• Online geld verdienen
  • 51 reviews
  • 24 artikelen

24/7 Discount

24/7 Discount

Ben je op zoek naar een manier om geld terug te krijgen op je online aankopen, zodat deze je niet alleen geld kosten maar ook opleveren? Dan is de kans groot dat je tijdens je zoektocht naar goede cashback websites de website 24/7 Discount bent tegengekomen. Wil je weten of het verstandig is om je daar in te schrijven, wat je van deze partij kunt verwachten en of de acties die zij bieden de moeite waard zijn? In deze review lees je er alles over.

Plus- en minpunten

Pluspunten:
  • Werkt samen met meer dan 2.500 webshops.

Minpunten:
  • De kortingen die je krijgt zijn vrij laag.
  • Uitbetaling is pas mogelijk vanaf €25,-.
  • Veel klachten van gebruikers.
  • Geen app of toolbar.

terug naar menu ↑

Over 24/7 Discount

24/7 Discount is onderdeel van het Nederlandse bedrijf Hotshopper B.V.. Dit internetmarketing bedrijf is gevestigd in Rotterdam. 24/7 Discount is een cashback-website. Dit houdt in dat je korting krijgt op aankopen die je via een link of button op de website doet bij aangesloten webwinkels. Die korting krijg je niet direct, maar wordt achteraf overgemaakt. 24/7 Discount werkt op dit moment samen met meer dan 2.500 webshops.

terug naar menu ↑

Hoe werkt het?

Als je graag wilt profiteren van kortingen op je aankopen bij bekende webwinkels, dan kun je je op 247discount.nl gratis aanmelden als lid. Hiervoor vul je je naam en e-mailadres in en kies je een wachtwoord. Na je aanmelding kun je gebruikmaken van de kortingen en ontvang je de dagelijkse nieuwsbrief met daarin extra aanbiedingen. Het aanmelden is gratis en vrijblijvend.

Om cashback te krijgen op je aankoop, ga je via de website van 24/7 Discount op zoek naar de webshop waar jij iets wilt gaan bestellen. Vervolgens bezoek je via de link de webshop naar keuze, om daar je aankoop te doen zoals je dat gewend bent. De korting wordt niet direct bij het afrekenen gegeven, maar krijg je achteraf in je account op 247discount.nl gestort. Het kan wel even duren voordat het bedrag daadwerkelijk in je account zal staan, omdat jouw aankoop eerst goedgekeurd moet worden. Vaak gaan hier enkele weken tot maanden overheen.

De kortingen die je via de website krijgt, spaar je op in je account. Als je een bedrag van minimaal €25,- bij elkaar hebt weten te sparen, kun je dit bedrag uit laten keren. In dat geval wordt het bedrag op je bankrekening gestort. Dit gebeurt binnen 7 dagen na je aanvraag.

Een nadeel van 24/7 Discount is dat je eerst de website moet bezoeken om te checken of er een kortingsactie geldt voor de webshop waar je wilt gaan winkelen. Er zijn andere cashback websites die hiervoor een extensie hebben ontwikkeld, waardoor het registreren van een beschikbare cashback-actie automatisch gaat. Met zo’n toolbar loop je nooit cashback mis.

terug naar menu ↑

Hoeveel verdien je?

Hoeveel je in totaal zou kunnen verdienen of besparen, hangt van een aantal factoren af. Zo ligt het er uiteraard aan hoe vaak je online shopt en wat voor aankopen je dan doet. Daarnaast hangt het ook af van de hoogte van de korting die je kunt krijgen via de website.

Als je iemand bent die regelmatig online shopt, zou je jaarlijks een leuk bedrag kunnen verdienen door je aan te melden bij een cashback website. Toch is 24/7 Discount niet de beste optie. Wie graag het maximale uit zijn online aankopen wil halen, kan zich daarom beter aanmelden bij een of meer van de beste cashback websites van Nederland.

Op de beste cashback websites kun je niet alleen geld verdienen met cashback shoppen, maar ook op andere manieren. Zo zou je tot wel enkele honderden euro’s per maand kunnen verdienen.

terug naar menu ↑

Is 24/7 Discount betrouwbaar?

Als we kijken naar de klachten die er over deze cashback site bestaan en als we dan ook gelijk even kritisch bekijken waar deze klachten over gaan, dan is ons antwoord: nee, deze cashback website is niet de meest betrouwbare.

Er zijn onder andere veel klachten te vinden over cashbacks die worden afgekeurd, ondanks dat er aan de voorwaarden is voldaan. Op het moment dat een lid daarover contact opneemt met de klantenservice blijft een reactie uit. Dit is niet alleen niet netjes, maar vooral ook zonde van het geld.

terug naar menu ↑

Klantenservice / support

Heb je vragen over je account, ledenkorting of een uitbetalingsaanvraag? Dan kun je op de pagina ‘Hoe werkt het?’ het antwoord op een beperkt aantal veelgestelde vragen vinden. Staat jouw vraag of antwoord daar niet tussen? Dan kun je contact opnemen met 24/7 Discount via het contactformulier op de website. Er wordt geclaimd dat ze binnen 48 uur op jouw vraag zullen reageren. Uit de klachten die online te vinden zijn, blijkt echter dat de klantenservice vaak niet reageert.

terug naar menu ↑

Privacy & persoonlijke gegevens

Op de website is een pagina te vinden over hoe 24/7 Discount omgaat met jouw privacy. Daarin valt onder andere te lezen dat jouw persoonlijk gegevens worden gebruikt om je nieuwsbrieven en e-mails te sturen. Als je dat niet wilt, kun je dat uitschakelen in je account of via de link in de nieuwsbrief. Daarnaast slaat de website ook gegevens op zoals het IP-adres van je computer, je surfgedrag en het tijdstip waarop je de website bezoekt.

terug naar menu ↑

Account verwijderen

Wil je je account op 24/7 Discount verwijderen? Dan kun je je uitschrijven door in te loggen op je account en naar ‘Contact’ te gaan. Vervolgens klik je bij ‘Wat kan ik doen als:’ op ‘ik mijn account wil verwijderen’. Daarna kies je voor ‘Uitschrijven’.

terug naar menu ↑

Advies

Je aanmelden bij 24/7 Discount is wat ons betreft niet aan te raden. Er zijn namelijk betere opties, waar je betere aanbiedingen vindt. Daarnaast zijn de kortingen die 24/7 Discount niet toekent een behoorlijke afknapper. Die kortingen zijn immers de hele reden dat je je bij een cashback website aanmeldt.

Heb je ervaring met 24/7 Discount?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

bolcomLaat je beoordeling achter en maak kans op een bol.com cadeaukaart t.w.v. €100

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Schrijf een review
enqueteplein.nl