• Online geld verdienen
 • 101 reviews
 • 151 artikelen
Inpakwerk vanuit huis

Inpakwerk vanuit huis

Wil jij graag geld verdienen vanuit huis? Dan is de kans groot dat je online op zoek bent gegaan naar inpakwerk vanuit huis. Inpakwerk is al jaren een populaire manier om wat extra geld te verdienen. Het probleem is alleen dat het werk niet altijd even gemakkelijk te vinden is. In dit artikel bespreken we niet alleen waar je inpakwerk vanuit huis zou kunnen doen en waar je op kunt letten als je op zoek bent naar betrouwbare thuiswerkaanbieders, maar we voorzien je ook nog eens van andere tips om geld te verdienen vanuit huis.

Inpakwerk vanuit huis, wat is dat precies?

Inpakwerk is, zoals de naam al zegt, het inpakken van producten. Als je inpakwerk vanuit huis gaat doen, dan kunnen de producten die je moet inpakken behoorlijk van elkaar verschillen. Zo kan het zijn dat je een x aantal pennen of aanstekers in een verpakking moet stoppen, of dat je toetsenborden of computermuizen in moet pakken. Dit mag je gewoon vanuit je eigen huis doen. Of het werk bij je wordt afgeleverd of dat je het zelf moet ophalen en afgeven, hangt geheel af van het bedrijf waarvoor je aan de slag gaat.

terug naar menu ↑

Voor wie is inpakwerk vanuit huis geschikt?

Vaak stellen bedrijven die inpakwerk uitbesteden aan thuiswerkers bepaalde eisen. Zo is het in veel gevallen zo dat je het werk pas mag doen als je mimimaal 16 of 18 jaar oud bent. Daarnaast is het slim om te checken of het werk bij je thuis wordt afgeleverd en opgehaald of dat je het zelf moet ophalen en terug moet brengen. In dat laatste geval zul je namelijk vervoer nodig hebben om het werk op te halen.

terug naar menu ↑

Waar vind je inpakwerk vanuit huis?

Inpakwerk vanuit huis is tegenwoordig vrij lastig te vinden. Als je op zoek bent naar inpakwerk, dan doe je er goed aan om op zoek te gaan naar een betrouwbare thuiswerkcentrale in jouw regio. Deze kun je online of in de Gouden Gids vinden. Daarnaast kun je lokale kranten checken om te zien of er thuiswerkers gevraagd worden of aan iemand die het werk al doet vragen of er nog ruimte is binnen dat bedrijf voor nieuwe werknemers. 

Online zijn veel oplichters actief

Vooral als je online op zoek gaat naar inpakwerk is de kans groot dat je met oplichters te maken krijgt. Ook zij weten namelijk dat er veel naar inpakwerk vanuit huis gezocht wordt, waardoor ze daar misbruik van maken. Zo zijn er veel websites te vinden waarop je moet betalen om je aan te melden, waarna je toegang krijgt tot het beschikbare thuiswerk. Dit soort websites zijn in de meeste gevallen enkel en alleen uit op het geld van mensen die op zoek zijn naar werk en geven je geen toegang tot het daadwerkelijke inpakwerk.

Een andere manier waarop dit soort aanbieders geld verdienen aan jouw zoektocht naar inpakwerk vanuit huis is door je naar een 0900-nummer te laten bellen om je aan te melden. In dit soort gevallen krijg je vaak iemand aan de lijn die je vertelt hoe het inpakwerk vanuit huis in zijn werk gaat en waar je op kunt rekenen. Dit klinkt allemaal redelijk betrouwbaar, totdat je je telefoonafrekening ziet. Dit soort nummers zijn namelijk vaak erg duur en de bedrijven achter die nummers verdienen hun geld door jou zo lang mogelijk aan de lijn te houden. Opletten dus.

terug naar menu ↑

Betrouwbaar inpakwerk vanuit huis

Betrouwbare aanbieders van inpakwerk vanuit huis vinden, kan een behoorlijke zoektocht zijn. Zoals hierboven al even genoemd, is de meest veilige manier om aan dit soort werk te komen door dat via via te doen. Als iemand al werkzaam is voor een thuiswerkcentrale kan diegene jou immers alles vertellen over het werk, de verdiensten en andere zaken. 

Om te voorkomen dat je te maken krijgt met oplichters zijn er een aantal dingen die je kunt doen. Check het bedrijf allereerst altijd online. Vaak kun je dan al wel opmaken of het bedrijf betrouwbaar is of niet, vooral door naar de ervaringen van anderen te kijken. Daarnaast is moeten betalen voor een lidmaatschap sowieso een reden om een bedrijf links te laten liggen en zijn beloftes die te mooi lijken om waar te zijn dat vaak ook gewoon.

In het kort:

 • Zoek via de Gouden Gids een thuiswerkcentrale bij jou in de buurt. 
 • Check lokale krantjes voor vacatures.
 • Betaal nooit voor een inschrijving/lidmaatschap.
 • Vraag eens rond in je kennissenkring of iemand iets weet.
 • Check bekende vacaturesites.
terug naar menu ↑

Hoeveel verdien je met inpakwerk vanuit huis?

Als het je lukt om inpakwerk vanuit huis te vinden, dan is het goed om te weten dat je van dit soort werk niet rijk zult worden. Vaak verdien je bij dit soort werkzaamheden een bepaald bedrag per opdracht. Dat bedrag lijkt dan op zich nog wel aantrekkelijk, maar het is wel slim om er rekening mee te houden dat het werk vaak ook behoorlijk wat tijd in beslag neemt. Over het algemeen verdien je met inpakwerk vanuit huis minder dan het minimum uurloon. Aan de andere kant biedt het werken vanuit huis je wel meer vrijheid dan een vaste baan, waardoor dit soort werk toch je voorkeur kan hebben.

terug naar menu ↑

Ander werk vanuit huis

Omdat betrouwbaar inpakwerk lastig te vinden is en omdat er steeds minder werk is in die branche, zou je ook eens andere opties om vanuit huis te werken kunnen bekijken. Niet alleen bied je jezelf daardoor meer kans om geld te verdienen vanuit huis, maar je zou ook iets tegen kunnen komen wat je leuk vindt om te doen. Om je van ideeën te voorzien en je zo alvast een eindje op weg te helpen, hebben we hieronder een lijst voor je samengesteld van ander werk dat je vanuit huis zou kunnen doen.

terug naar menu ↑

1. Enquêtes invullen

Een erg simpele manier om extra geld te verdienen vanuit huis is door mee te doen aan online onderzoeken. Als je het goed aanpakt kun je op deze manier zelfs enkele honderden euro’s per maand bijverdienen. Hoe? Door je allereerst aan te melden bij de beste enquête sites van dit moment. Als lid van die websites krijg je toegang tot beschikbare enquêtes. Voorafgaand aan de enquête kun je precies zien hoeveel tijd het onderzoek in beslag neemt en wat je zult verdienen door eraan mee te doen. Na het afronden van de enquête krijg je de vergoeding in je account gestort en zodra je het minimale uitbetalingsbedrag bij elkaar hebt gespaard, kun je een uitbetaling aanvragen. Afhankelijk van het panel word je uitbetaald in geld of in waardebonnen van bekende webshops.

terug naar menu ↑

2. Spaarprogramma’s

Een andere manier om simpel en snel geld te verdienen vanuit huis is door middel van spaarprogramma’s. Dit soort programma’s betalen hun leden voor het uitvoeren van simpele acties. Zo verdien je bijvoorbeeld geld met het lezen van e-mails, het klikken op links, het spelen van spelletjes en het bekijken van reclames. De vergoedingen die je krijgt worden opgespaard in je account en kun je laten uitbetalen in geld of waardebonnen van bekende webshops. De manier van uitbetalen is afhankelijk van het spaarprogramma. Lijkt het je leuk om op deze manier geld vanuit huis te verdienen? Schrijf je dan in bij de beste spaarprogramma’s.

terug naar menu ↑

3. Cashback shoppen

Ben jij een fanatieke online shopper? Dan vind je het vast fijn om te horen dat je daar voortaan geld mee zou kunnen verdienen. Hoe? Door je aan te melden op de beste cashback websites. Als lid van dat soort websites krijg je toegang tot speciale acties en kortingen. Vervolgens klik je via de cashback website door naar de webshop waar je iets aan wilt schaffen en voltooi je daar je aankoop zoals je dat gewend bent. Zodra de aankoop voltooid is en de wachttijd (vaak gelijk aan de retourperiode) verstreken is, krijg je van de cashback website het beloofde bedrag terug. Een simpele manier om extra geld te verdienen zonder (veel) extra moeite te doen.

terug naar menu ↑

4. Thuiswerken voor een bedrijf

Steeds meer bedrijven moedigen werknemers aan om vanuit huis te werken of zoeken naar personeel dat volledig zelfstandig vanuit huis kan werken. Dit kan bijvoorbeeld gaan om werk als telefonist of als klantenservicemedewerker, maar ook het beantwoorden van e-mails, administratief werk of werken als virtual assistant kan soms volledig vanuit huis gedaan worden. Ideaal voor wie wél graag de zekerheid van een vast inkomen wil, maar wie géén zin of mogelijkheden heeft om op kantoor te werken.

terug naar menu ↑

5. Gerechten verkopen

Ben jij een ster in de keuken en deel je jouw gerechten graag met de mensen in jouw buurt? Dan zou je er eens over na kunnen denken om daar voortaan wat extra geld mee te verdienen. Op Thuisafgehaald.nl kun je door jou gekookte maaltijden aanbieden aan mensen die geen zin of tijd hebben om zelf te koken. De mensen die een maaltijd bij jou kopen, kunnen deze dan binnen een door jou aan te geven tijdvak komen ophalen. Ideaal voor wie een liefde voor koken heeft en graag in de keuken staat.

terug naar menu ↑

6. Affiliate marketing

Affiliate marketing is een slimme manier om extra geld te verdienen voor mensen die een beetje handig zijn met computers. Met affiliate marketing promoot je producten of acties van bedrijven op je eigen website of social media. Voor elke keer dat iemand op de link of banner klikt of voor elke aankoop die via de link of banner gedaan wordt, ontvang jij een bepaald bedrag. Vooral als je bereid bent om wat tijd te steken in het maken van een website over een bepaald onderwerp, of wanneer je veel volgers hebt op social media, kan deze vorm van geld verdienen vanuit huis je een érg leuk inkomen opleveren.

terug naar menu ↑

7. Verkoop van diensten of producten

Online is de ideale plek om diensten of producten te verkopen om zo een (extra) inkomen te genereren. Zo kun je bijvoorbeeld oude meubels inkopen en die opknappen om ze vervolgens weer te verkopen, maar er zijn nog veel meer opties. Zo kun je bijvoorbeeld:

Een e-book schrijven

Heb jij waardevolle kennis over een bepaald onderwerp, zoals bijvoorbeeld afvallen, marketingstrategieën of het maken van kleding? Dan zou je erover na kunnen denken om die kennis samen te vatten in een overzichtelijk e-book, zodat mensen die interesse hebben in jouw kennis dat e-book voor een bepaald bedrag kunnen downloaden. Het schrijven van het e-book kost dan misschien wel wat tijd, maar zodra het online staat hoef je er alleen nog maar reclame voor te maken.

Online trainingen

Een andere manier om jouw kennis te delen, is door online trainingen/workshops te gaan geven. Je kunt deelnemers hier een vergoeding voor vragen, maar je kunt het ook gebruiken als lokkertje voor het aanschaffen van een e-book of een door jou samengestelde cursus of training.

Handgemaakte producten

Maak jij zelf schilderijen, sieraden, T-shirts of hondenhalsbanden, of lijkt het je leuk om dat te gaan doen? Dan zou je die producten online kunnen verkopen om er zo geld mee te verdienen. Dit kun je bijvoorbeeld doen via Marktplaats of Etsy, maar ook via social media of via een eigen webshop.

Tweedehands producten

Uiteraard kun je online ook gemakkelijk je tweedehands producten verkopen. Zo kun je beginnen met je eigen spullen die je niet meer gebruikt, of ervoor kiezen om dingen in te kopen en die vervolgens voor meer door te verkopen.

Bijles geven

Ben jij goed in wiskunde of een vreemde taal? Dan zou je erover na kunnen denken om (online) bijles te gaan geven aan scholieren of studenten om zo wat extra geld te verdienen.

terug naar menu ↑

Inpakwerk vanuit huis of toch liever iets anders?

Wie graag inpakwerk vanuit huis wil gaan doen, zal er al gauw achter komen dat dat werk behoorlijk schaars is. Dat maakt dat het lastig kan zijn om inpakwerk te vinden en dat je uit moet kijken voor oplichters. Lukt het je niet om inpakwerk vanuit huis te vinden? Dan zijn er gelukkig nog een hoop andere dingen die je vanuit huis zou kunnen doen. Kies bijvoorbeeld voor een van bovenstaande opties of lees meer over geld verdienen vanuit huis.

2 Opmerkingen
 1. ik zoek als extra werk als inpakker

 2. ik zou graag inpak doen van in mijn huis zit zonder werk

  Laat een reactie achter

  enqueteplein.nl