• Online geld verdienen
 • 101 reviews
 • 156 artikelen

QuickThoughts App

QuickThoughts App

QuickThoughts App is het eerste onderzoekspanel dat volledig via een app werkt. Via de app kun je enquêtes invullen waarvoor je betaald krijgt. Iedereen met een toestel dat draait op Android of iOS kan de app downloaden. Dat maakt dat dit panel ideaal zou kunnen zijn voor mensen die graag enquêtes in willen vullen op hun smartphone tijdens het reizen, wachten of op de bank liggen. Wil je weten of het downloaden van deze app een goed idee is, hoe het precies werkt en hoeveel je zou kunnen verdienen? In deze review lees je er alles over.

Plus- en minpunten

Pluspunten:
 • Enquêtes invullen op je smartphone.
 • Verdien tot €1,- per ingevulde enquête.
 • Uitbetaling in cadeaubonnen.
 • Maximaal 5 vragenlijsten per dag.

Minpunten:
 • Klachten van gebruikers over foutmeldingen.

terug naar menu ↑

Over QuickThoughts App

QuickThoughts is naar eigen zeggen de eerste vragenlijst-app. Hoewel er meer onderzoekspanels zijn met een eigen app, speelt bij QuickThoughts alles zich af via de app en is er dus geen website waarop je de vragenlijsten via je je pc of laptop in kunt vullen.

QuickThoughts is een onderdeel van Survey Sampling International, LLC, dat tegenwoordig in handen is van het bedrijf Dynata. Dit is wereldwijd een van de grootste online marktonderzoekers. Ze werken samen met meer dan 5800 bedrijven, in maar liefst 94 landen. QuickThoughts is een van de onderzoekspanels die door dit bedrijf gebruikt wordt om onderzoek te doen naar onder andere consumentengedrag en klanttevredenheid.

terug naar menu ↑

Hoe werkt het?

Als je lid wilt worden van QuickThoughts, dan kun je de app downloaden in de App Store of Google Play Store. Na het downloaden van de app kun je je aanmelden als lid. Hiervoor dien je ouder te zijn dan 18 jaar.

Aan de hand van de gegevens die je bij je aanmelding hebt ingevuld, wordt gekeken welke vragenlijsten bij je passen. Deze vragenlijsten kun je vinden onder de knop ‘Een vragenlijst zoeken’. Mochten er op dat moment geen vragenlijsten beschikbaar zijn, dan kun je het later nog een keer proberen.

Tip: Let erop dat de taalinstellingen van je telefoon overeenkomen met het land waar je woont. Je kunt namelijk alleen enquêtes invullen in het land waar je geregistreerd bent en woont.

Voor het invullen van vragenlijsten krijg je punten. Zodra je €10,- bij elkaar hebt gespaard, kun je de punten inwisselen voor een beloningscode. Die code kun je vervolgens inwisselen voor een cadeaucode voor Bol.com of iTunes.

terug naar menu ↑

Hoeveel verdien je?

Hoeveel je kunt verdienen, hangt grotendeels af van hoe actief je deelneemt aan de beschikbare onderzoeken. Hoe meer vragenlijsten je invult, hoe meer geld je zou kunnen verdienen. Daarnaast hangt het uiteraard ook af van hoeveel vragenlijsten er voor jou beschikbaar zijn en hoe hoog de beloning voor die vragenlijsten is.

De beloning die je krijgt voor het invullen van een vragenlijst is maximaal €1,-. Per dag kun je maximaal 5 vragenlijsten invullen. Dit zou betekenen dat je maximaal 5 euro per dag zou kunnen verdienen. De kans is echter groot dat het bedrag van €1,- per ingevulde enquête eerder een uitzondering dan regel is, waardoor het werkelijke bedrag dat je kunt verdienen waarschijnlijk lager ligt.

Wil je graag een leuk zakcentje bijverdienen met het invullen van enquêtes? Dan raden we je aan om je bij meerdere panels in onze top 8 best betaalde enquête sites aan te melden. Spoiler: QuickThoughts staat niet in dat lijstje, wat betekent dat er minstens 8 panels zijn die beter betalen dan deze app.

terug naar menu ↑

Is QuickThoughts betrouwbaar?

Dat QuickThoughts onderdeel van Survey Sampling International, LLC (Dynata) is, betekent toch wel dat de app betrouwbaar is. Ook heeft de app een uitgebreid privacybeleid, waarin je precies kunt lezen wat er met jouw persoonlijke gegevens gedaan wordt en waar je toestemming voor geeft als je lid wordt.

Wel zijn er online diverse klachten te vinden, die vooral gaan over foutmeldingen. Een aantal van deze klachten hebben betrekking op enquêtes waarbij leden er na het beantwoorden van tientallen vragen plots uitgegooid werden of de enquête niet meer werkte, waardoor ze geen beloning kregen.

Naast de leden die klachten hebben, zijn er ook een hoop erg enthousiast. Zo krijgt de app gemiddeld 4 sterren in de Google Play Store.

terug naar menu ↑

Klantenservice / support

Mocht je vragen hebben over het aantal punten dat je krijgt voor een onderzoek, over beloningscodes of over wat er met je persoonlijke gegevens gedaan wordt? Dan vind je op de pagina ‘Support’ antwoord op deze vragen. Mocht jouw vraag daar niet behandeld worden, dan kun je via de contactpagina contact opnemen met de klantenservice om antwoord te krijgen op jouw vraag. Uiteraard is het ook mogelijk om via de app contact op te nemen met de helpdesk.

terug naar menu ↑

Privacy & persoonlijke gegevens

Jouw persoonlijke gegevens worden door QuickThoughts gebruikt om met je te communiceren over je lidmaatschap en deelname aan onderzoeken. Daarnaast worden ze gebruikt om jou uit te nodigen voor onderzoeken die bij jou passen en om je beloningen toe te kennen. Wil je precies weten welke gegevens worden verzameld en hoe deze door het panel gebruikt worden? In het uitgebreide privacybeleid op de website lees je daar alles over.

terug naar menu ↑

Account verwijderen

Wil je je account graag verwijderen? Dan kun je dit doen door een e-mail te sturen naar de helpdesk, waarin je aangeeft dat je je uit wilt laten schrijven. Jouw account en gegevens zullen dan verwijderd worden. De app die je op je telefoon of tablet hebt geïnstalleerd, kun je daarna gewoon verwijderen.

terug naar menu ↑

Advies

Wie graag serieus geld wil verdienen met het invullen van enquêtes kan zich beter aanmelden bij één of meerdere panels in ons overzicht van best betaalde enquête sites, dan bij QuickThoughts App. Heb je na het invullen van vragenlijsten voor die panels nog tijd over? Dan is QuickThoughts App een leuke extra.

Heb je ervaring met QuickThoughts App?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

bolcomLaat je beoordeling achter en maak kans op een bol.com cadeaukaart t.w.v. €100

Toon alles Nuttigst Positieve reviews Negatieve reviews
 1. Review geschreven door Peter

  Sinds kort vragen ze of je een kopie van je ID kaart kan sturen en je moet een selfie maken! Dit wordt gedaan door een bedrijf uit Estland! Dan maar geen enquêtes meer bij hun helaas. Iedereen waarschuwt je voor identiteitsfraude en dan moet je je gegevens toevertrouwen aan een bedrijf in Estland!?

  Nuttig(0) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd
 2. Review geschreven door Brenda

  In het begin geen problemen, een aantal bonnen verzilverd. Tot ik geen enquêtes meer kreeg. Op mijn vraag hoe dit kwam kreeg ik als antwoord dat ik een ID bewijs moest uploaden met een foto. Ik dacht het dus niet. Ik haak af. Waarom moet ik in hemelsnaam een ID bewijs uploaden voor een enquête site?

  Nuttig(0) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd
 3. Review geschreven door Anita

  Ik krijg dagelijks een mededeling, dat er een enquete beschikbaar is en als ik dan op de link klik, krijg ik telkens een wit scherm. Volgens de klantenservice, omdat de enquete dan al verlopen is (raar, aangezien ik vrij snel reageer) of omdat het te druk zou zijn op de lijn. Wel raar, dat het 24 uur per dag zo druk is op hun lijn, terwijl ik daar bij andere organisaties geen last van heb.

  Nuttig(1) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd
 4. Review geschreven door Jeremy

  Ik heb in de afgelopen maanden 20 euro gespaard, maar kon het niet laten uitkeren, nadat ik contact opnam met hun klantenservice werd mij verteld dat er een accountschending voordeed door mij, ik weet van niets maar kan nu fluiten naar mijn geld, als iemand hierin advies heeft, graag…

  Nuttig(0) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd
 5. Review geschreven door Cornelia

  Van het ene op het andere moment kon ik niet meer inloggen! Dag verdiensten!

  Nuttig(0) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd
 6. Review geschreven door Leanne

  Zelf verhaal als hieronder. Zogenaamd accountschendingen en daarom ben ik geblokt. Kunnen uiteraard niet vertellen wat ik dan zou hebben geschonden, want dat heb ik ook niet. Zonde van je tijd. Oplichters

  Nuttig(2) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd
 7. Review geschreven door Nienke

  Net begonnen, aantal enquêtes ingevuld (want marktonderzoek is belangrijk). Blijk ik geblokkeerd omdat ik meerdere overtredingen van het beleid zou hebben begaan. Welke dat zijn, geen idee, daar krijg ik namelijk geen reactie op, alleen diplomatiek antwoorden waar ik niets aan heb. Ik adviseer iedereen om hier vooral NIET aan te beginnen. Jammer van tijd en energie terwijl ze zomaar (zonder opgave van reden) eenzijdig de stekker er uit kunnen trekken.

  Nuttig(0) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd
 8. Review geschreven door Corine

  Ik heb wel degelijk mijn bol.com bon gekregen. Ze verifiëren je account door een SMS naar je telefoon te sturen met een code daarna krijg je mail met informatie. In mijn beleving zeker te moeite waard om te proberen

  Nuttig(0) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd
 9. Review geschreven door Sandra

  Niet aan beginnen. Slechte app, werkt vaak niet naar behoren. Ook een paar keer gehad dat m’n account werd geblokkeerd (was op vakantie en probeerde vanaf dat adres een enquete in te vullen wat blijkbaar niet is toegestaan), en na een mail en wachttijd werd deze blokkade dan weer opgeheven. Deze laatste keer echter niet meer, vanwege “de kwaliteit van de data”. Omdat mijn account het niet deed heb ik destijds namelijk een keer een proefaccount aaangemaakt, maar verder nooit gebruikt (kunnen ze ook in de historie zien). Heb enquetes ook altijd eerlijk ingevuld en nooit dubbel, begrijp dus niet wat het probleem is. Idd had ik op moment van de laatste blokkade al wel weer een aardig bedrag verzameld. Helaas, steek je tijd liever in andere enquetes.

  Nuttig(0) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd
 10. Review geschreven door Pauline

  Niet aan beginnen. Heb veel enquetes ingevuld en toen ik precies genoeg had om een beloning te claimen kreeg ik te horen dat het account ongeldig werd verklaard en de beloning ook. Zou kunnen zijn omdat ik meerdere accounts zou hebben aangemaakt of onbetrouwbare antwoorden zou geven, dat konden ze me niet precies vertellen natuurlijk. Dit gebeurt blijkbaar bij veel mensen en ook altijd op het moment dat je een beloning kunt claimen….heel toevallig….

  Nuttig(1) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd
 11. Review geschreven door Monique

  10,00 bij elkaar gespaard betalen deze niet uit met een rare smoes ik zou meerdere accounts hebben ze verzinnen dit om me niet uit te hoeven betalen.

  Nuttig(2) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd
 12. Review geschreven door Lucas de vries

  Eindelijk een app waarmee je eenvoudig enquetes kunt invullen. Voor mij werkt het prima!

  Nuttig(1) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd
 13. Review geschreven door Angela

  Mijn account is geblokkeerd zonder duidelijke reden nadag ik mijn eerste beloningen wilde aanvragen. Ik zou onbetrouwbaar zijn. Ik vul altijd heel concreet de vragenlijsten in en zitbij meerdere panels. Na meerdere mails blijf ik enkel te horen krijgen dat ik onbetrouwbaar ben, maar zonder een voorbeeld. Mijn verdiende krediet is niks meer waard.

  Nuttig(5) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd

  13 ervaringen QuickThoughts App

  1.6 uit 5
  2
  0
  0
  0
  11
  Schrijf een review
  enqueteplein.nl