• Online geld verdienen
  • 95 reviews
  • 112 artikelen
Geld besparen

Wil je geld besparen? Op deze pagina vind je artikelen met tips en inspiratie.

Veel Nederlanders vinden het lastig om maandelijks genoeg geld over te houden. De afgelopen jaren zijn de kosten van producten en diensten steeds verder gestegen, terwijl ons inkomen nog vrijwel gelijk is. Het is hierdoor des te belangrijker om goed te budgetteren. Dat kan door middel van de ... Lees meer »

Veel mensen hebben de wens om financieel onafhankelijk te worden, zodat ze bijvoorbeeld eerder kunnen stoppen met werken en met pensioen kunnen gaan of een jaar vrij kunnen nemen. Daarvoor wordt vaak gekeken naar de FIRE-beweging. Maar wat is FIRE nu eigenlijk en hoe werkt het precies? In dit ... Lees meer »

Wil je geld verdienen met je betaal- en/of spaarrekening? Dat is mogelijk bij ING. Als klant spaar je daar namelijk automatisch ING Punten. Wil je weten wat ING rentepunten precies zijn, wat je met die punten kunt doen en wat een ING punt precies waard is? In dit artikel vertellen we je er alles ... Lees meer »

Een bankrekening hebben bij traditionele Nederlandse banken kost geld. Wil je liever niet voor een bankrekening betalen en ben je daarom op zoek naar een gratis betaalrekening? Dan zijn er gelukkig verschillende opties. Wil je weten waar je een gratis bankrekening kunt openen en hoe je dat doet? ... Lees meer »

Ben je op zoek naar manieren om geld te besparen op je uitgaven? Dan is winkelen bij goedkope winkels een goede manier om dat te doen. Daar koop je vaak voor veel minder geld wat je nodig hebt dan bij andere winkels. En waarom zou je meer betalen als dat niet nodig is? Wil je weten welke winkels ... Lees meer »

Ben je op zoek naar manieren om gratis samples te bemachtigen, zodat je producten eerst eens rustig kunt uittesten of zodat je gratis producten kunt krijgen? Dan zijn er verschillende manieren waarop je aan die gratis proefmonsters kunt komen. In dit artikel vertellen we je alles over gratis ... Lees meer »

We geven in Nederland steeds meer geld uit aan de boodschappen. Dat komt doordat de kosten van boodschappen de afgelopen jaren flink zijn gestegen. Een huishouden dat uit 2 personen bestaat is gemiddeld €432 per maand aan boodschappen kwijt. Dat is een groot deel van de totale vaste lasten. Toch ... Lees meer »

Heb je halverwege de maand geen geld meer om je boodschappen te kunnen doen? Of maak je je druk omdat je niet weet of je de rekeningen nog wel kunt betalen? Dat is een erg lastige en stressvolle situatie, waar veel mensen mee te maken hebben. Omdat het hebben van te weinig (of geen) geld een hoop ... Lees meer »

Spaargeld hebben is slim, want als er iets kapotgaat of je een onverwachte uitgave moet doen, heb je het achter de hand. Daarnaast is spaargeld natuurlijk bij uitstek geschikt om uit te geven aan dingen die jij leuk vindt of graag wilt hebben. Zoals die prachtige reis die je graag zou willen ... Lees meer »

Spaarprogramma’s zijn websites waarop je op veel verschillende manieren geld kunt verdienen. De acties die je een vergoeding opleveren zijn heel divers, wat ervoor zorgt dat het meedoen leuk blijft. Online zijn een hoop verschillende spaarprogramma’s te vinden, maar lang niet al die websites zijn ... Lees meer »

Spaarprogramma’s zijn websites waarop je geld kunt verdienen met het uitvoeren van verschillende acties. Zo kun je bijvoorbeeld betaald krijgen voor het lezen van e-mails, het klikken op advertenties en het spelen van spelletjes. Maar ook het aanbrengen van nieuwe leden, het invullen van enquêtes ... Lees meer »

enqueteplein.nl