• Online geld verdienen
 • 101 reviews
 • 158 artikelen
Geld binnen 5 minuten op je rekening – Wat zijn de mogelijkheden?

Geld binnen 5 minuten op je rekening – Wat zijn de mogelijkheden?

Heb je geld nodig en ben je op zoek naar een manier om binnen een paar minuten geld op je rekening te ontvangen? Dan zijn er verschillende mogelijkheden. In dit artikel bespreken we een aantal van de opties die je hebt. Zo kun je snel aan geld komen om jouw boodschappen, rekeningen of aankopen te kunnen betalen.

Binnen een paar minuten geld

Heb je heel snel geld nodig? Dan zijn er verschillende manieren om dat te realiseren. Hieronder bespreken we een aantal van de mogelijkheden. Bekijk vooral welke van deze opties het meest geschikt zijn voor jou en probeer te voorkomen dat je jezelf (nog meer) in de problemen werkt door voor een optie te kiezen die eigenlijk niet past bij jouw situatie.

Dingen die je kunt doen om snel aan geld te komen, zijn onder andere:

terug naar menu ↑

1. Leen geld van een bekende

De allersnelste manier om binnen een paar minuten aan geld te komen, is misschien wel het lenen van geld van een bekende. Vooral als het om een lager bedrag gaat wat je nodig hebt, zou dit eventueel een mogelijkheid kunnen zijn. Je kunt bijvoorbeeld een familielid of vriend vragen of het mogelijk is om een bepaald bedrag te lenen. Zorg er in dat geval wel voor dat jullie duidelijke afspraken maken, zodat er geen ruzie ontstaat. Bepaal bijvoorbeeld samen hoeveel je leent, voor wanneer je het terugbetaalt en hoe je dat doet, en spreek af of je eventueel rente moet betalen over het geleende bedrag.

terug naar menu ↑

2. Verkoop spullen die je niet nodig hebt

Een andere manier om binnen 5 minuten aan geld te komen, is door spullen te verkopen die je eigenlijk niet meer nodig hebt. Je kunt bijvoorbeeld met die spullen naar een pandjeshuis gaan om er direct geld voor te ontvangen. Ook kun je ervoor kiezen om de spullen via internet aan te bieden, bijvoorbeeld via Marktplaats of de Marketplace van Facebook. Vooral als je je spullen voor een gunstige prijs aanbiedt, ben je ze vaak zo kwijt.

terug naar menu ↑

3. Vraag binnen 5 minuten een minilening aan

Een minilening aanvragen kan een goede optie zijn als je niet van een bekende kunt lenen en toch snel een bepaald bedrag nodig hebt. Een minilening vraag je vaak al binnen een paar minuten aan en is in veel gevallen ook geschikt voor mensen met een negatieve BKR registratie. Een minilening kun je afsluiten voor een bedrag van 100 tot 1.000 euro. Nadat de lening is goedgekeurd, staat het geld vaak al snel op je rekening. Misschien niet letterlijk binnen 5 minuten, maar zeker binnen 24 uur. Een bekende en betrouwbare aanbieder van minileningen is Saldodipje.nl.

Een hogere lening aanvragen

Heb je meer geld nodig dan je met een minilening kunt krijgen? Dan kun je online ook leningen afsluiten voor hogere bedragen. Vaak wordt er dan wel een BKR toetsing gedaan. Een aantal aanbieders waar je terecht zou kunnen, zijn:

 • Santander
 • De Nederlandse Kredietmaatschappij
 • Financieel Fit
 • Krediet Groep Nederland

Let op: Geld lenen kost geld.

terug naar menu ↑

4. Speel spelletjes voor geld

Online zijn diverse mogelijkheden te vinden om geld te verdienen met het spelen van spelletjes. Onder andere op de website EazeGames kun je geld verdienen met het spelen van spellen als Solitaire en Bubble Shooter. Hierbij speel je tegen echte tegenstanders en omdat het vaardigheidsspellen zijn, heb je meer kans om te winnen als je goed bent in een spel. Om geld te kunnen verdienen met een spel, moet je zelf eerst geld inleggen.

Er zijn nog veel meer manieren om geld te verdienen met spelletjes spelen. Welke? Dat lees je hier: Geld verdienen met spelletjes – Dat doe je zo!

terug naar menu ↑

5. Verdien extra geld

Een makkelijke manier om snel aan geld te komen, zonder daarbij allerlei risico’s te lopen, is door zelf voor meer geld te zorgen. Dit kan zowel online als offline. Je kunt bijvoorbeeld online enquêtes invullen, waarmee je enkele honderden euro’s per maand kunt verdienen. Ook kun je deelnemen aan spaarprogramma’s, waarbij je geld krijgt voor het lezen van mails en het klikken op links. Bekijk ook onze andere tips voor online geld verdienen.

Naast dat je online geld kunt verdienen, kun je dat ook offline doen. Zo kun je bijvoorbeeld:

terug naar menu ↑

6. Bespaar op je uitgaven

Heb je structureel geldtekort? Dan kan het lonen om te besparen op je uitgaven. Kijk hierbij naar je vaste lasten en bepaal welke abonnementen overbodig zijn. Bekijk ook gelijk of je de abonnementen die je wel nodig hebt ergens anders goedkoper kunt afsluiten. Besparen kan ook op je dagelijkse boodschappen en door bij goedkope winkels te winkelen.

terug naar menu ↑

Welke bank leent geld zonder BKR toetsing?

Wil je geld lenen zonder BKR-toetsing? Dan kun je helaas niet bij een traditionele bank terecht. Banken en andere kredietverstrekkers moeten zich namelijk aan allerlei strenge regels houden. Wel zou je een minilening kunnen afsluiten. In dat geval is een BKR toetsing namelijk niet verplicht.

terug naar menu ↑

Hoe kom ik aan geld zonder BKR?

Wil je geld lenen, maar heb je een negatieve BKR-registratie? Dan zou je eventueel een vriend of familielid kunnen vragen of je geld kunt lenen. Zorg wel dat je daar duidelijke afspraken over maakt. Kan dat niet? Dan zou je een minilening kunnen afsluiten voor een bedrag van minimaal 100 tot maximaal 1.000 euro, bijvoorbeeld bij Saldodipje.nl.

terug naar menu ↑

Hoe kan ik vandaag nog aan geld komen?

Geld binnen 5 minuten op je rekening is mogelijk door een bekende om hulp te vragen. Ook kun je spullen die je niet meer gebruikt verkopen om snel aan geld te komen. Zijn dat geen opties? Dan kun je eventueel een minilening aanvragen bij een aanbieder als Saldodipje. Daar kun je een relatief klein bedrag lenen, dat na goedkeuring binnen 24 uur op je rekening staat. Ook kun je kijken naar mogelijkheden om snel wat geld bij te verdienen. Zo kun je bijvoorbeeld klusjes doen, online enquêtes invullen of jezelf aanbieden als oppas of hondenuitlater.

terug naar menu ↑

Veelgestelde vragen

Is Saldodipje te vertrouwen?

Ja, Saldodipje is een zeer betrouwbare verstrekker van (mini)leningen. Bij Saldodipje kun je een lening afsluiten vanaf 100 euro. Nadat jouw aanvraag is goedgekeurd, staat het geld binnen 24 uur op je rekening.

Hoe kom ik aan 2000 euro?

2000 euro lenen kan door een lening aan te vragen bij een aanbieder als Santander. Wil je snel geld lenen zonder BKR toetsing? Dan kun je een minilening aanvragen bij Saldodipje. In dat geval kun je maximaal €1.000 lenen.

Hoe krijg je snel geld op je rekening?

Snel geld op je rekening krijgen, kan onder andere door een minilening af te sluiten. Dit is een lening van minimaal 100 en maximaal 1.000 euro. Een betrouwbare aanbieder van minileningen is Saldodipje. Is jouw aanvraag goedgekeurd? Dan staat het geld vaak al binnen 24 uur op je rekening. 

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   enqueteplein.nl