• Online geld verdienen
 • 101 reviews
 • 151 artikelen

AttaPoll

AttaPoll

Als je graag geld wilt verdienen met het invullen van enquêtes op je smartphone, dat zijn er verschillende aanbieders waar je dat zou kunnen doen. AttaPoll is daar een van. Wil je weten of het slim is om je bij AttaPoll aan te melden, wat je van de app kunt verwachten en hoeveel je zou kunnen verdienen met het invullen van enquêtes bij deze aanbieder? In deze review lees je er alles over.

In deze review

Plus- en minpunten

Pluspunten:
 • Handige app voor op je smartphone
 • Een bonus bij het aanbrengen van nieuwe leden
 • Lage uitbetalingsdrempels
 • Uitbetaling via PayPal of cadeaubonnen
 • Mogelijkheid om geld te doneren aan goede doelen

Minpunten:
 • Er zijn betere panels te vinden
 • Niet altijd veel onderzoeken beschikbaar
 • Slechte beloningen

Over AttaPoll

AttaPoll is eigendom van het Britse bedrijf AttaPoll Ltd. Dit bedrijf is actief sinds 2016 en houdt zich bezig met onder andere marktonderzoek. AttaPoll is beschikbaar in verschillende landen, waaronder in Duitsland, Denemarken en Italië. Het is een van de weinige panels die uitsluitend met een app werkt. De app is te downloaden voor Android en iOS.

Veel informatie over AttaPoll of het bedrijf erachter is er niet te vinden. Online staan wel veel reviews en gebruikservaringen, waaruit blijkt dat de app bij gebruikers best goed scoort.

Hoe werkt het?

Via de app van AttaPoll kun je als lid van het panel meedoen aan online onderzoeken. Om dit te kunnen doen dien je eerst de app te downloaden en je vervolgens aan te melden als lid. Zodra jouw aanmelding voltooid is, kun je enquêtes in gaan vullen voor geld.

In de app kun je zelf aangeven hoeveel enquêtes je per dag wilt ontvangen en hoeveel tijd die enquêtes maximaal in beslag mogen nemen. Zo kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om enkel korte enquêtes in te vullen als je dat prettiger vindt. 

Door gebruik te maken van de mogelijkheid om pushmeldingen aan te zetten, loop je nooit een onderzoek mis. Dit is op zich wel handig om te doen, want de beter betaalde onderzoeken zijn vaak als eerste weg/vol. Door pushmeldingen toe te staan, is de kans groter dat je mee kunt doen aan zo’n onderzoek.

Bij elk onderzoek wordt aangegeven hoe groot de kans is dat je geschikt bent voor het onderzoek en hoe groot de kans is dat je het onderzoek kunt afronden. Door hier goed naar te kijken voordat je een onderzoek start, verklein je de kans dat je er halverwege uit wordt gegooid omdat je toch niet geschikt bleek. Het nadeel daarvan is namelijk dat je geen vergoeding ontvangt als je het onderzoek niet hebt afgerond.

Voor elk onderzoek dat je afrondt ontvang je een vergoeding. Hoe hoog die vergoeding is, hangt af van het onderzoek. Vergoedingen worden op je account opgespaard. Vanuit daar kun je uiteindelijk vragen om een uitbetaling, zodra je het minimale uitbetalingsbedrag bereikt hebt. Je kunt je laten uitbetalen via onder andere PayPal, Revolut of een cadeaubon van Amazon of Zalando.

Hoeveel verdien je?

De vergoeding die je voor een ingevulde enquête krijgt bij AttaPoll is vaak niet erg hoog. Dit zorgt ervoor dat het lastig is om via deze app echt een leuk zakcentje bij te verdienen. Dat is dan ook een van de redenen dat AttaPoll niet tot de beste onderzoekspanel behoort.

Ben je op zoek naar een manier om wél een leuk bedrag per maand bij te kunnen verdienen met het invullen van enquêtes? Dan kun je je beter inschrijven bij een of meer van de panels in de top 8 beste enquête sites. Door je bij die panels in te schrijven, kun je tot wel enkele honderden euro’s per maand bijverdienen.

Is AttaPoll betrouwbaar?

Er is geen reden om aan te nemen dat AttaPoll niet betrouwbaar is. In het privacybeleid op de website kun je lezen welke informatie de website verzamelt en wat ze met die informatie doen. Ook zijn er online veel reviews over het panel te vinden, waaruit blijkt dat er weinig klachten zijn en dat betalingen netjes worden gedaan.

Klantenservice / support

Op de website van AttaPoll kun je onder andere het antwoord vinden op hoe je wordt uitbetaald en waar de enquêtes over gaan die je via dit panel kunt invullen. Andere vragen kun je alleen in de app bekijken. Daar kun je onder het kopje ‘help’ informatie vinden over enquêtes, betalingen en het aanpassen van je gegevens. Kun je het antwoord op jouw vraag daar niet vinden, dan kun je je vraag insturen via de app.

Privacy & persoonlijke gegevens

Welke gegevens AttaPoll van haar gebruikers verzamelt en wat er met die gegevens gedaan wordt, kun je lezen in het privacybeleid op de website. Goed is om even wat aandacht te besteden aan de informatie die het panel met derden deelt. De manier waarop omschreven wordt welke informatie met derden gedeeld wordt en met welk doeleinde laat nogal wat ruimte over voor interpretatie, waardoor het niet geheel duidelijk is waar jouw persoonlijke gegevens precies kunnen belanden. 

Account verwijderen

Wil je je account op AttaPoll verwijderen? Dan kun je dit gemakkelijk zelf via de app regelen. Ga hiervoor in de app naar ‘instellingen’. Onderaan die pagina zie je de optie ‘account verwijderen’ staan. Vervolgens kun je een bevestigingscode invullen waarmee je je account verwijdert. Houd er wel rekening mee dat hierbij je openstaande saldo ook verwijderd wordt en dat betalingen die nog niet voltooid zijn, worden geannuleerd.

Advies

Wil je graag geld verdienen met het invullen van enquêtes? Dan is AttaPoll niet de beste aanbieder om dat bij te doen. De beloningen bij dit panel zijn namelijk behoorlijk laag, waardoor je niet het maximale uit je tijd kunt halen. Wie graag een leuk bedrag wil bijverdienen met enquêtes invullen, kan zich daarom beter aanmelden bij de 8 beste betaalde enquête sites. Eventueel zou je AttaPoll dan nog kunnen downladen om extra bij te verdienen, al is het wel slim om je te bedenken dat het niet helemaal duidelijk is wat dit panel precies met jouw gegevens doet.

Heb je ervaring met AttaPoll?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

bolcomLaat je beoordeling achter en maak kans op een bol.com cadeaukaart t.w.v. €100

Toon alles Nuttigst Positieve reviews Negatieve reviews
 1. Review geschreven door Jolanda

  Waardeloos! Ik vindt dat als je wat lager bent geschoold en net wel of niet modaal verdient, wordt je nogal makkelijk gediskwalificeerd voor de enquête, en mag je blij zijn dat er 1 cent aan je account is toegevoegd.Eigenlijk is dit dus pure discriminatie 🤬

  Nuttig(2) Niet nuttig(1)U hebt al gestemd
 2. Review geschreven door Patricia Snelders

  Ik gebruik Attapoll nu een week of zes. Op zich een makkelijke app. Als er een nieuw onderzoek is moet je er wel heel snel bij zijn anders is het al niet meer beschikbaar. Wat vaak opvalt is dat er in de app staat dat een onderzoek veel korter duurt dan daadwerkelijk het geval is. Ik vind de onderzoeken vaak op elkaar lijken, en veel dezelfde soort vragen in hetzelfde onderzoek. Hierdoor raken ze mijn interesse kwijt. Ook wordt je regelmatig gediskwalificeerd voor deelname, soms zelfs zonder een enkele vraag te hebben beantwoord. De beloningen zijn vaak erg slecht. Ik heb nu nog geen €25,- bij elkaar na heel veel onderzoeken te hebben gedaan. Het is een makkelijk zakcentje verdienen maar er zijn beter betalende sites. Ik heb nog geen betaling aangevraagd dus kan hier niet over oordelen.

  Nuttig(2) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd
 3. Review geschreven door Biby

  Hele leuke app die in deze week ontdekt heb. Nu 6 dagen bezig en al €38,47 verdiend. Berichten dat je 50 euro start bonus krijgt zijn onzin, dat schrijft men alleen om meer mensen lis te maken via hun code. De echte actie is dat je 10% verdiend aann de verdiensten van jouw vrienden.Download de app hier zou ik zeggen en probeer het een paar dagem uitbetalen kan al bij 3 euro en dat heb je zo bij elkaarn.:

  Nuttig(0) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd
 4. Review geschreven door Rita

  Ik zocht al naar iets om extra geld te verdienen vanuit huis. En dit is een top App. Ik heb vandaag al €25 uitbetaald naar me zelf. Mocht je 10€ bonus willen verdienen gebruik code: ****

  Echt een aanrader!

  Nuttig(0) Niet nuttig(1)U hebt al gestemd
 5. Review geschreven door Vicktor

  Gebruik Attapol!
  Een van de betere betaalde apps aller tijden. In het begin vond ik het niet zo’n goed idee, maar toen mijn vriend met een code kwam kreeg ik al 3 euro bonus en veel meer geld!!
  De code om €3,- en meer geld te krijgen:
  *****
  instellingen –> verwijzingscode –> *****

  Datum van ervaring: 02 september 2022

  Nuttig(0) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd
 6. Review geschreven door Hanefi

  Attapoll is een zeer leuk enquête app dat je kan gebruiken tijdens je vrije tijd het kost je niet veel tijd en je krijgt gratis centjes natuurlijk zijn de beloning niet overtuigend maar toch is het wel leuk om af en toe geld te krijgen zonder iets te doen. De applicatie is zeker een aanrader voor jongeren.

  Nuttig(0) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd
 7. Review geschreven door Jimmy

  GRBRUIK VERWIJZINGSCODE YWPRK VOOR EEN €50 STARTTEGOED EN EEN EXTRA BONUS NA ELKE ENQUETE!!

  Nuttig(0) Niet nuttig(6)U hebt al gestemd
 8. Review geschreven door Hans

  Eindelijk een app waarmee je geld kunt verdienen!

  Nuttig(0) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd

  8 ervaringen AttaPoll

  4.0 uit 5
  5
  1
  0
  1
  1
  Schrijf een review
  enqueteplein.nl