• Online geld verdienen
 • 101 reviews
 • 161 artikelen
De 21 beste manieren voor snel geld verdienen

De 21 beste manieren voor snel geld verdienen

Veel mensen zijn ernaar op zoek: manieren om snel geld te verdienen. Niet gek, want alles wordt steeds duurder en met een gemiddelde fulltime baan met minimumloon houd je nauwelijks iets over aan het einde van de maand. Heb je snel geld nodig voor een bepaald doel, bijvoorbeeld een nieuwe auto of een droomreis? Of heb je geen zin om vast te zitten aan vaste werktijden bij een baas, maar wil je wel graag snel geld verdienen? In dit artikel vertellen we je alles over de mogelijkheden.

Hoe kun je snel geld verdienen?

Wie graag snel geld wil verdienen, heeft behoorlijk wat opties. Van online werk tot werk waarbij je de handen uit de mouwen mag steken. Vooral wanneer je je volledig inzet voor een van deze opties of ervoor kiest om meerdere manieren met elkaar te combineren, kun je gemakkelijk en snel geld verdienen. Kun je niet wachten om te beginnen met geld verdienen? Hieronder hebben we een aantal van de mogelijkheden voor je op een rijtje gezet.

terug naar menu ↑

21 manieren om snel geld te verdienen vanuit huis

Wil jij wél graag snel geld verdienen, maar heb je géén zin om daarvoor je huis te moeten verlaten? Geen enkel probleem, want vanuit huis zijn er talloze manieren om jezelf van een (extra) inkomen te voorzien. Kies bijvoorbeeld voor:

1. Enquêtes invullen

Een van de makkelijkste manieren om direct te beginnen met geld verdienen, is door online enquêtes in te gaan vullen. Deze vragenlijsten nemen vaak slechts een aantal minuten van je tijd in beslag en leveren je een leuke vergoeding op. Enquêtes invullen voor geld is een populaire manier om snel geld te verdienen en als je het goed aanpakt, zou je op deze manier tot wel enkele honderden euro’s per maand kunnen verdienen. Gewoon vanuit huis. Wil je vandaag nog starten met deze manier van snel geld verdienen? Meld je dan aan bij de beste enquête sites.

1. 

Toluna

TolunaToluna is een erg bekende enquête site. Het aanmelden is simpel en snel geregeld. Om deel te kunnen nemen aan onderzoeken, dien je minimaal 15 jaar oud te zijn. De voordelen van Toluna zijn onder ...
 • Hoge vergoedingen.
 • Veel enquêtes.
 • Handige app voor op je smartphone.

2. Spaarprogramma’s

Een andere optie die je hebt waarmee je direct aan de slag kunt gaan, is het deelnemen aan spaarprogramma’s. Met deze programma’s kun je op simpele wijze geld verdienen. Zo krijg je bijvoorbeeld een vergoeding voor het klikken op links, het lezen van e-mails of het spelen van spelletjes. Door gebruik te maken van alle opties die een spaarprogramma biedt, kun je op deze manier gemakkelijk en snel geld verdienen. Om het maximale uit je tijd te halen, kun je je het beste aanmelden bij de beste spaarprogramma’s.

EuroClixEuroClix is al 15 jaar het beste spaarprogramma van Nederland. Bij EuroClix spaar je punten (Clix) door middel van verschillende activiteiten. Zodra je 1.000 Clix hebt gespaard, kun je deze laten ...
 • Ontvang direct € 1,95 voor je registratie!
 • Zeer betrouwbare website.
 • Al meer dan 15 jaar een van de beste spaarprogramma‘s.

3. Snel geld verdienen met spelletjes spelen

Vind je het leuk om spelletjes te spelen? Dan is dat een heel goede manier om snel geld te verdienen. Je kunt bijvoorbeeld geld verdienen door jouw gameplays te streamen via Twitch of YouTube of je kunt je aanmelden op websites waarop je geld kunt verdienen met het spelen van spellen als Solitaire, Bubble Shooter en Sudoku. 

Met het spelen van spellen valt flink wat geld te verdienen. Als je games streamt via Twitch en wat naamsbekendheid hebt opgebouwd, kun je al snel meer dan €1.000 per maand verdienen. Met het spelen van games op daarvoor bestemde websites, verdien je meestal ergens tussen de 80 cent en 11 euro per gewonnen spel, waardoor je al snel een flink bedrag per dag kunt binnenhalen.
Meer weten? Lees dan: Geld verdienen met spelletjes

EazeGamesWil je graag geld verdienen met het spelen van spelletjes? Dan ben je EazeGames.com waarschijnlijk al tegengekomen in je zoektocht naar een geschikt platform om dat op te doen.
 • Verdien tussen de €0,80 & €11 per gewonnen spel
 • Onbeperkt gratis oefenen met EazeCoins
 • Meest populaire games (Solitaire, Sudoku, Bingo, en meer)

4. Cashback shoppen

Ben jij iemand die de meeste aankopen online doet? Dan kun je daar vanaf nu geld mee gaan verdienen. Door je aan te melden op een of meer van de beste cashback websites krijg je toegang tot interessante aanbiedingen en acties. Via de website klik je vervolgens door naar de webwinkel waar je je aankoop wilt doen en shop je gewoon zoals je dat gewend bent. Na het voltooien van je aankoop krijgt de cashback website een seintje en krijg jij binnen een bepaalde tijd (dit verschilt per aanbieder) geld terug. Vooral als je haast al je aankopen online doet, kun je op deze manier snel geld verdienen zonder daar veel extra moeite voor te doen.

5. Start een webshop

Het starten van een webshop is een leuke manier om snel geld te verdienen. Het mooie is dat je hiervoor nauwelijks kennis nodig hebt van websites maken, omdat er verschillende simpele mogelijkheden bestaan voor het maken van een webshop, waaronder Shopify. Om een webshop te starten, zijn er een aantal dingen waar je over na dient te denken. Wat ga je verkopen en is daar markt voor? Kies het liefst voor iets wat je zelf leuk vindt of waar je zelf interesse in hebt. Zo is het namelijk een stuk leuker om je tijd en energie erin te steken.

Naast dat je zelf een webshop kunt starten, kun je natuurlijk ook via bestaande kanalen verkopen. Zo kun je bijvoorbeeld huisgemaakte maaltijden verkopen via thuisafgehaald.nl, kun je zelfgemaakte sieraden, boekenleggers of T-shirts verkopen via Etsy, of gebruikmaken van een website als Marktplaats.nl.

6. Affiliate marketing

Heb je een eigen website of veel volgers op social media? Dan zou je snel geld kunnen verdienen met affiliate marketing. Door reclame te maken voor producten of diensten van bedrijven, kun je gemakkelijk een leuk bedrag bijverdienen. Als je veel volgers hebt op social media, dan is de kans zelfs groot dat bedrijven naar jóú toekomen met de vraag of je hun producten wilt promoten. Veel volgers krijgen, kan je dus (veel) geld opleveren. 

Daarnaast kun je reclame maken via je website door je aan te melden bij een netwerk zoals Daisycon. Daar kun je links en banners vinden die je op je website kunt plaatsen. Op het moment dat iemand via zo’n link een aankoop doet (of alleen maar op die link klikt), krijg jij daar een bepaalde vergoeding voor. Simpeler kan het haast niet.

7. Handelen in (tweedehands) producten

Vind je het leuk om te handelen? Dan kun je daar gemakkelijk en snel geld mee verdienen. Vooral als je slim inspeelt op trends en op zoek gaat naar koopjes, kun je hier een leuk inkomen mee genereren. De sleutel is hier: goedkoop inkopen en slim verkopen. Ga bijvoorbeeld op zoek naar koopjes op websites als Marktplaats of bekijk opkomende trends en speel daar slim op in door daar goedkoop een bepaalde hoeveelheid van in te kopen en deze online aan te bieden.

8. Ga aan het werk als tekstschrijver, webdesigner of Virtual Assistant

Ben jij goed in het schrijven van teksten, bouw jij de mooiste websites of heb jij een fijne telefoonstem? Denk er dan eens over na om daar iets mee te gaan doen. Ga bijvoorbeeld aan de slag als (freelance) tekstschrijver, webdesigner of Virtual Assistant. Niet alleen kun je zo doen waar je goed in bent, maar je kunt er ook nog eens een leuk inkomen uithalen als je het goed aanpakt. 

9. Beleggen

Heb jij kennis van de financiële markt of ben je bereid om die kennis op te doen? Dan zou je erover na kunnen denken om te gaan beleggen. Vooral als je een bepaald bedrag aan spaargeld hebt wat je kunt missen, is dit eventueel een idee. Houd er wel rekening mee dat deze manier van geld verdienen risico met zich meebrengt. Je zou je inzet namelijk ook kunnen verliezen als de waarde van de aandelen daalt.

10. Geld verdienen met foto’s

Maak jij mooie foto’s en zou je daar wel wat geld mee willen verdienen? Dan zou je ervoor kunnen kiezen om je foto’s te verkopen. Door je foto’s aan te bieden op een zogenaamde stockwebsite, kun je een vergoeding krijgen voor elke keer dat iemand jouw foto wil gebruiken. Ideaal voor wie unieke en kwalitatieve foto’s maakt.

terug naar menu ↑

11. Podcasthosting voor snelle inkomsten

Start een podcast over een populair onderwerp en bouw snel een publiek op. Met gesponsorde berichten en donaties kun je snel geld verdienen, zelfs in de beginfase van je podcast. Platforms zoals Anchor bieden gratis tools om je te helpen bij het opzetten en verspreiden van je podcast.

terug naar menu ↑

12. Huisdierverzorging als snelle bijverdienste

Word een huisdierenoppas of hondenuitlater en verdien snel geld door voor huisdieren te zorgen terwijl hun eigenaren op vakantie zijn. Plaats een bericht op sociale media om je diensten aan te bieden of zoek naar vacatures op platforms zoals Rover.

terug naar menu ↑

13. Autoverhuur voor directe inkomsten

Verdien snel geld door je auto te verhuren via platforms zoals SnappCar. Als je je auto niet constant gebruikt, kan dit een gemakkelijke manier zijn om extra inkomen te genereren zonder veel tijd te investeren.

terug naar menu ↑

14. Verhuur een kamer voor directe cashflow

Als je een extra kamer hebt in je huis, overweeg dan om deze te verhuren via platforms zoals Airbnb. Dit kan een snelle bron van inkomsten zijn, vooral als je in een populaire toeristische bestemming woont.

terug naar menu ↑

15. Handgemaakte producten verkopen voor snel geld

Verkoop handgemaakte producten zoals sieraden, kunstwerken of handwerk op platforms zoals Etsy. Dit kan een leuke manier zijn om snel geld te verdienen met je creatieve hobby’s, vooral als je al een voorraad hebt.

terug naar menu ↑

16. Huishoudelijke klusjes voor directe betaling

Bied je diensten aan voor huishoudelijke klusjes zoals schoonmaken, boodschappen doen, strijken of tuinieren. Veel mensen zijn bereid om direct te betalen voor hulp bij dit soort taken.

terug naar menu ↑

17. Assisteren bij evenementen voor snelle inkomsten

Word een evenementassistent en help bij het organiseren en uitvoeren van evenementen zoals bruiloften, verjaardagsfeestjes of zakelijke bijeenkomsten. Je kunt snel geld verdienen door te helpen met opbouwen, serveren of opruimen.

terug naar menu ↑

18. Helpen bij verhuizingen voor snelle cash

Bied je diensten aan als verhuizer en help mensen bij het verplaatsen van hun spullen van het ene naar het andere huis. Dit kan snel geld opleveren, vooral als je beschikbaar bent tijdens drukke verhuisperiodes.

terug naar menu ↑

19. Tuinieren voor snelle betaling

Word een tuinier voor mensen die hulp nodig hebben bij het onderhouden van hun tuin. Dit kan snel geld opleveren, vooral als je efficiënt bent in het uitvoeren van taken zoals gras maaien en onkruid wieden.

terug naar menu ↑

20. Huisreinigingsservice voor directe inkomsten

Start een huisreinigingsservice en bied schoonmaakdiensten aan voor huizen en bedrijven. Dit kan een snelle manier zijn om geld te verdienen, vooral als je snel en grondig kunt werken.

terug naar menu ↑

21. Freelance klussen voor snelle inkomsten

Bied je diensten aan als freelancer op platforms zoals Upwork of Freelancer. Je kunt snel geld verdienen door taken uit te voeren zoals schrijven, vertalen, grafisch ontwerp, of programmeerwerk, afhankelijk van je vaardigheden.

terug naar menu ↑

Snel geld verdienen – niet vanuit huis

Ben je niet per se op zoek naar werk wat je vanuit huis zou kunnen doen? Of wil je liever niet online aan de slag? Dan zijn er nog veel meer manieren om snel geld te verdienen. Hieronder hebben we er een aantal voor je verzameld:

Doe mee aan een medisch onderzoek

Wie snel geld wil verdienen, kan zich aanmelden voor medische onderzoeken. Tijdens dit soort onderzoeken wordt bijvoorbeeld nieuwe medicatie uitgetest, voordat die op de markt komt. Voor elk onderzoek gelden andere voorwaarden en regels en ook de opbrengsten verschillen per onderzoek. Houd er rekening mee dat het in veel gevallen zo is dat je een aantal dagen in een onderzoekscentrum moet verblijven. Het voordeel is dat je daar vaak een flinke vergoeding voor ontvangt. Om mee te doen aan medische onderzoeken kun je je bijvoorbeeld aanmelden bij PRA.

Ga oppassen

Met het oppassen op kinderen (van bekenden) kun je vaak gemakkelijk en snel geld verdienen. Vraag in je omgeving of er mensen zijn die een oppas nodig hebben of schrijf je in op websites die zich hierop richten, zoals oudermatch.nl. Ideaal voor wie dol is op kinderen en graag snel geld wil verdienen.

Zorg voor dieren

Gek op dieren? Dan zou je daar je werk van kunnen maken. Zo kun je bijvoorbeeld honden gaan uitlaten of aan de slag gaan als dierenoppas voor mensen die op vakantie gaan of om een andere reden iemand zoeken die hun huisdier eten kan geven en kan verzorgen. Plaats bijvoorbeeld een bericht op social media om te laten weten dat mensen jou kunnen inhuren of vraag eens rond in je kennissenkring of zij iemand weten die op zoek is naar een hondenuitlater of een dierenoppas.

Doe klusjes

Auto’s wassen, grasmaaien, schoonmaken, boodschappen doen of strijkwerk wegwerken, het zijn allemaal manieren om snel wat geld te verdienen. Vraag eens rond in je buurt of je mensen kunt helpen of plaats een bericht op je social media. Een andere manier om jezelf onder de aandacht te brengen, is door een kaartje op te hangen op het advertentiebord in de supermarkt.

Gebruik je auto om geld te verdienen

Lijkt het jou leuk om mensen rond te rijden? Dan zou je aan de slag kunnen gaan als Uberchauffeur. Een andere manier om geld te verdienen met je auto, is door hem te gebruiken om reclame te maken voor bedrijven. Daarnaast zou je je auto eventueel ook kunnen verhuren via bijvoorbeeld SnappCar of geld kunnen verdienen met de rit naar je werk door die rit aan te bieden op blablacar.nl.

Zet je talent in

Kun jij prachtig zingen, ben je erg goed in het bespelen van een instrument of heb jij een ander talent? Dan zou je daarmee je geld kunnen verdienen. Zo kun je bijvoorbeeld optreden op feestjes, jouw teken- of handletter-kunsten inzetten om mooie kaarten of uitnodigingen te maken, of bijvoorbeeld als DJ aan de slag gaan.

Een andere manier om je talent in te zetten, is door (bij)les te gaan geven. Heb jij een talenknobbel? Of speel jij als de beste gitaar? Dan kun je geld verdienen met lesgeven. Ideaal  voor wie het leuk vindt om met mensen te werken en anderen dingen bij te brengen.

Ga aan de slag als bezorger

Steeds meer mensen laten hun maaltijden thuisbezorgen, waardoor er haast altijd wel restaurants in de buurt te vinden zijn die op zoek zijn naar een bezorger. Een ideale optie voor wie het leuk vindt om onderweg te zijn. Door te reageren op een vacature voor bezorger kun je vaak supersnel beginnen met geld verdienen.

terug naar menu ↑

Andere manieren om snel geld te verdienen

Omdat dit artikel wel héél lang wordt als we alle mogelijkheden om snel geld te verdienen uitgebreid gaan bespreken, hebben we hieronder nog een lijst voor je samengesteld met daarin andere opties om snel geld te verdienen.

 • Kijk of je kunt besparen op je vaste lasten, zo kun je gemakkelijk enkele tientallen euro’s per maand ‘verdienen’.
 • Verkoop spullen en kleding die je niet meer nodig hebt om snel wat extra geld te verdienen.
 • Verdien geld met gamen door te gaan streamen via bijvoorbeeld Twitch.
 • Verhuur een kamer in je woning, bijvoorbeeld via Airbnb.
 • Zet jouw kennis in om geld te verdienen. Weet jij bijvoorbeeld alles van afvallen, sport of marketing? Dan kun je die kennis verkopen. Schrijf er een e-book over, ga aan de slag als personal trainer of start een workshop/training.
terug naar menu ↑

Gemakkelijk en snel geld verdienen

Wie graag snel geld wil verdienen, kan dit op veel verschillende manieren doen. Start bijvoorbeeld een eigen webshop, doe mee aan een spaarprogramma of ga aan de slag met het invullen van online enquêtes. Welke manier van snel geld verdienen het beste bij jou past, is voornamelijk afhankelijk van wat je kunt, of je vanuit huis wilt werken of niet, en of je op zoek bent naar vaste inkomsten of eenmalig snel geld. Vooral als je graag langere tijd geld wilt verdienen met een van bovenstaande opties, is het slim om te kijken naar dat wat je leuk vindt om te doen. Dat zorgt er niet alleen voor dat je plezier hebt in het verdienen van je geld, maar zo is de kans ook groter dat dat wat je gaat doen een succes wordt.

4 Opmerkingen
 1. Ik vindt het leuke tips, ik ga het eens proberen!

 2. dank je wel !

 3. ik vind het leuk om dit te lezen om te weten wat je mag den en niet ik vind het zelf fijn om thuis te blijven

  Laat een reactie achter

  enqueteplein.nl