• Online geld verdienen
 • 101 reviews
 • 162 artikelen
7 x geld verdienen via je telefoon

7 x geld verdienen via je telefoon

Ben jij iemand die veel onderweg is om bijvoorbeeld van of naar school of werk te reizen? Of zit je elke vrijdag uren in de bus en trein om vanuit de stad waar je studeert naar je ouderlijk huis te gaan? Dan zou je de tijd die je anders waarschijnlijk verspilt aan het nutteloos door foto’s en berichten op social media scrollen, kunnen besteden aan iets veel nuttigers: geld verdienen. Wil je weten op welke manieren je via je telefoon geld zou kunnen verdienen? In dit artikel vind je 7 handige tips.

1. Betaald enquêtes invullen

Een van de manieren om supersnel wat extra cash te verdienen, is door online enquêtes in te vullen. Ideaal voor wie niet bang is om zijn of haar mening te geven en voor wie het leuk vindt om invloed te hebben op (nieuwe) producten of diensten van bedrijven.

Iedereen die het invullen van enquêtes serieus neemt, zou tot wel enkele honderden euro’s per maand kunnen bijverdienen. Om zoveel geld te kunnen verdienen met enquêtes invullen, raden we je wel aan om je aan te melden bij de best betaalde enquête sites van Nederland en België. Op die manier ben je ervan verzekerd dat je ook echt goed betaald krijgt voor je inzet.

De websites van de bekendere onderzoekspanels zijn gewoon via je smartphone te openen, maar er zijn ook een aantal panels die een speciale app hebben ontwikkeld, waaronder Toluna en Mobrog. Wel zo handig.

1. 

Toluna

TolunaToluna is een erg bekende enquête site. Het aanmelden is simpel en snel geregeld. Om deel te kunnen nemen aan onderzoeken, dien je minimaal 15 jaar oud te zijn. De voordelen van Toluna zijn onder ...
 • Hoge vergoedingen.
 • Veel enquêtes.
 • Handige app voor op je smartphone.
terug naar menu ↑

2. Spaarprogramma’s

Waarschijnlijk heb je wel eens van spaarprogramma’s gehoord. Zo niet: spaarprogramma’s zijn websites waarop je geld kunt verdienen met het uitvoeren van simpele acties. Welke acties dit zijn en hoeveel die acties je precies zullen opleveren, verschilt per spaarprogramma. Zo kun je in de meeste gevallen geld verdienen met het lezen van e-mails, het klikken op banners, het liken van Facebookpagina’s en het meedoen aan online onderzoeken.

Voor elke actie krijg je een bepaald bedrag uitgekeerd. In de meeste gevallen betaalt het invullen van enquêtes op dit soort websites het beste. Ook het aanbrengen van nieuwe leden kan je een heel leuk zakcentje opleveren. Als je op deze manier geld wilt verdienen, raden we je aan om je bij de beste spaarprogramma’s van Nederland aan te melden. Een aantal van deze websites beschikt over een handige app.

EuroClixEuroClix is al 15 jaar het beste spaarprogramma van Nederland. Bij EuroClix spaar je punten (Clix) door middel van verschillende activiteiten. Zodra je 1.000 Clix hebt gespaard, kun je deze laten ...
 • Ontvang direct € 1,95 voor je registratie!
 • Zeer betrouwbare website.
 • Al meer dan 15 jaar een van de beste spaarprogramma‘s.
terug naar menu ↑

3. Spelletjes spelen op je telefoon

Wist je dat je geld kunt verdienen met het spelen van spelletjes op je telefoon? Verschillende apps en websites bieden jou de mogelijkheid om geld te verdienen met spellen als Solitaire, Bubble Shooter, Trivia en sportspellen.

Het spelen van spelletjes kan je een leuk bedrag opleveren. Zo verdien je al snel ergens tussen de 80 cent en 11 euro per gewonnen spel, afhankelijk van het platform. Als je er dan van uitgaat dat een spel gemiddeld maximaal 2 minuten duurt, zou je een flink bedrag per uur kunnen binnenhalen als je goed bent in het spelen van spelletjes.

Alles weten over de mogelijkheden om geld te verdienen met spelletjes? Lees dan: Geld verdienen met spelletjes

terug naar menu ↑

4. Cashback shoppen

Cashback shoppen is eigenlijk voor iedereen wel interessant, maar met name mensen die de meeste aankopen online doen, kunnen hier echt veel geld mee verdienen. Bij cashback shoppen is het zo dat je van een cashback website geld terugkrijgt op een online aankoop, mits je die via de link op hun website hebt gedaan. Zij ontvangen dan namelijk commissie over jouw aankoop, die ze graag met jou, als lid van hun website, willen delen.

Eigenlijk kun je op zo’n cashback website dus zonder (veel) extra moeite te doen flink wat geld verdienen. Sterker nog: de verdiensten kunnen oplopen tot wel €1000,- per jaar, zonder dat je extra werk hoeft te verzetten. Wil je graag cashback shoppen? Dan raden we je aan om dit via de beste cashback websites te doen. Veel van die websites hebben een handige app, wat het shoppen met cashback via je smartphone extra makkelijk maakt.

terug naar menu ↑

5. Social Media

Affiliate marketing gebruiken op je social media, is een slimme manier om extra geld te verdienen. Deze vorm van reclame maken voor bedrijven kan je een heel leuk zakcentje opleveren. Ideaal voor wie actief is op social media en ook nog eens een leuk aantal volgers heeft.

Je kunt ook een profiel, kanaal of groep aanmaken over een bepaald onderwerp waar veel mensen interesse in hebben. Vervolgens zou je relevante reclame in die groep of op dat profiel kunnen plaatsen. Op die manier weet je ook zeker dat je de juiste doelgroep te pakken hebt en kun je nog meer geld verdienen met reclame op je social media.

Naast dat je affiliate marketing op je social media toe kunt passen, kun je dat ook op je eigen website of blog doen. Om aan de reclame te komen, kun je je aanmelden bij een netwerk zoals Daisycon.

terug naar menu ↑

6. Verkopen

Heb jij veel kleding in je kast hangen die je niet meer draagt of veel spullen die je eigenlijk nooit meer gebruikt? Verkoop die spullen dan via een van de vele apps die er voor je smartphone bestaan. Zo kun je ervoor kiezen om gelezen boeken te verkopen, je oude smartphone nog wat geld op te laten brengen en om die dvd-boxen die je allemaal al minstens drie keer hebt gezien te verkopen. Een handige app voor het verkopen van je spullen is natuurlijk die van Marktplaats.

Ook kledingstukken of schoenen die je niet meer draagt, kunnen nog een leuk bedrag opleveren. Vooral als ze nog in goede staat zijn. Zonde dus om ze in je kast te laten staan, liggen of hangen. Speciaal voor mensen die graag tweedehands kleding willen (ver)kopen zijn onder andere de volgende handige apps ontwikkeld:

Je spullen en kleding laten zich trouwens ook prima verkopen via Facebook Marketplace.

Verhuren

Wil je je spullen niet verkopen, maar gebruik je ze ook niet elke dag? Denk er dan eens over na om ze te verhuren. Zo kunnen de spullen die anders toch maar op zolder of in de schuur staan je geld opleveren. Een app die je hiervoor zou kunnen gebruiken is Peerby.

terug naar menu ↑

7. Beleggen of handelen

Heb jij verstand van beleggen? Dan zou dat een slimme manier kunnen zijn om wat extra geld te verdienen. Tegenwoordig zijn er een hoop handige apps beschikbaar, waardoor het gemakkelijk vanaf je smartphone te doen is. Houd er wel rekening mee dat beleggen niet zonder risico is.

Ook het handelen in bijvoorbeeld cryptovaluta is een manier om extra geld te verdienen. Ook in dit geval dien je rekening te houden met het risico dat je je inzet zou kunnen verliezen. Daarom is het aan te raden om je eerst goed in dit soort manieren van geld verdienen te verdiepen.

1. 

DEGIRO

DEGIROWil je graag online gaan beleggen? Dan ben je DEGIRO ongetwijfeld tegengekomen. Deze online broker biedt je onder andere de mogelijkheid om te beleggen in aandelen, ETF’s en obligaties. Wil je ...
 • Lage handelstarieven
 • Geschikt voor beginners
 • Een van de grootste brokers van Europa
2 Opmerkingen
 1. Ik wil graag veel geld verdienden!

 2. Ik wil graag snel en veilig geld verdienen

  Laat een reactie achter

  enqueteplein.nl