• Online geld verdienen
 • 101 reviews
 • 162 artikelen
Veel geld verdienen (zonder diploma), hoe doe je dat?

Veel geld verdienen (zonder diploma), hoe doe je dat?

Ben jij op zoek naar een manier om veel geld te verdienen? In dit artikel vind je een aantal manieren waarop je dat kunt doen, zonder dat je daar een diploma voor nodig hebt. Het grootste voordeel is misschien nog wel dat je met deze manieren zelf kunt bepalen waar en wanneer je werkt. Ideaal voor wie veel waarde hecht aan vrijheid en voor wie graag veel geld wil verdienen zonder daar 40 uur per week voor te hoeven werken.

Zonder diploma geld verdienen via internet

Je kunt er je nieuwe kleding kopen, je bankzaken regelen, een nieuwe baan zoeken en je boodschappen doen: het internet. Niet gek dus dat er op datzelfde internet een hoop geld te verdienen valt. Hieronder bespreken we verschillende manieren om online geld te verdienen. En het mooiste is nog: voor geen van deze manieren heb je een diploma nodig. Ideaal voor wie niet in het bezit is van zo’n papiertje.

terug naar menu ↑

1. Affiliate marketing

Affiliate marketing is een van de beste manieren om online geld te verdienen. Affiliate marketing is eigenlijk niets meer dan reclame maken voor de diensten of producten van andere bedrijven. Dit doe je bijvoorbeeld door banners op je website te plaatsen of door links te delen. Op het moment dat mensen op die reclame klikken of een aankoop doen via die link, krijg jij daar geld voor. Om de reclame te kunnen plaatsen, dien je je aan te melden bij een affiliate netwerk, zoals Daisycon.

terug naar menu ↑

2. Een eigen website

Een eigen website maken, kan een goede manier zijn om geld te verdienen. Hierbij heb je verschillende opties. Zo kun je bijvoorbeeld een blog starten over een bepaald onderwerp en daar advertenties op plaatsen die met dat onderwerp te maken hebben. Maar je kunt bijvoorbeeld ook een vergelijkingssite maken, waarop mensen verzekeringen, energiemaatschappijen, telefoonabonnementen of internetproviders met elkaar kunnen vergelijken. 

Door je bij een affiliate netwerk aan te melden, kun je een automatische vergelijker of advertenties op je website plaatsen. Zo krijg jij geld als mensen via jouw website doorklikken naar een aanbieder en/of daar iets kopen/afsluiten.

Andere manieren om geld te verdienen met je website:

 • Schrijf een e-book over iets waar je verstand van hebt en biedt die te koop aan op je website.
 • Verkoop advertentieruimte op je website via Google Adsense.
 • Maak gebruik van e-mailmarketing.
terug naar menu ↑

3. Social media

Een andere manier om online geld te verdienen, is door middel van social media. Zo kun je je social media bijvoorbeeld gebruiken voor affiliate marketing. Hierbij kun je reclame en acties delen via je social media en krijg je betaald als iemand erop klikt of de actie erachter voltooit. Het fijne hieraan is dat je via social media een enorm bereik kunt hebben of kunt opbouwen, waardoor er dus ook veel geld mee te verdienen is.

Start een pagina/groep/kanaal over een bepaald onderwerp

Een hele slimme manier om de juiste doelgroep te bereiken met de reclame, is door een kanaal/groep/pagina op te richten over een bepaald onderwerp, bijvoorbeeld over verzorgingsproducten, afvallen of sporten. Doordat mensen die interesse hebben in dat onderwerp zich bij jouw groep/pagina/kanaal zullen aansluiten, kun je reclame plaatsen die aansluit bij de doelgroep.

Krijg betaald voor likes en shares

Een andere manier om geld te verdienen met je social media is door betaalde likes en shares. Omdat een bedrijf daardoor meer bereik heeft, zijn ze bereid om jou daar een vergoeding voor te geven. De vergoedingen hiervoor zijn vaak niet zo hoog, maar het kost je ook weinig tijd. Als je op deze manier extra bij wilt verdienen, kun je je aanmelden bij de beste spaarprogramma’s. Het fijne is dat dat soort websites je nog veel meer manieren bieden om wat extra geld te verdienen, waarover later meer.

Verkoop advertenties

Heb jij een profiel met veel volgers? Dan is de kans groot dat bedrijven interesse in jou gaan tonen. Hierdoor kun je geld vragen voor het plaatsen van reclame voor die bedrijven. Zo kan het zijn dat je een foto met een product moet plaatsen of er bijvoorbeeld een review over moet posten, waar je dan vervolgens (een flinke) vergoeding voor krijgt. Vooral als je een account hebt die zich richt op een bepaald onderwerp, bijvoorbeeld make-up, gadgets of sport, kun je heel interessant zijn voor bedrijven in die branche.

terug naar menu ↑

4. Enquêtes invullen

Vind jij het leuk om je mening over de meest uiteenlopende onderwerpen te geven? Dan is het invullen van enquêtes een slimme manier om extra geld te verdienen. Zo kan het zijn dat je nieuwe reclames mag beoordelen, producten mag testen of je mening mag geven over een bepaald product van een bekend merk. Als je het invullen van enquêtes serieus neemt en je inschrijft bij de beste enquête sites van Nederland, kun je op deze manier enkele honderden euro’s per maand verdienen.

terug naar menu ↑

5. Spaarprogramma’s

Spaarprogramma’s zijn websites waarop je betaald krijgt om simpele acties uit te voeren. Zo krijg je bijvoorbeeld geld voor het lezen van e-mails, het klikken op advertenties en het spelen van spelletjes. De vergoedingen voor dit soort acties zijn niet heel hoog, maar omdat je er dagelijks heel wat uit kunt voeren, kun je toch een leuk bedrag bijverdienen. Vooral als je je aanmeldt bij de beste spaarprogramma’s van Nederland.

Tip: Check vooral ook eens ons artikel over geld verdienen met spaarprogramma’s.

terug naar menu ↑

6. Cashback shoppen

De laatste manier om online geld te verdienen die we in dit artikel bespreken is: cashback shoppen. In principe is het zo dat je met iedere aankoop die je online doet geld zou kunnen verdienen. Dit doe je door je aan te melden bij een of meer van de beste cashback websites. Op het moment dat je via een cashback website een link naar de webshop volgt waar je iets wilt kopen en daar een aankoop doet, krijg je een bepaald percentage van die aankoop terug van de cashback website. Deze manier van geld verdienen, kost je eigenlijk geen extra moeite en kan je tot wel €1000,- per jaar opleveren.

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   enqueteplein.nl