• Online geld verdienen
  • 101 reviews
  • 162 artikelen
Geld investeren

Heb je spaargeld en wil je dat graag beleggen om er zo rendement over te behalen? Dan zou je jouw spaargeld kunnen investeren in aandelen. Maar welke aandelen kun je nu eigenlijk het beste kopen? In dit artikel bespreken we niet alleen de beste aandelen om nu te kopen, maar geven we je ook tips ... Lees meer »

Investeren in crypto is al jaren enorm populair. Wil jij ook gaan investeren in crypto en ben je benieuwd in welke crypto investeren een slimme zet is? In dit artikel vertellen we je alles over de beste crypto van dit moment, welke crypto veel waard wordt en welke coin zal gaan stijgen in 2023. ... Lees meer »

Ben je van plan om te gaan beleggen? Dan heb je daar een beleggingsrekening voor nodig. Wil je weten wat een beleggingsrekening precies is, waar je die kunt openen en waar je op moet letten bij de keuze voor de beste beleggingsrekening? In dit artikel lees je er alles over.DisclaimerBeleggen is ... Lees meer »

Wil je graag beleggen in ETF’s (Exchange-Traded Funds) en ben je benieuwd welke het beste zijn? In dit artikel vertellen we je alles over ETF’s, waar je op moet letten en welke ETF’s de moeite waard zijn. Ook vertellen we je of het beleggen in ETF’s wel of niet verstandig is.DisclaimerBeleggen is ... Lees meer »

Veel mensen hebben de wens om financieel onafhankelijk te worden, zodat ze bijvoorbeeld eerder kunnen stoppen met werken en met pensioen kunnen gaan of een jaar vrij kunnen nemen. Daarvoor wordt vaak gekeken naar de FIRE-beweging. Maar wat is FIRE nu eigenlijk en hoe werkt het precies? In dit ... Lees meer »

Beleggen als beginner kan spannend zijn. Wanneer je hier mee wilt beginnen, is de kans groot dat je met allerlei vragen zit. Door te beleggen bouw je aan een toekomst met meer financiële onafhankelijkheid. We vertellen je graag alles dat je moet weten wanneer je gaat beginnen met beleggen: van hoe ... Lees meer »

Ben je je aan het oriënteren op het beleggen in aandelen en ben je geïnteresseerd in hoog dividend aandelen? Of ben je je aan het verdiepen in wat dat nu eigenlijk zijn? Dan zit je hier goed. In dit artikel vertellen we je namelijk alles over hoogdividendaandelen en bespreken we welke aandelen ... Lees meer »

Wil je gaan beleggen en ben je je aan het oriënteren op de opties die je hebt? Dan ben je hoogstwaarschijnlijk wel de mogelijkheid tegengekomen om te beleggen in obligaties. Maar wat zijn obligaties nou eigenlijk precies? En vooral: Wat is een korte looptijd obligatie? In dit artikel lees je alles ... Lees meer »

Investeren in vastgoed kan zowel interessant zijn voor mensen met een flink vermogen, als voor mensen die een beperkt budget hebben. Er zijn namelijk verschillende manieren waarop je kunt beleggen in vastgoed. Wil je weten wat de mogelijkheden zijn, wat je moet weten en hoe je kunt beginnen met ... Lees meer »

Wil je graag beleggen in cryptovaluta en vind je het belangrijk dat je altijd en overal toegang hebt tot jouw account om munten te kopen of verkopen? Dan is het gebruik van een goede crypto app een slimme zet. Wil je weten welke crypto apps tot de beste 10 crypto apps van dit moment behoren en ... Lees meer »

Wil jij graag geld inzamelen voor een goed doel of geld inzamelen voor iemand die het hard nodig heeft? Dan zou je dat kunnen doen door middel van crowdfunding. Door een inzamelingsactie te starten op een website waarop mensen geld kunnen doneren, kun je gemakkelijk geld inzamelen via internet. ... Lees meer »

Als je als particulier wil handelen op de beurs, dan heb je een broker nodig. Als particulier kun je namelijk niet rechtstreeks op de beurs terecht. Beurzen werken enkel met professionele partijen die daar een vergunning voor hebben. Dit kunnen banken of online brokers zijn. Wil je weten wat de ... Lees meer »

enqueteplein.nl