• Online geld verdienen
  • 101 reviews
  • 151 artikelen

Verdien-geld.com

Verdien-geld.com

Geld verdienen vanuit huis door mee te doen aan online onderzoeken, is voor veel mensen de ideale manier om een zakcentje bij te verdienen. Als je op zoek bent naar websites waarop je geld kunt verdienen met het invullen van enquêtes, dan kom je helaas ook flink wat websites tegen die niet betrouwbaar zijn. Wil je weten of Verdien-geld.com wel betrouwbaar is en of het aanmelden op die website een goed idee is? In deze review vertellen we je er alles over.

Plus- en minpunten

Pluspunten:
  • Geen

Minpunten:
  • De website is zelf geen onderzoekspanel.
  • Je kunt dus geen betaalde enquêtes invullen op de website.
  • Je kunt je afvragen waar jouw gegevens dan voor gebruikt worden.
  • Slechte website en absoluut geen transparantie.

terug naar menu ↑

Over Verdien-geld.com

Verdien-geld.com is een website die claimt dat ze iedereen die zich aanmeldt van betaalde enquêtes kunnen voorzien. Het probleem met deze website is niet zozeer dat het zelf geen onderzoekspanel is, maar dat het niet duidelijk is wat de website dan wél doet.

Wat wel duidelijk is, is dat de website graag jouw persoonlijke gegevens wil hebben. Dit doen ze door je te lokken met beloftes over het invullen van enquêtes, omdat ze weten dat er veel mensen zijn die op die manier graag wat geld willen bijverdienen. Maar wat doet de website met jouw gegevens als ze helemaal geen onderzoekspanel zijn? Die informatie is nergens terug te vinden.

terug naar menu ↑

Hoe werkt het?

Op de homepage van de website staat dat je er online geld kunt verdienen met het invullen van enquêtes vanuit huis. Er wordt gezegd dat je er tot €3,50 per ingevulde enquête kunt verdienen en dat je gratis producten en cadeaubonnen kunt ontvangen. Hierbij claimen ze dat ze jou de beste enquêtes zullen sturen, waardoor jij zoveel enquêtes in kunt vullen als je maar wilt. En hoe meer enquêtes je invult, hoe meer je kunt verdienen.

Om die enquêtes te kunnen ontvangen, dien je je eerst aan te melden als lid van de website. Dit doe je door je persoonlijk gegevens op te geven en vervolgens op de button ‘Bevestig registratie’ te klikken. De website zegt dat je na je aanmelding per e-mail de gegevens zult ontvangen om in te kunnen loggen op de website, waar je vervolgens deel kunt nemen aan de onderzoeken. Voor de vorm zetten ze er ook nog even bij dat je minimaal €10,- bij elkaar moet sparen, voordat je een uitbetaling via PayPal aan kunt vragen.

Het mooie aan dit verhaal is dat er geen gedeelte op de website is waar je enquêtes kunt vinden. Sterker nog: de website bestaat slechts uit één pagina, heeft geen menu en je kunt er geen FAQ, contactgegevens of andere belangrijke informatie vinden. De website claimt dus dat ze jou enquêtes zullen sturen, maar daar kun je maar beter niet van uitgaan. Aannemelijker is dat je van de website niets anders dan een hoop spam zult ontvangen.

terug naar menu ↑

Hoeveel verdien je?

Met het invullen van enquêtes valt normaal gesproken echt wel een leuk bedrag per maand bij te verdienen, waardoor het een populaire manier is om een extra inkomen te genereren. Bij Verdien-geld.com valt alleen helemaal niets te verdienen, omdat het geen onderzoekspanel is en je er dus niet mee kunt doen aan onderzoeken. Geld verdienen ga je op die website dus niet doen.

Wil je wél graag geld verdienen met het invullen van enquêtes? Meld je dan aan bij een of meer van de beste enquête sites van Nederland. Door je bij alle panels in die lijst aan te melden, zou je enkele honderden euro’s per maand kunnen verdienen.

terug naar menu ↑

Is Verdien-geld.com betrouwbaar?

Nee, de website is niet betrouwbaar. Niet alleen is de website zelf geen onderzoekspanel, maar het is ook niet duidelijk wat de website dan wel is. Er is alleen een homepage beschikbaar en daar staat geen informatie over het bedrijf, wat ze jou kunnen bieden en hoe ze dat kunnen doen. Daarnaast is er geen privacybeleid te vinden, waardoor je geen idee hebt wat ze met jouw gegevens zullen doen.

terug naar menu ↑

Klantenservice / support

Zoals hierboven al vermeld, bestaat de website slechts uit een pagina. Dit betekent dus dat er geen pagina beschikbaar is waarop je veelgestelde vragen kunt vinden of waar je kunt lezen wat je kunt doen als je vragen hebt. Onderaan de website staat wel dat je contact op kunt nemen met de website door een e-mail te sturen naar contact@verdien-geld.com.

terug naar menu ↑

Privacy & persoonlijke gegevens

Wat Verdien-geld.com met jouw persoonlijke gegevens doet, is niet duidelijk. Er staat nergens aangegeven welke informatie ze precies verzamelen als je de website bezoekt of je als lid aanmeldt. Ook kun je nergens teruglezen wat ze precies met die gegevens zullen doen. Dit maakt dat je geen idee hebt welke gegevens van jou waar zullen belanden. En dat is toch best een onprettig idee.

terug naar menu ↑

Account verwijderen

Als je jezelf toch aanmeldt bij de website, dan ontvang je van hen een e-mail met daarin een link om je aanmelding te bevestigen. Onderaan die e-mail staat ook een link om je weer uit te schrijven. Mocht het uitschrijven niet lukken, dan staat er dat je contact op moet nemen met support. Hoe je dat kunt doen, is vervolgens niet helemaal duidelijk.

terug naar menu ↑

Advies

We raden je af om je bij Verdien-geld.com aan te melden. Het is namelijk niet duidelijk wie er achter de website zit en wat voor doel de website heeft, behalve jouw gegevens achterhalen.

Iedereen die op zoek is naar websites die wél betrouwbaar zijn, raden we aan om zich aan te melden bij een of meer van de panels in onze top 8 beste betaalde en meest betrouwbare enquête sites. Zo weet je zeker dat je goed zit.

Heb je ervaring met Verdien-geld.com?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

bolcomLaat je beoordeling achter en maak kans op een bol.com cadeaukaart t.w.v. €100

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Schrijf een review
enqueteplein.nl