• Online geld verdienen
 • 101 reviews
 • 151 artikelen

CentMail

CentMail

CentMail is een online spaarprogramma dat vrij nieuw is. Bij CentMail kun je als lid geld verdienen met onder andere het lezen van e-mails, het klikken op links, cashback shoppen en het bekijken van advertenties. Hiervoor heb je alleen een computer met internet en een account op de website nodig. Wil je weten of dit spaarprogramma betrouwbaar is, of je er een leuk zakcentje kunt bijverdienen en of het de moeite waard is om je er in te schrijven? In deze review lees je er alles over.

Plus- en minpunten

Pluspunten:
 • Diverse manieren om geld te verdienen.
 • Verdien €1,- per nieuw aangebracht lid.

Minpunten:
 • Het spaarprogramma werkt met een accountscore.
 • Door de accountscore ben je verplicht om actief te blijven op de website.
 • Relatief lage verdiensten.

terug naar menu ↑

Over CentMail

CentMail is een online spaarprogramma dat onderdeel is van EmailMarketingGroep B.V.. Dit bedrijf is op hetzelfde adres gevestigd als ExtraEuro B.V., dat onder andere de eigenaar is van de website CashHier.nl. Beide bedrijven hebben meerdere van dit soort websites die er haast allemaal hetzelfde uitzien en (op enkele dingetjes na) hetzelfde werken.

terug naar menu ↑

Hoe werkt het?

CentMail is een website waarop je op verschillende manieren geld kunt verdienen. Zo krijg je bijvoorbeeld vergoedingen voor het lezen van e-mails, het klikken op banners, het spelen van spelletjes en het invullen van vragenlijsten. Daarnaast kun je ook geld verdienen met cashback shoppen en krijg je een vergoeding voor het aanbrengen van nieuwe leden. Om geld te kunnen verdienen via de website, dien je je eerst te registreren als lid. Dit regel je binnen een halve minuut via de website. Het aanmelden is gratis en levert je een bonus van €1,25 op.

De acties die je uitvoert, leveren je een vergoeding op. De hoogte van die vergoeding hangt af van de actie. Al die vergoedingen spaar je bij elkaar op in je account. Zodra je €12,50 bij elkaar hebt weten te sparen, kun je dit bedrag uit laten keren door een uitbetalingsaanvraag te doen. Na het aanvragen van een uitbetaling ontvang je het geld binnen 30 dagen op je bankrekening.

Het grootste nadeel van CentMail is dat ze werken met een accountscore. Deze score duidt aan hoe actief je bent op de website. Hoe actiever je bent, hoe hoger je score. Dat geldt alleen ook andersom en dat is een beetje waar het probleem zit. 

Je kunt alleen een uitbetaling aanvragen als je accountscore minimaal 5.5 is. Dit betekent dat het spaarprogramma je verplicht om actief te blijven op de website en mee te doen aan acties. In sommige gevallen zijn die acties betaald, waardoor je verplicht wordt om geld uit te geven om je accountscore hoog te kunnen houden.

terug naar menu ↑

Hoeveel verdien je?

In alle eerlijkheid: bij CentMail valt niet echt veel te verdienen. Niet alleen zijn er relatief weinig mogelijkheden als we kijken naar cashback shoppen, maar de overige acties waarmee geld te verdienen is, leveren vaak ook niet zoveel op. Dat in combinatie met de accountscore, maakt dit niet het beste spaarprogramma dat er is. Je zult er dan ook niet meer dan enkele euro’s per maand kunnen verdienen.

Wil je profiteren van fijne cashback kortingen en veel verschillende manieren om extra geld te verdienen? Dan kun je je beter aanmelden bij de beste spaarprogramma’s van Nederland. Als je je daar aanmeldt en gebruikmaakt van de verschillende manieren om geld te verdienen, kunnen je verdiensten oplopen tot wel enkele honderden euro’s per maand.

terug naar menu ↑

Is CentMail betrouwbaar?

In principe is CentMail een betrouwbaar spaarprogramma. De meeste cashbacks zullen gewoon goed verlopen en aangevraagde uitbetalingen zullen ook daadwerkelijk gedaan worden. Natuurlijk kan er ook wel eens iets misgaan, maar dat gebeurt ook bij de betere websites.

terug naar menu ↑

Klantenservice / support

Als je vragen hebt over je account, wilt weten hoelang het duurt voordat een aankoop wordt goedgekeurd of hoe een uitbetaling precies in zijn werk gaat, dan kun je het antwoord daarop vinden op de pagina ‘Vraag en Antwoord’. Staat jouw vraag daar niet bij? Dan kun je contact opnemen met CentMail via het contactformulier op de website. Als de vraag over je account gaat, dan dien je eerst even in te loggen voordat je contact opneemt.

terug naar menu ↑

Privacy & persoonlijke gegevens

Als je lid bent van CentMail dan gebruikt de website een aantal van jouw gegevens, waaronder je voor- en achternaam en je e-mailadres. Je e-mailadres wordt gebruikt om je aanbiedingen te sturen. Mocht je dat niet willen, dan kun je dat via het contactformulier aangeven. De website neemt passende beveiligingsmaatregelen om jouw privacy te beschermen. Mocht je daar meer over willen weten, dan kun je het privacybeleid op de website doornemen.

terug naar menu ↑

Account verwijderen

Wil je je account op CentMail verwijderen? Dan kun je dit doen door in te loggen op de website en vervolgens naar je gegevens te gaan. Daar vind je de optie om je account op te zeggen. Mocht je daar problemen bij ondervinden, dan kun je contact opnemen met de klantenservice.

terug naar menu ↑

Advies

Of het aanmelden bij CentMail een goed idee is? Persoonlijk vinden wij van niet. Het spaarprogramma is vergeleken met andere spaarprogramma’s gewoon echt niet zo goed. Er zijn relatief weinig mogelijkheden om geld te verdienen en de cashback opties zijn vrij beperkt. Daarnaast is de accountscore die het spaarprogramma hanteert echt een groot nadeel. Ook zijn de vergoedingen die je er krijgt niet om over naar huis te schrijven, waardoor er eigenlijk weinig redenen zijn om je wél aan te melden bij CentMail.

In plaats daarvan raden we je dan ook aan om te kiezen voor de spaarprogramma’s in onze top 8 beste spaarprogramma’s. Daar kun je op verschillende manieren geld verdienen zonder accountscore en geniet je van hele fijne cashback-acties. Zo zouden je verdiensten kunnen oplopen tot wel enkele honderden euro’s per maand.

Heb je ervaring met CentMail?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

bolcomLaat je beoordeling achter en maak kans op een bol.com cadeaukaart t.w.v. €100

Toon alles Nuttigst Positieve reviews Negatieve reviews
 1. Review geschreven door Pieter

  Bij een accountscore van 10 verdien je 2 cent per klik dit is ook 1 van de oudste spaarprogrammas

  Nuttig(1) Niet nuttig(1)U hebt al gestemd
 2. Review geschreven door Pieter

  Betaald al jaren uit en 2 cent per klik met een hoge accountscore

  Nuttig(1) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd
 3. Review geschreven door Hans

  Bizar dit. Doe je een aankoop via deze site en vervolgens krijg je toch geen cashback. Na heen en weer gechat te hebben kreeg ik als opmerking: de voorwaarden voor je aankoop hebben wij niet vermeld, we kunnen niet alle voorwaarden vermelden. Heel slecht. Dus zonde van je tijd en hier geen account maken.

  Nuttig(2) Niet nuttig(1)U hebt al gestemd

  3 ervaringen CentMail

  3.7 uit 5
  2
  0
  0
  0
  1
  Schrijf een review
  enqueteplein.nl