• Online geld verdienen
  • 101 reviews
  • 161 artikelen
Geld lenen binnen 1 uur op je rekening? – Snel geld lenen

Geld lenen binnen 1 uur op je rekening? – Snel geld lenen

Heb je dringend geld nodig om een aankoop te kunnen doen of om een rekening te kunnen betalen en heb je dat geld niet op je rekening staan? Dan ben je waarschijnlijk op zoek naar een manier om dat geld zo snel mogelijk bij elkaar te krijgen. Vraag je je af of je geld kunt lenen dat binnen 1 uur op je rekening staat? In dit artikel vertellen we je alles over de mogelijkheden.

Waar kan ik per direct geld lenen?

Als je om wat voor reden dan ook snel geld nodig hebt, dan wil je dat natuurlijk ergens kunnen lenen waar je niet weken hoeft te wachten op een akkoord. Helaas is dit bij de meeste banken en andere kredietverstrekkers wel het geval. Dit komt mede doordat banken en de meeste andere kredietverstrekkers verplicht zijn om allerlei checks uit te voeren. Zo kijken ze bijvoorbeeld of je een BKR-registratie hebt en of het voor jou dus wel of niet mogelijk is om een lening af te sluiten. Omdat het proces van een lening aanvragen bij een bank of andere kredietverstrekker lang kan duren, kan het zijn dat je op zoek bent naar een alternatief.

terug naar menu ↑

Lenen met een negatieve BKR registratie

Een andere reden waarom je niet bij een bank of een andere kredietverstrekker kunt of wilt lenen, kan te maken hebben met een negatieve BKR-registratie. Heb je die? Dan is de kans groot dat jouw aanvraag voor een lening door de bank of kredietverstrekker wordt afgewezen, omdat het risico voor hen te groot is om jou een lening te verstrekken. 

terug naar menu ↑

Lenen bij een aanbieder van minileningen

Anders dan banken en andere kredietverstrekkers, hebben verstrekkers van minileningen niet met zulke strenge regels te maken. Hierdoor is het vaak wel goed mogelijk om daar een lening af te sluiten. Zo’n minilening is in de meeste gevallen een lening van minimaal €100 tot maximaal €1.000. Omdat de regels voor aanbieders van minileningen minder streng zijn, kun je daar vaak evengoed geld lenen als je een negatieve BKR registratie hebt. Ook neemt de aanvraag veel minder tijd in beslag. Een bekende en betrouwbare aanbieder van minileningen is Saldodipje.nl.

terug naar menu ↑

Binnen 1 uur geld op je rekening

Voorheen bestonden er leningen waarbij je binnen een uur geld op je rekening ontving. Dat is tegenwoordig niet meer zo. Dat komt omdat verstrekkers van minileningen tegenwoordig wel moeten bekijken of iemand die wil lenen dat daadwerkelijk kan betalen. Om dit te kunnen bepalen, dien je bepaalde informatie te verstrekken. Zo zul je onder andere moeten aangeven wat voor soort inkomen je hebt en hoe hoog dat inkomen is. Op die manier kan de aanbieder bepalen of je de lening wel of niet kunt betalen.

Eerder waren er geen regels voor flitskredieten, waardoor iedereen een lening kon aanvragen en het geld supersnel op je rekening stond. Dat resulteerde erin dat veel mensen een lening aanvroegen, terwijl ze dat eigenlijk niet konden betalen, waardoor ze in financiële problemen terechtkwamen. De huidige regels moeten dat voorkomen.

terug naar menu ↑

Een minilening afsluiten, is dat een goed idee?

Een minilening afsluiten kan een goed idee lijken als je snel geld nodig hebt, maar het is wel belangrijk dat je voor jezelf bepaalt of het in jouw situatie mogelijk is om die lening op tijd terug te betalen. Het nadeel van een minilening is namelijk dat het geleende bedrag vaak al binnen 30 tot 45 dagen terugbetaald moet worden. Bekijk dus kritisch of dat voor jou mogelijk is. Zo niet, dan kun je beter op zoek gaan naar een alternatief om (meer) financiële problemen te voorkomen.

terug naar menu ↑

Lenen van een particulier

Heb je snel geld nodig, maar wil of kun je geen minilening afsluiten? Dan is het lenen van een particulier misschien een optie. Dit kan bijvoorbeeld een familielid of bekende zijn. Vooral als je een laag bedrag wilt lenen, is dit vaak de handigste optie. Het fijne is dat je in dit geval het geld ook vaak al snel op je rekening hebt staan.

Als je geld gaat lenen van een bekende, dan is het belangrijk dat je daar samen duidelijke afspraken over maakt. Zo is het voor beide partijen duidelijk wat de verwachtingen zijn. Door je vervolgens ook netjes aan de gemaakte afspraken te houden en het bedrag binnen de afgesproken tijd terug te betalen, zorg je ervoor dat er geen ruzie ontstaat.

terug naar menu ↑

Wie kan mij 1500 euro lenen?

1500 euro lenen kan bij een aanbieder van minileningen. Een bekende en betrouwbare aanbieder van minileningen is Saldodipje. Daar kun je een lening aanvragen van minimaal 100 tot maximaal 1.000 euro, zelfs als je een negatieve BKR registratie hebt.

terug naar menu ↑

Waar kan ik 2000 euro lenen?

Als je 2000 euro wilt lenen, dan kun je dat onder andere doen bij Santander. Daar kun je een lening afsluiten en in maximaal 72 maanden weer terugbetalen. Kun je niet bij Santander lenen omdat je een negatieve BKR-registratie hebt? Dan kun je eventueel voor een minilening kiezen, bijvoorbeeld bij Saldodipje. In dat geval kun je een bedrag tot 1000 euro lenen.

terug naar menu ↑

Waar kan ik 1000 euro lenen?

1000 euro lenen kan door een minilening af te sluiten. Hierbij sluit je een lening af van minimaal 100 en maximaal 1000 euro, die je binnen 30 tot 45 dagen terugbetaalt. Een bekende aanbieder van minileningen is Saldodipje.nl. Daar kun je in de meeste gevallen ook voor een lening terecht als je een negatieve BKR registratie hebt.

terug naar menu ↑

Geld lenen dat snel op je rekening staat

Als je snel geld wilt lenen, dan is het lenen van een particulier vaak de meest voordelige optie. Heb je die optie niet? Dan zou je eventueel een minilening af kunnen sluiten. Een minilening aanvragen kost slechts een paar minuten van je tijd en na goedkeuring staat het geld vaak al binnen 24 uur op je rekening. Een bekende en betrouwbare aanbieder van minileningen is Saldodipje.nl. Daar kun je een minilening afsluiten van €100 tot €1.000. Dit bedrag dien je binnen 30 tot 45 dagen terug te betalen.

terug naar menu ↑

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik vandaag nog aan geld komen?

Vandaag nog aan geld komen kan door overbodige spullen te verkopen, enquêtes in te vullen, door deel te nemen aan spaarprogramma’s of door klusjes te doen. Ook zou je geld kunnen lenen van een bekende of eventueel een minilening kunnen afsluiten.

Welke bank geeft makkelijk een lening?

Of een bank gemakkelijk een lening geeft, hangt af van jouw situatie. Heb je bijvoorbeeld een negatieve BKR registratie? Dan is de kans klein dat een bank jou een lening wil geven. In dat geval kun je vaak wel terecht bij een aanbieder van minileningen, zoals Saldodipje, daar die geen BKR toets uitvoeren.

Waar kan ik snel 300 euro lenen?

Snel 300 euro lenen is het handigst van een particulier, bijvoorbeeld een vriend of familielid. Is dat niet mogelijk? Dan kun je voor een minilening kiezen. Een betrouwbare aanbieder van minileningen is Saldodipje. Daar sluit je zonder BKR toetsing een minilening af voor 100 tot 1000 euro. 

6 Opmerkingen
  1. Ik wil graag mee helpen.

  2. Ik heb geld nodig om mensen te helpen bij de aardbeving in mijn land.

  3. Heb geen geld om eten voor mijn kinderen te halen

  4. Wil dat geld gebruiken voor een andere auto moet vaker naar het Ziekenhuis heb de echt nodig

    Laat een reactie achter

    enqueteplein.nl