• Online geld verdienen
 • 101 reviews
 • 162 artikelen

iPay

iPay

iPay profileert zich voornamelijk als cashback website, maar is eigenlijk zoveel meer dan dat. Het is een website waar je met cashback kunt shoppen, waar je geld kunt verdienen met het uitnodigen van je vrienden en het delen van aanbiedingen, en waar je enquêtes in kunt vullen voor geld. Kortom: de website heeft eigenlijk meer weg van een spaarprogramma. Wil je weten of het aanmelden bij iPay de moeite waard is, of de website betrouwbaar is en of je er een leuk zakcentje kunt bijverdienen? In deze review vertellen we je er alles over.

Plus- en minpunten

Pluspunten:
 • Cashback shoppen bij meer dan 3.800 webwinkels.
 • Veel verschillende manieren om geld te verdienen.
 • Eigen app én Alertbar.
 • Verdien €2,- per nieuw aangebracht lid.
 • Inschrijfbonus van €1,25.

Minpunten:
 • Geen

terug naar menu ↑

Over iPay

iPay.nl is een website waarop je CashCoins kunt sparen door verschillende acties uit te voeren en door met cashback te shoppen. De website is onderdeel van het Nederlandse bedrijf OrangeBuddies Media. Dit bedrijf is opgericht in 2009 en heeft inmiddels meer dan 100 cashback websites in heel Europa. Zo beheert dit bedrijf onder andere ook de Nederlandse websites CashbackKorting.nl, Gekkengoud.nl en NuCash.nl. Deze websites staan allemaal in de top 8 beste spaarprogramma’s.

terug naar menu ↑

Hoe werkt het?

Op de website van iPay is het mogelijk om op verschillende manieren geld te verdienen. Om dat te kunnen doen, dien je je eerst als lid aan te melden. Dit kun je via de website doen aan de hand van je naam en e-mailadres of door je te registeren met Facebook.

Nadat je je hebt aangemeld, kun je direct beginnen met het verdienen van geld. Je eerste CashCoins verdien je door je persoonlijk profiel aan te vullen. Daarna kun je aan de slag gaan met de andere mogelijkheden. Zo kun je je vrienden uitnodigen en geld verdienen als zij zich daadwerkelijk aanmelden. Je kunt klikken op banners, webshops beoordelen, e-mails lezen en vragenlijsten invullen.

De vele mogelijkheden die de website je biedt om geld te verdienen, maakt dat iPay meer wegheeft van een spaarprogramma dan van een cashback website. Toch is de website ook op dat laatste gebied een sterke partij. Zo werkt de website samen met meer dan 3.800 webshops waar je geld kunt verdienen met jouw online aankoop.

Om te profiteren van cashback kun je via iPay.nl op zoek gaan naar de webshop waar je graag iets zou willen kopen. Vervolgens volg je de link op de website naar de webshop, waar je kunt winkelen zoals je dat gewend bent. Na het afronden van je aankoop, wordt deze zichtbaar in je account op iPay. Zodra de aankoop is goedgekeurd, ontvang je de beloofde cashback.

Alle CashCoins die je verdient met het uitvoeren van acties en online shoppen, spaar je op in je account. Zodra je een bedrag van €12,50 hebt bereikt, kun je dit bedrag laten uitbetalen in de vorm van geld, cadeaukaarten of als tegoed op je CashbackCard. Uitbetalingen worden binnen 3 weken verwerkt.

Een groot pluspunt aan iPay is dat de website ook een handige app voor op je smartphone aanbiedt. Daarnaast zorgt het gebruik van de Alertbar ervoor dat je nooit meer cashback misloopt.

terug naar menu ↑

Hoeveel verdien je?

iPay biedt haar gebruikers veel manieren om geld te verdienen. Hoeveel geld je op de website kunt verdienen, hangt vooral af van hoeveel tijd jij in de website investeert. Door actief mee te doen aan de acties, zoals het uitnodigen van vrienden en het invullen van enquêtes, kun je flink wat CashCoins verdienen.

Als je daarnaast ook nog eens iemand bent die regelmatig online shopt en dat voortaan via de website van iPay doet, zou je tot wel enkele tientallen euro’s per week kunnen verdienen via deze cashback website.

terug naar menu ↑

Is iPay betrouwbaar?

Ja, de website is zeker betrouwbaar. De CashCoins die je verdiend hebt met het uitvoeren van acties of cashback shoppen, worden netjes op je account bijgeschreven. Ook kun je ervan uitgaan dat je de aangevraagde uitbetalingen daadwerkelijk zult ontvangen. Zo weet je zeker dat je moeite beloond wordt en je niet voor niets je tijd in de website hebt gestoken.

terug naar menu ↑

Klantenservice / support

Heb je vragen over je account, betalingen, kortingscodes of over de website zelf? Dan is de kans groot dat je het antwoord op je vraag kunt vinden bij de veelgestelde vragen. Hoewel je daar in veel gevallen een antwoord zult kunnen vinden, kan het natuurlijk ook zijn dat jouw vraag er niet bij staat. In dat geval kun je contact opnemen met iPay via het contactformulier. Ze streven ernaar om binnen 48 uur op jouw vraag te reageren.

terug naar menu ↑

Privacy & persoonlijke gegevens

Je persoonlijke gegevens zullen door iPay gebruikt worden om je korting te geven op online aankopen en om je op de hoogte te houden van nieuws en acties. Het deelnemen aan het online panel is daarnaast anoniem, waardoor jouw privacy veilig is. Op de website van iPay is een duidelijke privacyverklaring te vinden. Daarin lees je precies wat de website met jouw persoonlijke gegevens doet.

terug naar menu ↑

Account verwijderen

Je account op iPay verwijderen, is gemakkelijk via de website te regelen. Je logt hiervoor in op je persoonlijke account en gaat naar je gegevens. Daar klik je op ‘Opzeggen’. Om je uitschrijving definitief te maken, dien je op ‘Mijn account opzeggen’ te klikken. Nadat je je account hebt verwijderd, blijven jouw gegevens tot maximaal acht weken bewaard.

terug naar menu ↑

Advies

Er bestaat wat ons betreft geen twijfel: je aanmelden bij iPay is absoluut een goed idee. De website is niet alleen betrouwbaar, maar biedt je ook nog eens superveel verschillende manieren om geld te verdienen, waaronder cashback shoppen bij meer dan 3.800 webshops. Het is dan ook zeker niet voor niets dat de website op de 3e plaats staat in onze top 8 beste spaarprogramma’s van Nederland.

Heb je ervaring met iPay?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

bolcomLaat je beoordeling achter en maak kans op een bol.com cadeaukaart t.w.v. €100

Toon alles Nuttigst Positieve reviews Negatieve reviews
 1. Review geschreven door Jan

  Waardeloos…niet doen. U krijgt ergenissen.

  Nuttig(0) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd
 2. Review geschreven door Wil

  Ipay lijkt mooier dan het is.naast klikmails zijn er ook enquêtes en vragenlijsten. Deze laatste zijn van een derde partij maar worden wel door op de ipaysite aangeboden maar ipay neemt geen verantwoordelijkheid als er iets mee mis gaat en er geen beloning voor uw werk wordt uitgekeerd. En iets mis gaan is schering en inslag. Vastlopen, crashen of simpelweg een foutcode melding bij het afsluiten van een enquette of vragenlijst. Kortom….ipay verdient lekker aan uw werk en u krijgt er niets of een jodenfooi voor terug.

  Nuttig(1) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd
 3. Review geschreven door M.harders

  Ik wens geen mails meer te ontvangen.Ik heb mij nooit aangemeld.Stop met die onzin.METEEN.

  Nuttig(1) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd
 4. Review geschreven door gerry

  Al maanden geen bannerkliks en betaalde mails ze zijn het al maanden aan het oplossen maar ik geloof het niet meer ook bij nucash

  Nuttig(0) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd
 5. Review geschreven door joh de jong

  wie zegt dat ik mij heb afgemeld op 3 01 2024 heb ik niet gedaan hebben jullie zelf gedaan omdat ik met nog ongeveer 100 keer klikken uitbetaald kon worden net zoals bij caschback ik krijg gewoon geen mails meer jullie willen mij niet uitbetalen ik heb alles opgeslagen geef maar even een mail dat ik mij heb afgemeld stelletje boeven grt joh de jong

  Nuttig(1) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd
 6. Review geschreven door G.Borghuis

  Wenst vanaf nu ,03-01-2024, geen mail meer te ontvangen.!!!!!!

  Nuttig(1) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd
 7. Review geschreven door Suzanne

  Me nooit aangemeld en wordt gespamd met meerdere mails per dag. Afmelden lukt niet, want daarvoor moet je eerst inloggen en ik heb geen wachtwoord. Via herstellink wachtwoord geprobeerd in te loggen, maar niets werkt. Contact opnemen via mail of contactformulier heeft geen zin.

  Nuttig(3) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd
 8. Review geschreven door Raimond

  Nooit aangemeld en kan me niet afmelden omdat ik geen account heb… Echt een spam site

  Nuttig(2) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd
 9. Review geschreven door Han van der Meer

  Geachte. Ik word werkelijk dood-ziek van jullie ongevraagde e-mails.IK heb mij nooit bij jullie aangemeld en kan jullie dus ook niet verwijderen omdat ik geen account danwel een wachtwoord heb. Bij deze vraag ik u dus om mij geen e-mails meer te sturen. Bvd.

  Nuttig(3) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd
 10. Review geschreven door Tineke

  Krijg geen antwoord op mijn berichten heb er al 3 verzonden

  Nuttig(2) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd

  10 ervaringen iPay

  1.3 uit 5
  0
  0
  0
  3
  7
  Schrijf een review
  enqueteplein.nl