• Online geld verdienen
 • 101 reviews
 • 158 artikelen
Veel geld verdienen, hoe doe je dat? | 13 manieren

Veel geld verdienen, hoe doe je dat? | 13 manieren

Veel geld verdienen is voor veel mensen een grote droom, want veel geld geeft je vrijheid. Je kunt namelijk kopen wat je wilt, doen wat je wilt, en misschien zelfs eerder stoppen met werken, zodat je eerder van je pensioen kunt genieten. Wil jij ook veel geld verdienen en ben je benieuwd hoe je dat zou kunnen doen? In dit artikel lees je er alles over.

Hoe kan ik veel geld verdienen?

Er zijn veel verschillende manieren waarop je veel geld kunt verdienen. Zo kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om te gaan studeren, zodat je als arts, advocaat of piloot aan de slag kunt gaan. Dat zijn namelijk beroepen die je een flink salaris kunnen opleveren. 

terug naar menu ↑

Snel veel geld verdienen

Niet iedereen heeft zin om een langdurige studie te moeten doen om daarna een baan te kunnen vinden met een goed salaris. Gelukkig is het ook voor die mensen heel goed mogelijk om veel geld te verdienen. Sterker nog: het is zelfs heel goed mogelijk om snel veel geld te verdienen.

terug naar menu ↑

Waar kan ik veel geld mee verdienen?

Als we kijken naar waar je veel geld mee kunt verdienen, zonder dat je daar jarenlang voor hoeft te studeren, dan komen we in de meeste gevallen uit op online werkzaamheden. Dit betekent niet per se dat je de hele dag achter een computer hoeft te zitten en allerlei technische kennis moet hebben (of opdoen), maar wel dat het internet toegang biedt tot veel manieren om veel geld te verdienen. 

Ben je benieuwd hoe je veel geld kunt verdienen? Hieronder hebben we verschillende manieren voor je op een rijtje gezet:

terug naar menu ↑

1. Affiliate marketing

Affiliate marketing is een heel goede manier om veel geld te verdienen. In dit geval maak je reclame voor andere bedrijven door hun producten of diensten aan te bevelen op jouw website of social media. Door je aan te melden bij een goed affiliate netwerk, krijg je toegang tot gepersonaliseerde links en advertenties, die jij online kunt plaatsen. Op het moment dat iemand via die link of advertentie een aankoop doet, krijg jij daar geld voor. Het fijne is dat je daar verder niets voor hoeft te doen.

Meer weten over affiliate marketing? Lees dan: Affiliate marketing – Online geld verdienen

terug naar menu ↑

2. Beleggen

Een andere manier om veel geld te verdienen is door jouw geld te beleggen. Veel mensen denken dat je hiervoor een flinke som geld nodig hebt, maar dat is absoluut niet waar. Ook met kleine bedragen is het heel goed mogelijk om te beleggen. Beleggen kun je bijvoorbeeld doen in crypto, aandelen of obligaties. Als je het goed aanpakt, kun je ervoor zorgen dat jouw inleg je een hoop geld op zal leveren. Wel is het goed om er rekening mee te houden dat beleggen niet zonder risico is. Je kunt je inleg namelijk ook verliezen.

Alles weten over beleggen? Lees dan: Beleggen voor beginners – Dit moet je weten

terug naar menu ↑

3. Social media

Een groot deel van de wereldbevolking brengt elke dag meerdere uren door op social media. Het is dus ook niet gek dat je daar tegenwoordig goed geld kunt verdienen. Geld verdienen met social media kan bijvoorbeeld door middel van affiliate marketing, maar er zijn nog veel meer manieren. Zo kun je bijvoorbeeld:

terug naar menu ↑

4. Een eigen website of webshop

Een eigen website of webshop maken, is een andere manier om veel geld te kunnen verdienen. Hiervoor zijn veel verschillende opties. Zo kun je bijvoorbeeld een website maken waarop je een online training, cursus of e-book aanbiedt, waarin je jouw kennis deelt over een bepaald onderwerp. Ook kun je ervoor kiezen om een webshop te starten. Dropshipping is bijvoorbeeld een goede optie als je het leuk vindt om trends in de gaten te houden en geen grote investeringen wil doen. Maak je zelf toffe producten als T-shirts, schilderijen of sieraden? Ook die zou je online kunnen verkopen. Daarnaast zou je kunnen gaan bloggen om geld te verdienen met onder andere advertenties op je website.

terug naar menu ↑

Andere manieren om veel geld te verdienen

Natuurlijk zijn bovenstaande manieren niet de enige die er zijn om veel geld te verdienen. Zo kun je bijvoorbeeld ook:

 1. Betaald enquêtes invullen
 2. Spullen verkopen via Marktplaats
 3. Geld verdienen als chatoperator
 4. Je foto’s verkopen aan stockfotosites
 5. Spelletjes spelen voor geld
 6. Je huis, kamer of auto verhuren
 7. Geld verdienen met schrijven
 8. Klusjes doen voor geld
 9. Meedoen aan medische onderzoeken
terug naar menu ↑

Hoe 500 euro per maand bijverdienen?

500 euro per maand bijverdienen is goed mogelijk. Vanuit huis kun je dit doen door enquêtes in te vullen, deel te nemen aan spaarprogramma’s of door middel van affiliate marketing. Ook het verkopen van jouw kennis door een e-book te schrijven of cursus aan te bieden, kan je al snel enkele honderden euro’s per maand opleveren. Meedoen aan medische onderzoeken betaalt vaak ook erg goed.

terug naar menu ↑

Hoe maak je van 1000 euro 2000 euro?

Van 1000 euro 2000 euro maken is op verschillende manieren mogelijk. Zo kun je je geld bijvoorbeeld beleggen in crypto, aandelen of obligaties. Ook kun je het geld investeren in een eigen onderneming, zoals een webshop. Een andere manier om je geld te verdubbelen, is door te gaan handelen, bijvoorbeeld in tweedehands spullen.

terug naar menu ↑

Hoe verdien je veel geld?

‘Hoe veel geld verdienen’ is een populaire zoekopdracht op Google. En dat is niet voor niets. Veel mensen zijn namelijk op zoek naar manieren om veel geld te verdienen, zeker nu de prijzen stijgen en veel mensen nog maar lastig rondkomen met een minimum inkomen. Veel geld verdienen is gelukkig op verschillende manieren mogelijk. In dit artikel heb je een aantal van die manieren kunnen terugvinden. Zo kun je bijvoorbeeld veel geld verdienen door middel van affiliate marketing, beleggen, social media of een eigen website of webshop. Ook met het spelen van spelletjes, het verkopen van spullen of het doen van klusjes valt veel geld te verdienen.

terug naar menu ↑

Veelgestelde vragen

Welke hobby levert geld op?

Er zijn veel hobby’s die je geld kunnen opleveren. Zo kun je bijvoorbeeld geld verdienen met koken, tuinieren, fotografie, schrijven en gamen. Ook het delen van je mening, het testen van apparaten en het maken van sieraden of schilderijen kan je geld opleveren.

Hoe kun je slapend rijk worden?

Slapend rijk worden kan door een passief inkomen op te bouwen. Dit kun je bijvoorbeeld doen door middel van affiliate marketing. Een passief inkomen kun je ook opbouwen door middel van een eigen webshop of website, beleggen, het verhuren van vastgoed of het aanbieden van online cursussen en trainingen.

Wat moet je doen om miljonair te worden?

Wil je graag miljonair worden? Dan zijn er een aantal dingen die je kunt doen. Focus je allereerst op wat je precies wilt bereiken en hoe je dat wilt doen, bijvoorbeeld door middel van een goedbetaalde baan of eigen onderneming. Bekijk vervolgens hoe je voor meerdere inkomstenbronnen kunt zorgen. Bepaal ook hoe je kunt besparen, zodat je het geld dat je bespaart kunt investeren.

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   enqueteplein.nl