• Online geld verdienen
 • 101 reviews
 • 161 artikelen

KwikSurveys

KwikSurveys

KwikSurveys is met 3 miljoen gebruikers een van de grootste online enquête tools van Europa. De tool is beschikbaar in het Engels en biedt je de mogelijkheid om gemakkelijk en snel een enquête in elkaar te zetten door middel van drag and drop. Wil je weten hoe KwikSurveys werkt, wat de voor- en nadelen van deze tool zijn en hoe het zit met eventuele kosten? In deze review vertellen we je er alles over.

Over KwikSurveys

KwikSurveys is in 2002 opgericht in Engeland en is inmiddels uitgegroeid tot een van de grootste enquête aanbieders wereldwijd. De tool heeft bijna 3 miljoen gebruikers en meer dan 18 jaar ervaring, wat ervoor zorgt dat de tool zoveel mogelijk is geoptimaliseerd om de wensen van gebruikers tegemoet te komen.

KwikSurveys is onderdeel van het Engelse Shout, een all-in-one Research Marketing tool voor kleine bedrijven en teams.

terug naar menu ↑

Hoe werkt KwikSurveys?

KwikSurveys is een superhandige tool om online onderzoeken mee te maken. Om gebruik te kunnen maken van de tool, zul je eerst lid moeten worden van de website. Daarna kun je direct aan de slag met het maken van jouw enquête.

Een enquête maken is supersimpel doordat je kunt kiezen uit 30 verschillende soorten enquêtes, waarin vooraf ingestelde vragen staan die je naar wens aan kunt passen. Daarbij heb je de keuze uit 22 verschillende soorten vraagtypen, waarmee je het beste uit jouw onderzoek kunt halen. En doordat de tool middels drag and drop werkt, creëer je binnen de kortste keren een professionele enquête.

De enquête tool van KwikSurveys is te gebruiken op al je apparaten, waardoor je overal een enquête in elkaar zou kunnen zetten, zelfs via je smartphone. Ook de enquête zelf is geschikt voor alle apparaten, wat het invullen van je enquête een stuk aantrekkelijker maakt voor de respondenten.

Zodra je jouw enquête gemaakt hebt, kun je deze gaan verspreiden. Dit kan op verschillende manieren, bijvoorbeeld via e-mail, social media of door een button op je website te plaatsen. De resultaten van jouw onderzoek zijn online te bekijken en te exporteren als PDF of als Spreadsheet.

terug naar menu ↑

Voordelen & nadelen

Voordelen:

 • Gratis online een enquête maken
 • Uitgebreide tool
 • Keuze uit verschillende soorten enquêtes
 • Veel verschillende vraagtypen
 • Tool werkt met drag & drop
 • Supersnel een professionele enquête maken
 • Onbeperkt aantal enquêtes maken
 • Enquête logica tool beschikbaar in gratis versie

Nadelen:

 • Limiet qua response in gratis versie (max. 1000)
 • Engelstalige tool
 • Klantenservice is alleen bereikbaar via e-mail (Engels)
terug naar menu ↑

Is KwikSurveys betrouwbaar?

KwikSurveys is absoluut een betrouwbare partij voor het maken van enquêtes. Het is dan ook niet voor niets dat ze al zo lang bestaan en zoveel gebruikers hebben. De door jou opgegeven data wordt gebruikt om jou service te kunnen verlenen en zal nooit verkocht worden aan of gedeeld worden met derden. Daarnaast is de data van KwikSurveys ondergebracht bij een datacenter met ISO certificering.

terug naar menu ↑

Klantenservice / support

Heb je vragen over het maken van een enquête of zit je met een vraag over de resultaten of jouw persoonlijke account? Dan kun je in het online helpcenter waarschijnlijk wel het antwoord vinden op jouw vraag. Daar vind je niet alleen het antwoord op veelgestelde vragen, maar ook allerlei documenten die betrekking hebben op privacy en andere voorwaarden.

Mocht je na het bezoeken van het helpcenter nog steeds geen antwoord op je vraag hebben gevonden, dan kun je contact opnemen met de klantenservice. Dit kan via e-mail.

terug naar menu ↑

Is KwikSurveys gratis?

KwikSurveys is volledig gratis te gebruiken. Dit is vooral ideaal voor wie wel graag een professionele enquête wil maken, maar wie daar niet voor wil betalen. De gratis versie kent wel een aantal beperkingen. Zo is er bijvoorbeeld een limiet voor het aantal responses (1000) en zijn er beperkingen qua opmaak.

terug naar menu ↑

Kosten KwikSurveys

Wil je graag gebruik kunnen maken van meer opties dan de gratis versie biedt? Dan kun je kiezen uit verschillende betaalde pakketten. Het goedkoopste pakket kost je €12,99 per maand. Hiervoor krijg je onder andere een onbeperkte hoeveelheid responses, enquêtes en vragen per enquête. Daarnaast is er een pakket beschikbaar voor €25 per maand en eentje voor €59 per maand. Alle pakketten zijn eerst gratis uit te proberen.

Speciaal voor studenten, scholen en non-profit organisaties zijn er pakketten beschikbaar tegen lagere kosten. Voor studenten is er een pakket voor €2,99 per maand beschikbaar. En voor scholen en non-profit organisaties is er een pakket voor €19 per maand af te sluiten.

terug naar menu ↑

Account verwijderen

Wil je je betaalde account stopzetten? Dan hoef je niet direct je hele account te verwijderen, maar kun je ook enkel je betaalde lidmaatschap stopzetten. Dit regel je simpel zelf via de website. Na het beëindigen, zullen de upgrades waar je voor betaald hebt nog beschikbaar blijven tot het einde van de periode waarover je een lidmaatschap hebt afgesloten.

Wil je je account op KwikSurveys helemaal verwijderen? Dan regel je dit gemakkelijk zelf via de  website. Hiervoor log je eerst in op je account. Vervolgens ga je naar ‘My account’. Onder het kopje ‘Account Closure’ kun je je wachtwoord invullen om jouw account te laten verwijderen. Als je dat doet, kun je niet langer bij jouw data.

terug naar menu ↑

Advies

Wie op zoek is naar een gratis online enquête tool met veel mogelijkheden en verschillende vraagtypen, zit bij KwikSurveys absoluut goed. De tool is supersimpel te gebruiken, waardoor je erg snel een professionele enquête kunt maken. Wel is er in de gratis versie een limiet qua response, wat ervoor zou kunnen zorgen dat je beter voor een van de betaalde pakketten kunt kiezen. Het voordeel is dat deze pakketten relatief goedkoop zijn, vooral voor studenten.

Ben je op zoek naar een tool met meer mogelijkheden in de gratis versie, bijvoorbeeld met meer sjablonen? Of gebruik je liever een Nederlandstalige tool? Bekijk dan de 8 beste enquête tools van dit moment. In dat overzicht vind je niet alleen de beste tools, maar ook een overzicht van de voor- en nadelen per tool. Zo kun je gemakkelijk een tool kiezen die bij je past.

Heb je ervaring met KwikSurveys?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

bolcomLaat je beoordeling achter en maak kans op een bol.com cadeaukaart t.w.v. €100

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Schrijf een review
enqueteplein.nl