• Online geld verdienen
 • 101 reviews
 • 162 artikelen
Geld verdienen vanuit huis – (19 tips)

Geld verdienen vanuit huis – (19 tips)

Geld verdienen vanuit huis is iets wat veel mensen graag zouden willen doen. Door vanuit huis te werken heb je namelijk veel meer vrijheid dan wanneer je voor een baas aan het werk gaat. Je kunt in de meeste gevallen helemaal zelf bepalen wanneer je werkt, hoeveel uur je dat per week doet en waar je dat wilt doen. Ideaal voor wie een (bij)baan zoekt waarmee je niet alleen een leuk bedrag per maand verdient, maar waarbij je ook nog eens de vrijheid hebt om zelf je tijd in te delen. Wil je meer weten over geld verdienen vanuit huis? In dit artikel lees je er alles over.

Hoe kun je geld verdienen vanuit huis?

Wie graag geld wil verdienen vanuit huis kan dit op veel verschillende manieren doen. Welke manier het beste bij jou past, hangt uiteraard af van wat je leuk vindt, waar je goed in bent en wat je graag zou willen doen. De gemakkelijkste manier om geld te verdienen vanuit huis, is door dit online te doen, omdat je op die manier nu eenmaal de meeste mogelijkheden hebt. Wil je liever geen online werk doen? Ook dan zijn er verschillende opties om vanuit huis te werken. Ben je benieuwd wat de mogelijkheden zijn? Hieronder hebben we 19 populaire manieren voor geld verdienen vanuit huis voor je op een rijtje gezet.

terug naar menu ↑

1. Enquêtes invullen voor geld

Een van de mogelijkheden die je hebt als je online geld wilt verdienen vanuit huis is enquêtes invullen. Het invullen van enquêtes is vooral voor mensen die het leuk vinden om hun mening over de meest uiteenlopende zaken te geven een goede optie. Voor elke ingevulde vragenlijst ontvang je een vergoeding. Hoe hoog die vergoeding is, hangt af van de duur van het onderzoek en voor welk panel je werkt. 

1. 

Toluna

TolunaToluna is een erg bekende enquête site. Het aanmelden is simpel en snel geregeld. Om deel te kunnen nemen aan onderzoeken, dien je minimaal 15 jaar oud te zijn. De voordelen van Toluna zijn onder ...
 • Hoge vergoedingen.
 • Veel enquêtes.
 • Handige app voor op je smartphone.

Om een leuk bedrag per maand te kunnen verdienen met het invullen van enquêtes, zijn er een aantal dingen waar je op kunt letten:

 • Schrijf je alleen in bij panels die goed betalen en betrouwbaar zijn.
 • Beperk je niet tot slechts één panel, maar schrijf je bij meerdere onderzoekspanels in.
 • Check dagelijks of meerdere keren per week of er onderzoeken beschikbaar zijn.

Als je je inschrijft bij de beste panels van dit moment en elke dag (of minstens een paar keer per week) tijd vrijmaakt om onderzoeken in te vullen, kun je tot wel enkele tientallen euro’s per week bijverdienen met het invullen van enquêtes. De vergoedingen die je krijgt voor het meedoen aan onderzoeken kun je inwisselen voor geld of voor waardebonnen van bekende webshops. Wil je meer weten over deze manier van geld verdienen vanuit huis? Lees dan ons artikel over geld verdienen met enquêtes invullen.

terug naar menu ↑

2. Online geld verdienen met spaarprogramma’s

Een andere manier om online geld te verdienen, is door deel te nemen aan zogenaamde spaarprogramma’s. Spaarprogramma’s zijn websites waarop je geld kunt verdienen met het uitvoeren van simpele acties. De verdiensten spaar je op in je account en kun je laten uitbetalen zodra je het minimale uitbetalingsbedrag bij elkaar hebt weten te sparen.

EuroClixEuroClix is al 15 jaar het beste spaarprogramma van Nederland. Bij EuroClix spaar je punten (Clix) door middel van verschillende activiteiten. Zodra je 1.000 Clix hebt gespaard, kun je deze laten ...
 • Ontvang direct € 1,95 voor je registratie!
 • Zeer betrouwbare website.
 • Al meer dan 15 jaar een van de beste spaarprogramma‘s.

Als lid van een spaarprogramma kun je onder andere geld verdienen met:

 • e-mails lezen
 • spelletjes spelen
 • klikken op banners of links
 • nieuwe leden aanbrengen
 • cashback shoppen
 • enquêtes invullen

Voor elke actie die je uitvoert, ontvang je een bepaalde vergoeding. Om het maximale uit de spaarprogramma’s te halen, is het slim om je bij de top 8 beste spaarprogramma’s aan te melden en daar gebruik te maken van alle verschillende mogelijkheden die de programma’s bieden om geld te verdienen. In ons artikel over geld verdienen met online spaarprogramma’s vind je meer informatie over spaarprogramma’s én krijg je handige tips om er zoveel mogelijk geld mee te verdienen.

terug naar menu ↑

3. Spelletjes spelen

Wie goed is in het spelen van spelletjes zou daar een erg leuk bedrag per maand mee kunnen verdienen. Zo kun je bijvoorbeeld geld verdienen met het testen van games, het streamen van games of het spelen van spelletjes als Solitaire of Bubble Shooter.

Spelletjes spelen kan je flink wat geld opleveren. Wil je geld verdienen met spellen als Solitaire of Bubble Shooter? Dan kun je daar al gauw ergens tussen de 80 cent en 11 euro per gewonnen spel mee verdienen. Dat tikt lekker aan als je meerdere games per uur wint. Ga je liever streamen? Dan kunnen de verdiensten al snel oplopen tot minimaal €1.000 per maand.
Wil jij ook geld verdienen vanuit huis met het spelen van spelletjes? Lees dan: Geld verdienen met spelletjes

terug naar menu ↑

4. Cashback shoppen

Een leuke manier om extra geld te verdienen is door middel van cashback shoppen. Met cashback shoppen krijg je geld terug op jouw online aankopen, zonder dat je daar (veel) extra moeite voor hoeft te doen. Vooral voor mensen die veel van hun aankopen online doen, is dit een simpele manier om tot wel €1000,- per jaar bij te verdienen. Dit is geld wat je anders gewoon zou laten liggen.

Om geld te kunnen verdienen met jouw online aankopen, dien je je aan te melden op een cashback website. Als lid van zo’n website kun je zien welke acties en kortingen er op dit moment gelden en daar direct gebruik van maken. Door op de link of button op de cashback website te klikken, wordt je doorgestuurd naar de webshop, waar je vervolgens kunt shoppen zoals je dat gewend bent. 

De cashback ontvang je achteraf, waardoor deze dus niet zichtbaar is tijdens het afrekenen. Op het moment dat je je aankoop gedaan hebt, wordt daar een bevestiging van naar de cashback website gestuurd. Na een bepaalde periode (vaak gelijk aan de retourperiode) zal de cashback website de cashback in je account storten. Het bedrag in je account kun je laten uitbetalen zodra je het minimale uitbetalingsbedrag hebt bereikt.

Geld verdienen vanuit huis met cashback shoppen, doe je door je in te schrijven bij de top 8 beste cashback websites. Wil je meer weten over cashback shoppen? In ons artikel Geld verdienen met cashback lees je er alles over.

terug naar menu ↑

5. Affiliate marketing

Met affiliate marketing kun je geld verdienen terwijl je slaapt. Hoe? Door reclame te maken voor producten of diensten van andere bedrijven op jouw website of social media. Op het moment dat iemand via de link of banner op jouw website doorklikt naar de aanbieding of de website van het bedrijf, krijg jij daar een bepaalde vergoeding voor. Ideaal voor wie een eigen website heeft (of wil maken) en/of veel volgers heeft op social media.

Wil je geld verdienen vanuit huis met affiliate marketing? Dan zijn er een aantal dingen die je kunt doen:

 • Maak een eigen website.
 • Meld je aan bij een netwerk zoals Daisycon of Zanox.
 • Plaats reclame op jouw website die interessant is voor de doelgroep van jouw website.
 • Zorg dat er veel verkeer naar jouw website komt door goede content te plaatsen.
 • Vermijd het plaatsen van té veel reclame om mensen niet af te schrikken.
 • Plaats reclame op je social media.

Wie affiliate marketing goed inzet, zou daar flink wat geld mee kunnen verdienen. 

terug naar menu ↑

6. Dienst of product verkopen

Heb jij veel kennis over een bepaald onderwerp en denk jij dat mensen bereid zijn om te betalen voor die kennis? Dan zou je erover na kunnen denken om die kennis te verkopen. Schrijf bijvoorbeeld een e-book, waarin je jouw kennis deelt. Door het e-book vervolgens tegen betaling aan te bieden via je website of social media, kunnen mensen het e-book kopen. Door eerst wat tijd te investeren in het schrijven van het e-book, kun je daarna achterover leunen en het geld zien binnenkomen, zonder dat je daar nog veel extra moeite voor hoeft te doen.

Naast een e-book schrijven, kun je ook:

 • logo’s of websites ontwerpen
 • content schrijven voor websites
 • werken als virtual assistent
terug naar menu ↑

7. Eigen product verkopen

Naast dat je een dienst kunt aanbieden, kun je natuurlijk ook een eigen product verkopen. Ben jij bijvoorbeeld heel goed in beelden of schilderijen maken? Of ontwerp jij zelf kleding of accessoires? Probeer deze dan online te verkopen. Start bijvoorbeeld een webshop of verkoop je producten via social media, Marktplaats of Etsy. Zo kun je jouw talent gebruiken om geld te verdienen vanuit huis.

Ook mensen die goed zijn in het maken van foto’s kunnen op deze manier geld verdienen. Online zijn diverse platforms te vinden waarop je jouw foto’s te koop aan kunt bieden. Zo kun je gemakkelijk geld verdienen met iets waar je goed in bent.

Tweedehands producten verkopen

Wat voor eigen producten geldt, geldt uiteraard ook voor tweedehands producten. Heb jij meubels, kleding, elektronica of andere dingen in huis die je eigenlijk niet meer gebruikt of nodig hebt? Verkoop deze dan. Via websites als Markplaats kun je je producten gemakkelijk te koop aanbieden.

terug naar menu ↑

8. Producten testen

Lijkt het je leuk om nieuwe producten uit te testen, voordat deze in de winkel zullen komen? Dan zou je geld vanuit huis kunnen verdienen met het testen van nieuwe producten. Zo kun jij die nieuwe smaak chips, dat nieuwe apparaat of die nieuwe frisdrank testen én daar geld mee verdienen of het product zelf krijgen als beloning.

Online zijn een hoop websites te vinden die je beloven dat je veel geld kunt verdienen met het testen van producten. Helaas zijn veel van deze websites niet betrouwbaar. Wil je weten waar je wél terechtkunt voor het testen van producten? Lees dan ons artikel over Gratis producten testen en houden. Houd er rekening mee dat het testen van producten voornamelijk een manier is om een extraatje te verdienen en dat het niet/nauwelijks mogelijk is om hier een volledig inkomen uit te halen.

terug naar menu ↑

9. Geld verdienen vanuit huis met cryptovaluta’s

Het zal je niet ontgaan zijn dat cryptovaluta’s er de laatste jaren voor gezorgd hebben dat veel mensen flink wat geld hebben verdiend. Ook jij kunt op deze manier geld verdienen als je bereid bent om eerst zelf wat geld te investeren en om de risico’s die bij beleggen of handelen in cryptovaluta komen kijken aan te gaan. Er is namelijk altijd een kans dat de waarde van de valuta dusdanig ver daalt, dat je verlies zult lijden.

Naast beleggen in cryptovaluta’s kun je er ook in handelen. Dit kun je bijvoorbeeld doen door middel van forex trading. In dat geval koop je valuta’s in door slim gebruik te maken van de actuele koersen en in te schatten wat die koersen zullen gaan doen. Het handelen in cryptovaluta is alleen aan te raden als je kennis hebt van de financiële markt of als je bereid bent om die op te doen. Wie wil gaan handelen of beleggen in cryptovaluta’s, dient zich aan te melden bij een betrouwbaar platform om dat te kunnen doen, zoals bijvoorbeeld Coinbase of StrongCoin.

terug naar menu ↑

10. Inpakwerk vanuit huis

Als je liever niks online wilt doen maar gewoon met je handen wilt werken, dan zou je inpakwerk vanuit huis kunnen gaan doen. Om dit te kunnen doen, dien je je in te schrijven bij een betrouwbaar bedrijf dat jou aan werk helpt. Zo doe je dat:

 • Zoek een thuiswerkcentrale bij jou in de buurt via de Gouden Gids.
 • Zoek (online) naar thuiswerkvacatures (check ook websites als Marktplaats).
 • Houd lokale krantjes in de gaten voor vacatures.
 • Sla bedrijven waar je moet betalen voor je inschrijving over.

Met het doen van inpakwerk vanuit huis kun je een leuk bedrag bijverdienen, mits er werk is en jij daarvoor uitgekozen wordt. Houd er rekening mee dat je op deze manier nooit een volledig maandloon kunt verdienen, maar eerder een extraatje. Ook zijn er vaak wachtlijsten bij thuiswerkcentrales, omdat veel mensen dit werk willen doen.

terug naar menu ↑

11. Werken voor een bedrijf vanuit huis

Sommige bedrijven bieden je de mogelijkheid om vanuit huis te werken. Zo zijn er regelmatig bedrijven op zoek naar bijvoorbeeld callcentermedewerkers of klantenservicemedewerkers die vanuit huis voor hen willen werken. Vaak vragen ze je wel om een rustige werkomgeving in huis te creëren, waar je ongestoord je werk kunt doen.

Het fijne aan geld verdienen vanuit huis door voor een bedrijf te werken, is dat je de zekerheid van een bepaald inkomen per maand hebt. Daarnaast profiteer je ook vaak van extra’s zoals een tegemoetkoming voor internet-/telefoonkosten en krijg je vaak pensioenopbouw en vakantiegeld. Vacatures voor dit soort banen kun je vinden op bekende vacaturesites, zoals Indeed.nl.

terug naar menu ↑

12. Online Trading

Online trading (of online beleggen) is een steeds populairdere manier van geld verdienen. Door financiële instrumenten te kopen en verkopen op het platform van een goede online broker, kun je met de juiste kennis een leuk bedrag bijverdienen.

Voordat je start met online traden is het wel belangrijk dat je weet waar je aan begint. Zorg dus dat je de kennis opdoet die je nodig hebt om op een verantwoordelijke manier online te kunnen beleggen. Veel van die kennis is gemakkelijk online te vinden of wordt aangeboden door de brokers zelf. Zo voorkom je dat je door onwetendheid fouten maakt die voorkomen hadden kunnen worden.

Ook is het belangrijk dat je weet dat beleggen nooit zonder risico is. Je kunt namelijk (een deel van) je inleg verliezen. Dit artikel is dan ook op geen enkele manier een aanmoediging of advies om te gaan beleggen.

Betrouwbare brokers waar je online kunt beleggen, zijn onder andere:

Lees ook: De beste broker van Nederland

terug naar menu ↑

13. Bloggen

Bloggen is een manier waarop je op de langere termijn een behoorlijk leuk bedrag kunt verdienen vanuit huis. Het enige wat je hiervoor nodig hebt is een eigen website en tijd en zin om leuke artikelen te schrijven over een bepaald onderwerp.

Het onderwerp wat je kiest, is vrij belangrijk. Je onderwerp gaat namelijk bezoekers trekken (of niet). Kies daarom voor een onderwerp waar je veel over weet en kunt vertellen én dat interessant is voor lezers en adverteerders.

Als blogger is dat namelijk hoe je je geld gaat verdienen: door middel van advertenties. Hoe populairder jouw website is, hoe interessanter je bent voor andere bedrijven om reclame op jouw website te plaatsen. Die reclame gaat jou uiteindelijk geld opleveren. En dat kan, als je het goed aanpakt, een érg leuk bedrag zijn.

Geld verdienen met bloggen kost in de eerste instantie een hoop tijd en werk. Je moet namelijk eerst een website bouwen en die vullen met interessante artikelen. Maar zodra je dat voor elkaar hebt, is het een heel goede manier om een passief inkomen te genereren.

terug naar menu ↑

14. Webshop

Lijkt het je leuk om online producten te verkopen door middel van een webshop? Dan vind je het vast fijn om te horen dat dit een goede manier is om geld te verdienen vanuit huis. Tenminste, als je het goed aanpakt.

De eerste vraag die je moet beantwoorden is: wat ga je verkopen? Hierbij is het slim om eraan te denken dat je online veel concurrentie hebt. Daarom is het handig om voor producten te kiezen waar je weinig concurrentie op hebt. Denk bijvoorbeeld aan producten die je zelf maakt. Die zijn nergens anders verkrijgbaar, waardoor je een streepje voor hebt.

Wil je liever wél producten gaan verkopen die ook door andere (grote) webshops verkocht worden? Dan is dropshipping eventueel een goede optie. Door middel van dropshipping hoef je namelijk geen grote investeringen te doen, wat het risico beperkt. Ook in dit geval is het slim om je te richten op een bepaalde niche. Zo trek je gemakkelijker bezoekers naar jouw webwinkel, dan wanneer je van alles wat verkoopt.

terug naar menu ↑

15. YouTube

Heb jij iets interessants te vertellen of vind je het gewoon leuk om grappige of leerzame video’s te maken? Dan zou je daar via YouTube je geld mee kunnen verdienen. Door je aan te melden bij het YouTube-partnerprogramma kun je geld verdienen met de opbrengsten uit advertenties en bijvoorbeeld door middel van kanaallidmaatschappen.

Geld verdienen met YouTube kun je niet zomaar doen. YouTube stelt namelijk als eis dat je de afgelopen 12 maanden minimaal 4000 uur moet zijn bekeken en dat je minimaal 1000 abonnees hebt. Houd er rekening mee dat het even kan duren voordat je aan die eis kunt voldoen.

Door een goed plan te maken met daarin wat voor video’s je gaat maken, wie je doelgroep is en hoe je die gaat bereiken, kom je al een heel eind. Daarnaast is het belangrijk dat je niet te snel opgeeft, omdat succesvol worden nu eenmaal tijd kost. Als je doorzet kan YouTube een goede manier zijn om geld te verdienen vanuit huis.

terug naar menu ↑

16. Freelance schrijven

Ben jij goed in taal en vind je het leuk om teksten te schrijven of te redigeren? Dan kan het een goed idee zijn om aan de slag te gaan als freelance tekstschrijver. 

Werk vinden als freelance tekstschrijver kan op veel verschillende manieren. Zo kun je bijvoorbeeld reclame voor jezelf maken op social media, online zoeken naar opdrachten, of je aanmelden bij bekende platformen als Fiverr, Textbroker of Greatcontent.

Als freelance schrijver krijg je vaak betaald per woord, artikel of blog. Dus hoe meer je schrijft, hoe meer je kunt verdienen. Dit maakt aan de slag gaan als freelance schrijver erg aantrekkelijk. Zeker als je weet dat je er een leuk maandloon mee kunt verdienen.

terug naar menu ↑

17. Producten inkopen en verkopen met winst

Heb jij oog voor wat goede koopjes zijn en welke producten je beter links kunt laten liggen én vind je het leuk om te handelen in producten? Dan zou je erover na kunnen denken om geld te verdienen vanuit huis met producten inkopen en verkopen met winst.

Het inkopen en verkopen van producten kun je op verschillende manieren doen. Zo kun je bijvoorbeeld tweedehands producten inkopen bij de kringloop of via Marktplaats en die vervolgens voor meer verkopen.

Je kunt ook nieuwe producten verkopen. Dit kun je bijvoorbeeld doen door online goedkoop producten in te kopen (bijvoorbeeld in het buitenland) en die vervolgens voor meer te verkopen. Dit kun je onder andere doen op Marktplaats of via Amazon.

Tip: Kies voor producten die gewild zijn en waarop de winstmarge interessant is. 

terug naar menu ↑

18. Websites testen

Bedrijven willen natuurlijk dat hun website optimaal werkt. Om ervoor te zorgen dat dit zo is, kunnen ze een bedrijf inschakelen dat hun website voor ze test, zoals bijvoorbeeld UserTesting.com. UserTesting helpt bedrijven door hun website te laten testen door de mensen die voor hen werken. Jij kan zo’n iemand zijn.

Als website tester werk je vanuit huis voor dit bedrijf. Je bezoekt een website of app en moet daar vervolgens verschillende taken uitvoeren. Het enige wat je hoeft te doen, is die taken uitvoeren en vertellen wat je denkt en vindt. Zo krijgt de eigenaar van de website waardevolle informatie en jij een leuk bedrag per opdracht.

Voor het bekijken van een website verdien je ergens tussen de €9 en €54. Gemiddeld duurt het uitvoeren van een opdracht een minuut of 20. Zo kun je dus een leuk bedrag bijverdienen vanuit huis.

terug naar menu ↑

19. Hondenuitlaatservice

Ben je dol op honden en vind je het heerlijk om te wandelen? Dan zou het een goed idee kunnen zijn om een hondenuitlaatservice te starten.

Het starten van een hondenuitlaatservice is vrij makkelijk, je hebt er namelijk niet zo veel voor nodig. Laat mensen in de buurt of via social media weten dat je beschikbaar bent als hondenuitlater, zodat je (hopelijk) snel aanmeldingen krijgt.

Voor het uitlaten van een hond kun je ongeveer €10 per hond vragen (al vragen sommigen meer of minder). Vooral als je meerdere honden per keer uitlaat, kunnen je verdiensten flink oplopen.

Natuurlijk kun je ook geld verdienen door een plek te bieden waar baasjes hun hond gedurende de dag heen kunnen brengen. Dit is vooral handig als je een grote tuin hebt, waar ze de hele dag rond kunnen rennen. Zo hoeven de baasjes zich geen zorgen om hun hond te maken, hebben de honden een leuke dag en kun jij geld verdienen met iets wat je leuk vindt.

terug naar menu ↑

Als student geld verdienen vanuit huis

Ben jij student en wil je graag wat extra geld verdienen, maar heb je geen tijd of zin om een baan aan te nemen waarbij je vastzit aan vaste werkuren en allerlei verplichtingen? Dan is geld verdienen vanuit huis een goede optie. Naast dat je mee kunt doen aan online onderzoeken en spaarprogramma’s, en affiliate marketing of inpakwerk vanuit huis kunt doen, zijn er ook andere manieren waarop je als student vanuit huis geld kunt verdienen. Hieronder bespreken we een aantal van die opties.

terug naar menu ↑

1. Online teksten schrijven

Online tekstbureaus zijn continu op zoek naar mensen die teksten willen schrijven over de meest uiteenlopende onderwerpen. Om aan de slag te kunnen gaan als tekstschrijver voor zo’n bureau, dien je foutloos Nederlands te kunnen schrijven en te beschikken over de creativiteit om een prettig leesbare en interessante tekst te produceren. Aan de hand van een proeftekst (of meerdere proefteksten) bepaalt een tekstbureau hoe goed jij bent en voor wat voor soort teksten ze jou in zullen schakelen.

Hoeveel je kunt verdienen met het schrijven van teksten, ligt aan hoe snel je werkt en hoe je betaald wordt. Zo betaalt het ene bureau je per woord en het andere per uur. Door je niet te beperken tot slechts één online tekstbureau, krijg je toegang tot meer teksten en kun je dus meer verdienen. Voorbeelden van online tekstbureaus zijn Textbroker en Greatcontent.

terug naar menu ↑

2. Vertaalwerk

Spreek en schrijf jij vloeiend Engels, Arabisch, Zweeds of Spaans? Dan zou je erover na kunnen denken om je geld te verdienen met het vertalen van teksten. Dit kun je doen door als zzp’er aan de slag te gaan, maar je kunt er ook voor kiezen om je aan te melden bij een online bureau voor wie jij aan de slag gaat als vertaler. In dat laatste geval krijg je vaak een bepaald bedrag per woord uitbetaald. Om aan vertaalwerk te komen, zou je je bijvoorbeeld kunnen aanmelden bij een bureau als Textbroker.

terug naar menu ↑

3. Ga aan de slag als virtual assistant

Steeds meer bedrijven schakelen een virtual assistant in die hen helpt met zaken waar zij zelf geen tijd voor hebben of minder tijd aan willen besteden. De werkzaamheden kunnen hierdoor zeer uiteenlopend zijn. Denk bijvoorbeeld aan het beantwoorden van e-mails, het maken van content voor op social media, het inplannen van afspraken of het maken van nieuwsbrieven. Het voordeel van als VA werken, is dat je zelf mag bepalen voor wie je werkt en wanneer je dat doet. Zo heb je alle tijd voor je studie en kun je in de overige uren op een leuke manier geld bijverdienen.

Wil jij als virtual assistant werken? Dan is de meest voorkomende manier om dit als zzp’er te doen. Ook zijn er bedrijven die mensen in dienst nemen om dit voor hen vanuit huis te doen, al zijn die vacatures wel schaars.

terug naar menu ↑

4. Beheer de social media van bedrijven

In een wereld waarin online marketing en klantbinding steeds belangrijker worden, is social media voor bedrijven in veel gevallen onmisbaar. Maar niet iedereen is goed in het bedenken van een goede social media strategie of het creëren van interessante content. Ben jij dat wel? Dan zou je er eens over na kunnen denken om daar je werk van te maken. Wanneer je dit als zelfstandige doet, kun je werken waar en wanneer jij dat wilt.

terug naar menu ↑

5. Ontwerp huisstijlen en logo’s

Ben jij door je studie in staat om de allermooiste logo’s of huisstijlen te ontwerpen? Of ben je gewoon heel handig en heb je jezelf dit aangeleerd? Dan zou je er eens over na kunnen denken om je geld te verdienen met het ontwerpen van logo’s en huisstijlen. Schrijf je bijvoorbeeld in bij de KvK als zzp’er of zoek naar een vacature waarbij je dit vanuit huis voor een bedrijf kunt gaan doen.

terug naar menu ↑

Andere manieren om als student geld te verdienen vanuit huis

Zijn bovenstaande opties niet echt iets voor jou of ben je op zoek naar nog meer ideeën om op een leuke manier geld te verdienen vanuit huis? Dan hebben we hieronder nog een aantal opties voor je verzameld. Ga bijvoorbeeld aan de slag als:

 • huiswerkbegeleider
 • hondenuitlater of dierenoppas
 • telemarketeer
 • fotograaf
 • videograaf

Of verdien geld met:

 • het maken van advertenties voor bedrijven
 • het verkopen van huisgemaakte maaltijden
 • het helpen bij het schrijven van scripties
 • meedoen aan medische onderzoeken
 • het maken van websites
 • het verkopen van foto’s via stockwebsites
 • het verhuren van apparatuur of andere spullen
terug naar menu ↑

Genoeg mogelijkheden voor geld verdienen vanuit huis

In dit artikel hebben we je voorzien van diverse mogelijkheden en tips voor geld verdienen vanuit huis. Zo kun je bijvoorbeeld enquêtes invullen voor geld, online geld verdienen met spaarprogramma’s, cashback shoppen of diensten of producten verkopen. Ook affiliate marketing, beleggen of handelen in cryptovaluta of vanuit huis werken voor een bedrijf, zijn manieren waarop je geld kunt verdienen zonder de deur te hoeven verlaten. Kies wel voor betrouwbare websites en/of aanbieders als je vanuit huis wilt werken, zodat je niet met lege handen komt te staan.

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   enqueteplein.nl