• Online geld verdienen
  • 101 reviews
  • 151 artikelen

Level Up Club

Level Up Club

Wil jij graag het maximale uit jezelf halen, zodat je een hoog inkomen kunt verdienen en jouw leven kunt inrichten zoals jij dat wilt? Dan kan het zijn dat je op zoek bent naar handvatten om dat te realiseren. Tijdens die zoektocht ben je waarschijnlijk de Level Up Club tegengekomen. Wil je weten wat de Level Up Club precies is, wat je ervan kunt verwachten en of de Level Up Club betrouwbaar is? In deze review lees je er alles over.

Voordelen & Nadelen 

Pluspunten:
  • Leren van iemand die dezelfde weg heeft afgelegd
  • Toegang tot veel content
  • Kennismaken met gelijkgestemden
  • Goedkope eerste maand
  • 14 dagen niet-goed-geld-terug garantie

Nadelen:
  • Maandelijkse kosten lidmaatschap
  • Geen uitgebreide klantenservice

terug naar menu ↑

Over de Level Up Club

De Level Up Club is opgericht door Jacko Meijaard, die vooral bekend is van de Internet Succes Gids (ook wel de Affiliate Marketing Revolutie). Met die online training biedt hij je alle kennis die je nodig hebt om succesvol te worden met affiliate marketing en daar een flink bedrag per maand mee te verdienen.

Jacko put uit zijn eigen ervaringen en dat is precies wat hij met de Level Up Club ook doet. Als je meedoet aan de Level Up Club leer je alles over het omzetten van je mindset, afscheid nemen van slechte gewoontes en goed voor jezelf zorgen. Jacko gelooft namelijk dat je eerst persoonlijk zal moeten groeien, voordat je financieel kunt groeien.

terug naar menu ↑

Hoe werkt de Level Up Club?

De Level Up Club biedt jou de kans om een mindset te realiseren die nodig is om financieel succesvol en onafhankelijk te worden. Zo kun je ervoor zorgen dat jij als persoon het beste uit jezelf en jouw talenten haalt.

Als je je aanmeldt bij de Level Up Club krijg je toegang tot onder andere meer dan 100 audiolessen, die bijvoorbeeld gaan over gezondheid en sport, business en persoonlijke ontwikkeling. De Level Up Club richt zich namelijk op het complete plaatje om ervoor te zorgen dat je als persoon zult groeien, zodat je dat zakelijk ook kunt doen.

Naast dat je toegang krijgt tot de beschikbare online lessen, ontvang je ook elke maand een uitnodiging voor een Expert Webinar, waarin je gaat leren van experts binnen verschillende vakgebieden. Je kunt hierbij ook gelijk de webinars bekijken die al geweest zijn, zodat je niets hoeft te missen.

Elk kwartaal wordt er een borrel en seminar georganiseerd. Hier kun je kennismaken met mensen die ook deelnemen aan het programma en ontmoet je zowel Jacko als andere experts. Zo kun je niet alleen een netwerk opbouwen, maar jezelf ook omringen met mensen die hetzelfde doel hebben als jij, wat voor inspiratie en motivatie zorgt.

Om deel te kunnen nemen aan de Level Up Club kun je je via de website aanmelden als lid. Hiervoor geef je onder andere je naam en e-mailadres op en kies je voor een betaalmethode. Zodra jouw aanmelding voltooid is, heb je toegang tot alle content van de Level Up Club, waaronder meer dan 15 exclusieve video’s over geld verdienen, crypto, mindset en investeren.

terug naar menu ↑

Kosten

Lid worden van de Level Up Club is niet gratis. Als je je vandaag aanmeldt, dan betaal je voor de eerste termijn €4,00 inclusief btw. Dit bedrag kun je betalen via iDEAL, Bancontact of PayPal. De eerste €4,00 die je betaalt, geven je een maand toegang tot de Level Up Club. Blijf je daarna nog lid? Dan ga je €27,00 per maand betalen om toegang te houden tot de content van de Level Up Club.

De Level Up Club biedt een 14 dagen niet-goed-geld-terug garantie. Zo kun je de Level Up Club 14 dagen uitproberen. Mocht je niet tevreden zijn met wat je krijgt voor je geld, dan kun je jouw geld terugvragen. Daarna is het lidmaatschap van de Level Up Club maandelijks opzegbaar.

terug naar menu ↑

Is de Level Up Club betrouwbaar?

Jacko Meijaard is geen onbekende naam in de wereld van internet marketing. Hij is al jaren een succesvolle online ondernemer, die verschillende trainingen heeft ontwikkeld. Hierdoor kun je ervan uitgaan dat de Level Up Club betrouwbaar is en dat je toegang zult krijgen tot de content die je is beloofd.

Wel is het goed om erbij te zeggen dat er nogal een rooskleurig beeld wordt geschetst van wat je zou kunnen bereiken door deel te nemen aan dit programma. Zo valt er op de homepage bijvoorbeeld te lezen dat Jacko 10K per maand is gaan verdienen door te gaan sporten, vroeg op te staan en gezond te eten. Ook lees je dat hij nu stabiel richting de 30K per maand gaat, zonder veel te werken, maar met de juiste lifestyle. De vraag is of dit voor anderen ook haalbaar is.

terug naar menu ↑

Klantenservice / support

Heb je vragen of loop je tegen een probleem aan? Dan kun je gebruikmaken van de kennisbank op de website om het antwoord op veelgestelde vragen te vinden. Staat jouw vraag daar niet bij? Dan kun je eventueel het forum bezoeken om je vraag daar te stellen. Kom je er dan nog niet uit of wil je graag contact opnemen met iemand achter de Level Up Club? Dan kun je Jacko zelf een bericht via e-mail sturen.

terug naar menu ↑

Account verwijderen

Wil je niet langer deelnemen aan de Level Up Club? Dan kun je jouw lidmaatschap gewoon elke maand stopzetten, zodat je niet langer hoeft te betalen en uitgeschreven wordt als lid. Dit kun je regelen via jouw account op de website.

terug naar menu ↑

Conclusie

Wil je graag financieel onafhankelijk worden door een passief inkomen op te bouwen en lukt het je maar niet om daar verder in te komen? Dan kan het aantrekkelijk zijn om deel te nemen aan de Level Up Club. Daar krijg je namelijk toegang tot allerlei interessante content en kun je deelnemen aan webinars en seminars. Of het lid worden van de Level Up Club het waard is, hangt voornamelijk af van jouw verwachtingen en of je bereid bent om maandelijks €27 te investeren.

terug naar menu ↑

Veelgestelde vragen

Voor wie is de Level Up Club?
De Level Up Club is er voor mensen die graag meer uit zichzelf en hun talenten willen halen. De Level Up Club focust zich onder andere op het veranderen van je mindset en groeien als persoon, zodat je zakelijk ook kunt groeien.

Hoeveel kost de Level Up Club?
Om lid te worden van de Level Up Club, dien je een lidmaatschap af te sluiten. Het lidmaatschap kost je de eerste maand 4 euro, daarna betaal je 27 euro per maand.

Wie zit er achter de Level Up Club?
De Level Up Club is opgericht door ondernemer Jacko Meijaard, die je zou kunnen kennen van zijn succesvolle programma de Affiliate Marketing Revolutie. Jacko is zelf al jaren online ondernemer en deelt zijn ervaringen om anderen te helpen net zo succesvol te worden als hij. 

Heb je ervaring met Level Up Club?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

bolcomLaat je beoordeling achter en maak kans op een bol.com cadeaukaart t.w.v. €100

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Schrijf een review
enqueteplein.nl