• Online geld verdienen
  • 95 reviews
  • 112 artikelen
Geld investeren

Veel mensen hebben de wens om financieel onafhankelijk te worden, zodat ze bijvoorbeeld eerder kunnen stoppen met werken en met pensioen kunnen gaan of een jaar vrij kunnen nemen. Daarvoor wordt vaak gekeken naar de FIRE-beweging. Maar wat is FIRE nu eigenlijk en hoe werkt het precies? In dit ... Lees meer »

Beleggen als beginner kan spannend zijn. Wanneer je hier mee wilt beginnen, is de kans groot dat je met allerlei vragen zit. Door te beleggen bouw je aan een toekomst met meer financiële onafhankelijkheid. We vertellen je graag alles dat je moet weten wanneer je gaat beginnen met beleggen: van hoe ... Lees meer »

Ben je je aan het oriënteren op het beleggen in aandelen en ben je geïnteresseerd in hoog dividend aandelen? Of ben je je aan het verdiepen in wat dat nu eigenlijk zijn? Dan zit je hier goed. In dit artikel vertellen we je namelijk alles over hoogdividendaandelen en bespreken we welke aandelen ... Lees meer »

Wil je gaan beleggen en ben je je aan het oriënteren op de opties die je hebt? Dan ben je hoogstwaarschijnlijk wel de mogelijkheid tegengekomen om te beleggen in obligaties. Maar wat zijn obligaties nou eigenlijk precies? En vooral: Wat is een korte looptijd obligatie? In dit artikel lees je alles ... Lees meer »

Investeren in vastgoed kan zowel interessant zijn voor mensen met een flink vermogen, als voor mensen die een beperkt budget hebben. Er zijn namelijk verschillende manieren waarop je kunt beleggen in vastgoed. Wil je weten wat de mogelijkheden zijn, wat je moet weten en hoe je kunt beginnen met ... Lees meer »

Wil je graag beleggen in cryptovaluta en vind je het belangrijk dat je altijd en overal toegang hebt tot jouw account om munten te kopen of verkopen? Dan is het gebruik van een goede crypto app een slimme zet. Wil je weten welke crypto apps tot de beste 10 crypto apps van dit moment behoren en ... Lees meer »

Wil jij graag geld inzamelen voor een goed doel of geld inzamelen voor iemand die het hard nodig heeft? Dan zou je dat kunnen doen door middel van crowdfunding. Door een inzamelingsactie te starten op een website waarop mensen geld kunnen doneren, kun je gemakkelijk geld inzamelen via internet. ... Lees meer »

Als je als particulier wil handelen op de beurs, dan heb je een broker nodig. Als particulier kun je namelijk niet rechtstreeks op de beurs terecht. Beurzen werken enkel met professionele partijen die daar een vergunning voor hebben. Dit kunnen banken of online brokers zijn. Wil je weten wat de ... Lees meer »

Wil je graag investeren in cryptomunten en vraag je je af welke cryptomunten het dit jaar goed zullen gaan doen of welke cryptovaluta je nu het beste zou kunnen kopen? In dit artikel lees je alles over het kopen van cryptomunten en bespreken we de 8 beste cryptomunten van 2022. Let op: De ... Lees meer »

Investeren in cryptomunten kan een goede manier zijn om jouw spaargeld voor je te laten werken, in plaats van het op een rekening te laten staan waarop je (haast) geen rente ontvangt. Ben je een beginnende belegger of ben je al langer bezig met het beleggen in cryptomunten? In beide gevallen zit ... Lees meer »

Vind je het zonde om je spaargeld op een spaarrekening te laten staan waar het eigenlijk nauwelijks meer waard wordt en ben je op zoek naar manieren om geld te verdienen met je spaargeld? Dan kan het aantrekkelijk zijn om een deel van jouw spaargeld te gaan beleggen. Maar waar moet je beginnen als ... Lees meer »

Wil je graag gaan beleggen en ben je op zoek naar de beste aandelen app, zodat je alles via je smartphone kunt regelen? Dan zijn er online een hele hoop apps te vinden die je hiervoor zou kunnen gebruiken. Omdat het behoorlijk lastig kan zijn om te bepalen welke van deze apps past bij jouw wensen ... Lees meer »

enqueteplein.nl