• Online geld verdienen
  • 51 reviews
  • 24 artikelen
Geld verdienen

Wil je geld verdienen? Op deze pagina vind je artikelen met tips en inspiratie.

Lijkt het je heerlijk om vanuit huis te werken en zoek je manieren om dat te doen? Dan kan mails lezen voor geld een goede optie zijn. Deze manier van bijverdienen heeft verschillende voordelen. Zo neemt het weinig tijd in beslag, waardoor je het even snel tussendoor kunt doen. En je kunt het ook ... Lees meer »

Reclames zijn al tientallen jaren niet meer weg te denken uit de wereld van tv en radio. Tijdens het bekijken/beluisteren van je favoriete programma zal er dan ook regelmatig ‘even’ overgeschakeld worden naar een reclameblok. Vervolgens mag je enkele minuten lang genieten van reclames die in de ... Lees meer »

Websites staan er tegenwoordig stuk voor stuk bol van: banners. Flitsende, kleurrijke en soms zelf schreeuwerige advertenties die jou willen overtuigen om op ze te klikken, zodat je kunt profiteren van een (interessant) aanbod of van fijne korting. De meeste mensen vinden al die reclame op websites ... Lees meer »

Online zijn talloze manieren te vinden waarop je wat geld zou kunnen bijverdienen. Sterker nog: in sommige gevallen is het zelfs mogelijk om daar echt een leuk inkomen uit te halen. Een van de manieren waarop je wat extra geld zou kunnen verdienen via internet, is door middel van het lezen van, of ... Lees meer »

Spaarprogramma’s zijn websites waarop je op veel verschillende manieren geld kunt verdienen. De acties die je een vergoeding opleveren zijn heel divers, wat ervoor zorgt dat het meedoen leuk blijft. Online zijn een hoop verschillende spaarprogramma’s te vinden, maar lang niet al die websites zijn ... Lees meer »

Ben jij iemand die veel onderweg is om bijvoorbeeld van of naar school of werk te reizen? Of zit je elke vrijdag uren in de bus en trein om vanuit de stad waar je studeert naar je ouderlijk huis te gaan? Dan zou je de tijd die je anders waarschijnlijk verspilt aan het nutteloos door foto’s en ... Lees meer »

Het invullen van online enquêtes is een leuke manier om aan waardebonnen of cadeaubonnen van bekende (web)winkels of merken te komen. Het enige wat je hoeft te doen, is een paar minuten van je tijd spenderen aan het zo eerlijk mogelijk beantwoorden van een of meerdere vragenlijsten. De punten of ... Lees meer »

Zou je graag geld willen verdienen vanuit huis, zodat je gewoon lekker in je joggingbroek achter je computer kunt gaan zitten om een inkomen binnen te halen? Dat begrijpen we heel goed. Geld verdienen vanuit je luie stoel is dé manier om je vrijheid te behouden en ook nog eens een leuk inkomen te ... Lees meer »

Geld verdienen met het beantwoorden van vragen is een populaire manier om een extra zakcentje bij te verdienen. En dat is niet voor niets. Het is namelijk een erg flexibele manier om je maandelijkse inkomen te verhogen. Je kunt het doen waar en wanneer het jou uitkomt. Je hoeft geen rekening te ... Lees meer »

Geld verdienen door mee te doen aan betaalde onderzoeken is op verschillende manieren mogelijk. Zo kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om mee te doen aan medische onderzoeken. Hierdoor draag je bij aan het onderzoek naar onder andere medicatie, waarvoor je vervolgens een fijne vergoeding ontvangt. ... Lees meer »

Lijkt het je superleuk om je mening te geven over de meest uiteenlopende onderwerpen? Dan is (extra) geld verdienen als respondent echt iets voor jou. Als je aan de slag gaat als respondent, dan kan jouw mening bijdragen aan de verbetering of aanpassing van een product, dienst of ... Lees meer »

Ben jij iemand die graag je mening geeft? Dan zou je erover na kunnen denken om enquêtes in te gaan vullen voor de lol. Hierdoor kun jij je mening geven over de meest uiteenlopende onderwerpen en draagt die ook nog eens bij aan een nuttig doel. Bedrijven kunnen namelijk informatie halen uit de ... Lees meer »

enqueteplein.nl