• Online geld verdienen
  • 101 reviews
  • 158 artikelen
Snel geld lenen, binnen 10 minuten op je rekening

Snel geld lenen, binnen 10 minuten op je rekening

Heb je snel geld nodig om je boodschappen te kunnen doen, om een openstaande rekening te betalen of om een nieuwe wasmachine of ander huishoudelijk apparaat te kopen? Dan is de kans groot dat je op zoek bent naar een lening waarbij het geld snel op je rekening staat. Wil je weten waar je geld kunt lenen dat binnen 10 minuten op je rekening staat? In dit artikel lees je er alles over.

Let op: Geld lenen kost geld.

Binnen 10 minuten een lening aanvragen

Wil je graag zo snel mogelijk geld lenen? Dan ben je aangewezen op een zogenaamde minilening (of flitskrediet). Zo’n lening kun je afsluiten voor een bedrag vanaf €100 tot maximaal €1.500. Het fijne is dat je het aanvragen van de lening gemakkelijk zelf online kunt regelen en dat er niet allerlei gedoe omheen zit. Op de website van de kredietverstrekker dien je een aanvraag in voor het bedrag dat je wilt lenen. Vervolgens vul je je gegevens in en zorg je ervoor dat je de documenten upload waar om gevraagd wordt. Het aanvragen van een minilening kan binnen 10 minuten bij Saldodipje.nl, een betrouwbare verstrekker van minileningen. 

Let op: Online zijn nog meer aanbieders van minileningen te vinden. Houd er rekening mee dat niet elke partij betrouwbaar is. Check daarom altijd de betrouwbaarheid van een aanbieder en neem de tijd om de voorwaarden goed door te lezen.

terug naar menu ↑

Binnen 10 minuten geld op je rekening

Helaas is het niet zo dat er een lening bestaat waarbij het geld binnen 10 minuten op je rekening staat. Dit komt omdat kredietverstrekkers tegenwoordig verplicht zijn om te checken of jij in staat bent om de lening te betalen. Verstrekkers van minileningen hoeven dit niet door middel van een BKR-toetsing te doen, wat fijn is als je een negatieve BKR-registratie hebt. Wel bekijken ze onder andere jouw loongegevens. Als je een lening afsluit bij een andere kredietverstrekker, bijvoorbeeld een bank, dan krijg je wel te maken met een BKR-toets.

Omdat verstrekkers van minileningen tegenwoordig ook moeten kijken of aanvragers wel de middelen hebben om een lening aan te gaan, kost het beoordelen van jouw aanvraag tijd. Erg lang hoef je niet te wachten, want vaak nemen aanbieders van minileningen al binnen 24 uur een besluit. Wordt jouw aanvraag goedgekeurd? Dan staat het bedrag dat je geleend hebt in veel gevallen binnen twee dagen op je bankrekening.

terug naar menu ↑

Geld lenen, binnen 1 uur op je rekening

Ook leningen waarbij het geld binnen 1 uur op je rekening staat, bestaan tegenwoordig niet meer. Al zou je heel misschien de mazzel kunnen hebben dat de kredietverstrekker het geld zo snel overmaakt nadat ze jouw aanvraag hebben goedgekeurd. 

Vandaag nog aan geld komen kan dus niet door een minilening aan te vragen, omdat het tijd kost om jouw aanvraag te behandelen. Vervolgens duurt het vaak ook nog een dag of twee voordat je het geld daadwerkelijk ontvangt. 

terug naar menu ↑

Hoe kan ik vandaag nog aan geld komen?

Als je echt snel geld nodig hebt, dan zou je eventueel kunnen vragen of er familieleden of vrienden zijn die jou kunnen helpen door je geld te lenen. Als dat een mogelijkheid is, is het slim om daar duidelijke afspraken over te maken, zodat beide partijen weten waar ze aan toe zijn. Door je vervolgens ook aan die afspraken te houden, voorkom je dat er ruzie ontstaat.

terug naar menu ↑

Alternatieven voor geld lenen

Heb je vandaag nog geld nodig en kun je geen geld lenen of duurt lenen te lang? Dan zijn er een aantal andere opties. Zo kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om rood te gaan staan op je betaalrekening, mits je die mogelijkheid hebt. Soms is dat de makkelijkste manier om snel aan wat extra geld te komen. Hetzelfde geldt voor betalen met je creditcard, als je die hebt. Houd er in beide gevallen rekening mee dat de rente die je moet betalen hoog is en dat het dus niet verstandig is om lang rood te staan of lang een openstaande rekening te hebben van je creditcard.

Verkoop overbodige spullen

Wat je ook kunt doen om snel aan geld te komen, is spullen verkopen die je eigenlijk niet nodig hebt. Hiervoor kun je je wenden tot bekende verkoopwebsites, zoals Marktplaats en Vinted. Ook kun je jouw spullen aanbieden via Facebook Marketplace. Vooral als je iets te koop aanbiedt wat gewild is, heb je vaak al snel geld in je handen.

Je kunt natuurlijk ook naar een pandjeshuis gaan om zo snel mogelijk geld te ontvangen voor dat wat je wilt verkopen. Het fijne hieraan is dat je binnen een paar minuten de winkel uitloopt met geld in je handen. Ideaal wanneer je binnen 10 minuten geld nodig hebt.

Verdien (online) extra geld

Een andere manier om snel aan geld te komen, is door (online) geld bij te verdienen. Zo kun je bijvoorbeeld klusjes doen voor mensen of online geld verdienen door bijvoorbeeld enquêtes in te vullen of mee te doen aan spaarprogramma’s. Ook zou je jouw skills kunnen inzetten om geld te verdienen, bijvoorbeeld door je diensten als loodgieter, tekstschrijver, schilder of kapper in te zetten om snel iets bij te verdienen.

terug naar menu ↑

Is een minilening afsluiten voor snel geld op je rekening een goed idee?

Of het afsluiten van een minilening een goed idee is, hangt af van jouw situatie. Een minilening moet vaak al binnen 30 tot 45 dagen terugbetaald worden. Als je niet in staat bent om het geleende bedrag binnen de looptijd terug te betalen, dan kun je beter geen minilening afsluiten.

terug naar menu ↑

Binnen 10 minuten geld lenen

Als je snel geld nodig hebt, dan zou je kunnen kiezen voor het afsluiten van een minilening. Dit soort leningen kun je binnen 10 minuten aanvragen, al duurt het wel iets langer voordat het geld op je rekening staat. Je zou er ook voor kunnen kiezen om geld te lenen van een bekende, om rood te gaan staan op je bankrekening of om te betalen met je creditcard om snel aan extra geld te komen.

terug naar menu ↑

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik vandaag nog aan geld komen?

Vandaag nog aan geld komen, kan door een familielid of vriend te vragen of je geld kunt lenen. Ook kun je overbodige spullen verkopen of extra geld verdienen met (online) klussen. Zo kun je bijvoorbeeld mensen helpen met klusjes in en om het huis of online geld verdienen met enquêtes invullen.

Waar kan ik per direct geld lenen?

Snel geld lenen kan door dit bij een familielid of vriend te doen. Heb je die mogelijkheid niet? Dan kun je eventueel een minilening afsluiten bij een aanbieder als Saldodipje. Zodra jouw aanvraag is goedgekeurd, staat het geld vaak al binnen twee dagen op je bankrekening.

Wie leent geld zonder BKR toetsing?

Aanbieders van minileningen zijn, anders dan andere kredietverstrekkers, niet verplicht om een BKR-toets uit te voeren. Zo kun je zelfs met een negatieve BKR-registratie geld lenen bij aanbieders als Saldodipje.nl.

3 Opmerkingen
  1. Ik heb met spoed , €1500 euro nodig

  2. 600 nodig 23 mei terug betalen

  3. Wil graag iets meer geld om in me bedrijf te stoppen ben zins kor voor me zelf gegaan en wil daar graag in investeren zo dat ik ook een buffer hebb

    Laat een reactie achter

    enqueteplein.nl