• Online geld verdienen
 • 101 reviews
 • 161 artikelen
Thuiswerk vacatures – Geld verdienen vanuit huis

Thuiswerk vacatures – Geld verdienen vanuit huis

Lijkt het je heerlijk om geld te verdienen vanuit huis? Of is thuiswerk voor jou gewoon de handigste manier om voor een (extra) inkomen te zorgen? Dan ben je vast benieuwd wat voor soort werkzaamheden je vanuit huis kunt doen en waar je betrouwbare thuiswerk vacatures kunt vinden. In dit artikel vertellen we je er alles over.

Wat voor werk kan ik vanuit huis doen?

Er zijn superveel manieren waarop je vanuit huis geld kunt verdienen. Om je een beeld te geven van de mogelijkheden die je hebt, hebben we hieronder een aantal thuiswerk functies voor je op een rijtje gezet.

Productiewerk 

Vind je het fijn om met je handen te werken? Dan kun je ervoor kiezen om productiewerk vanuit huis te gaan doen. Hierbij kan het bijvoorbeeld zijn dat je dingen moet inpakken, brieven in enveloppen moet schuiven of pennen in een verpakking moet stoppen. 

Enquêtes invullen

Een andere vorm van thuiswerk is het invullen van enquêtes. Hiermee kun je geld verdienen met het geven van jouw mening. Je bepaalt zelf hoeveel enquêtes je invult en wanneer je dat doet, waardoor je veel vrijheid hebt.

Wil jij ook graag tot enkele honderden euro’s verdienen vanuit huis? Meld je dan aan bij de beste enquête sites.

Producten testen

Ook producten testen is een vorm van thuiswerk. Hierbij ga je voor bedrijven of onderzoekspanels de nieuwste voedingsmiddelen of apparaten uittesten. In veel gevallen krijg je betaald voor het testen. In sommige gevallen mag je het geteste apparaat zelfs houden.

Administratief werk

Veel bedrijven moedigen werken vanuit huis aan. Hierdoor kun je steeds meer vacatures vinden voor leuke functies die je vanuit huis kunt uitvoeren. Administratief werk is er daar een van.

Telefonisch werk

Lijkt het je leuk om te werken voor een klantenservice? Dan is het tegenwoordig heel goed mogelijk om dit vanuit huis te doen.

Blogger

Vind jij het leuk om te schrijven? Dan kun je daar geld mee verdienen als je een blog start en daar veel bezoekers naartoe weet te trekken. Als je veel bezoekers op jouw website krijgt, kun je door middel van affiliate marketing op een supermakkelijke manier een passief inkomen genereren.

Chat operator

Als chat operator ga je in gesprek met mensen die een bepaalde website bezoeken. Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat je mensen helpt door vragen over producten of diensten te beantwoorden.

Virtual Assistant

Als virtual assistant ondersteun jij bedrijven door bijvoorbeeld mail te beantwoorden, administratieve taken uit te voeren of online content te maken. 

Tekstschrijver

Ben je goed in taal? Dan zou je geld kunnen verdienen als tekstschrijver. In dat geval schrijf je bijvoorbeeld teksten voor websites, webshops of folders. Dit kun je doen door voor een bedrijf te gaan werken, maar ook door je aan te melden als tekstschrijver bij een bekend platform

Ander werk vanuit huis

Naast bovenstaande functies is er nog veel meer werk wat je vanuit huis kunt doen. Andere thuiswerk functies zijn onder andere:

 • Vertaler
 • Websitetester
 • Webshopeigenaar
 • Oppasser/gastouder
 • Pakketpunt eigenaar
 • Kleermaker
 • Vlogger
 • Boekhouder
 • Webdesigner
terug naar menu ↑

Hoe kom je aan thuiswerk?

Hoe je aan thuiswerk komt, hangt af van het soort thuiswerk wat je zoekt. Als je graag vanuit huis voor een bedrijf in loondienst wilt werken, bijvoorbeeld als klantenservicemedewerker, dan kun je onder andere thuiswerk vacatures vinden via:

 • Indeed
 • Young Capital

Thuiswerk vacatures productiewerk

Ben je vooral op zoek naar thuiswerk waarbij je dingen mag inpakken, folders mag vouwen of ander licht productiewerk mag doen? Dan kun je het beste de lokale kranten in de gaten houden. Daar worden regelmatig oproepen in geplaatst. Ook kun je eens bij een thuiswerkcentrale bij jou in de buurt vragen of ze nog mensen nodig hebben. Ook online kun je vacatures vinden, bijvoorbeeld via thuiswerk.nl.

Thuiswerk vacatures online werk

Ben je op zoek naar online thuiswerk? Dan kun je je aanmelden bij de beste enquête sites om geld te verdienen met het invullen van enquêtes. Lijkt het je leuk om e-mails te lezen, op links te klikken en spelletjes te spelen voor geld? Dan kun je je aanmelden bij de beste spaarprogramma’s van dit moment. Wil je graag producten testen? Dan kun je daar alles over lezen in ons artikel over producten testen en houden.

terug naar menu ↑

Wat kun je verdienen met thuiswerk?

Hoeveel je kunt verdienen met thuiswerk hangt volledig af van wat voor soort thuiswerk je gaat doen. Ga je productiewerk doen vanuit huis? Dan verdien je vaak een bepaald bedrag per opdracht. Afhankelijk van hoe snel je werkt, kun je hier dan best een leuk uurloon uit halen. Houd er wel rekening mee dat dit soort thuiswerk nooit zo goed verdient als bijvoorbeeld werken in loondienst.

Ga je in loondienst vanuit huis werken? Dan kun je daar een leuk bedrag per maand mee verdienen. De meeste vacatures voor thuiswerk in loondienst bieden een uurloon van ongeveer €10 tot €14 per uur.

Ga je enquêtes invullen of meedoen aan spaarprogramma’s? Dan hangt hoeveel je daarmee kunt verdienen af van bij welke websites je je inschrijft en hoeveel tijd je investeert. Als je hier wekelijks mee bezig bent, zou je tot wel enkele honderden euro’s per maand kunnen verdienen.

terug naar menu ↑

Waar vind ik betrouwbaar thuiswerk?

Veel mensen zouden graag vanuit huis willen werken en daar wordt misbruik van gemaakt door mensen die graag geld willen verdienen aan dit soort mensen. Daarom is het belangrijk om op zoek te gaan naar betrouwbaar thuiswerk. Vacatures voor in loondienst vanuit huis werken, kun je onder andere vinden via Indeed en Young Capital. Wil je productiewerk vanuit huis doen? Dan vind je betrouwbaar thuiswerk via de lokale krant, bij thuiswerkcentrales bij jou in de regio of via Thuiswerk.nl. Heb je een thuiswerk website gevonden waarvoor je moet betalen? Dan is die website waarschijnlijk niet betrouwbaar. Wil je enquêtes invullen? Dan kun je je aanmelden bij een of meer van de beste en meest betrouwbare enquête sites.

terug naar menu ↑

Veelgestelde vragen

Wat voor werk kan je thuis doen?

Vanuit huis kun je onder andere productiewerk, inpakwerk, administratief werk of telefonisch werk doen. Ook kun je enquêtes invullen, werken als chat operator, aan de slag gaan als Virtual Assistant of vanuit huis in loondienst gaan werken voor een callcenter.

Wat kan ik thuis doen om geld te verdienen?

Vanuit huis geld verdienen kan onder andere door middel van affiliate marketing, beleggen, tekstschrijven of vertalen. Ook kun je geld verdienen met enquêtes invullen, YouTube, Instagram of door vanuit huis voor een klantenservice aan de slag te gaan.

Hoe oud moet je zijn voor thuiswerk?

Dat hangt af van het soort thuiswerk wat je gaat doen. Over het algemeen is het al mogelijk om vanaf 13 jaar thuiswerk te doen, zolang je je daarbij aan de wettelijke regels houdt. Voor veel thuiswerk geldt echter een minimale leeftijd van 16 of 18 jaar.

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   enqueteplein.nl