• Online geld verdienen
  • 101 reviews
  • 156 artikelen
Extra geld verdienen in de avonduren – 10 manieren

Extra geld verdienen in de avonduren – 10 manieren

Kun je wel wat extra geld gebruiken en ben je op zoek naar manieren om in de avonduren bij te verdienen? Dan zijn er veel verschillende manieren waarop je dat kunt doen. Zo kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om vanuit huis geld te verdienen of om iets buitenshuis te gaan doen. Wil je weten welke opties er zijn? In dit artikel bespreken we 10 manieren om extra geld te verdienen in de avonduren.

1. Vul enquêtes in

Een goede manier om extra geld te verdienen in de avonduren is door je aan te melden bij de beste enquête sites. Daar krijg je namelijk betaald voor het geven van jouw mening over de meest uiteenlopende onderwerpen. 

Met het invullen van enquêtes kun je tot wel enkele honderden euro’s per maand bijverdienen. Het fijne is dat je dat kunt doen waar jij wilt, want het enige wat je nodig hebt is een telefoon, laptop of tablet met internet. Heb je een keer geen zin om te werken? Dan doe je dat gewoon niet. Je werkt namelijk alleen wanneer het jou uitkomt.

terug naar menu ↑

2. Meld je aan bij een spaarprogramma

Lijkt het je leuk om geld te verdienen met het spelen van spelletjes, klikken op links of lezen van mailtjes? Als je je aanmeldt bij de beste spaarprogramma’s kun je op deze manier enkele tientallen euro’s per week bijverdienen door slechts een aantal minuten per dag te werken. Wil je het maximale uit jouw tijd halen? Meld je dan aan bij alle spaarprogramma’s in bovenstaande lijst, zodat je extra veel geld kunt verdienen.

terug naar menu ↑

3. Verdien geld met online shoppen

Doe jij de meeste aankopen online? Dan kun je daar geld mee verdienen door je aan te melden op een goede cashback website. Door je aan te melden op de beste cashback website krijg je geld terug op de aankopen die je doet bij aangesloten webshops. Dit is geld dat je anders zou laten liggen. Meld je daarom vandaag nog aan om geld te gaan verdienen met shoppen.

terug naar menu ↑

4. Ga chatten voor geld

Werken als chatoperator is een leuke manier om in de avonduren geld te verdienen vanuit huis. Je kunt bijvoorbeeld als chatoperator voor de klantenservice van een bedrijf aan de slag gaan en vragen van hun klanten beantwoorden, maar je kunt ook erotisch getinte berichten (18+) gaan beantwoorden.

Meer weten over het werken als chatoperator, hoeveel je kunt verdienen en wat voor opties er zijn? Lees dan: Geld verdienen als chatoperator – Verdien geld met chatten

terug naar menu ↑

5. Extra geld verdienen met je social media

Geld verdienen met social media is tegenwoordig een erg populaire manier om aan extra inkomsten te komen. Zo kun je bijvoorbeeld geld verdienen met Instagram, extra bijverdienen via TikTok of geld verdienen met YouTube.

Om geld te verdienen met social media is het vaak nodig om eerst wat tijd te investeren om naamsbekendheid te krijgen en veel volgers aan je te binden. Als je dat eenmaal voor elkaar hebt gekregen, kun je met social media flink wat geld bijverdienen.

terug naar menu ↑

6. Speel games voor geld

Ook het spelen van spelletjes is een goede manier om in de avonduren geld bij te verdienen. Zo kun je bijvoorbeeld jouw gameplays streamen op platformen als YouTube of Twitch, geld verdienen met games testen of spelletjes spelen op een platform als EazeGames. Daar speel je bijvoorbeeld spellen als Solitaire, Bubble Shooter en Airport Bingo voor geld. De nummer 1 speler op dit platform heeft zelfs al meer dan €126.236 verdiend.

Alles te weten komen over geld verdienen met games spelen? Lees dan: Geld verdienen met spelletjes – Dat doe je zo!

terug naar menu ↑

7. Verdien geld met teksten schrijven

Ben jij goed in het schrijven van teksten? Dan zou je daar extra geld mee kunnen verdienen in de avonduren. Je kunt bijvoorbeeld gaan bloggen, als copywriter voor bedrijven gaan werken of je aanmelden als tekstschrijver op een bekend platform. Zo is het mogelijk om een leuk bedrag bij te verdienen. Meer weten? Lees dan: Geld verdienen met schrijven – Zo doe je dat!

terug naar menu ↑

8. Start een webshop

Een eigen webshop starten is een leuke manier om extra geld te verdienen. Het fijne is dat het heel simpel is om een webshop op te starten, omdat daar tegenwoordig allerlei handige tools voor bestaan. Als je kiest voor dropshipping of het verkopen van je eigen producten, hoef je daarnaast (haast) geen investeringen te doen.

terug naar menu ↑

9. Begin met affiliate marketing

Affiliate marketing is een heel goede manier om een passief inkomen op te bouwen met jouw website of social media. Door middel van affiliate marketing word je namelijk betaald om de producten van anderen te promoten. Meer weten? Check dan: Affiliate marketing – Online geld verdienen.

terug naar menu ↑

10. Zoek een baantje voor in de avonduren

Vind jij het leuk om op dieren of kinderen te passen? Dan zou je op die manier geld kunnen bijverdienen. Ook kun je in de horeca gaan werken of aan de slag gaan als maaltijdbezorger. Veel callcenters zoeken ook mensen voor in de avonduren. Een andere mogelijkheid is gaan werken als medisch proefpersoon.

terug naar menu ↑

Hoe 500 euro per maand bijverdienen? 

500 euro per maand bijverdienen kun je op verschillende manieren doen. Zo kun je bijvoorbeeld teksten schrijven voor geld, een eigen webshop starten, enquêtes gaan invullen of aan de slag gaan als chatoperator of medisch proefpersoon.

Waar kan ik zwart werk vinden?
Er zijn veel werkzaamheden die je zwart kunt doen. Het invullen van enquêtes, deelnemen aan spaarprogramma’s en geld verdienen met het spelen van spelletjes, zijn allemaal manieren om zwart geld te verdienen. Ook kun je gaan oppassen, helpen in het huishouden of bijles gaan geven.

terug naar menu ↑

Hoe extra geld verdienen naast werk?

Wil jij graag extra geld verdienen in de avonduren? Dan zijn er veel manieren waarop je dat kunt doen. Ga bijvoorbeeld enquêtes invullen, doe mee aan bekende spaarprogramma’s, start een eigen webshop of verdien geld met jouw social media. Meer inspiratie nodig om extra geld te verdienen? Lees dan ook ons artikel over geld verdienen vanuit huis.

terug naar menu ↑

Veelgestelde vragen

Hoe vind ik leuk avondwerk?

Leuk avondwerk kun je vinden door vacaturesites te bekijken. Ook kun je je aanmelden op enquête sites of bij spaarprogramma’s om online geld te verdienen. Het werken als chatoperator is ook leuk werk om in de avonduren te doen.

Hoe kan ik een centje bijverdienen?

Geld verdienen naast je baan of studie kan heel makkelijk door enquêtes in te vullen of deel te nemen aan spaarprogramma’s. Ook kun je bijverdienen met social media, het schrijven van teksten of door mee te doen aan medische onderzoeken.

Hoe kan je extra geld verdienen naast je baan?

Geld verdienen naast je vaste baan kan op veel verschillende manieren. Zo kun je bijvoorbeeld een bijbaantje zoeken, aan de slag gaan met affiliate marketing, geld verdienen via je social media of extra inkomsten genereren door enquêtes in te vullen of deel te nemen aan spaarprogramma’s. 

We kijken uit naar je ideeën

      Laat een reactie achter

      enqueteplein.nl