• Online geld verdienen
 • 101 reviews
 • 158 artikelen
2000 euro lenen zonder BKR-toetsing | Wat zijn je opties?

2000 euro lenen zonder BKR-toetsing | Wat zijn je opties?

Heb je geld nodig voor een dure rekening of een nieuwe aankoop en heb je dat geld niet op je bankrekening staan? Dan kan een lening in sommige gevallen een uitkomst zijn. Wil je weten waar je 2.000 euro kunt lenen zonder BKR-toetsing? In dit artikel lees je er alles over.

Let op: Geld lenen kost geld.

2000 euro lenen

Er zijn verschillende redenen te bedenken waarom je 2000 euro nodig hebt. Zo kan het zijn dat je het geld nodig hebt om een dure reparatie te betalen of om een tweedehands auto te kopen. Of misschien wil je wel graag een nieuwe bank of een nieuwe keuken en heb je het geld nu even niet achter de hand om dat te bekostigen. Of het kan zijn dat je te maken hebt met een behoorlijk hoge rekening die betaald moeten worden en waar je nu geen geld voor hebt. In al die gevallen kan het lenen van geld een oplossing bieden.

terug naar menu ↑

Kan ik 2000 euro lenen?

Een goede vraag om jezelf te stellen is of het voor jou mogelijk is om 2000 euro te lenen. En dan niet alleen of het qua BKR-registratie mogelijk zou zijn, maar ook of het wel een goed idee is om dat geld te lenen. Ben je wel in staat om het bedrag op tijd terug te betalen? Als je eigenlijk niet in staat bent om het bedrag snel terug te betalen, dan kun je beter zoeken naar een andere oplossing. Kun je het wel terugbetalen, maar heb je te maken met een negatieve BKR-registratie, waardoor geld lenen lastig is? Dan zijn er verschillende opties, die we hieronder bespreken.

terug naar menu ↑

Wie kan mij 2000 euro lenen?

Als het mogelijk is, zou je je ouders, andere familieleden of vrienden kunnen vragen of je geld zou mogen lenen. Als je hier duidelijke afspraken over maakt en zorgt dat je die ook nakomt, kan dit een goede oplossing zijn als je snel €2000 nodig hebt. Het lenen van bekenden is namelijk een stuk flexibeler en goedkoper dan lenen van een kredietverstrekker. Heb je die mogelijkheid niet, dan zijn er gelukkig ook andere manieren om aan 2.000 euro te komen.

terug naar menu ↑

Welke opties heb je?

Als je 2.000 euro wilt lenen, heb je verschillende opties. Zo kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om rood te gaan staan op je bankrekening. Afhankelijk van welke bank je hebt en jouw kredietlimiet kan dit een handige optie zijn om snel aan 2000 euro (of een deel daarvan) te komen. Andere opties die je hebt, zijn onder andere:

Geld lenen met je creditcard

Je kunt er ook voor kiezen om met je creditcard te betalen. Of dit in jouw geval mogelijk is, hangt af van welke creditcard je hebt en hoe hoog je bestedingsruimte is. Als het mogelijk is om 2000 euro met je creditcard te betalen, dan kan dit een snelle oplossing zijn om aan dat bedrag te komen.

Een lening afsluiten

Daarnaast zou je ook voor een lening kunnen kiezen. Zo kun je bijvoorbeeld een persoonlijke lening afsluiten bij je bank of een andere kredietverstrekker. Het nadeel van een persoonlijke lening is dat die vaak niet voor zulke lage bedragen af te sluiten zijn. De meeste aanbieders hanteren een minimum leenbedrag van €5.000, al zijn er enkele uitzonderingen waar je vanaf €2.500 kunt lenen, waaronder bij ING.

Een minilening afsluiten

Omdat persoonlijke leningen vaak pas vanaf €5.000 af te sluiten zijn, en daar allerlei voorwaarden aan kleven waar je misschien niet aan kunt voldoen, zou een minilening ook een optie kunnen zijn. Zo kun je gemakkelijk en snel geld lenen, zonder allerlei gedoe. Het nadeel van een minilening is dat je maximaal €1.500 kunt lenen. Hoewel dat misschien niet genoeg is om het volledige bedrag dat je nodig hebt te dekken, kan het je wel een heel eind op weg helpen, waardoor een minilening het overwegen waard kan zijn.

Let op: Kies je voor een minilening? Zorg dan dat je voor een aanbieder kiest die betrouwbaar is. Zorg er daarnaast voor dat je zeker weet dat je de lening zonder problemen terug kunt betalen. Zo voorkom je problemen. Een betrouwbare aanbieder van minileningen is bijvoorbeeld Saldodipje.nl.

terug naar menu ↑

Welke bank leent geld zonder BKR-toetsing?

Wil je 2000 euro lenen zonder BKR toetsing? Dan kun je helaas niet bij een bank terecht. Banken zijn namelijk verplicht om altijd een BKR-toets te doen. Zo kunnen ze voorkomen dat je geld leent wat je eigenlijk niet kunt betalen of dat ze zelf hun geld niet terug zullen krijgen. Andere kredietverstrekkers dienen zich aan diezelfde regels te houden. Er zijn uitzonderingen op die regel, namelijk de kredietverstrekkers die minileningen aanbieden, zoals Saldodipje.nl

Verstrekkers van minileningen hoeven niet per se een BKR-toetsing te doen, waardoor je daar wél terechtkunt voor een lening zonder BKR-toets. Houd er wel rekening mee dat het lenen van geld zonder BKR-toetsing meer risico met zich meebrengt. Bekijk daarom kritisch of je in staat bent om de lening binnen de looptijd terug te betalen, zodat je kunt voorkomen dat je in financiële problemen terechtkomt.

terug naar menu ↑

Snel 2000 euro lenen

Een manier om snel aan 2000 euro te komen, is door een minilening (of flitskrediet) af te sluiten. Dit kun je onder andere doen bij Saldodipje.nl. Het aanvragen van een minilening neemt weinig tijd in beslag en je ontvangt het geld vaak al binnen een paar dagen. Het maximale bedrag dat je kunt lenen door middel van een minilening is €1.500. Geld lenen door rood te staan of met je creditcard te betalen, zijn andere manieren waarop je snel aan 2000 euro kunt komen. Ook zou je eventueel geld kunnen lenen van een familielid of vriend.

terug naar menu ↑

2000 euro lenen zonder BKR

Als je 2000 euro wilt lenen, dan heb je verschillende opties. Zo kun je rood gaan staan, met je creditcard betalen, een persoonlijke lening afsluiten of kiezen voor een minilening. Zorg ervoor dat je goed weet waar je aan begint, zodat je niet in de problemen komt. En kies altijd voor een betrouwbare kredietverstrekker.

terug naar menu ↑

Veelgestelde vragen

Welke bank leent geld zonder BKR toetsing?

Geen enkele bank zal een lening verstrekken zonder BKR-toetsing. Dit komt omdat ze dit per wet verplicht zijn. Alleen aanbieders van minileningen kunnen geld uitlenen zonder dat ze verplicht zijn om een BKR-toetsing te doen.

Hoe kom ik aan 2000 euro snel?

Snel aan 2000 euro komen, kan door iets van waarde te verkopen, door rood te staan op je bankrekening, door met je creditcard te betalen of door een persoonlijke lening af te sluiten. Een minilening zorgt ervoor dat je snel geld krijgt, al is de maximale lening dan €1.500.

Waar kan ik 2000 euro lenen?

2000 euro lenen kan via je bank, bijvoorbeeld door middel van een persoonlijke lening of door rood te gaan staan. Ook kun je geld lenen door met je creditcard te betalen. Een andere optie is het aanvragen van een minilening, al kun je dan maximaal €1.500 lenen.

8 Opmerkingen
 1. Ik wil graag 1000 euro lenen ik kan 100 euro per maand terug betalen

 2. Beste Ik zou graag gaan voor €2000 te lenen graag een telefoontje of een berichtje dank je

 3. Bij saldo dipje, heeft mij tot nu toe. een perfecte service. binnen 1 uur geregeld. nooit problemen gehad. Met achterstand , is ook goede regeling geboden. Top.

 4. Ik heb nog niets gehoord dus ook nog geen reactie

 5. Ik wil deze lening gebruiken om financieel mijn test schuld te betalen

 6. Ik zou graag 3000 euro willen lenen,voor de operatie van mijn dochter in het buitenland.

 7. Zou heel blij zijn met een maandelijkse aflossing. Bij voorbaat dank.

 8. Beste, Ik zou graag 1500 euro willen lenen

  Laat een reactie achter

  enqueteplein.nl