• Online geld verdienen
 • 101 reviews
 • 156 artikelen
Geld lenen zonder gedoe | Waar kun je terecht?

Geld lenen zonder gedoe | Waar kun je terecht?

Als je geld nodig hebt voor een grote uitgave, onvoorziene kosten of ander doeleinde, dan kan het lenen van dat geld een oplossing zijn. Het laatste waar je dan op zit te wachten, is een hoop gedoe. Wil je weten hoe en waar je geld kunt lenen zonder gedoe? In dit artikel vertellen we je er alles over.

Let op: Geld lenen kost geld.

Hoeveel geld wil je lenen?

Om te bepalen wat in jouw situatie de beste optie is als het gaat om het lenen van geld, is het belangrijk om te weten hoe hoog het bedrag is dat je wilt lenen. Mede aan de hand daarvan kun je namelijk bepalen wat voor soort lening je kunt afsluiten.

Geld lenen tot 1.000 euro

Wil je maximaal 1.000 euro lenen? Dan is dat bedrag te laag voor bijvoorbeeld een persoonlijke lening bij je bank. Het lenen van een bedrag tot 1.000 euro kan op verschillende manieren. Zo kun je:

 • Geld lenen van een familielid of vriend
 • Rood gaan staan op je bankrekening
 • Betalen met je creditcard
 • Een minilening afsluiten

Geld lenen vanaf 1.000 euro

Een lening afsluiten vanaf 1000 euro kan bij verschillende aanbieders. Wel is dit bedrag nog steeds te laag voor het afsluiten van een persoonlijke lening bij je bank. Een lening vanaf 1000 euro afsluiten kan wel bij kredietverstrekkers als Saldodipje.nl en Santander. 

Bij Saldodipje.nl sluit je een minilening vanaf €100 tot maximaal €1.500 af, die je binnen 1 à 2 maanden moet terugbetalen. Bij Santander kun je een lening vanaf €1.000 tot €50.000 afsluiten met een langere looptijd. Zo kun je daar bijvoorbeeld een lening van €1.500 afsluiten, die je in 72 of 24 maanden kunt afbetalen.

Geld lenen vanaf 2.500 euro

Als je een bedrag vanaf €2.500 wilt lenen, dan kun je dit doen door een persoonlijke lening af te sluiten. Dit kan onder andere bij je bank. Sommige banken hanteren een minimum leenbedrag van €5.000. Ook kun je voor een lening vanaf €2.500 terecht bij Santander.

terug naar menu ↑

Makkelijk geld lenen zonder gedoe of poespas

Bij veel kredietverstrekkers is het aanvragen van een lening een hoop gedoe. Zo krijg je vaak te maken met een enorme papierwinkel en zaken als een BKR-toetsing. Een BKR-toetsing zorgt ervoor dat de kredietverstrekker zeker weet dat jij in staat bent om de lening terug te betalen en dient ter bescherming van jou, zodat je geen lening aanvraagt die je eigenlijk niet kunt betalen. 

Het aanvragen van een lening kost daardoor vaak een hoop tijd. Ook kan het zijn dat je geen lening kunt krijgen door bijvoorbeeld een negatieve BKR-registratie. Wil je snel geld lenen zonder gedoe of poespas? Dan zijn er verschillende aanbieders waar je daarvoor terechtkunt.

terug naar menu ↑

Waar kan ik per direct geld lenen?

Wie snel geld wil lenen en daar liever geen gedoe bij wil, kan terecht bij een kredietverstrekker van een zogenaamd flitskrediet (of minilening). Zoals je hierboven al hebt kunnen lezen zijn dit soort kredieten erg geschikt als je een klein bedrag (tot 1500 euro) wilt lenen. Verstrekkers van minileningen zijn de enige kredietverstrekkers die een lening mogen verstrekken zonder BKR-toetsing.

terug naar menu ↑

Aanbieders van leningen zonder gedoe

Als je een lening wilt aanvragen zonder gedoe, dan kun je onder andere bij Saldodipje terecht. Deze aanbieder biedt minileningen van €100 tot €1500, die je gemakkelijk en snel online kunt aanvragen. Ben je een andere aanbieder van een lening zonder gedoe tegengekomen? Check dan altijd goed of die aanbieder betrouwbaar is. Neem ook de tijd om de voorwaarden goed door te lezen. Zo voorkom je dat je voor (vervelende) verrassingen komt te staan.

terug naar menu ↑

Hoe vraag je een minilening aan?

Het aanvragen van een minilening kun je makkelijk en snel online regelen op de website van de kredietverstrekker. Hiervoor vul je de benodigde gegevens in en upload je belangrijke documenten, zoals je identiteitsbewijs. Nadat je je bankrekening hebt geverifieerd, kun je je aanvraag indienen.

Als de kredietverstrekker jouw aanvraag heeft ontvangen, zullen ze beoordelen of je aan de gestelde voorwaarden voor het aanvragen van een lening voldoet. Zo dien je onder andere minimaal 18 jaar oud te zijn, in het bezit te zijn van een Nederlands identiteitsbewijs en een Nederlandse bankrekening te hebben.

Voldoe je aan de eisen? Dan wordt de lening goedgekeurd en ontvang je in de meeste gevallen het geleende bedrag binnen 2 dagen op je bankrekening.

terug naar menu ↑

Welke bank leent geld zonder BKR toetsing?

Wil je graag geld lenen bij een bank zonder BKR-toetsing? Dat is helaas niet mogelijk. Banken en andere kredietverstrekkers in Nederland zijn bij wet verplicht om een BKR-toetsing te doen als iemand een lening aanvraagt. Hierdoor kan het zijn dat je bij dit soort kredietverstrekkers geen lening kunt krijgen, omdat je een negatieve BKR-registratie hebt. In dat geval zou je eventueel een minilening kunnen aanvragen. Aanbieders van minileningen zijn namelijk niet verplicht om een BKR-toetsing te doen, waardoor je daar vaak wél geld kunt lenen.

terug naar menu ↑

Een flitskrediet afsluiten – Waar moet je rekening mee houden? 

Een flitskrediet afsluiten kan een goede oplossing lijken als je snel geld nodig hebt. Toch is het slim om kritisch te bekijken of het afsluiten van zo’n lening wel verstandig is. Een minilening gaat namelijk gepaard met een hoge rente. Daarnaast dien je het bedrag binnen korte tijd terug te betalen, wat ervoor zorgt dat je te maken kunt krijgen met een hoge maandelijkse betaling. Bepaal dus of een flitskrediet afsluiten wel een goed idee is. Kies daarnaast alleen voor betrouwbare aanbieders en lees de voorwaarden goed door.

terug naar menu ↑

Geld lenen zonder veel gedoe

Geld lenen zonder veel gedoe is prettig als je snel geld nodig hebt en geen tijd en zin hebt in een hoop rompslomp. Een manier waarop je gemakkelijk geld kunt lenen zonder gedoe, is door rood te gaan staan op je betaalrekening of door te betalen met je creditcard. Het aanvragen van een minilening is ook een optie. Houd er wel rekening mee dat je in deze gevallen een hoge rente moet betalen. Als je de mogelijkheid hebt zou je eventueel ook geld kunnen lenen van een familielid of vriend.

terug naar menu ↑

Veelgestelde vragen

Waar kan ik per direct geld lenen?

Per direct geld lenen kan op verschillende manieren, waaronder door een minilening af te sluiten. Vaak ontvang je dan al binnen 2 dagen geld op je bankrekening. Een minilening aanvragen kan onder andere bij Saldodipje.nl. Ook kun je snel geld lenen door rood te staan of met je creditcard te betalen.

Welke bank leent geld zonder BKR toetsing

Banken zijn verplicht om een BKR-toetsing te doen als je een lening aanvraagt. Ook andere kredietverstrekkers zijn dit verplicht. Aanbieders van minileningen (of flitskredieten) hoeven geen BKR-toetsing te doen.

Waar kan ik 2000 euro lenen zonder BKR toetsing?

2000 euro lenen zonder BKR toetsing kan door een flitskrediet aan te vragen. Dit kan onder andere bij Saldodipje. Houd er wel rekening mee dat het maximale bedrag wat je daar kunt lenen €1.500 is.

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   enqueteplein.nl