• Online geld verdienen
  • 101 reviews
  • 162 artikelen
Met welke app kan je echt geld verdienen? Met deze 9 apps

Met welke app kan je echt geld verdienen? Met deze 9 apps

Ben je op zoek naar een manier om gemakkelijk geld te verdienen met jouw smartphone? Dan zijn er verschillende apps waarmee je dat zou kunnen doen. Zo kun je haast altijd en overal extra geld verdienen. Wil je weten met welke apps je echt geld kan verdienen? In dit artikel vertellen we je er alles over.

1. EazeGames

EazeGames is een platform waarop je geld kunt verdienen met het spelen van spelletjes. Omdat het om vaardigheidsspellen gaat en je tegen echte tegenstanders speelt, kun je jouw kansen om te winnen vergroten door beter te worden in een bepaald spel. Dit platform heeft ook een app voor op je smartphone, waardoor je altijd en overal een spelletje kan spelen voor echt geld. De bedragen die je met deze app kunt verdienen, kunnen flink oplopen. Zo verdien je gemiddeld tussen de €0,80 en €11 per gewonnen spel. De beste speler op het platform heeft zelfs al meer dan €145.382 gewonnen. 

Tip: Wil je eerst kijken of de spellen van EazeGames iets voor jou zijn? Dan kun je oefenen met de gratis EazeCoins.

terug naar menu ↑

2. Enquête apps

Vind jij het leuk om je mening te geven over de meest uiteenlopende onderwerpen én daar geld voor te ontvangen? Dan zou je kunnen overwegen om een van de beschikbare enquête apps te downloaden. Het fijne is dat het invullen van een enquête vaak slechts een paar minuten in beslag neemt, waardoor je bijvoorbeeld even gauw een enquête kunt invullen als je in de trein zit, pauze hebt of als er reclame op tv is. Enquête apps die je zou kunnen downloaden zijn onder andere:

Check altijd even goed op welke manier de apps uitbetalen. Sommige apps bieden je bijvoorbeeld cash, terwijl je bij andere apps tegoedbonnen krijgt.

terug naar menu ↑

3. Cashback apps

Mensen die de meeste van hun aankopen online doen, kunnen daar geld mee verdienen. Hoe? Door middel van een cashback app. In de cashback app kun je zien bij welke (web)winkels je op dit moment cashback kunt ontvangen. Door op zo’n actie te klikken, kun je vervolgens de aankoop doen die je wilt bij de (web)winkel. De app registreert de aankoop die je doet en zal je achteraf de cashback uitbetalen waar je recht op hebt. Zo kun je dus geld verdienen met shoppen. Cashback apps die je zou kunnen downloaden zijn bijvoorbeeld:

Check voordat je een cashback app downloadt altijd eerst even of de app wel betrouwbaar is.

terug naar menu ↑

4. Foap

Dol op foto’s maken en zijn jouw foto’s ook nog eens van goede kwaliteit? Dan zou je geld kunnen verdienen met jouw foto’s door ze aan te bieden op de app Foap. Via de app kunnen bedrijven jouw foto’s kopen, waardoor jij er geld mee verdient. Op het moment dat je een foto verkoopt, verlies je wel de rechten over de foto. Per foto verdien je gemiddeld ergens rond de 5 dollar, al kan het in sommige gevallen zo zijn dat je een hoger bedrag voor jouw foto ontvangt. Hoe dan ook is Foap een leuke app voor amateurfotografen die graag wat extra geld willen verdienen.

terug naar menu ↑

5. SmartSpotter

De SmartSpotter app maakt van jou een merchandiser of mystery shopper. Met deze app kun je op een erg flexibele manier geld verdienen. Dit doe je door opdrachten uit te voeren die in de app verschijnen. Deze opdrachten kunnen van alles zijn. Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat je een foto moet maken van een bepaald product in een bepaalde winkel. Voordat je een opdracht aanneemt, kun je precies zien hoeveel de opdracht je zal opleveren. Zo kun je zelf bepalen of je de opdracht wel of niet wilt doen.

terug naar menu ↑

6. Fiverr

Ben jij goed in het ontwerpen van websites, het schrijven van teksten of het bewerken van video’s? Dan kun je je aanmelden bij Fiverr. Fiverr is een soort marktplaats voor freelancers en heeft een eigen app. Op dit platform kun je jouw diensten als freelancer aanbieden, waardoor bedrijven die op zoek zijn naar de dienst die jij levert je kunnen vinden. Zo kun je op een laagdrempelige manier in contact komen met opdrachtgevers en op die manier niet alleen geld verdienen, maar ook een interessant portfolio opbouwen.

terug naar menu ↑

7. Vinted

Vinted is een populaire app voor het verkopen van onder andere tweedehands kleding, accessoires en boeken. Geld verdienen op Vinted kan door de kleding die je niet meer draagt op het platform te zetten, net als de boeken die je hebt uitgelezen en de schoenen die je nooit aantrekt. Kopers kunnen rondkijken op het platform en door middel van zoekwoorden de producten vinden die ze zoeken. Ze kunnen jouw product direct van je kopen voor de door jou opgegeven prijs, waarbij zij verantwoordelijk zijn voor de verzendkosten van het product. Ideaal voor als je graag extra geld wilt verdienen.

terug naar menu ↑

8. Beleggingsapps

Een andere manier om geld te verdienen met een app, is door voor een beleggingsapp te kiezen. Dit is vooral interessant voor mensen die kennis hebben van beleggen. Er zijn veel bekende online brokers met een eigen app, waaronder:

Let op: Beleggen is niet zonder risico. Je kunt je geld namelijk ook verliezen. Zorg er daarom voor dat je alleen geld inlegt dat je niet nodig hebt.

terug naar menu ↑

9. Social media apps

Geld verdienen met social media wordt steeds populairder en interessanter. Zo kun je bijvoorbeeld geld verdienen door middel van affiliate marketing, gesponsorde posts of door je eigen producten of diensten te verkopen. Social media apps waarmee je geld kunt verdienen, zijn onder andere:

terug naar menu ↑

Geld verdienen met een app

Als je graag geld wilt verdienen met je smartphone, dan heb je in dit artikel verschillende apps gevonden waarmee je dat zou kunnen doen. Kies vooral voor een manier van geld verdienen die bij je past, zodat je er het maximale uit kunt halen.

terug naar menu ↑

Veelgestelde vragen

Welk spel betaalt echt uit?

Echt geld verdienen met het spelen van spelletjes kan op het platform EazeGames. Daar speel je spellen als Solitaire, Bubble Shooter en Match 3 tegen echte tegenstanders en voor echte geldbedragen. Per gewonnen spel kun je 0,80 tot 11 euro verdienen.

Kan je geld verdienen met apps?

Geld verdienen met apps is goed mogelijk. Zo kun je bijvoorbeeld geld verdienen met een enquête app, een app waarop je spelletjes kunt spelen voor geld of een cashback app. Check wel altijd of de app die je wilt downloaden betrouwbaar is.

Hoe kan je geld verdienen via je telefoon?

Geld verdienen via je telefoon kan onder andere door betaalde enquêtes in te vullen, door deel te nemen aan spaarprogramma’s, door spelletjes te spelen of door middel van cashback shoppen. Ook met social media apps of apps als Vinted kun je geld verdienen via je telefoon

We kijken uit naar je ideeën

      Laat een reactie achter

      enqueteplein.nl