• Online geld verdienen
 • 101 reviews
 • 158 artikelen

Future Talkers

Future Talkers

Wil je graag geld verdienen met het invullen van enquêtes? Dan ben je hier waarschijnlijk terechtgekomen omdat je wilt weten of Future Talkers daar een geschikte website voor is. We kunnen je alvast verklappen dat er betere opties zijn dan dit onderzoekspanel, zoals de 8 beste enquête sites van Nederland. Wil je toch graag meer weten over Future Talkers, zoals hoe het precies werkt en wat je er zou kunnen verdienen? In deze review vertellen we je er alles over.

Plus- en minpunten

Pluspunten:
 • Moderne en nieuwe website.
 • Verschillende manieren om geld te verdienen.
 • Uitbetaling in cash.

Minpunten:
 • Een minder groot onderzoekspanel, waardoor er minder onderzoeken beschikbaar zijn.
 • Een relatief lage beloning per ingevulde enquête.

terug naar menu ↑

Over Future Talkers

Future Talkers is een onderzoekspanel dat onderdeel is van InSites Consulting. Dit Nederlandse bedrijf is een van de 10 meest innovatieve marktonderzoekbureaus ter wereld. Het bedrijf heeft 17 kantoren verspreid over 5 continenten. Zo hebben ze kantoren in steden als Hong Kong, Londen, New York en Sydney.

Future Talkers wordt door InSites Consulting ingezet om onderzoek te doen naar wat consumenten van bepaalde diensten en producten vinden. Ook kunnen ze zo onderzoek doen naar consumentengedrag. Met de gegevens die ze uit die onderzoeken halen, kunnen hun klanten hun producten en/of diensten verbeteren.

terug naar menu ↑

Hoe werkt het?

Future Talkers onderscheidt zich van veel andere onderzoekspanels door hun diverse aanbod aan onderzoeken. Waar je bij veel panels enkel terechtkunt voor het invullen van enquêtes, biedt Future Talkers je nog veel meer opties. Zo kun je ook meedoen aan live groepsdiscussies, één-op-één discussies met een moderator of real-time online interviews.

Om je aan te melden als lid van dit panel kun je terecht op de website. Daar kun je je gratis en vrijblijvend inschrijven. Om ervoor te zorgen dat je toegang krijgt tot de onderzoeken die bij je passen, doe je goed aan om je profiel op de website zo volledig mogelijk in te vullen. Zo weet Future Talkers voor welke onderzoeken ze je uit kunnen nodigen en voorkom je dat enquêtes na een paar vragen worden afgebroken, omdat je niet de juiste doelgroep bent.

Als er een onderzoek beschikbaar is dat bij jou past, krijg je hierover een e-mail. Daarin staat onder andere hoeveel tijd het onderzoek in beslag neemt en hoeveel je ermee kunt verdienen. Vervolgens kun je zelf bepalen of je wel of niet mee wilt doen aan het onderzoek.

Zodra je een onderzoek hebt afgerond, wordt de beloning daarvoor overgemaakt naar je account. Die beloningen spaar je bij elkaar op. Op het moment dat je minimaal €7,50 bij elkaar hebt weten te sparen, dan kun je een betaling aanvragen. Het geld wordt dan overgemaakt op je PayPal-rekening.

terug naar menu ↑

Hoeveel verdien je?

Hoeveel je kunt verdienen bij Future Talkers, hangt onder andere af van hoeveel tijd je vrijmaakt om mee te doen aan de onderzoeken. Aangezien de beloning per onderzoek relatief laag is en er vaak niet zoveel onderzoeken beschikbaar zijn, zijn de verdiensten bij dit panel niet zo hoog als bij diverse andere panels.

Wil je graag meer verdienen? Dan raden we je aan om je bij de panels in de top 8 best betaalde enquête sites aan te melden. Als je je bij alle panels in die lijst aanmeldt, zou je tot wel enkele honderden euro’s per maand kunnen bijverdienen.

terug naar menu ↑

Is Future Talkers betrouwbaar?

Ja, dit onderzoekspanel is zeker betrouwbaar. Je kunt ervan uitgaan dat de beloningen daadwerkelijk op je account worden bijgeschreven en dat je de uitbetalingen netjes zult ontvangen. Er zijn online wel wat klachten over het panel te vinden. Deze gaan voornamelijk over de lage vergoeding per ingevulde vragenlijst en de lage hoeveelheid enquêtes die beschikbaar zijn, en niet over de betrouwbaarheid van het panel.

terug naar menu ↑

Advies

Je aanmelden bij Future Talkers kan zeker geen kwaad. Gezien de verschillende soorten onderzoeken en de moderne benadering en achtergrond van het bedrijf, is het namelijk zeker een panel met potentie. Wel raden we je aan om Future Talkers al extraatje te zien en niet als een panel waar je flink wat bij kunt verdienen, omdat het panel relatief weinig onderzoeken uitzet en daar vrij lage beloningen voor geeft.

Is het je bedoeling om een leuk zakcentje bij te verdienen met het invullen van enquêtes? Dan raden we je aan om je in te schrijven bij één of meer van de panels in de top 8 beste enquête sites van Nederland en België. Future Talkers zou je er dan eventueel nog bij kunnen doen als je tijd overhebt.

Heb je ervaring met Future Talkers?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

bolcomLaat je beoordeling achter en maak kans op een bol.com cadeaukaart t.w.v. €100

Toon alles Nuttigst Positieve reviews Negatieve reviews
 1. Review geschreven door Luc

  Ik heb gisteren een fout aangegeven om deel te nemen aan de enquete. Er zit een fout in de URL die julle geplaatst hebben in de laatste mail. Tot nu heb ik nog geen enkele melding van jullie gekregen dat jullie deze foutmelding ontvangen hebben , laat staan dat jullie ze reeds gecorrigeerd hebben. .Ik had een betere service verwacht van jullie !! Dit staat er in de verstuurde mail :Dear Luc,
  We need you!
  Here’s the lowdown:
  1. You’ll earn 60 points upon completion
  2. It will take 5-10 minutes to complete
  3. And it will close on 07/12/2022
  Klik hier om de enquête in te vullen

  Remember, this survey will close as soon as the required responses have been reached. So start the survey sooner rather than later to make sure you don’t miss out on getting some points.
  See you soon!
  The Future Talkers Team

  Nuttig(0) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd

  1 ervaring Future Talkers

  1.0 uit 5
  0
  0
  0
  0
  1
  Schrijf een review
  enqueteplein.nl