• Online geld verdienen
 • 101 reviews
 • 162 artikelen

PanelClix

PanelClix

PanelClix is zowel in Nederland als in België een van de grootste en meest bekende onderzoekspanels. Het is dan ook niet voor niets dat deze enquête site in de top 3 van de beste enquête sites staat. Bij PanelClix kun je geld verdienen door mee te doen aan online onderzoeken. De punten die je daarmee verdient, worden beheerd door EuroClix. EuroClix is een van de grootste spaarprogramma’s van ons land. Wil je meer informatie over PanelClix, ben je benieuwd naar de voordelen of wil je weten hoeveel je als lid van dit panel zou kunnen verdienen? Lees dan snel verder.

Plus- en minpunten

Pluspunten:
 • Inschrijfbonus van €1,95.
 • Hoge beloningen.
 • Punten zijn in te wisselen voor cash.
 • Een van de bekendste en grootste panels van Nederland.
 • Punten worden meer waard als je ze opspaart.

Minpunten:
 • Geen.

terug naar menu ↑

Over PanelClix

PanelClix is al jaren een bekende naam in de wereld van betaalde enquêtes. Het bedrijf is gespecialiseerd in het uitvoeren van online onderzoeken en werkt in opdracht van bekende marktonderzoekbureaus, de overheid en diverse universiteiten. PanelClix is, net als EuroClix, onderdeel van het in 1999 opgerichte iFlavours B.V..

PanelClix is lid van diverse brancheorganisaties, waaronder de Marktonderzoeksassociatie (MOA) en het Europese Esomar. De gedragsregels en -codes die door deze organisaties zijn opgesteld, worden hierdoor allemaal nageleefd. Dit houdt in dat je als lid van het panel uit kunt gaan van een zeer strikt privacybeleid. Wel zo prettig.

terug naar menu ↑

Hoe werkt het?

Bij PanelClix kun je geld verdienen met het invullen van enquêtes. Deze vragenlijsten kunnen gaan over de meest uiteenlopende onderwerpen. Om mee te kunnen doen aan de onderzoeken, dien je je aan te melden als lid van het panel. Dit kun je binnen een paar minuten regelen via de website. Het aanmelden is volledig gratis en vrijblijvend. Sterker nog: je ontvangt een bonus van 150 punten voor je aanmelding.

Om ervoor te zorgen dat je enquêtes ontvangt die ook daadwerkelijk relevant voor je zijn, doe je er goed aan om je profiel op de website zo volledig mogelijk in vullen. Hierdoor voorkom je dat je onderzoeken misloopt. Ook zorgt een compleet ingevuld profiel ervoor dat je (haast) geen onderzoeken toegestuurd krijgt waar je na een aantal vragen uitgegooid wordt, omdat je niet de juiste doelgroep blijkt.

Voor het invullen van enquêtes krijg je punten, die Clix worden genoemd. Deze punten worden beheerd door het spaarprogramma EuroClix. De punten kun je opsparen en vervolgens inwisselen voor cash. Het bedrag dat de punten waard zijn, zal dan worden overgeboekt naar je bankrekening. Dit is mogelijk vanaf €10,-.

terug naar menu ↑

Hoeveel verdien je?

Hoeveel je kunt verdienen, hangt onder andere af van hoe actief je de website bezoekt. Als je dit regelmatig doet om te kijken of er nieuwe onderzoeken beschikbaar zijn, of andere acties waarmee je geld kunt verdienen, dan kunnen de verdiensten oplopen tot wel enkele tientallen euro’s per maand.

Een van de dingen die PanelClix onderscheidt van de meeste andere onderzoekspanels, is dat je punten meer waard worden als je ze opspaart:

 • 1.000 Clix – € 10,-
 • 2.000 Clix – € 25,-
 • 3.000 Clix – € 37,50
 • 4.000 Clix – € 50,-
 • 5.000 Clix – € 70,-
 • 10.000 Clix – € 150,-
 • 20.000 Clix – € 325,-
 • 50.000 Clix – € 850,-

Door je punten op te sparen, kun je dus profiteren van een leuke bonus. Naast dat je punten kunt verdienen door enquêtes in te vullen, kun je ook meedoen aan acties van EuroClix om extra punten te verdienen.

Als je graag zoveel mogelijk geld wilt verdienen met het invullen van enquêtes, dan raden we je aan om je niet alleen bij PanelClix in te schrijven, maar ook bij de andere onderzoekspanels in onze top 8 beste enquête sites. Op die manier heb je toegang tot meer onderzoeken en kun je dus ook meer geld verdienen.

terug naar menu ↑

Is PanelClix betrouwbaar?

Ja, PanelClix is absoluut betrouwbaar. Dat blijkt ook wel uit het feit dat ze al erg lang actief en succesvol zijn als onderzoekspanel. Je kunt ervan uitgaan dat je gegevens veilig zijn en dat je de vergoedingen daadwerkelijk zult ontvangen.

terug naar menu ↑

Klantenservice / support

Voor vragen over de soorten onderzoeken waarvoor je uitgenodigd kunt worden, over de manieren waarop je punten kunt sparen en hoeveel die punten precies waard zijn, kun je op de pagina met veelgestelde vragen op PanelClix.nl terecht. Mocht het antwoord op jouw vraag daar niet te vinden zijn, dan is het mogelijk om contact op te nemen met de klantenservice via het contactformulier op de website. Ook is het mogelijk om hen een e-mail met je vraag te sturen.

terug naar menu ↑

Privacy & persoonlijke gegevens

Aangezien PanelClix tot de beste enquête sites behoort, kun je er zeker van zijn dat ze ook netjes met jouw persoonlijke gegevens en privacy omgaan. Ze zijn daarnaast lid van belangrijke brancheorganisaties, waardoor ze verplicht zijn zich aan de gestelde richtlijnen te houden. Zo worden jouw gegevens alleen gebruikt om je gericht uit te kunnen nodigen voor onderzoeken. Daarnaast worden de antwoorden die je geeft tijdens een onderzoek geanonimiseerd. In het privacybeleid van het panel lees je hier meer over.

terug naar menu ↑

Account verwijderen

Wil je je account op PanelClix verwijderen? Dan kun je dit doen door in te loggen op de website en je daar uit te schrijven. Ook is het mogelijk om je uit te schrijven door een e-mail naar de klantenservice te sturen.

terug naar menu ↑

Advies

Aanmelden bij PanelClix is zeker een goed idee als je graag geld wilt verdienen met het invullen van enquêtes. Het panel staat zowel in Nederland als in België in de top 3 van beste onderzoekspanels. Je kunt bij dit panel rekenen op een leuke aanmeldbonus én hoge vergoedingen. Daarnaast is PanelClix ook nog eens zeer betrouwbaar. Er is dus eigenlijk geen reden te bedenken om je niet bij dit panel aan te melden.

Heb je ervaring met PanelClix?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

bolcomLaat je beoordeling achter en maak kans op een bol.com cadeaukaart t.w.v. €100

Toon alles Nuttigst Positieve reviews Negatieve reviews
 1. Review geschreven door Eddy

  Maak al geruime tijd gebruik van Panelclix en ben er niet ontevreden over . Ze betalen rap uit en de enquêtes komen redelijk langs. Wel word je soms uit een enquête gegooid om de reden dat je geen geschikte deelnemer bent terwijl ik wel mijn profiel volledig heb ingevuld.Ik verdien er gemiddeld ongeveer €100 tot €150 per jaar mee.Doe het ook voor de fun.👍

  Nuttig(2) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd
 2. Review geschreven door Willem

  Panelclix belooft gouden bergen. Vaak moet je eerst selectievragen invullen die niet eens een relatie hebben met de enquête waarvoor je bent uitgenodigd. Misschien mag je dan meedoen met de echte enquête (vaak niet). Gratis extra info verzamelen dus over een persoon. Waardeloos

  Nuttig(3) Niet nuttig(1)U hebt al gestemd

  2 ervaringen PanelClix

  2.5 uit 5
  0
  1
  0
  0
  1
  Schrijf een review
  enqueteplein.nl