• Online geld verdienen
  • 100 reviews
  • 141 artikelen
Vragen beantwoorden voor geld

Vragen beantwoorden voor geld

Geld verdienen met het beantwoorden van vragen is een populaire manier om een extra zakcentje bij te verdienen. En dat is niet voor niets. Het is namelijk een erg flexibele manier om je maandelijkse inkomen te verhogen. Je kunt het doen waar en wanneer het jou uitkomt. Je hoeft geen rekening te houden met vaste werktijden. En je hoeft niet al maanden van tevoren je vakantie aan te vragen. Ideaal voor wie vrijheid belangrijk vindt en toch een leuk bedrag wil bijverdienen. Wil je weten waar je terechtkunt als je vragen wilt beantwoorden voor geld? In dit artikel lees je er alles over.

Geld verdienen met vragenlijsten

Als je op zoek bent naar een manier om geld te verdienen met het beantwoorden van vragen, dan zul je online een hoop websites tegenkomen waarop dit mogelijk is. Het probleem is dat een flink aantal van die websites misbruik maken van het feit dat zoveel mensen geld bij willen verdienen via het internet. Een mogelijk nog groter probleem is dat de meeste mensen er pas achter komen dat er misbruik van ze is gemaakt als het al te laat is.

terug naar menu ↑

De 8 best betaalde én meest betrouwbare enquête sites

Om te voorkomen dat jouw persoonlijke gegevens bij mensen terechtkomen die daar niet direct goede bedoelingen mee hebben, of om te voorkomen dat je een hoop werk doet en daar uiteindelijk helemaal niets voor ontvangt, kun je je het beste aanmelden bij websites die een goede reputatie hebben. Hierbij is het belangrijk om niet alleen te kijken naar de betrouwbaarheid van zo’n website en of ze het door jou verdiende geld wel echt uitkeren. Maar het is ook slim om te kijken naar welke sites het beste betalen. Zo kun je het maximale halen uit de minuten die je spendeert aan het beantwoorden van vragen.

Om het je makkelijk te maken, hebben we de 8 best betaalde én meest betrouwbare enquête sites voor je op een rijtje gezet. Door je bij deze websites aan te melden, weet je zeker dat je met betrouwbare onderzoekspanels te maken hebt en kun je ook nog eens aan de slag voor de panels die het meest betalen.

Tip: Wil je op de hoogte blijven van nieuwe onderzoekpanels en ander nieuws? Schrijf je dan in op de nieuwsbrief van Enquêteplein.

terug naar menu ↑

Direct beginnen met vragen beantwoorden voor geld

Op alle websites die je in ons overzicht vindt, kun je je aanmelden als panellid. Het aanmelden op deze websites is gratis en vrijblijvend. In een aantal gevallen krijg je zelfs een bonus voor je aanmelding. Zo kun je alleen al door je in te schrijven geld verdienen.

Het inschrijven doe je simpelweg via de website van het onderzoekspanel. Vaak is het aanmelden al binnen enkele minuten geregeld. Na je aanmelding kun je direct beginnen met het invullen van vragenlijsten om geld te verdienen.

Een profiel aanmaken

Om ervoor te zorgen dat alle vragenlijsten die mogelijk interessant voor je zijn ook daadwerkelijk bij jou terechtkomen, doe je er goed aan om je profiel op de enquête site zo volledig mogelijk in te vullen. Zo voorkom je dat je onderzoeken misloopt, of dat je onderzoeken gaat doen waar je na een paar vragen toch niet geschikt voor blijkt.

Waarom krijg je geld voor het beantwoorden van vragen?

Bedrijven schakelen betrouwbare onderzoekspanels in om inzicht te krijgen in hoe een product of dienst ontvangen wordt door de consument. Zo kunnen ze bijvoorbeeld onderzoeken of een product of dienst verbetering nodig heeft. Of de nieuwe reclame die ze hebben gemaakt in de smaak valt, voordat ze het tegen hoge kosten op tv laten zien. Of of de nieuwe website die ze hebben laten maken goed functioneert.

Door de antwoorden die uit het onderzoek komen, kan een bedrijf precies zien waar eventuele verbeterpunten zitten. Op die manier kunnen ze een product, dienst, reclame of website aanpassen, zodat de klant er tevreden mee zal zijn. Met andere woorden: de antwoorden die jij geeft, leveren een bedrijf een hoop waardevolle informatie op.

Juist doordat jouw antwoorden zo belangrijk kunnen zijn, zijn bedrijven bereid om je daar een vergoeding voor te geven, omdat ze jouw inzet en eerlijkheid willen belonen. Deze vergoeding kan oplopen tot wel €7,- per ingevulde vragenlijst.

terug naar menu ↑

Hoeveel kun je verdienen met het invullen van vragenlijsten?

Hoeveel je kunt verdienen met het beantwoorden van vragen, hangt van een aantal factoren af. Wat in ieder geval belangrijk is, is dat je je profiel op de site van het onderzoekspanel zo volledig mogelijk invult. Op die manier krijg je toegang tot vragenlijsten die voor jou interessant zijn. Hoeveel vragenlijsten je in kunt vullen, hangt onder andere af van je leeftijd, geslacht en woonplaats, en hoe interessant je bent voor de bedrijven die de vragenlijsten uitzetten.

Voor elke ingevulde vragenlijst krijg je een vergoeding. Deze vergoeding kan oplopen tot wel 7 euro. Het invullen van een vragenlijst kost je gemiddeld zo’n 10 tot 15 minuten van je tijd. Zo kun je dus een leuk bedrag bijverdienen in relatief weinig tijd.

Verdien geld of waardebonnen

De sites waarop je vragenlijsten kunt invullen, werken meestal met een spaarsysteem. Hierbij kun je de vergoedingen laten uitkeren als je een bepaald geldbedrag hebt behaald. Ook kan het zijn dat je punten spaart die je kunt inwisselen voor waardebonnen van bekende webshops of voor een tegoed op je PayPal-rekening.

terug naar menu ↑

Dé tip om meer geld te verdienen met het beantwoorden van vragen

Wil je graag zoveel mogelijk geld verdienen met het beantwoorden van vragen? Dan kun je je het beste inschrijven bij meerdere onderzoekspanels. Wanneer je je bij verschillende panels inschrijft, heb je namelijk ook toegang tot meer vragenlijsten. En doordat je meer vragenlijsten kunt invullen, kun je logischerwijs ook meer geld verdienen.

Jezelf slechts bij één panel aanmelden, is dus eigenlijk een gemiste kans. Wil je graag zoveel mogelijk geld verdienen met het beantwoorden van vragen? Meld je dan aan bij de 8 best betaalde enquête sites om je inkomsten uit het beantwoorden van vragen zo hoog mogelijk te laten zijn.

1 Reactie
  1. Hey ik wil graag de vragen beantwoorden en zo snel mogelijk geld verdienen om voor school spullen te kopen.

    Laat een reactie achter

    enqueteplein.nl