• Online geld verdienen
 • 101 reviews
 • 161 artikelen

EazeGames

EazeGames

Wil je graag geld verdienen met het spelen van spelletjes? Dan is de kans groot dat je EazeGames.com bent tegengekomen in je zoektocht naar een geschikt platform om dat op te doen. Wil je weten wat de voor- en nadelen van EazeGames zijn, of dit platform betrouwbaar is en hoeveel je er kunt verdienen met het spelen van spellen? In deze review vertellen we je er alles over.

Voordelen & Nadelen 

Pluspunten:
 • Onbeperkt gratis oefenen met EazeCoins
 • Meest populaire games (Solitaire, Sudoku, Bingo, en meer)
 • Speel altijd tegen echte spelers
 • Betrouwbaar en veilig geld storten en uitbetalen
 • Beschikbaar op website en app
 •  Behulpzame klantenservice

Nadelen:
 • Niet buiten Europa beschikbaar
 • Klantenservice is alleen bereikbaar via ticket of mail

terug naar menu ↑

Over EazeGames

EazeGames is een Nederlands platform, waarop mensen geld kunnen verdienen met het spelen van spelletjes. Het platform is geen casino of gokplatform, waardoor je er ook geen gok- of kansspelen vindt. EazeGames biedt enkel spellen die draaien om vaardigheden, waardoor de uitkomst van het spel alleen afhankelijk is van hoe goed je bent. Daarnaast speel je altijd tegen echte tegenstanders en niet tegen een computer.

EazeGames is gevestigd in Amsterdam en heeft op dit moment een team van meer dan 20 specialisten die gezamenlijk werken aan het verbeteren van het platform en die toegewijd zijn aan de community. EazeGames probeert zo om de nummer 1 te worden in Europa als het gaat om platformen voor vaardigheidspellen om echt geld. Op dit moment zijn het merendeel van de spelers op dit platform vrouwen tussen de 24 en 45 jaar oud.

terug naar menu ↑

Hoe werkt EazeGames?

Om de spellen op EazeGames.com te kunnen spelen, kun je je aanmelden op het platform. Hiervoor dien je 18 jaar of ouder te zijn. Voordat je begint met het spelen voor echt geld, kun je gebruikmaken van de gratis EazeCoins om zo te ontdekken welke spellen er zijn en welke je leuk vindt. Op deze manier kun je gratis oefenen en beter worden in de spellen, voordat je daadwerkelijk geld in gaat leggen. Zo voorkom je dat je in het begin verliest omdat je niet goed begrijpt hoe een spel werkt.

Om echt geld te kunnen verdienen met het spelen van spellen bij EazeGames, dien je zelf ook echt geld in te leggen. Hoe hoog de inleg is om mee te kunnen doen aan een spel, hangt van het aantal tegenstanders af. Gemiddeld ligt de inleg ergens tussen de €1,20 en €3,00 per spel.

Om de inleg voor de spellen te kunnen doen, dien je geld op je account te storten. Dit kan vanaf een bedrag van €5. Zodra dat bedrag op je account staat, kun je beginnen met spelen voor geld. Kies hiervoor de game waar jij het beste in bent om zo hoog mogelijk te kunnen scoren. De meeste games nemen maximaal 2 minuten speeltijd in beslag, waardoor je al snel weet of jij de winnaar bent of niet. Omdat de spellen draaien om vaardigheid is het goed mogelijk om beter te worden in de spellen, als je beter bent dan je tegenstander win je!

Win je een spel? Dan win je de complete prijzenpot. Het geld wordt in dat geval op je account gestort en kun je gebruiken om opnieuw in te leggen. Ook kun je ervoor kiezen om het gewonnen bedrag uit te laten betalen. Het minimale opnamebedrag is €10. Een uitbetaling kan tot maximaal 5 werkdagen duren, maar meestal heb je het geld al binnen 1 of 2 dagen op je bankrekening staan.

terug naar menu ↑

Welke spellen kun je spelen?

Op dit moment kun je 12 verschillende spellen spelen op EazeGames.com. De spellen op de website worden weergegeven op basis van populariteit. Zo kun je in een oogopslag zien welke spellen het meest gespeeld worden. Op dit moment is de top 3:

 • Solitaire
 • Bubble Shooter
 • Airport Bingo

Naast deze spellen kun je er ook de volgende spellen spelen:

 • Match 3
 • Block Puzzle
 • One Tap
 • 21 Treasure
 • 9 Ball Pool
 • Sudoku
 • Archery World Tour
 • Bowling Champion
 • Free Kick Shooter
terug naar menu ↑

Hoeveel verdien je?

Hoeveel je kunt verdienen door spellen te spelen op EazeGames.com hangt af van hoe goed jij in het spelen van de spellen bent. Aangezien de spellen draaien om vaardigheid zal de beste speler winnen. Het is dus belangrijk dat je ervoor zorgt dat je zo goed mogelijk in een bepaald spel (of bepaalde spellen) wordt, zodat je meer zult winnen.

Als je een spel wint, dan win je het bedrag in de prijzenpot. Zo kun je ergens tussen de €0,80 en €11 per spel winnen, afhankelijk van welk spel je speelt en tegen hoeveel tegenstanders. Aangezien een spel gemiddeld 2 minuten duurt, kun je heel wat spellen per dag spelen. Afhankelijk van hoe goed je bent, kun je op deze manier dus een érg leuk bedrag verdienen. De nummer 1 speler op dit platform heeft inmiddels al meer dan €126.236 verdiend.

terug naar menu ↑

Welk spel levert het meeste op?

Voor alle spellen die je op dit platform kunt vinden, worden dezelfde competities aangeboden. Hierdoor zit er geen verschil in wat de spellen kunnen opleveren. De volgende competities worden door EazeGames aangeboden:

 • 2 spelers – inleg: 12 EazeCoins – prijs: 20 EazeCoins
 • 2 spelers – inleg: €1,20 – prijs: €2
 • 2 spelers – inleg: €3 – prijs: €5
 • 8 spelers – inleg: €2 – prijzenpot: €13
terug naar menu ↑

Tips voor het spelen van spellen op EazeGames.com

Omdat je natuurlijk graag wilt winnen als je spellen speelt op EazeGames.com, voorzien we je graag van een aantal tips. Lees allereerst altijd goed de spelregels van een spel door om te zien hoe je het beste punten kunt scoren, dit geeft je inzichten om hogere scores te behalen. Maak ook zeker gebruik van de gratis EazeCoins om een spel te oefenen, zodat je er beter in wordt.

Hieronder hebben we voor de top 3 spellen een aantal handige tips voor je verzameld:

 • Solitaire: Houd altijd een of twee plekken vrij om rijen te kunnen verplaatsen.
 • Bubble Shooter: Snelheid is belangrijker dan precisie. Probeer daarom om zo snel mogelijk het level te voltooien.
 • Airport Bingo: Gebruik het ‘oogje’ om de aankomende drie nummers te zien en pas je strategie daarop aan.
terug naar menu ↑

Is EazeGames betrouwbaar?

Op het moment dat je ergens geld moet inleggen, dan wil je natuurlijk wel zeker weten dat het platform betrouwbaar is. In het geval van EazeGames is dat zeker het geval. Het platform is al jaren actief en goed beveiligd. In het privacybeleid op de website kun je daarnaast alles lezen over welke gegevens het platform verzamelt en wat er met die gegevens gedaan wordt.

terug naar menu ↑

Klantenservice / support

Heb je een vraag of loop je tegen een probleem aan? Dan kun je in het Help Center op de website het antwoord op veelgestelde vragen vinden. Staat jouw vraag daar niet tussen? Dan kun je een aanvraag indienen, waarbij iemand van de klantenservice met je mee zal kijken. Hiervoor kun je het daarvoor bestemde formulier op de website invullen.

terug naar menu ↑

Account verwijderen

Wil je niet langer geld verdienen door games te spelen op EazeGames.com? Dan kun je jouw account verwijderen door een ticket in te dienen, waarin je aangeeft dat je jouw account wilt laten verwijderen. De klantenservice zal dit zo snel mogelijk voor je regelen.

terug naar menu ↑

Conclusie

Als je graag geld wilt verdienen met het spelen van spellen, dan is EazeGames daar absoluut een geschikt platform voor. Niet alleen kun je eerst oefenen met de gratis EazeCoins, maar doordat de spellen draaien om vaardigheden, heb je de eindscore in eigen hand!

terug naar menu ↑

Veelgestelde vragen

Is EazeGames een betrouwbaar platform?
Ja, EazeGames is een betrouwbaar platform, waarop je geld kunt verdienen met het spelen van vaardigheidsspellen, zoals Solitaire, Bubble Shooter en 21 Treasure.

Is EazeGames legaal?
Ja, de spellen van EazeGames zijn absoluut legaal in Nederland.

Hoeveel geld kun je winnen met de spellen op EazeGames.com?
Bij EazeGames kun je gemiddeld tussen de 80 cent en 11 euro per gewonnen spel winnen, afhankelijk van welk spel je speelt en tegen hoeveel tegenstanders je het opneemt. Om mee te kunnen doen aan een spel, dien je ook geld in te leggen. Dit gaat meestal om een bedrag van 1 tot 3 euro per spel.

Heb je ervaring met EazeGames?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

bolcomLaat je beoordeling achter en maak kans op een bol.com cadeaukaart t.w.v. €100

Toon alles Nuttigst Positieve reviews Negatieve reviews
 1. Review geschreven door Tering

  Slecht eerst laten winnen dan ineens alles verliezen zodat je er geld op zet achterlijke oplichters

  Nuttig(1) Niet nuttig(1)U hebt al gestemd
 2. Review geschreven door Heike bok

  Geen ster van mij waardeloos solitaire spel is vernieuwd. En werkt bij niet geld kwijt ,maar je krijgt niets weer!!!!!

  Nuttig(0) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd
 3. Review geschreven door Joyce

  Dikke oplichters zijn het! Inzet geldspellen veel te hoog waardoor je na een paar keer verliezen al door je geld heen bent, en dan kun je helemaal niks met je verdiende bonusgeld dit wordt alleen gebruikt voor 10% korting op inzet bij sommige toernooien. En als je bij eazegames heel veel geld hebt verspilt krijg je misschien een beloning van10ct ofzo waar je ook niks aan hebt zonder dat je weer meer geld stort. Deze app is echt een afrader!

  Nuttig(1) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd
 4. Review geschreven door monja Wagenaar

  Ik speel nu een tijdje solitair bij eazegames en er vallen mij enkele dingen op. Speel je alleen met punten dan is het vrij makkelijk te winnen en meer punten te behalen. Speel je met geld krijgt het spel een andere wending. Het spel start en bij de eerst ronde zijn er al geen zetten meer, dus word er een nieuw spel geladen wat tijd kost en je minder kans maakt om te winnen. Dit kan tot wel 3 x gebeuren tijdens 1 spel waardoor je geen enkele kans maakt om te winnen, dit gebeurd meer en meer als je saldo laag is en je weer geld moet inzetten om te kunnen spelen. In het beginscherm zie je spelers met het saldo wat ze hebben gewonnen, dit zijn bedragen van wel €150.000. Komt op mij zeer ongeloofwaardig over.

  Nuttig(3) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd
 5. Review geschreven door Jaimy Jansen

  Leuk platform voor het spelen van spelletjes.
  Handig dat je ook oefenpotjes kunt doen.
  De app moet ik nog downloaden, maar op desktop werkt het perfect.

  Nuttig(0) Niet nuttig(1)U hebt al gestemd

  5 ervaringen EazeGames

  1.8 uit 5
  1
  0
  0
  0
  4
  Schrijf een review
  enqueteplein.nl