• Online geld verdienen
  • 101 reviews
  • 158 artikelen
8 x online geld verdienen als student

8 x online geld verdienen als student

Ben jij student en op zoek naar een manier om online geld te verdienen, zodat je alle vrijheid hebt als het gaat om waar en wanneer je werkt? Dan zit je hier goed. In dit artikel bespreken we namelijk 8 manieren waarop jij online geld kunt verdienen vanuit huis. In de meeste gevallen kun je daar zelfs vandaag nog mee beginnen.

Geld verdienen vanuit huis als student

Geld verdienen als student kan natuurlijk op veel verschillende manieren. Je kunt een baantje aannemen bij een restaurant bij jou in de buurt, waar je ’s avonds en in het weekend kunt werken. Je kunt ook voor een callcenter aan de slag gaan of maaltijden gaan bezorgen. Maar dat soort baantjes vragen van je om op bepaalde tijden op een bepaalde plek te zijn, en dat is niet altijd handig of fijn als je een druk leven hebt. Daarom is geld verdienen vanuit huis als student een heel goede oplossing.

terug naar menu ↑

Hoe online geld verdienen als student?

Er zijn veel verschillende manieren waarop je online geld kunt verdienen als student. Als je twijfelt welke manier het beste bij jou past, kijk dan vooral naar wat jij leuk vindt om te doen, hoeveel tijd je wilt investeren en wat je precies verwacht van de verdiensten. Op die manier kun je redelijk snel bepalen welke manier van online geld verdienen het beste bij je past.

Als student online geld verdienen kan onder andere door:

terug naar menu ↑

1. Enquêtes invullen

Een goede manier om enkele honderden euro’s per maand bij te verdienen, is het invullen van enquêtes. Door je aan te melden op de beste enquête sites kun je waar en wanneer het jou uitkomt geld verdienen. Werk bijvoorbeeld een paar minuten als je in het OV zit of tijdens je pauze, vul nog even wat vragenlijsten in voordat je gaat slapen of geef je mening over de meest uiteenlopende zaken als je ’s ochtends zit te ontbijten.

terug naar menu ↑

2. Spaarprogramma’s

Door deel te nemen aan spaarprogramma’s kun je geld verdienen met het uitvoeren van simpele taken, die ook nog eens weinig tijd kosten. Lees bijvoorbeeld mails, klik op links en speel spelletjes om maandelijks tot enkele honderden euro’s binnen te halen. Lijkt dat je wel wat? Meld je dan aan bij de beste spaarprogramma’s.

terug naar menu ↑

3. Social media

Haast iedereen heeft tegenwoordig wel een of meer socialmedia-accounts, maar wist je ook dat je die accounts kunt inzetten om geld te verdienen? Zo kun je bijvoorbeeld geld verdienen met Instagram, maar ook met YouTube of TikTok. Het fijne is dat je dit op een manier kunt doen die bij jou past.

terug naar menu ↑

4. Cashback shoppen

Doe jij de meeste van je aankopen online? Dan zou je daar geld mee kunnen verdienen. Door je aan te melden op de beste cashback websites krijg jij namelijk toegang tot cashback acties bij tienduizenden webshops. Het enige wat je hoeft te doen is via zo’n actie op de cashback website doorklikken naar de webshop en daar je aankoop doen. Vervolgens ontvang je de cashback van de cashback website.

terug naar menu ↑

5. Affiliate marketing

Affiliate marketing is ideaal als je op zoek bent naar een manier om online een passief inkomen op te bouwen. Vooral als je een social-media-account met veel volgers of een website met veel bezoekers hebt, kan dit je flink wat geld opleveren. Affiliate marketing is eigenlijk niets anders dan reclame maken voor de diensten of producten van andere bedrijven. Dit doe je door middel van een persoonlijke link of advertentie, die je via een affiliate netwerk kunt bemachtigen. Doet iemand een aankoop via jouw link? Dan krijg jij daar geld voor.

Meer weten? Lees dan: Affiliate marketing – Online geld verdienen

terug naar menu ↑

6. Spelletjes spelen

Speel jij graag spelletjes? Dan zou je geld kunnen verdienen met gamen. Zo kun je bijvoorbeeld spelletjes als Solitaire of Bubble Shooter spelen voor geld op websites als EazeGames. Je kunt ook een gokje wagen in een online casino of je kunt games testen en daar geld mee verdienen. 

Meer weten over geld verdienen met spelletjes? Check dan: Geld verdienen met spelletjes.

terug naar menu ↑

7. Een eigen website of webshop

Een eigen webshop kan je flink wat geld opleveren als je het goed aanpakt. Je kunt bijvoorbeeld voor dropshipping kiezen, zodat je niet hoeft te investeren. Maar je kunt ook je eigen producten verkopen. Een andere manier om geld te verdienen is door middel van een eigen website. Door te gaan bloggen en veel bezoekers te trekken, kun je bijvoorbeeld geld verdienen met advertenties. Je kunt je website ook gebruiken om jouw diensten aan te bieden of om een online cursus of e-book te verkopen.

terug naar menu ↑

8. Beleggen

Beleggen kan een heel goede manier zijn om geld te verdienen en het fijne is dat je dit vaak al met een laag bedrag kunt doen. Door voor een goede online broker te kiezen, kun je bijvoorbeeld beleggen in crypto, aandelen of obligaties. Houd er wel rekening mee dat beleggen niet zonder risico is.

terug naar menu ↑

Hoe verdien je het snelst geld online

Wil jij snel geld verdienen als student? Dan zijn er verschillende dingen die je kunt doen, bijvoorbeeld enquêtes invullen of deelnemen aan spaarprogramma’s. Ook kun je eventueel snel geld verdienen als student met thuiswerk, zoals werken als chatoperator, virtual assistent of door te werken voor een callcenter.

terug naar menu ↑

Hoe als student makkelijk geld verdienen?

Makkelijk geld verdienen als student kan op verschillende manieren. Zo kun je bijvoorbeeld enquêtes invullen, deelnemen aan spaarprogramma’s of cashback shoppen. Andere makkelijke manieren om geld te verdienen als student zijn bijvoorbeeld:

terug naar menu ↑

Online geld verdienen voor studenten

Studenten kunnen op verschillende manieren online geld verdienen, bijvoorbeeld met enquêtes invullen, spaarprogramma’s of cashback shoppen. Affiliate marketing en social media zijn goede manieren om een passief inkomen op te bouwen. Wel is het zo dat je dan vooraf werk moet stoppen in het verkrijgen van veel volgers of bezoekers, waardoor je in het begin weinig zal verdienen.

terug naar menu ↑

Veelgestelde vragen

Welke online jobs zijn er?

Een steeds groter deel van ons leven speelt zich online af, waardoor daar tegenwoordig ook veel banen te vinden zijn. Ga bijvoorbeeld aan de slag als tekstschrijver, klantenservice medewerker, chatoperator, virtual assistant, vertaler of blogger.

Wat kan ik thuis doen om geld te verdienen?

Geld verdienen vanuit huis kan door enquêtes invullen, bloggen, affiliate marketing of beleggen. Ook kun je geld verdienen met je social media of producten testen voor geld. Daarnaast zou je in loondienst vanuit huis kunnen werken, bijvoorbeeld als callcenter medewerker of als chatoperator.

Hoe 500 euro per maand bijverdienen?

500 euro per maand bijverdienen kan door een bijbaantje te zoeken. Je kunt ook vanuit huis geld bijverdienen door enquêtes in te vullen, deel te nemen aan spaarprogramma’s of door middel van social media of affiliate marketing. Ook kun je vanuit huis voor een bedrijf gaan werken, bijvoorbeeld als virtual assistant, klantenservice medewerker of als chatoperator. 

We kijken uit naar je ideeën

      Laat een reactie achter

      enqueteplein.nl