• Online geld verdienen
 • 101 reviews
 • 162 artikelen
Geld verdienen met e-mails lezen

Geld verdienen met e-mails lezen

Lijkt het je heerlijk om vanuit huis te werken en zoek je manieren om dat te doen? Dan kan mails lezen voor geld een goede optie zijn. Deze manier van bijverdienen heeft verschillende voordelen. Zo neemt het weinig tijd in beslag, waardoor je het even snel tussendoor kunt doen. En je kunt het ook nog eens doen waar en wanneer je wilt. Ideaal voor wie zijn tijd in het openbaar vervoer, de wachtruimte of de pauze nuttig wil besteden. Wil je weten waar je geld kunt verdienen met het lezen van e-mails? Lees dan snel verder!

Betaald e-mails lezen

Je vraagt je nu misschien af waarom er websites zijn die jou willen betalen om mailtjes te lezen. Het antwoord op die vraag is vrij simpel. De websites waarop je betaald e-mails kunt lezen, worden namelijk door de bedrijven achter die e-mails betaald om hun leden de mails te laten lezen. Dit doen de bedrijven om reclame te maken voor hun product, dienst of aanbieding.

Omdat de websites er zelf een vergoeding voor krijgen, kunnen ze jou een deel van die vergoeding bieden voor het openen van de mails. Op het moment dat je ook nog eens in zou gaan op een aanbieding in zo’n mail, gaat die vergoeding vaak omhoog. Geld verdienen met e-mails lezen is dus een betrouwbare manier om wat geld bij te verdienen. Je moet alleen even weten waar je dat het beste zou kunnen doen.

terug naar menu ↑

Waar kun je mailtjes lezen voor geld?

Er zijn verschillende websites waarop je terechtkunt als je graag wat geld wilt verdienen met het lezen van e-mails. Veel van dit soort websites zijn zogenoemde spaarprogramma’s. Als je online op zoek gaat naar een spaarprogramma, zul je flink wat van dat soort websites tegenkomen. Maar wat is een spaarprogramma eigenlijk precies? En hoe weet je of een spaarprogramma goed is?

terug naar menu ↑

Wat zijn spaarprogramma’s?

Spaarprogramma’s zijn websites waarop je verschillende mogelijkheden hebt om geld te verdienen. Het lezen van e-mails is slechts een van de opties. De andere manieren om geld te verdienen, zijn vaak simpele handelingen die kleine bedragen opleveren. Die bedragen spaar je bij elkaar op in je account en kun je laten uitkeren zodra je tegoed daar hoog genoeg voor is.

Het lezen van reclamemails is dus een van de manieren om geld te verdienen bij zo’n spaarprogramma. Daarnaast zijn er nog veel meer manieren om extra saldo op te bouwen. Zo kun je ook:

 • op banners klikken;
 • nieuwe leden aanbrengen;
 • cashback shoppen bij (bekende) webwinkels;
 • deelnemen aan loterijen;
 • spelletjes spelen;
 • social media pagina’s liken of delen;
 • enquêtes invullen.
terug naar menu ↑

Combineer e-mails lezen met andere manieren om geld te verdienen

Het leukste aan het deelnemen aan een spaarprogramma is dat er zoveel verschillende manieren zijn om geld te verdienen. Veel van de acties die je uit kunt voeren leveren je een x aantal cent op. Dit lijkt niet veel, maar als je kijkt naar hoeveel e-mails je kunt lezen en op hoeveel advertenties je kunt klikken, dan kan het bedrag toch redelijk snel oplopen.

Het invullen van enquêtes en het aanbrengen van nieuwe leden zijn daarnaast heel goede manieren om je saldo sneller te laten stijgen. Er worden vaak (zeer) leuke vergoedingen voor dit soort acties gegeven, waardoor het zeker de moeite waard is om je tijd aan te besteden.

Een andere interessante manier om zonder extra moeite een leuk bedrag te kunnen verdienen, is door middel van cashback shoppen. Hierbij ga je via een link op de website van het spaarprogramma naar een webshop waar je iets zou willen kopen. Via het spaarprogramma ontvang je vervolgens cashback (geld terug) op die aankoop. Dit geld krijg je na goedkeuring van je aankoop in je account gestort. Het mooie is dat je op deze manier geld terugkrijgt op een aankoop die je anders ook had gedaan. Het is dus eigenlijk geld dat je anders had laten liggen. Cashback shoppen is dan ook ideaal voor mensen die regelmatig online winkelen.

terug naar menu ↑

Wat zijn de beste spaarprogramma’s?

Lijkt het je wel wat om je aan te melden bij een spaarprogramma, zodat je geld kunt verdienen met e-mails lezen, banners klikken en enquêtes invullen? Dan wil je waarschijnlijk wel graag weten welke spaarprogramma’s betrouwbaar zijn en waar je het meest zou kunnen verdienen. Daarom hebben we de 8 beste spaarprogramma’s van Nederland voor je op een rijtje gezet. In die lijst kun je precies zien welke spaarprogramma’s goed scoren en wat de voordelen ervan zijn.

Alle spaarprogramma’s in onze top 8 zijn betrouwbaar en geven hun leden goede vergoedingen. Zo is het dus mogelijk om een leuk zakcentje bij te verdienen. We raden je wel aan om je niet tot slechts een van de spaarprogramma’s te beperken, maar om je bij meerdere websites (of allemaal) aan te melden. Op die manier kun je meer geld verdienen met e-mails lezen, omdat er simpelweg meer mails zijn die gelezen moeten worden.

terug naar menu ↑

Hoeveel verdien je met e-mails lezen?

Elke mail die je leest, levert je een kleine vergoeding op. De vergoeding kan per aanbieder verschillen, maar ligt meestal ergens rond de 1 cent. Dit kan bij sommige spaarprogramma’s iets hoger of lager zijn.

Raak je nu een beetje ontmoedigd door de lage vergoeding per e-mail? Dat is begrijpelijk, maar eigenlijk niet nodig. Een cent voor het lezen van een email lijkt namelijk heel weinig, maar het is ook heel weinig werk. In de meeste gevallen neemt het lezen van een e-mail slechts een of twee seconden in beslag. Je hoeft ze namelijk niet echt te lezen, vaak is openen en op de link klikken genoeg.

Het voordeel is daarnaast dat je steeds handiger wordt met het lezen van de e-mails, waardoor je er ook steeds meer per minuut kunt ‘lezen’. Hierdoor is het goed mogelijk om er een leuke bijverdienste uit te halen. Vooral als je e-mails lezen combineert met de andere mogelijkheden, kun je een leuk zakcentje bijverdienen. Als je dit bij de beste spaarprogramma’s doet, zou je tot wel enkele honderden euro’s per maand kunnen verdienen.

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   enqueteplein.nl