• Online geld verdienen
  • 101 reviews
  • 158 artikelen
Geld besparen

Wil je geld besparen? Op deze pagina vind je artikelen met tips en inspiratie.

Begin jij goed te merken in je portemonnee dat we in dure tijden leven en alles duurder geworden is? Je inkomsten zijn niet altijd per se meegestegen met de prijzen, en dat levert een probleem op. Met andere woorden: tijd om naar manieren te zoeken om geld te besparen. Daarvoor kun je aan allerlei ... Lees meer »

Ben je verhuisd, heb je een huis gekocht, ben je aan het verbouwen of zit je in een andere situatie waardoor je eigenlijk een hoop spullen moet aanschaffen in een korte tijd? Dat kan erg lastig zijn, vooral met de huidige prijzen. Gelukkig kun je een hoop geld besparen door het slim aan te pakken. ... Lees meer »

De Zara kennen we natuurlijk allemaal wel. Het is een kledingwinkel die voor iedereen wel wat te bieden heeft en die verschillende prijsklassen aanbiedt. Van oorsprong is Zara een Spaanse kledingketen, maar het concern verkoopt de kleding wereldwijd. In ieder land zou je zomaar een Zara tegen ... Lees meer »

Boodschappen doen is vaak een behoorlijke aanslag op je portemonnee, zeker met de prijsstijgingen van de laatste jaren. Zou je graag op je uitgaven aan boodschappen willen besparen en ben je daarom op zoek naar de goedkoopste supermarkt van dit moment? Dan zit je hier goed. In dit artikel ... Lees meer »

Wil je graag een huishoudboekje bij gaan houden, zodat je duidelijk kunt zien hoe jouw financiële situatie ervoor staat en waar je eventueel verbeteringen zou kunnen aanbrengen? Dan kan het gebruik van een digitaal huishoudboekje een slimme oplossing zijn. Wil je weten wat het beste huishoudboekje ... Lees meer »

Veel Nederlanders vinden het lastig om maandelijks genoeg geld over te houden. De afgelopen jaren zijn de kosten van producten en diensten steeds verder gestegen, terwijl ons inkomen nog vrijwel gelijk is. Het is hierdoor des te belangrijker om goed te budgetteren. Dat kan door middel van de ... Lees meer »

Veel mensen hebben de wens om financieel onafhankelijk te worden, zodat ze bijvoorbeeld eerder kunnen stoppen met werken en met pensioen kunnen gaan of een jaar vrij kunnen nemen. Daarvoor wordt vaak gekeken naar de FIRE-beweging. Maar wat is FIRE nu eigenlijk en hoe werkt het precies? In dit ... Lees meer »

Wil je geld verdienen met je betaal- en/of spaarrekening? Dat is mogelijk bij ING. Als klant spaar je daar namelijk automatisch ING Punten. Wil je weten wat ING rentepunten precies zijn, wat je met die punten kunt doen en wat een ING punt precies waard is? In dit artikel vertellen we je er alles ... Lees meer »

Een bankrekening hebben bij traditionele Nederlandse banken kost geld. Wil je liever niet voor een bankrekening betalen en ben je daarom op zoek naar een gratis betaalrekening? Dan zijn er gelukkig verschillende opties. Wil je weten waar je een gratis bankrekening kunt openen en hoe je dat doet? ... Lees meer »

Ben je op zoek naar manieren om geld te besparen op je uitgaven? Dan is winkelen bij goedkope winkels een goede manier om dat te doen. Daar koop je vaak voor veel minder geld wat je nodig hebt dan bij andere winkels. En waarom zou je meer betalen als dat niet nodig is? Wil je weten welke winkels ... Lees meer »

Ben je op zoek naar manieren om gratis samples te bemachtigen, zodat je producten eerst eens rustig kunt uittesten of zodat je gratis producten kunt krijgen? Dan zijn er verschillende manieren waarop je aan die gratis proefmonsters kunt komen. In dit artikel vertellen we je alles over gratis ... Lees meer »

We geven in Nederland steeds meer geld uit aan de boodschappen. Dat komt doordat de kosten van boodschappen de afgelopen jaren flink zijn gestegen. Een huishouden dat uit 2 personen bestaat is gemiddeld €432 per maand aan boodschappen kwijt. Dat is een groot deel van de totale vaste lasten. Toch ... Lees meer »

enqueteplein.nl