• Online geld verdienen
 • 101 reviews
 • 156 artikelen
Geld verdienen met online spaarprogramma’s

Geld verdienen met online spaarprogramma’s

Spaarprogramma’s zijn websites waarop je op veel verschillende manieren geld kunt verdienen. De acties die je een vergoeding opleveren zijn heel divers, wat ervoor zorgt dat het meedoen leuk blijft. Online zijn een hoop verschillende spaarprogramma’s te vinden, maar lang niet al die websites zijn betrouwbaar en/of goed. Wil je weten welke spaarprogramma’s wél de moeite waard zijn, hoe die websites precies werken en hoeveel je er zou kunnen verdienen? In dit artikel lees je er alles over.

Wat is een spaarprogramma?

Een spaarprogramma is een website waarop je geld kunt verdienen met het uitvoeren van (vaak simpele) acties. De vergoedingen voor die acties worden in je account gestort, waar je ze op kunt sparen tot je een bepaald bedrag hebt bereikt. Zodra je genoeg bij elkaar hebt gespaard, kun je dat bedrag uit laten keren op je bankrekening of in de vorm van waardebonnen.

Online zijn een hoop verschillende spaarprogramma’s te vinden. Hoewel het fijn is dat er zo’n groot aanbod is, is het daardoor ook heel lastig om te bepalen welke van deze sites nou eigenlijk het beste zijn. Welke spaarprogramma’s bieden je bijvoorbeeld de hoogste vergoedingen? Bij welke kun je op de meeste manieren geld bijverdienen? En welke websites zijn het meest betrouwbaar?

terug naar menu ↑

Goede spaarprogramma’s

Omdat we ons kunnen voorstellen dat je niet goed weet waar je moet beginnen, hebben we de top 8 beste spaarprogramma’s van Nederland voor je samengesteld. Hierin staan alleen spaarprogramma’s die betrouwbaar zijn, die goed betalen en die werken zonder accountscore. De top 8:

Het enige wat je moet doen om geld te gaan verdienen, is je gratis aanmelden bij een of meer van deze spaarprogramma’s. Na je aanmelding kun je beginnen met het verdienen van geld en in veel gevallen krijg je zelfs direct een fijne aanmeldbonus.

Tip: We raden je aan om je bij meerdere (of zelfs alle) spaarprogramma’s in de lijst aan te melden om extra veel geld te kunnen verdienen.

terug naar menu ↑

Hoe kun je geld verdienen?

Zoals hierboven al even genoemd, kun je als lid van een spaarprogramma geld verdienen door middel van verschillende activiteiten. De meeste activiteiten leveren je een kleine vergoeding op, maar er zijn ook acties waarmee je meer kunt verdienen. De manieren waarop je geld kunt verdienen, verschillen per spaarprogramma. Zo zou je bijvoorbeeld geld kunnen verdienen met:

 • klikken op banners
 • enquêtes invullen
 • e-mails lezen
 • nieuwe leden aanbrengen
 • pagina’s op social media liken
 • spelletjes spelen
 • meedoen aan loterijen of winacties
 • cashback shoppen

De ene actie levert je meer geld op dan de andere. Zo levert het invullen van enquêtes in veel gevallen een leuke vergoeding op en kun je met cashback-acties flink wat geld terugkrijgen op je online aankopen. De kracht van spaarprogramma’s zit hem vooral in het gebruikmaken van alle opties die er zijn. Door gebruik te maken van alle verschillende mogelijkheden kunnen je verdiensten flink oplopen.

terug naar menu ↑

Hoeveel kun je verdienen met een spaarprogramma?

Hoeveel je kunt verdienen, hangt voornamelijk af van bij hoeveel spaarprogramma’s je je inschrijft en hoeveel tijd je investeert in het uitvoeren van de diverse acties. Daarnaast ligt het ook aan de hoeveelheid manieren die je gebruikt om geld te verdienen.

Als je je bij meerdere spaarprogramma’s aanmeldt, kun je meer acties uitvoeren en dus ook meer geld verdienen. Op het moment dat je actief gebruikmaakt van de verschillende manieren om geld te verdienen en daar regelmatig tijd aan besteedt, zou je tot wel enkele honderden euro’s per maand kunnen verdienen.

Naast het lezen van e-mails, klikken op banners en invullen van enquêtes, kun je bij spaarprogramma’s ook nog cashback shoppen bij de aangesloten webshops. Als je dat doet, kun je geld verdienen met het doen van je online aankopen. Vooral mensen die toch al het grootste deel van hun aankopen via internet doen, kunnen hier flink wat geld mee besparen/verdienen.

Cashback shoppen houdt namelijk in dat je geld terugkrijgt op een online aankoop die je via een linkje of button op de website van het spaarprogramma hebt gedaan bij een webshop. Hierbij krijg je een deel van het aankoopbedrag terug, zonder dat je daar echt extra moeite voor hoeft te doen. In sommige gevallen kan de korting oplopen tot wel 15% op het aankoopbedrag.

Cashback shoppen zou je tot wel €1000,- per jaar kunnen opleveren. Dat is allemaal geld dat je anders gewoon zou laten liggen. Gebruikmaken van deze optie is dus zeker aan te raden.

terug naar menu ↑

Waarom krijg je betaald?

Het kan zijn dat je je afvraagt waarom je betaald zou krijgen door een spaarprogramma om op links te klikken of door online aankopen te doen. Het antwoord op die vraag is simpel: het spaarprogramma verdient er zelf ook aan. De website krijgt namelijk geld van de bedrijven achter de banners, e-mails en links, zodra er iemand op klikt of een aankoop doet via zo’n link.

Dus wat doet het spaarprogramma? Die geeft een klein deel van die vergoeding aan haar leden om ervoor te zorgen dat er zoveel mogelijk leden op die links, advertenties en banners gaan klikken. Op die manier verdienen zij meer geld en worden hun leden er ook nog eens beter van. Win-win.

terug naar menu ↑

Onbetrouwbare en/of slechte spaarprogramma’s

Als je online op zoek gaat naar andere spaarprogramma’s dan die in onze top 8 beste spaarprogramma’s staan, dan is de kans aanwezig dat je op de websites van slechte spaarprogramma’s terecht zult komen. Onder slecht verstaan we niet alleen websites die onbetrouwbaar zijn, maar ook spaarprogramma’s die gebruikmaken van een accountscore vallen wat ons betreft in die categorie. Een aantal van dit soort websites zijn:

We raden je aan om dit soort spaarprogramma’s links te laten liggen. Ben je een ander spaarprogramma tegengekomen en vraag je je af of de website betrouwbaar is? Check dan vooral even onze reviews over spaarprogramma’s die je online tegen kunt komen, zodat je weet of het aanmelden bij die website een goed idee is of niet.

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   enqueteplein.nl