• Online geld verdienen
  • 101 reviews
  • 161 artikelen
Geld verdienen met klikken op banners

Geld verdienen met klikken op banners

Websites staan er tegenwoordig stuk voor stuk bol van: banners. Flitsende, kleurrijke en soms zelf schreeuwerige advertenties die jou willen overtuigen om op ze te klikken, zodat je kunt profiteren van een (interessant) aanbod of van fijne korting. De meeste mensen vinden al die reclame op websites behoorlijk irritant. Maar wat nou als het je geld op zou leveren als je op die banners klikt? Wil je weten hoe en waar je geld kunt verdienen met het klikken op banners? In dit artikel lees je er alles over.

Waarom krijg je geld om op banners te klikken?

Het kan zijn dat je een beetje sceptisch bent als het gaat om online geld verdienen. Je vraagt je misschien af waarom websites jou geld zouden geven om op een advertentie te klikken. Het simpele antwoord op die vraag is: de websites verdienen er zelf ook aan.

Iedere keer als iemand via hun website op een advertentie klikt en daardoor naar de aanbieding geleid wordt en/of gebruikmaakt van die aanbieding, krijgt de website daar een vergoeding voor van het bedrijf van wie de reclame is. Om ervoor te zorgen dat een website zoveel mogelijk kliks binnenhaalt en dus zoveel mogelijk geld kan verdienen, bieden ze mensen een vergoeding om op de banners te klikken. Zo levert het zowel hen als hun leden geld op.

terug naar menu ↑

Waar kun je op banners klikken voor geld?

Om geld te kunnen verdienen met het klikken op banners, zul je je aan moeten melden bij websites die bereid zijn om jou daarvoor te betalen. De websites die hun leden willen betalen voor dit soort simpele acties worden ook wel spaarprogramma’s (of get-paid-to websites) genoemd. Op dit soort websites kun je niet alleen geld verdienen met het klikken op banners, maar bijvoorbeeld ook met het lezen van e-mails, het spelen van een spelletje of het meedoen aan een online onderzoek.

De beste spaarprogramma’s

Online zijn een hoop verschillende spaarprogramma’s te vinden waar je je aan zou kunnen melden om geld te gaan verdienen met het klikken op banners. Maar hoe weet je nou welke websites betrouwbaar zijn en op welke websites je het meest kunt verdienen?

Omdat we ons kunnen voorstellen dat je geen idee hebt op welke websites je je wel of niet aan moet melden, hebben we de top 8 beste spaarprogramma’s voor je samengesteld. Hierin vind je spaarprogramma’s die betrouwbaar zijn, die goede vergoedingen bieden en waar je op verschillende manieren geld kunt verdienen. Zo krijg je niet alleen betaald om op banners te klikken, maar bijvoorbeeld ook voor het aanbrengen van nieuwe leden, het invullen van enquêtes en voor cashback shoppen.

Ben je online een spaarprogramma tegengekomen en vraag je je af of die website betrouwbaar is? Dan kun je onze reviews over online spaarprogramma’s bekijken. In die reviews lees je niet alleen of een website wel of niet betrouwbaar is, maar je vindt er ook gelijk de grootste voor- en nadelen. Zo weet je direct of het aanmelden bij het spaarprogramma slim is.

terug naar menu ↑

Hoeveel kun je verdienen?

Het klikken op een banner levert je gemiddeld een eurocent op. Dit lijkt weinig, maar het kost je ook heel weinig tijd. Om zoveel mogelijk geld te kunnen verdienen met het klikken op banners, kun je je het beste bij meerdere spaarprogramma’s aanmelden. Zo kun je op meer banners klikken, waardoor het je dus ook meer oplevert. Hoewel je op die manier een leuk zakcentje kunt bijverdienen, raden we je aan om je niet alleen tot het klikken op banners te beperken.

De beste spaarprogramma’s bieden je namelijk nog veel meer mogelijkheden om geld te verdienen. Zo krijg je betaald voor het lezen van e-mails, voor het spelen van spelletjes en voor het liken van social media pagina’s. Daarnaast levert het aanbrengen van een nieuw lid vaak ook een leuke vergoeding op.

Als je gebruikmaakt van alle mogelijkheden die de beste spaarprogramma’s je te bieden hebben, is het mogelijk om tot wel enkele honderden euro’s per maand te verdienen.

terug naar menu ↑

Andere manieren om online geld te verdienen

Levert het klikken op banners je niet genoeg geld op of ben je op zoek naar manieren om nóg meer geld te verdienen vanuit je luie stoel? Dan vind je hieronder een aantal handige tips.

Enquêtes invullen

Een van de beste manieren om online geld te verdienen, is door enquêtes in te vullen. Niet alleen is het leuk om je mening over de meest uiteenlopende onderwerpen te mogen geven, maar je krijgt er ook nog eens goed voor betaald. Tenminste, als je je bij de 8 beste enquête sites van Nederland en België aanmeldt. Het aanmelden is gratis en je mag zelf bepalen hoeveel enquêtes je invult en wanneer je dat doet. Als je hier serieus mee aan de slag gaat, kan dit je tot wel enkele honderden euro’s per maand opleveren.

Cashback shoppen

Cashback shoppen is een manier om geld terug te krijgen op je online aankopen. Ideaal voor wie regelmatig online shopt en daar geld mee wil verdienen. Om te kunnen profiteren van cashback op je online aankopen, dien je je aan te melden bij een goede cashback website. We hebben de beste cashback websites voor je op een rijtje gezet.

Cashback krijg je achteraf terug, als je je aankoop via een link op een cashback website hebt gedaan. Dit is geld dat je anders zou laten liggen. Het aanmelden bij een of meer goede cashback websites is dus zeker de moeite waard.

Affiliate marketing

Affiliate marketing is de laatste manier die we in dit artikel bespreken om online geld te verdienen. Hierbij maak je reclame voor producten of diensten van andere bedrijven op jouw website, social media of andere kanalen. Iedere keer als iemand dan een aankoop doet via de banner of link op jouw website, of wanneer iemand erop klikt, krijg je daarvoor betaald. Als je deze manier van geld verdienen wel ziet zitten, kun je je aanmelden bij een affiliate netwerk zoals Daisycon. Daar vind je de reclame die je zou kunnen plaatsen.

We kijken uit naar je ideeën

      Laat een reactie achter

      enqueteplein.nl