• Online geld verdienen
 • 95 reviews
 • 112 artikelen

LifePoints

LifePoints

LifePoints is een wereldwijde community voor mensen die graag hun mening willen geven over diverse onderwerpen. Door dit te doen, kun je bijdragen aan de ontwikkeling en verbetering van producten en diensten. Dit doe je door enquêtes in te vullen die uitgezet worden door LifePoints voor verschillende grote bedrijven en merken. Als beloning daarvoor krijg je een leuke vergoeding. LifePoints is een zeer goede en betrouwbare enquête site, die op de tweede plek staat in onze top 8 beste onderzoekspanels. Wil je meer weten over dit platform, zoals wat je er kunt verdienen en hoe het precies werkt? Lees dan snel verder.

Plus- en minpunten

Pluspunten:
 • Ontvang een bonus voor je aanmelding.
 • Gespaarde punten zijn in te wisselen voor geld of waardebonnen.
 • Goede vergoedingen.
 • Veel onderzoeken beschikbaar.
 • Wereldwijd actief panel.

Minpunten:
 • Geen

terug naar menu ↑

Over LifePoints

LifePoints is een onderzoekspanel dat eerder bekendstond onder de namen GlobalTestMarket en MySurvey. Dit zijn beide grote onderzoekspanels, die in 2019 samen zijn gevoegd onder de naam LifePoints.

LifePoints is onderdeel van Lightspeed, dit is een van de grootste leveranciers van onderzoek en analyse op maat. Het bedrijf is wereldwijd actief in maar liefst 70 verschillende landen. De LifePoints-community telt vandaag de dag meer dan 5 miljoen leden over de hele wereld.

terug naar menu ↑

Hoe werkt het?

LifePoints biedt je de mogelijkheid om geld te verdienen met het geven van je mening over zaken als sport, gezondheid en bijvoorbeeld reizen. Om dit te doen, kun je je aanmelden op de website. Dit is niet alleen gratis en vrijblijvend, maar je ontvangt er ook nog eens een bonus van 10 punten voor.

Nadat je je hebt aangemeld, kun je aan de slag gaan met het invullen van enquêtes. Daarnaast zijn er ook andere activiteiten beschikbaar waar je punten mee kunt verdienen. Zo kun je bijvoorbeeld meedoen aan minipeilingen of nieuwe producten testen, voordat deze op de markt komen. Die afwisseling maakt het werken voor LifePoints extra leuk.

De uitnodigingen voor het invullen van enquêtes die bij jou passen, worden je per e-mail toegestuurd. Deze enquêtes zijn een bepaalde tijd beschikbaar, waardoor je zelf kunt bepalen of/wanneer je tijd vrijmaakt om de vragenlijsten in te vullen. Hoeveel uitnodigingen je per maand zult ontvangen, is afhankelijk van de enquêtes die worden uitgezet en hoe geschikt jij daarvoor bent.

Voor elke ingevulde enquête ontvang je punten. Deze punten worden LifePoints genoemd. Hoeveel punten je kunt verdienen met een activiteit, hangt van die bewuste activiteit af. De punten kun je opsparen en vervolgens inwisselen voor een beloning. Zo kun je ervoor kiezen om een tegoed op je PayPal-rekening te laten storten, maar je kunt de punten ook inwisselen voor waardebonnen van bijvoorbeeld iTunes of Amazon.

terug naar menu ↑

Hoeveel verdien je?

Hoeveel je kunt verdienen, is van een aantal factoren afhankelijk. Zo ligt het er bijvoorbeeld aan hoe actief je bent en hoeveel onderzoeken er beschikbaar zijn. Daarnaast hangt het ook een beetje af van de hoeveelheid punten die de enquêtes opleveren. Het voordeel is dat er bij LifePoints relatief veel onderzoeken beschikbaar zijn, waardoor het goed mogelijk is om er een leuk zakcentje bij te verdienen.

Wie graag écht een leuke bijverdienste wil halen uit het invullen van enquêtes, doet er goed aan om zich niet alleen tot LifePoints te beperken. In plaats daarvan raden we je aan om je ook aan te melden bij een of meer van de andere panels die je in onze top 8 best betaalde én meest betrouwbare enquête sites vindt. Op die manier heb je namelijk toegang tot meer enquêtes en kun je dus ook meer verdienen. De bijverdiensten kunnen oplopen tot wel enkele honderden euro’s per maand.

terug naar menu ↑

Is LifePoints betrouwbaar?

LifePoints is absoluut een betrouwbare website. Je kunt ervan uitgaan dat je privacy beschermd is en dat je de beloningen voor het invullen van de enquêtes daadwerkelijk zult ontvangen. Hierdoor weet je zeker dat je harde werk beloond wordt.

terug naar menu ↑

Klantenservice / support

LifePoints heeft een eigen Help Center. Daar vind je onder andere informatie over je lidmaatschap, de beloningen die je kunt verdienen en hoe de website met jouw gegevens omgaat. Mocht het Help Center je niet kunnen voorzien van de informatie die je zoekt, dan kun je contact opnemen met de klantenservice via het contactformulier op de website. Daar kun je aangeven tot welke categorie je vraag behoort, zodat de support jouw vraag zo snel mogelijk kan beantwoorden.

terug naar menu ↑

Privacy & persoonlijke gegevens

LifePoints behoort tot de beste enquête sites van Nederland én België. Dat maakt dat je van het panel kunt verwachten dat ze netjes omgaan met jouw privacy en persoonlijke gegevens. LifePoints zal jouw persoonlijke gegevens bijvoorbeeld nooit aan derden verstrekken. Daarnaast zetten ze zich sterk in om jouw privacy te beschermen. Meer informatie over welke gegevens het panel opslaat en hoe ze daarmee omgaan, kun je in het privacybeleid op de website vinden.

terug naar menu ↑

Account verwijderen

Het verwijderen van je account op LifePoints regel je gemakkelijk zelf. Dit doe je door in te loggen op de website en vervolgens naar je account te gaan. Daar kun je kiezen voor de optie ‘Mijn account annuleren’. Als je voor die optie kiest, wordt je account onmiddellijk verwijderd.

terug naar menu ↑

Advies

LifePoints staat op de tweede plek in onze top 8 beste enquête sites van Nederland. Niet alleen in Nederland scoort dit platform erg goed, maar ook in België staat dit platform in de top 3. LifePoints is dus een van de beste enquête sites die beschikbaar is, waardoor het zeker aan te raden is om je bij deze community aan te melden.

Naast dat het panel groot is en in veel landen actief is, is het bedrijf ook zeer betrouwbaar. Je krijgt goede vergoedingen voor het invullen van de enquêtes, er zijn veel onderzoeken beschikbaar en je kunt de gespaarde punten besteden zoals jij dat wilt.

Heb je ervaring met LifePoints?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

bolcomLaat je beoordeling achter en maak kans op een bol.com cadeaukaart t.w.v. €100

Toon alles Nuttigst Positieve reviews Negatieve reviews
 1. Review geschreven door jimmy

  vuile scammers!!! eerst een week wachten nadat je emailadres hebt aangepast (belachelijk waarom dat een week moet duren) om een beloning te kunnen aanvragen. dit duurt ook weer 2 weken vooraleer ze dit kunnen versturen naar je emailadres (bij andere sites is dit onmiddellijk) dan lukt het eindelijk om iets bestellen en dan plots wordt het account om onduidelijke redenen en uitleg gedeactiveerd. schaamteloos vuil bedrijf. alles weg, en beloning wordt niet gegeven. Kotsmisselijk word ik van zo’n praktijken

  Nuttig(0) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd
 2. Review geschreven door Suzanne nijs

  Slecht onbetrouwbaar als je te vaak beloningen inwissels is je account ineens weg heb voorwaarden geschonden zeggen ze weet van niks wat ik fout heb gedaan krijg geen antwoord alleen dat ze bexijs hebben maar wat willen ze niet zeggen niet aan beginnen

  Nuttig(1) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd
 3. Review geschreven door Johan

  ik ben langere tijd door ziekte niet online geweest, had er zelfs voor ruim 10 euro punten staan, daarna is mijn account gesloten, heb daar info over gevraagd maar krijg een tamelijk onbeschofte mail over terug, zo zou ik hun voorwaarden “ruim geschonden” hebben en krijg ik ook niet te horen waarin ik fout ben geweest, heb lange tijd veel enquêtes ingevuld en het ging goed ik heb ze ook heel serieus ingevuld, maar zoals ik nu aan de kant ben geschoven gaat mij veel te ver, zeker als je netjes aangeeft dat het door ziekte is geweest. Bij vraag hoe en wat is me een mail teruggeschreven die minstens zo onbeschoft was en daar kreeg ik te horen “het blijft gesloten, het bewijs was overweldigend” jazeker, als je meer dan 3 maanden uit de running bent en na een half jaar de dingen weer op kan pakken is het inderdaad overweldigend BAH wat een organisatie

  Nuttig(1) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd
 4. Review geschreven door Steven

  zeer slechte ervaring….wel veel punten gespaard maar als ik wil inwisselen wordt mijnaccount ongeldig verklaard.ook geen contact meer mogelijk……..heel slecht

  Nuttig(3) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd
 5. Review geschreven door Hanne

  Onbetrouwbaar. Ik vul netjes de enquêtes in, nu ik een groot bedrag aan punten wil inwisselen voor een e-coupon is mijn account geschorst en zijn al mijn beloningen en punten gewist.

  Nuttig(2) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd
 6. Review geschreven door thea van der Coelen

  Tijd meegedaan met Life Points. Goed gegaan, als ik een vraag had werd meteen goed geholpen. Tot mijn grote verbazing kon ik na mijn vakantie niet meer inloggen, dus hulp gevraagd. ben ik gedeactiveerd, en alle punten die ik had verloren. Weer hulp gevraagd, zeggen ze dat ik de arbeidsvoorwaarden geschent heb, bij mijn vraag wat dan??? Want dat heb ik echt niet gedaan, krijg ik als antwoordt, dat geven ze niet prijs!! Dus mensen, begin er niet aan!!!!!!

  Nuttig(3) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd
 7. Review geschreven door peter

  ik had geld verdiend en overschrijving gevraagd. ik ben blijven punten sparen en ineens account geblokkeerd. uitleg over wat ik verkeerd gedaan heb krijg ik niet. mijn spaarpunten kwijt en mijn geld te goed afgenomen. ze willen niet zeggen wat ik verkeerd gedaan heb. met andere woorden je werkt voor ze en dan blokkeren ze u. en nemen alles af zonder reden. pure oplichters en leugenaars. werk nooit met hen. waardering 1 omdat ik iets moet ingeven anders min 10

  Nuttig(4) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd
 8. Review geschreven door J Tel

  Waardeloos, ook na het verzoek tot uitbetalen geblokkeerd. E-mail contact gehad, netjes om uitleg gevraagd, want ik was mij van geen kwaad bewust. De retour mails waren nogal aanvallend van toon. Fraude, etc etc. Informatie wilden ze niet geven. Echt heel vervelend, want ik heb geen enkel idee wat er mis is gegaan. Bij 2 andere sites nooit problemen gehad.

  Nuttig(3) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd
 9. Review geschreven door Piet

  LifePoints is heel slecht, ik heb lange tijd enquêtes ingevuld en ook zodra het kon, de pinten omgewisseld. Maar waarschijnlijk waren zij daar niet zo van gediend, toen ik een paar weken geleden weer wilde inwisselen, werd mijnaccount geblokkeerd en kon ik niets meer. bij navraag, kreeg ik als antwoordt dat ik hun policy had geschonden en daarom verwijderd werd. na verder te hebben geïnformeerd hoe of wat: geen reactie meer.

  Nuttig(3) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd
 10. Review geschreven door Hugo H

  Zeer slecht Als je in hun ogen iets fout doet ( ik weet nog steeds niet wat ik fout gedaan heb ) word je account geblokkeerd en ben je al je puntjes kwijt ! OPEN GEEN ACCOUNT BIJ LIFEPOINTS ! TEezij je het risico wil lopen ALLE PUNTEN KWIJT TE RAKEN ! IK ben niet de enige ; kijk maar op Trust pilot .

  Nuttig(4) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd
 11. Review geschreven door Marc

  Ik ben het niet eens met bovenstaande review. Ik heb netjes een beloning van €10 aangevraagd na het invullen van enquetes. Ik heb de beloning nooit ontvangen. Ik heb een klacht ingediend en daar is niks mee gedaan

  Nuttig(3) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd

  11 ervaringen LifePoints

  1.0 uit 5
  0
  0
  0
  0
  11
  Schrijf een review
  enqueteplein.nl