• Online geld verdienen
  • 101 reviews
  • 151 artikelen
Geld verdienen met advertenties klikken of lezen

Geld verdienen met advertenties klikken of lezen

Online zijn talloze manieren te vinden waarop je wat geld zou kunnen bijverdienen. Sterker nog: in sommige gevallen is het zelfs mogelijk om daar echt een leuk inkomen uit te halen. Een van de manieren waarop je wat extra geld zou kunnen verdienen via internet, is door middel van het lezen van, of het klikken op, advertenties. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan het lezen van (reclame) e-mails of het klikken op banners. Ben jij benieuwd hoe en waar je geld kunt verdienen met advertenties lezen of klikken? Lees dan snel verder!

Waar kun je geld verdienen met advertenties klikken?

Als je graag geld wilt verdienen met het klikken op advertenties, dan is het allereerst wel handig als je weet waar je dat zou kunnen doen. Het beste wat je kunt doen als je dit wel ziet zitten, is je aanmelden bij een spaarprogramma. Spaarprogramma’s zijn websites waarop je geld kunt verdienen met het uitvoeren van vaak hele simpele acties. Denk bijvoorbeeld aan het lezen van e-mails, cashback shoppen, het klikken op linkjes of het beoordelen van advertenties.

Meld je aan bij een of meer goede spaarprogramma’s

Om een extra zakcentje bij te kunnen verdienen met de simpele acties waar we het net over hadden, kun je je aanmelden bij een of meer goede spaarprogramma’s. Goede spaarprogramma’s herken je aan de mogelijkheid om op veel verschillende manieren geld te verdienen, aan het ontbreken van een accountscore en aan de goede vergoedingen die je er krijgt.

Aangezien er ook een hoop slechte en/of onbetrouwbare spaarprogramma’s actief zijn, raden we je aan om onze top 8 beste spaarprogramma’s van Nederland eens te bekijken. Als je je bij een of meer van die spaarprogramma’s aanmeldt, weet je zeker dat je met een goed spaarprogramma te maken hebt.

terug naar menu ↑

Manieren om geld te verdienen met advertenties klikken of lezen

Er zijn verschillende manieren waarop advertenties jou een leuke vergoeding op kunnen leveren. Hieronder bespreken we de verschillende opties die je hebt als je graag geld wilt verdienen met het lezen van, of klikken op, advertenties.

terug naar menu ↑

Klikken op banners

Iedereen die enkele uren per dag online is, krijgt dagelijks honderden reclames te zien. Niet alleen staan websites vol met bewegende en schreeuwerige advertenties, maar ook op social media komt geregeld reclame voorbij. Nu scroll je waarschijnlijk snel langs dit soort reclames of geef je je aandacht er niet eens aan. Maar wat nou als je geld zou kunnen verdienen door die advertenties wél te bekijken?

Geld verdienen met klikken op banners

Klikken op banners kan je in principe op twee manieren geld opleveren. Zo zijn er de betaalde klikbanners, waarbij je een vergoeding krijgt door op de banner te klikken. Ook zijn er banners waar je op kunt klikken om kans te maken op een prijs. Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat iedere 100ste klikker een prijs ontvangt. De rest krijgt dan niets.

Tip: Wil je graag zoveel mogelijk geld verdienen met banners klikken? Meld je dan aan bij de beste spaarprogramma’s.

terug naar menu ↑

Nieuwe advertenties beoordelen

Lijkt het jou leuk om je mening te geven over advertenties/reclames voordat deze op internet of tv verschijnen? Dat is heel goed mogelijk. Veel bedrijven laten hun nieuwe advertenties of reclames namelijk eerst beoordelen, voordat ze deze plaatsen. En jij kunt betaald krijgen voor die beoordeling.

Geld verdienen met reclames beoordelen

Om te peilen wat de consument van een nieuwe advertentie of reclame vindt, schakelt een bedrijf een onderzoekspanel in. Als jij lid bent van zo’n panel, dan kun je de reclame of advertentie bekijken, je mening geven en daarvoor betaald krijgen.

Soms vind je dit soort onderzoeken bij spaarprogramma’s, maar meestal worden ze uitgezet bij speciale onderzoekspanels. Om mee te kunnen doen aan dit soort onderzoeken, kun je je aanmelden bij de beste betaalde onderzoekspanels van Nederland en België.

Tip: Schrijf je bij meerdere (of alle) panels in om enkele honderden euro’s per maand te kunnen verdienen.

terug naar menu ↑

Reclame e-mails lezen

Iedereen met een mailaccount zal vast wel herkennen dat daar dagelijks enkele tientallen reclamemails op binnenkomen. Die mailtjes zijn vaak een poging van bedrijven om jou te verleiden om iets te kopen. De kans is groot dat je dit soort mailtjes hoogst irritant vindt en ongelezen naar de prullenbak verplaatst. Maar wat nou als je geld zou krijgen om die mails wél te lezen? Zou je ze dan nog steeds zo vervelend vinden?

Geld verdienen met e-mails lezen

Geld verdienen met het lezen van e-mails is namelijk mogelijk. Online spaarprogramma’s bieden jou een vergoeding voor het lezen van de e-mails die hun partners aanbieden. De vergoeding hiervoor is vaak maar een halve of een hele eurocent, maar kost ook heel weinig tijd. Je opent de mail, klikt op de link en klaar.

Soms krijg je e-mails waarbij je extra betaald krijgt als je ingaat op de advertentie of de actie die in de mail staat. In veel gevallen dien je dan bijvoorbeeld een aankoop te doen. Zo kun je nog meer verdienen met het lezen van de e-mail en profiteer je ook nog eens van een fijne aanbieding.

terug naar menu ↑

Cashback

Cashback betekent ‘geld terug’ en dit kun je krijgen op je online aankopen als je deze via een link, button of advertentie op een cashback website doet. Als je vervolgens via die link naar de webshop gaat en daar daadwerkelijk een aankoop doet, krijg je achteraf geld terug op je aankoop van de cashback website. Zo kun je dus geld verdienen met het doen van online aankopen waar je anders niets voor terug had gekregen.

De beste spaarprogramma’s bieden je ook de kans om met cashback te shoppen bij de webshops die bij hen zijn aangesloten. De beste websites werken samen met enkele duizenden webshops, waardoor je geld kunt verdienen met haast al je online aankopen. Daarnaast vind je er ook fijne deals en kortingscodes.

Vooral mensen die veel van hun aankopen online doen, kunnen flink wat geld verdienen met cashback shoppen. Zo zou je op deze manier tot wel €1000,- per jaar kunnen verdienen.

3 Opmerkingen
  1. Ik ontvang graag meer informatie?

  2. Goed om geld te verdienen.

    Laat een reactie achter

    enqueteplein.nl