• Online geld verdienen
 • 101 reviews
 • 162 artikelen

LifePoints

LifePoints

LifePoints is een wereldwijde community voor mensen die graag hun mening willen geven over diverse onderwerpen. Door dit te doen, kun je bijdragen aan de ontwikkeling en verbetering van producten en diensten. Dit doe je door enquêtes in te vullen die uitgezet worden door LifePoints voor verschillende grote bedrijven en merken. Als beloning daarvoor krijg je een leuke vergoeding. LifePoints is een zeer goede en betrouwbare enquête site, die op de tweede plek staat in onze top 8 beste onderzoekspanels. Wil je meer weten over dit platform, zoals wat je er kunt verdienen en hoe het precies werkt? Lees dan snel verder.

Plus- en minpunten

Pluspunten:
 • Ontvang een bonus voor je aanmelding.
 • Gespaarde punten zijn in te wisselen voor geld of waardebonnen.
 • Goede vergoedingen.
 • Veel onderzoeken beschikbaar.
 • Wereldwijd actief panel.

Minpunten:
 • Geen

terug naar menu ↑

Over LifePoints

LifePoints is een onderzoekspanel dat eerder bekendstond onder de namen GlobalTestMarket en MySurvey. Dit zijn beide grote onderzoekspanels, die in 2019 samen zijn gevoegd onder de naam LifePoints.

LifePoints is onderdeel van Lightspeed, dit is een van de grootste leveranciers van onderzoek en analyse op maat. Het bedrijf is wereldwijd actief in maar liefst 70 verschillende landen. De LifePoints-community telt vandaag de dag meer dan 5 miljoen leden over de hele wereld.

terug naar menu ↑

Hoe werkt het?

LifePoints biedt je de mogelijkheid om geld te verdienen met het geven van je mening over zaken als sport, gezondheid en bijvoorbeeld reizen. Om dit te doen, kun je je aanmelden op de website. Dit is niet alleen gratis en vrijblijvend, maar je ontvangt er ook nog eens een bonus van 10 punten voor.

Nadat je je hebt aangemeld, kun je aan de slag gaan met het invullen van enquêtes. Daarnaast zijn er ook andere activiteiten beschikbaar waar je punten mee kunt verdienen. Zo kun je bijvoorbeeld meedoen aan minipeilingen of nieuwe producten testen, voordat deze op de markt komen. Die afwisseling maakt het werken voor LifePoints extra leuk.

De uitnodigingen voor het invullen van enquêtes die bij jou passen, worden je per e-mail toegestuurd. Deze enquêtes zijn een bepaalde tijd beschikbaar, waardoor je zelf kunt bepalen of/wanneer je tijd vrijmaakt om de vragenlijsten in te vullen. Hoeveel uitnodigingen je per maand zult ontvangen, is afhankelijk van de enquêtes die worden uitgezet en hoe geschikt jij daarvoor bent.

Voor elke ingevulde enquête ontvang je punten. Deze punten worden LifePoints genoemd. Hoeveel punten je kunt verdienen met een activiteit, hangt van die bewuste activiteit af. De punten kun je opsparen en vervolgens inwisselen voor een beloning. Zo kun je ervoor kiezen om een tegoed op je PayPal-rekening te laten storten, maar je kunt de punten ook inwisselen voor waardebonnen van bijvoorbeeld iTunes of Amazon.

terug naar menu ↑

Hoeveel verdien je?

Hoeveel je kunt verdienen, is van een aantal factoren afhankelijk. Zo ligt het er bijvoorbeeld aan hoe actief je bent en hoeveel onderzoeken er beschikbaar zijn. Daarnaast hangt het ook een beetje af van de hoeveelheid punten die de enquêtes opleveren. Het voordeel is dat er bij LifePoints relatief veel onderzoeken beschikbaar zijn, waardoor het goed mogelijk is om er een leuk zakcentje bij te verdienen.

Wie graag écht een leuke bijverdienste wil halen uit het invullen van enquêtes, doet er goed aan om zich niet alleen tot LifePoints te beperken. In plaats daarvan raden we je aan om je ook aan te melden bij een of meer van de andere panels die je in onze top 8 best betaalde én meest betrouwbare enquête sites vindt. Op die manier heb je namelijk toegang tot meer enquêtes en kun je dus ook meer verdienen. De bijverdiensten kunnen oplopen tot wel enkele honderden euro’s per maand.

terug naar menu ↑

Is LifePoints betrouwbaar?

LifePoints is absoluut een betrouwbare website. Je kunt ervan uitgaan dat je privacy beschermd is en dat je de beloningen voor het invullen van de enquêtes daadwerkelijk zult ontvangen. Hierdoor weet je zeker dat je harde werk beloond wordt.

terug naar menu ↑

Klantenservice / support

LifePoints heeft een eigen Help Center. Daar vind je onder andere informatie over je lidmaatschap, de beloningen die je kunt verdienen en hoe de website met jouw gegevens omgaat. Mocht het Help Center je niet kunnen voorzien van de informatie die je zoekt, dan kun je contact opnemen met de klantenservice via het contactformulier op de website. Daar kun je aangeven tot welke categorie je vraag behoort, zodat de support jouw vraag zo snel mogelijk kan beantwoorden.

terug naar menu ↑

Privacy & persoonlijke gegevens

LifePoints behoort tot de beste enquête sites van Nederland én België. Dat maakt dat je van het panel kunt verwachten dat ze netjes omgaan met jouw privacy en persoonlijke gegevens. LifePoints zal jouw persoonlijke gegevens bijvoorbeeld nooit aan derden verstrekken. Daarnaast zetten ze zich sterk in om jouw privacy te beschermen. Meer informatie over welke gegevens het panel opslaat en hoe ze daarmee omgaan, kun je in het privacybeleid op de website vinden.

terug naar menu ↑

Account verwijderen

Het verwijderen van je account op LifePoints regel je gemakkelijk zelf. Dit doe je door in te loggen op de website en vervolgens naar je account te gaan. Daar kun je kiezen voor de optie ‘Mijn account annuleren’. Als je voor die optie kiest, wordt je account onmiddellijk verwijderd.

terug naar menu ↑

Advies

LifePoints staat op de tweede plek in onze top 8 beste enquête sites van Nederland. Niet alleen in Nederland scoort dit platform erg goed, maar ook in België staat dit platform in de top 3. LifePoints is dus een van de beste enquête sites die beschikbaar is, waardoor het zeker aan te raden is om je bij deze community aan te melden.

Naast dat het panel groot is en in veel landen actief is, is het bedrijf ook zeer betrouwbaar. Je krijgt goede vergoedingen voor het invullen van de enquêtes, er zijn veel onderzoeken beschikbaar en je kunt de gespaarde punten besteden zoals jij dat wilt.

Heb je ervaring met LifePoints?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

bolcomLaat je beoordeling achter en maak kans op een bol.com cadeaukaart t.w.v. €100

Toon alles Nuttigst Positieve reviews Negatieve reviews
 1. Review geschreven door Maureen Hoekstra

  Ik vul altijd netjes naar waarheid enquètes in en nu ineens kan ik niet meer inloggen en staat er dat mijn abonnement tijdelijk niet beschikbaar is. Waaróm dan niet?

  Nuttig(0) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd
 2. Review geschreven door john

  niet eerlijk behandeld,ze merken dat je wat teveel gaat verdienen met hun enquetes,altijd alles netjes alles ingevuld en dan gooien ze je er zomaar uit en alle punten kwijt voor geen enkele reden:We hebben uw account beoordeeld en vastgesteld dat uw lidmaatschap niet voldoet aan onze kwaliteitsnormen dat krijg je dan te horen,maar ik ben van me geen kwaad bewust,waaarschijnlijk doen ze dit bij iedereen die ze teveel moeten betalen,niet netjes hoor!!

  Nuttig(1) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd
 3. Review geschreven door Leni

  hele slechte ervaring beticht van onwaar enquête invullen ik ben de zoveelste waar dit gebeurt had bijna drinkdagboek ingevuld kreeg ineens mail dat ik gefroudeerd hafd

  Nuttig(2) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd
 4. Review geschreven door Eveline

  Ook ik kan ineens niet meer inloggen op LifePoints, want heb zogenaamd de regels geschonden. En als ik vraag wat ik dan verkeerd heb gedaan, dan krijg ik geen antwoord. Ik heb gewoon mijn meningen gegeven. Is dat schenden van voorwaarden dan?! Ze hebben mijn gespaarde punten ook afgepakt schrijven ze, want ik heb ze “verspeeld”. Onbetrouwbare gasten.

  Nuttig(2) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd
 5. Review geschreven door Ruud

  Waardeloze instelling, 16000 punten gespaard en opeens alles gedeactiveerd

  Nuttig(2) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd
 6. Review geschreven door Irah

  Ook ik kreeg vandaag het bericht dat mijn account geblokkeerd is. En natuurlijk nadat ik een uitbetaling had aangevraagd. Hoe toevallig?? Bij andere enquete sites heb ik nooit problemen gehad dus ik wil andere waarschuwen om je NIET aan te melden bij Lifepoint. Het is een kwestie van tijd voordat ze je account blokkeren!!!

  Nuttig(3) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd
 7. Review geschreven door lisa

  Ik zou er goed over nadenken om lid te worden bij lifepoints. Dit heb ik gedaan, in het begin veel enquêtes mogen invullen, en opeens kreeg ik geen enquêtes meer. Mijn account hadden ze geschrapt, ik voldeed niet meer. Mijn punten heb ik niet meer kunnen inruilen voor geld. Al de tijd dat ik bij hen enquêtes heb ingevuld kon ik elders gebruikt hebben om enquêtes in te vullen waarvoor ik wel beloond wordt en waarbij ze mijn account niet plots schrappen. Dat ze er dan bij vermelden waarom ik niet meer voldeed maar dat kunnen ze blijkbaar niet.

  Nuttig(3) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd
 8. Review geschreven door G.

  Belachelijk. Ze werken hard op Trustpilot om mensen goeie reviews te laten schrijven geloof ik. Ik lees alleen maar hier dezelfde dingen als dat ik heb meegemaakt. Bij 1000 punten wordt je account gesloten. Belachelijk. Ondertussen ontzettend mijn best gedaan om mee te doen aan de onderzoeken. Ze verdienen geld over de rug van mensen. Crimineel dit. Mensen die nauwlijks geld hebben hopen zo wat leuks te kunnen kopen van het tegoed (wat al heel weinig is) en daar zie je nooit meer iets van terug. Ze moeten een boete krijgen. Ik ga het overal plaatsen waar ik maar kan want dit maakt me woedend!

  Nuttig(4) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd
 9. Review geschreven door Bjorn

  Zodra je om uitbetaling vraagt wordt je account verwijderd. Zou voorwaarden geschonden hebben maar weigeren te zeggen welke en beantwoorden mails met opmerkingen die kant noch wal raken

  Nuttig(3) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd
 10. Review geschreven door EHE65

  Wat een beroerd bedrijf. Ik heb maandenlang deelgenomen aan hun online enquêtes, en wordt zomaar geblokkeerd, waarbij ik mijn verzamelde punten verlies. Na een klacht kreeg ik te horen dat ik de enquête niet eerlijk zou hebben ingevuld. Wat?! Bewijs wil men niet geven. Het antwoord op mijn klacht kwam pas na dagen, en was in slechts Nederlands gesteld (vertaald, vermoed ik). Blijf hier weg, dit bedrijf is onbetrouwbaar.

  Nuttig(3) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd
 11. Review geschreven door Larissa

  Heel heel heel slecht. Profiteren van mijn antwoorden en mij vervolgens blokkeren en niet uitbetalen! Hufters

  Nuttig(2) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd
 12. Review geschreven door Martin

  Deze ervaring zet me wel aan het denken. Een enquete over wat je drinkt, erg tijdrovend, een week lang dagelijks bijhouden wat en wanneer je drinkt. Maar als beloning 750 points, dus meegedaan. Maar toen de week voorbij was, geen punten bijgeschreven en de enquete verdween in het niets. Bericht gestuurd, geen antwoord…(ja, lach maar). Jammer, verder leek alles goed te gaan. Maar ik kan mijn tijd beter besteden.

  Nuttig(3) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd
 13. Review geschreven door Ben

  Zo waardeloos, naar eer en geweten altijd braaf de enquete’s ingevuld; word ik ineens geblokkeerd omdat ik niet naar WAARHEID EN EERLIJKHEID zou hebben geantwoord. Dit is gewoon gemeen, je wordt nog voor leugenaar uitgemaakt ook, wat een asociaal antwoord, bah!

  Nuttig(4) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd
 14. Review geschreven door Michael

  Zijn oplichters hoe meer punten je verzameld hoe sneller je account word verwijderd zonder ook maar enige communicatie

  Nuttig(6) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd
 15. Review geschreven door Daniëlle

  Op de vraag is life points betrouwbaar? EEn dikke NEE kijk maar eens op trustpilot,IKzelf heb veel tijd in de enquettes gestoken had op dag 2n€5 bij elkaar ik moest mijn paypal koppelen en zouden ze uitbetslen.gelijk daarna had ik geen toegang meer zogenaamd schending van hun voorwaarden.WElke schending?JE beantwoord hun vragen lijsten.als ze dit doen ben je ook je punten jwijt en betalen ze niet!!! Ook hebben ze je paypal etc.IK heb ze een email gestuurt en gevraagt om bewijzen je hoort nooit meer iets.HEt zijn oplichters de goede reviews zijn hun zelf dus zal deze review ook niet door hun geplaatst wordenBIj trustpilot gelukkig wel.

  Nuttig(5) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd
 16. Review geschreven door Monika

  Ik kan niet meer op de site want heb zogenaamd de regels geschonden en als ik dan vraag nou wat heb ik verkeerd gedaan dan krijg ik geen antwoord. Heb me meningen gegeven is dat schenden dan? Ze hebben mijn gespaarde punten afgepakt nee is niet betrouwbaar dacht ik ook als ik dingen vraag krijg ik gewoon geen antwoord helemaal niks.

  Nuttig(6) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd
 17. Review geschreven door dot

  na jaren lid zijn is mijn account opeens dicht. net paar dagen geleden een uitbetaling aangevraagd. klantenservice reageert niet op mail. ook geen mail ontvangen hierover van hun. lees online dat velen hier opeens last van hebben de afgelopen maanden.

  Nuttig(7) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd
 18. Review geschreven door An

  Als je wat puntjes hebt, zetten ze je account op slot. En kun je nergens meer in. Bij navraag zou ik de voorwaarden hebben overtreden???? Welke???? Schandalig. Trap er niet

  Nuttig(8) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd
 19. Review geschreven door Lidy Kerkhove

  Zeer slecht bedrijf. Na vele emails nog steeds geen beloning.Ze laten je van alles proberen maar geen beloning tot nu toe. Kost mij veel tijd en energie.

  Nuttig(6) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd
 20. Review geschreven door jimmy

  vuile scammers!!! eerst een week wachten nadat je emailadres hebt aangepast (belachelijk waarom dat een week moet duren) om een beloning te kunnen aanvragen. dit duurt ook weer 2 weken vooraleer ze dit kunnen versturen naar je emailadres (bij andere sites is dit onmiddellijk) dan lukt het eindelijk om iets bestellen en dan plots wordt het account om onduidelijke redenen en uitleg gedeactiveerd. schaamteloos vuil bedrijf. alles weg, en beloning wordt niet gegeven. Kotsmisselijk word ik van zo’n praktijken

  Nuttig(3) Niet nuttig(1)U hebt al gestemd
 21. Review geschreven door Suzanne nijs

  Slecht onbetrouwbaar als je te vaak beloningen inwissels is je account ineens weg heb voorwaarden geschonden zeggen ze weet van niks wat ik fout heb gedaan krijg geen antwoord alleen dat ze bexijs hebben maar wat willen ze niet zeggen niet aan beginnen

  Nuttig(5) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd
 22. Review geschreven door Johan

  ik ben langere tijd door ziekte niet online geweest, had er zelfs voor ruim 10 euro punten staan, daarna is mijn account gesloten, heb daar info over gevraagd maar krijg een tamelijk onbeschofte mail over terug, zo zou ik hun voorwaarden “ruim geschonden” hebben en krijg ik ook niet te horen waarin ik fout ben geweest, heb lange tijd veel enquêtes ingevuld en het ging goed ik heb ze ook heel serieus ingevuld, maar zoals ik nu aan de kant ben geschoven gaat mij veel te ver, zeker als je netjes aangeeft dat het door ziekte is geweest. Bij vraag hoe en wat is me een mail teruggeschreven die minstens zo onbeschoft was en daar kreeg ik te horen “het blijft gesloten, het bewijs was overweldigend” jazeker, als je meer dan 3 maanden uit de running bent en na een half jaar de dingen weer op kan pakken is het inderdaad overweldigend BAH wat een organisatie

  Nuttig(6) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd
 23. Review geschreven door Steven

  zeer slechte ervaring….wel veel punten gespaard maar als ik wil inwisselen wordt mijnaccount ongeldig verklaard.ook geen contact meer mogelijk……..heel slecht

  Nuttig(8) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd
 24. Review geschreven door Hanne

  Onbetrouwbaar. Ik vul netjes de enquêtes in, nu ik een groot bedrag aan punten wil inwisselen voor een e-coupon is mijn account geschorst en zijn al mijn beloningen en punten gewist.

  Nuttig(6) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd
 25. Review geschreven door thea van der Coelen

  Tijd meegedaan met Life Points. Goed gegaan, als ik een vraag had werd meteen goed geholpen. Tot mijn grote verbazing kon ik na mijn vakantie niet meer inloggen, dus hulp gevraagd. ben ik gedeactiveerd, en alle punten die ik had verloren. Weer hulp gevraagd, zeggen ze dat ik de arbeidsvoorwaarden geschent heb, bij mijn vraag wat dan??? Want dat heb ik echt niet gedaan, krijg ik als antwoordt, dat geven ze niet prijs!! Dus mensen, begin er niet aan!!!!!!

  Nuttig(8) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd
 26. Review geschreven door peter

  ik had geld verdiend en overschrijving gevraagd. ik ben blijven punten sparen en ineens account geblokkeerd. uitleg over wat ik verkeerd gedaan heb krijg ik niet. mijn spaarpunten kwijt en mijn geld te goed afgenomen. ze willen niet zeggen wat ik verkeerd gedaan heb. met andere woorden je werkt voor ze en dan blokkeren ze u. en nemen alles af zonder reden. pure oplichters en leugenaars. werk nooit met hen. waardering 1 omdat ik iets moet ingeven anders min 10

  Nuttig(7) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd
 27. Review geschreven door J Tel

  Waardeloos, ook na het verzoek tot uitbetalen geblokkeerd. E-mail contact gehad, netjes om uitleg gevraagd, want ik was mij van geen kwaad bewust. De retour mails waren nogal aanvallend van toon. Fraude, etc etc. Informatie wilden ze niet geven. Echt heel vervelend, want ik heb geen enkel idee wat er mis is gegaan. Bij 2 andere sites nooit problemen gehad.

  Nuttig(6) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd
 28. Review geschreven door Piet

  LifePoints is heel slecht, ik heb lange tijd enquêtes ingevuld en ook zodra het kon, de pinten omgewisseld. Maar waarschijnlijk waren zij daar niet zo van gediend, toen ik een paar weken geleden weer wilde inwisselen, werd mijnaccount geblokkeerd en kon ik niets meer. bij navraag, kreeg ik als antwoordt dat ik hun policy had geschonden en daarom verwijderd werd. na verder te hebben geïnformeerd hoe of wat: geen reactie meer.

  Nuttig(7) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd
 29. Review geschreven door Hugo H

  Zeer slecht Als je in hun ogen iets fout doet ( ik weet nog steeds niet wat ik fout gedaan heb ) word je account geblokkeerd en ben je al je puntjes kwijt ! OPEN GEEN ACCOUNT BIJ LIFEPOINTS ! TEezij je het risico wil lopen ALLE PUNTEN KWIJT TE RAKEN ! IK ben niet de enige ; kijk maar op Trust pilot .

  Nuttig(7) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd
 30. Review geschreven door Marc

  Ik ben het niet eens met bovenstaande review. Ik heb netjes een beloning van €10 aangevraagd na het invullen van enquetes. Ik heb de beloning nooit ontvangen. Ik heb een klacht ingediend en daar is niks mee gedaan

  Nuttig(6) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd

  30 ervaringen LifePoints

  1.1 uit 5
  0
  0
  0
  2
  27
  Schrijf een review
  enqueteplein.nl