• Online geld verdienen
  • 93 reviews
  • 97 artikelen
Geld besparen

Wil je geld besparen? Op deze pagina vind je artikelen met tips en inspiratie.

We geven in Nederland steeds meer geld uit aan de boodschappen. Dat komt doordat de kosten van boodschappen de afgelopen jaren flink zijn gestegen. Een huishouden dat uit 2 personen bestaat is gemiddeld €432 per maand aan boodschappen kwijt. Dat is een groot deel van de totale vaste lasten. Toch ... Lees meer »

Heb je halverwege de maand geen geld meer om je boodschappen te kunnen doen? Of maak je je druk omdat je niet weet of je de rekeningen nog wel kunt betalen? Dat is een erg lastige en stressvolle situatie, waar veel mensen mee te maken hebben. Omdat het hebben van te weinig (of geen) geld een hoop ... Lees meer »

Spaargeld hebben is slim, want als er iets kapotgaat of je een onverwachte uitgave moet doen, heb je het achter de hand. Daarnaast is spaargeld natuurlijk bij uitstek geschikt om uit te geven aan dingen die jij leuk vindt of graag wilt hebben. Zoals die prachtige reis die je graag zou willen ... Lees meer »

Spaarprogramma’s zijn websites waarop je op veel verschillende manieren geld kunt verdienen. De acties die je een vergoeding opleveren zijn heel divers, wat ervoor zorgt dat het meedoen leuk blijft. Online zijn een hoop verschillende spaarprogramma’s te vinden, maar lang niet al die websites zijn ... Lees meer »

Spaarprogramma’s zijn websites waarop je geld kunt verdienen met het uitvoeren van verschillende acties. Zo kun je bijvoorbeeld betaald krijgen voor het lezen van e-mails, het klikken op advertenties en het spelen van spelletjes. Maar ook het aanbrengen van nieuwe leden, het invullen van enquêtes ... Lees meer »

enqueteplein.nl