• Online geld verdienen
 • 101 reviews
 • 156 artikelen

Vava Lifestyle Onderzoek

Vava Lifestyle Onderzoek

Ben je op zoek naar een manier om online geld bij te verdienen en vraag je je af of je aanmelden voor het Vava Lifestyle Onderzoek dan een slimme zet is? In deze review vind je niet alleen het antwoord op die vraag, maar je leest ook gelijk alles over Vava (De Verenigde Aanbieders van A-merken), hoe hun Lifestyle Onderzoek precies werkt en of deze partij wel of niet betrouwbaar is.

Plus- en minpunten

Pluspunten:
 • Maak kans op een grote prijs, zoals een jaar lang gratis boodschappen of een bijdrage van €3.000,- aan je vaste lasten.
 • Je kunt van tevoren zien wat je zou kunnen winnen.

Minpunten:
 • Je kunt maar één keer per 4 jaar meedoen aan het onderzoek.
 • Geen geschikte site voor wie op zoek is naar regelmatige inkomsten uit het meedoen aan online onderzoeken.

terug naar menu ↑

Over Vava Lifestyle Onderzoek

Vava staat voor De Verenigde Aanbieders van A-merken. Vava is onderdeel van EDM en is al sinds 1994 actief. EDM is op haar beurt weer een onderdeel van de EDM Media Group, die vestigingen heeft in zowel Nederland als België. EDM is een bedrijf dat organisaties helpt om de juiste on- en offline doelgroep te bereiken door middel van data gedreven klantcontact.

Vava richt zich op het in kaart brengen van de behoeftes van de consument. Dit doen ze door middel van het Lifestyle Onderzoek. Dit onderzoek stelt hen in staat om gegevens te verzamelen die worden gebruikt om bedrijven en organisaties advies te geven over hoe zij hun diensten of producten kunnen aanpassen, zodat ze beter aansluiten bij dat wat de consument nodig heeft.

terug naar menu ↑

Hoe werkt het?

Anders dan bij veel andere onderzoekspanels, is het bij Vava niet mogelijk om wekelijks of maandelijks mee te doen aan onderzoeken om daar een leuk zakcentje mee te verdienen. Sterker nog: je kunt slechts één keer per 4 jaar deelnemen. Dat is overigens geen reden om je niet op de website aan te melden.

De prijzen die je kunt winnen met het meedoen aan het Vava Lifestyle Onderzoek zijn erg interessant. Je kunt van tevoren bekijken welke prijzen op dit moment te winnen zijn, zodat je kunt bepalen of je nu meedoet aan het onderzoek of dat je toch liever wacht tot er andere onderzoeken/prijzen beschikbaar zijn.

Om mee te kunnen doen aan het onderzoek, dien je je eerst aan te melden. Dit kun je via de website doen indien je 18 jaar of ouder bent. Het aanmelden neemt slechts een paar minuten in beslag en is gratis en volledig vrijblijvend.

Zodra er een onderzoek beschikbaar is, krijg je hierover een e-mail met daarin een persoonlijke link. Je kunt dan beslissen om het onderzoek in te vullen of te wachten op een ander onderzoek. Na het afronden van het onderzoek maak je automatisch kans op de prijs/prijzen die voor dat onderzoek gelden.

terug naar menu ↑

Hoeveel verdien je?

Bij Vava is het niet mogelijk om regelmatig mee te doen aan onderzoeken en daar een inkomen uit te halen. In principe is het zo dat je niets verdient door mee te doen aan het Vava Lifestyle Onderzoek, tenzij je een prijs wint. Die prijs kan een grote zijn, waaronder een bijdrage van €3.000,- aan je vaste lasten of een jaar lang gratis boodschappen (t.w.v. €3.000,-).

Meedoen aan het onderzoek kan je dus een leuke prijs opleveren, maar het kan ook zijn dat je er niets aan overhoudt. Wil je graag geld verdienen met het invullen van enquêtes? Dan raden we je aan om je bij een of meer van de panels in de top 8 best betaalde enquête sites aan te melden.

terug naar menu ↑

Is Vava Lifestyle Onderzoek betrouwbaar?

Ja, in principe wel. In het verleden kregen mensen die zich hadden aangemeld nog weleens te maken met spam. Hier gaven ze zelf toestemming voor door akkoord te gaan met de voorwaarden. Tegenwoordig staat er niet meer in het privacy statement dat bedrijven jou mogen benaderen, waardoor dit probleem opgelost zou moeten zijn.

terug naar menu ↑

Klantenservice / support

Het antwoord op de meest gestelde vragen kun je vinden op de pagina ‘FAQ’ op VavaOnderzoek.nl. Daar vind je onder andere het antwoord op vragen als ‘Hoe kan ik meedoen?’, ‘Hoe weet ik of ik een prijs heb gewonnen?’ en ‘Hoe lang duurt het invullen van een onderzoek?’. Mocht de pagina met veelgestelde vragen geen antwoord geven op jouw vraag, dan kun je contact opnemen met het onderzoekspanel door ze een e-mail te sturen. De klantenservice streeft ernaar om je vraag in dat geval binnen 3 werkdagen te beantwoorden.

terug naar menu ↑

Privacy & persoonlijke gegevens

Als je je aanmeldt als lid, dan worden er diverse gegevens van je verzameld. Zo zal je e-mailadres gebruikt worden om je uit te kunnen nodigen voor een onderzoek of om je te laten weten dat je een prijs hebt gewonnen. Je zult geen reclame ontvangen, tenzij je daar expliciet toestemming voor hebt gegeven. Het bedrijf achter Vava heeft het Privacy Waarborg keurmerk, waaruit blijkt dat ze zorgvuldig omgaan met je gegevens en zich aan de regels houden als het gaat om het beschermen van die gegevens.

terug naar menu ↑

Account verwijderen

Wil je je uitschrijven? Dan kun je dat via een e-mail laten weten aan de klantenservice. Je verzoek wordt dan zo snel mogelijk in behandeling genomen.

terug naar menu ↑

Advies

Als je graag kans wilt maken op een grote prijs, dan is het meedoen aan het Vava Lifestyle Onderzoek een goede zet. Dit kun je één keer per vier jaar doen. Wil je daarnaast ook graag geld verdienen door mee te doen aan online onderzoeken? Dan raden we je aan om je aan te melden bij de panels in de top 8 beste enquête sites. Als je je bij meerdere panels aanmeldt en actief meedoet aan de onderzoeken, kun je tot wel enkele tientallen euro’s per week bijverdienen.

Heb je ervaring met Vava Lifestyle Onderzoek?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

bolcomLaat je beoordeling achter en maak kans op een bol.com cadeaukaart t.w.v. €100

Toon alles Nuttigst Positieve reviews Negatieve reviews
 1. Review geschreven door Nihal

  Ik wil graag enquêtes invullen.

  Nuttig(0) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd

  1 ervaring Vava Lifestyle Onderzoek

  5.0 uit 5
  1
  0
  0
  0
  0
  Schrijf een review
  enqueteplein.nl