• Online geld verdienen
 • 101 reviews
 • 162 artikelen
Hoe kan je 10000 euro per maand verdienen? 6 manieren

Hoe kan je 10000 euro per maand verdienen? 6 manieren

Veel geld verdienen is voor veel mensen een wens. De reden achter die wens is echter voor iedereen verschillend. Misschien wil je wel veel geld verdienen zodat je mooie reizen kunt maken, of omdat je graag een huis zou willen kopen, of misschien wil je graag veel geld verdienen, zodat je kunt doen en kopen wat je wilt. Wil jij graag 10.000 euro per maand verdienen en ben je benieuwd op welke manieren je dat zou kunnen doen? Dat zit je hier goed. In dit artikel bespreken we namelijk 6 manieren om 10K per maand te verdienen.

1. Kies voor een beroep waarmee je 10.000 euro per maand verdient

Voor een opleiding kiezen waarmee je een beroep kunt gaan uitoefenen waarmee je 10.000 euro per maand verdient, is een goede manier om veel geld te verdienen. In dit geval geniet je van een vast inkomen en kun je vaak bij meerdere bedrijven aan de slag. Lijkt het je wel wat om in loondienst te gaan werken en zo 10.000 euro per maand te verdienen? Dan kun je onder andere aan de slag gaan als:

 • Onderzoeker Klinische Chemie
 • Piloot
 • Commercieel directeur
 • Advocaat
 • Medisch specialist
terug naar menu ↑

2. Ga werken als zzp’er

Een andere manier om maandelijks 10.000 euro te kunnen verdienen, is door als zzp’er aan de slag te gaan. Dit is vooral gunstig als je werkzaam bent binnen een vakgebied waar veel vraag naar je is. Het fijne is dat je als zzp’er zelf je prijs per uur mag bepalen. Stel nou dat je €80 per uur vraagt en vervolgens 40 uur per week werkt. Dan verdien je zo rond de 13.000 euro per maand. Natuurlijk moet je hier nog wel belasting over betalen.

terug naar menu ↑

3. Verdien veel geld met social media

Social media is een erg goede manier om veel geld te verdienen. Dit kun je op verschillende manieren doen. Zo kun je bijvoorbeeld geld verdienen met social media door middel van:

Reclame maken voor je eigen producten of diensten

Social media is een erg goede manier om reclame te maken voor je eigen producten of diensten. Door interessante content te posten voor de doelgroep die je wilt bereiken, kun je veel volgers trekken. Die volgers kun je vervolgens overhalen om jouw product of dienst te kopen, door daar reclame voor te maken. Zo kun je ervoor zorgen dat jouw bedrijf een enorm succes wordt.

Reclame maken voor de diensten of producten van andere bedrijven

Een andere manier waarop je geld kunt verdienen met social media is door reclame te maken voor de diensten of producten van andere bedrijven. Dit kan bijvoorbeeld met affiliate marketing. In dat geval maak je reclame voor een bepaald product of een bepaalde dienst door middel van een unieke link. Als mensen vervolgens een aankoop doen via die link krijg jij daar geld voor. Zo’n unieke link verkrijg je door je aan te melden bij een goed affiliate netwerk.

Samenwerken met bedrijven of merken

Door samen te werken met bedrijven of merken kun je flink wat geld verdienen op social media. Dit is vooral heel interessant als je veel volgers hebt. Bedrijven kunnen dan namelijk bereid zijn om je enkele honderden tot duizenden euro’s te betalen per bericht dat je plaatst over hun product of dienst. Als je echt veel volgers hebt, zullen bedrijven je vaak zelf benaderen. Maar je kunt ook zelf op zoek gaan naar samenwerkingen door contact op te nemen met bedrijven die producten of diensten aanbieden die bij jouw doelgroep passen.

terug naar menu ↑

4. Veel geld verdienen met YouTube

YouTube is een platform waarop veel geld te verdienen valt. Door een kanaal op te bouwen met veel volgers, kun je met gemak enkele duizenden euro’s per video verdienen. Een goede manier om veel geld te verdienen via YouTube is door een cash cow kanaal op te richten. Hierop plaats je video’s waarop je zelf niet te zien bent, maar die wel veel mensen trekken. Dit zijn bijvoorbeeld video’s waarin je een top 10 laat zien. Ook zijn er veel bekende YouTubers die geld verdienen met het maken van video’s over hun leven, de games die ze spelen of hun hobby’s. Als je veel volgers aan je weet te binden, kun je met gemak enkele duizenden euro’s per maand (of week) verdienen met je video’s.

terug naar menu ↑

5. Affiliate marketing

Affiliate marketing is een slimme manier om geld te verdienen. Als je het goed aanpakt, kun je op deze manier zelfs meer dan 10.000 euro per maand verdienen. Met affiliate marketing maak je reclame voor de diensten of producten van andere bedrijven via jouw website of social media door middel van een unieke link. Iedere keer als iemand via jouw unieke link een aankoop doet, krijg jij daar geld voor. En het mooiste is: daar hoef je niets voor te doen. 

Als je een website hebt met veel bezoekers of veel volgers hebt op social media, is affiliate marketing een heel goede manier om veel geld te verdienen. Heb je die website of dat social media-account nog niet? Dan zou je eerst tijd kunnen investeren om veel bezoekers en/of volgers te verzamelen, zodat je daarna veel geld kunt gaan verdienen.

terug naar menu ↑

6. Beleggen

Wie veel kennis heeft van beleggen zou op die manier flink wat geld kunnen verdienen. Wel is het belangrijk dat je weet wat je doet en dat je weet wat de risico’s zijn. Je kunt namelijk ook geld verliezen. Wil jij gaan beleggen? Kies dan voor een goede online broker om dit te doen.

terug naar menu ↑

10.000 euro per maand verdienen

10.000 euro per maand verdienen is op verschillende manieren mogelijk. Zo kun je bijvoorbeeld investeren in het volgen van een opleiding waarmee je uiteindelijk een baan kunt vinden waarmee je 10.000 euro per maand verdient. Maar je kunt er ook voor kiezen om als zzp’er te gaan werken, geld te verdienen met social media of om je te verdiepen in affiliate marketing. Wat je ook kiest: zorg dat het bij je past.

terug naar menu ↑

Veelgestelde vragen

Wie verdient 10.000 euro per maand?

10.000 euro per maand verdienen kan onder andere als je werkt als medisch specialist, piloot, onderzoeker klinische chemie of als advocaat. Ook medische directeuren, ministers en commercieel directeuren verdienen vaak meer dan 10.000 euro per maand.

Welke baan maakt je rijk?

Veel geld verdienen kan bijvoorbeeld door te gaan werken als medisch specialist, onderzoeker klinische chemie, piloot of advocaat. Maar ook via social media of door middel van affiliate marketing kun je veel geld verdienen.

Hoe maak je veel geld zonder te werken?

Veel geld verdienen zonder veel werk te hoeven doen, kan onder andere door te gaan beleggen, door je te verdiepen in affiliate marketing of door video’s te plaatsen op een platform als YouTube. Ook kun je gemakkelijk veel geld verdienen met het verkopen van producten of diensten. 

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   enqueteplein.nl