• Online geld verdienen
 • 101 reviews
 • 158 artikelen

EuroClix

EuroClix

EuroClix is voor de meeste mensen die zich enigszins hebben verdiept in online geld verdienen wel een bekende naam. EuroClix is een spaarprogramma, waarbij je geld kunt verdienen met bijvoorbeeld het lezen van e-mails en het meedoen aan online onderzoeken. Naast deze opties biedt de website je ook de mogelijkheid om cashback te shoppen. Ben je benieuwd wat je van deze website kunt verwachten, of deze partij betrouwbaar is en hoeveel je er zou kunnen verdienen? In deze review lees je er alles over.

Plus- en minpunten

Pluspunten:
 • Zeer betrouwbare website.
 • Al meer dan 15 jaar een van de beste spaarprogramma‘s.
 • Ook een Belgische variant.
 • Op verschillende manieren geld verdienen.

Minpunten:
 • Geen.

terug naar menu ↑

Over EuroClix

EuroClix is al jaren een van de grootste spaarprogramma’s van Nederland. Het Nederlandse bedrijf werkt samen met grote namen, zoals Albert Heijn, HEMA, Expedia en Bol.com. De website begon met het aanbieden van een spaarprogramma, maar is inmiddels een platform waarop je ook kunt profiteren van cashback-acties en waar je deel kunt nemen aan online onderzoeken. Hierdoor is het een zeer complete website, waar je op veel verschillende manieren geld kunt verdienen.

Een van de dingen die EuroClix onderscheidt van hun concurrenten, is de betrokkenheid bij hun leden. Ze hebben zo’n 250.000 actieve leden, die ze belonen voor hun loyaliteit. Hoe meer punten je spaart, hoe hoger de inwisselkoers is. Zo beloont het platform haar trouwe leden voor hun inzet.

EuroClix is niet alleen actief in Nederland, maar ook in België, Duitsland en Frankrijk. Het gegeven dat deze partij al meer dan 15 jaar tot een van de grootste en meest bekende spaarprogramma’s van ons land wordt gerekend, zegt wel iets over de kwaliteit én betrouwbaarheid van het bedrijf.

terug naar menu ↑

Hoe werkt het?

EuroClix is een website waarop je op diverse manieren punten kunt verdienen. Deze punten kun je vervolgens inwisselen voor geld. Je kunt de punten, die Clix worden genoemd, onder andere verdienen met:

 • het lezen van e-mails;
 • cashback acties;
 • deelname aan acties;
 • het meedoen aan online onderzoeken;
 • het aanschaffen van de EuroClix Creditcard.

De punten die je hebt verdiend, worden bij elkaar opgespaard. Op het moment dat je 1000 punten bij elkaar hebt weten te krijgen, kun je de punten inwisselen voor geld. Het bedrag van minimaal €10,- staat dan meestal binnen een aantal werkdagen op je bankrekening.

Om je aan te melden bij EuroClix kun je terecht op de website. Het aanmelden is binnen een paar minuten geregeld en volledig gratis en vrijblijvend.

terug naar menu ↑

Hoeveel verdien je?

Hoeveel je kunt verdienen bij EuroClix, hangt grotendeels af van hoe actief jij gebruikmaakt van alle mogelijkheden die deze website je te bieden heeft. Als je de website regelmatig bezoekt, je aanmeldt op de e-mailservice en actief meedoet aan onderzoeken, acties en andere manieren om punten te sparen, kun je op dit platform tot wel enkele tientallen euro’s per week bijverdienen.

Eén van de dingen die EuroClix zo interessant maakt, is dat de Clix die je hebt gespaard steeds meer waard worden als je ze blijft opsparen. Dit heeft te maken met de wisselkoers die steeds aantrekkelijker wordt naarmate je meer punten spaart. De waarde van de punten is als volgt:

 • 1.000 Clix is €10,-
 • 2.000 Clix is €25,-
 • 5.000 Clix is €70,-
 • 10.000 Clix is €150,-
 • 20.000 Clix  is €325,-
 • 50.000 Clix  is €850,-

Doordat de punten steeds meer waard worden, is het extra aantrekkelijk om ze niet direct uit te laten keren op het moment dat je het minimumbedrag hebt bereikt dat daarvoor nodig is. Juist door de punten te laten staan, krijg je meer geld voor dezelfde hoeveelheid werk.

terug naar menu ↑

Is EuroClix betrouwbaar?

Hierover kunnen we vrij kort zijn: ja, de website is absoluut betrouwbaar. Het bedrijf behoort niet voor niets al meer dan 15 jaar tot de beste spaarprogramma’s van Nederland. Als je je aanmeldt bij EuroClix kun je ervan uitgaan dat het geld dat je verdient daadwerkelijk wordt uitgekeerd, dat er netjes met je gegevens wordt omgegaan en dat je niet lang hoeft te wachten op je geld.

terug naar menu ↑

Klantenservice / support

EuroClix.nl heeft een pagina waarop je de meest gestelde vragen kunt vinden. De vragen/antwoorden zijn onderverdeeld in categorieën, waardoor je snel een antwoord kunt vinden op jouw vraag. Mocht jouw vraag er niet tussen staan, dan kun je contact opnemen met de klantenservice via het contactformulier op de website. Geef in dat geval het e-mailadres op waarmee je een account hebt aangemaakt, zodat ze je vraag zo spoedig mogelijk kunnen behandelen.

terug naar menu ↑

Privacy & persoonlijke gegevens

EuroClix is het beste spaarprogramma van Nederland. Hierdoor kun je ervan uitgaan dat de website zeer netjes met je gegevens omgaat. In het uitgebreide privacybeleid lees je dan ook precies welke gegevens de website verzamelt, waaronder je persoonlijke gegevens, surf-, klik- en koopgedrag op de website en je IP-adres. Jouw gegevens worden onder andere gebruikt om Clix bij te kunnen schrijven op je account en om je de nieuwsbrief te sturen. EuroClix zal jouw gegevens nooit verkopen of delen met derden, tenzij je daar toestemming voor hebt gegeven.

terug naar menu ↑

Account verwijderen

Als je je lidmaatschap op wilt zeggen, dan kun je dat simpel via de website regelen. Hiervoor log je eerst in en ga je vervolgens naar ‘Mijn gegevens’ en dan naar ‘Lidmaatschap stoppen’. Je zult dan een bevestigingsmail ontvangen om je uitschrijving te voltooien.

terug naar menu ↑

Advies

Als je graag online geld wilt verdienen en dat het liefst op een leuke en afwisselende manier wilt doen, dan zit je bij EuroClix goed. Aanmelden kan gratis op EuroClix NL of EuroClix BE. Vervolgens kun je je lidmaatschap activeren via de link in de e-mail en direct starten met het sparen van punten. Voor iedereen die op zoek is naar een leuke manier om online geld te verdienen, is EuroClix absoluut een aanrader.

Heb je ervaring met EuroClix?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

bolcomLaat je beoordeling achter en maak kans op een bol.com cadeaukaart t.w.v. €100

Toon alles Nuttigst Positieve reviews Negatieve reviews
 1. Review geschreven door Melinda

  Al sinds 2014 lid van Euroclix en al enkele duizenden euro’s verdiend met het aanbrengen van nieuwe leden en cashback. Euroclix is betrouwbaar en betaalt snel uit.

  Nuttig(0) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd

  1 ervaring EuroClix

  5.0 uit 5
  1
  0
  0
  0
  0
  Schrijf een review
  enqueteplein.nl