 dagen. Over het geleende bedrag dien je een rente van maximaal 12% te betalen. Als je een minilening overweegt, is het belangrijk om te bepalen of het terugbetalen binnen de looptijd haalbaar is in jouw situatie. Zo kun je voorkomen dat je uiteindelijk (meer) in de problemen raakt. Kun je de lening niet binnen de looptijd terugbetalen? Dan kun je beter op zoek gaan naar andere opties.

terug naar menu ↑

Geld lenen zonder documenten – Leen van een bekende

Zie je het niet zitten om een minilening af te sluiten of is jouw aanvraag afgewezen? Dan zijn er andere opties om aan geld te komen. Als je snel geld nodig hebt om bijvoorbeeld een rekening te betalen of boodschappen te kunnen doen, dan zou je eventueel kunnen vragen of je geld van een familielid of vriend kunt lenen, als dat een optie is. In dat geval heb je snel geld en loop je geen onnodige risico’s. Leen je geld van een bekende? Zorg dan voor duidelijke afspraken. Bespreek bijvoorbeeld wanneer je het bedrag terugbetaalt en hoe je dat doet. Door je aan die afspraken te houden, voorkom je ruzie.

terug naar menu ↑

Ik heb geld nodig zonder te lenen

Wil je helemaal geen geld lenen en ben je op zoek naar andere manieren om aan geld te komen? Dan zijn er gelukkig genoeg dingen die je kunt doen. Hieronder bespreken we een aantal van de opties die je hebt:

terug naar menu ↑

1. Neem een bijbaantje

Een bijbaantje is een goede manier om aan extra geld te komen. Zo kun je bijvoorbeeld in de horeca gaan werken of voor een callcenter, maar je kunt ook kiezen voor een online bijbaan. Sommige bedrijven laten je vanuit huis werken als klantenservice medewerker of chatoperator. Ook kun je bijvoorbeeld:

terug naar menu ↑

2. Verdien online geld

Een andere manier om snel aan geld te komen, is door online geld te verdienen. Zo kun je bijvoorbeeld enquêtes invullen, deelnemen aan spaarprogramma’s of met cashback shoppen. Door je aan te melden bij de beste panels of de beste spaarprogramma’s kun je tot wel enkele honderden euro’s per maand bijverdienen. Ook kun je:

terug naar menu ↑

3. Verkoop overbodige spullen

Het verkopen van overbodige spullen is een slimme manier om snel aan geld te komen. Je kunt de spullen bijvoorbeeld op een website als Marktplaats of op Facebook Marketplace zetten, maar je kunt er ook voor kiezen om naar een pandjeshuis te gaan. In dat laatste geval krijg je direct geld voor jouw spullen.

terug naar menu ↑

Waar kan ik geld lenen om schulden te betalen?

Als je schulden hebt die je af wilt betalen, dan kun je een saneringskrediet aanvragen. Dit kun je doen via de gemeentelijke schuldhulp. Heb je geen schuldhulp? Dan kun je eventueel een lening aanvragen bij de gemeentelijke Kredietbank of vragen of je geld van een familielid of vriend kunt lenen als het om een lager bedrag gaat. Je kunt ook proberen ervoor te zorgen dat je extra geld verdient, zodat je dat geld kunt gebruiken voor het aflossen van jouw schulden.

terug naar menu ↑

Per direct geld lenen zonder papierwerk

Per direct geld lenen zonder documenten kan door een minilening af te sluiten of door geld van een bekende te lenen. Houd er rekening mee dat een minilening afsluiten extra geld kost en dat het belangrijk is dat je het geleende bedrag binnen de looptijd kunt terugbetalen. Is dat geen probleem? Dan kun je een minilening afsluiten bij Saldodipje. Na goedkeuring van jouw aanvraag, staat het geld binnen 24 uur op je rekening.

terug naar menu ↑

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik geld lenen zonder inkomen?

Geld lenen zonder een (vast) inkomen, is in sommige gevallen mogelijk bij een aanbieder van minileningen, zoals Saldodipje.nl. Ook kun je geld lenen van een particulier, zoals een bekende. Het is ook mogelijk om een aanvraag voor een lening in te dienen bij de gemeentelijke Kredietbank. 

Hoe kom ik snel aan 600 euro?

Snel aan 600 euro komen kan onder andere door een minilening af te sluiten. In dat geval staat het bedrag binnen 24 uur na goedkeuring van je aanvraag op je rekening. Een betrouwbare aanbieder van minileningen is Saldodipje. Daar kun je een bedrag van 100 tot 1.000 euro lenen.

Wie leent geld zonder BKR toetsing?

De enige manier om geld te lenen zonder een BKR toetsing, is het afsluiten van een minilening. Een minilening is een lening voor een bedrag van 100 tot 1.000 euro met een looptijd van 30 tot 45 dagen. Een betrouwbare aanbieder van minileningen in Nederland is Saldodipje.nl.

2 Opmerkingen
  1. Hoi ik wil persoonlijk geld om te lenen.

  2. Na een te dure verbouwing en vakantie probeer ik gaten dicht te lopen zonder gewenst resultaat. Een lening kan ik prima betalen om in rustig vaarwater te komen

    Laat een reactie achter

    enqueteplein.nl