• Online geld verdienen
  • 101 reviews
  • 162 artikelen
Geld lenen

Geld lenen kan een uitkomst zijn als je (snel) geld nodig hebt, bijvoorbeeld voor een dure aankoop, een verbouwing, noodzakelijke kosten of een rekening die betaald moet worden. Maar wat nou als het je niet lukt om ergens geld te lenen? Wat zijn dan je opties? In dit artikel vertellen we je er ... Lees meer »

Als je per direct geld wilt lenen, dan heb je waarschijnlijk weinig zin in allerlei gedoe. Helaas is het bij veel kredietverstrekkers, waaronder banken, nodig om allerlei documenten en bewijsstukken aan te leveren tijdens je aanvraag. Heb jij redenen waarom je liever geen documenten wilt ... Lees meer »

Heb je snel geld nodig om je boodschappen te kunnen doen, om een openstaande rekening te betalen of om een nieuwe wasmachine of ander huishoudelijk apparaat te kopen? Dan is de kans groot dat je op zoek bent naar een lening waarbij het geld snel op je rekening staat. Wil je weten waar je geld kunt ... Lees meer »

Heb je geld nodig voor een dure rekening of een nieuwe aankoop en heb je dat geld niet op je bankrekening staan? Dan kan een lening in sommige gevallen een uitkomst zijn. Wil je weten waar je 2.000 euro kunt lenen zonder BKR-toetsing? In dit artikel lees je er alles over. Let op: Geld lenen ... Lees meer »

Wil je graag geld lenen zonder dat je BKR getoetst wordt? Of wil je weten hoeveel geld je kunt lenen zonder dat die lening geregistreerd wordt door het Bureau Krediet Registratie? Dan zijn er een aantal dingen die je moet weten. In dit artikel gaan we dieper in op de mogelijkheden die je hebt als ... Lees meer »

Als je geld nodig hebt voor een grote uitgave, onvoorziene kosten of ander doeleinde, dan kan het lenen van dat geld een oplossing zijn. Het laatste waar je dan op zit te wachten, is een hoop gedoe. Wil je weten hoe en waar je geld kunt lenen zonder gedoe? In dit artikel vertellen we je er alles ... Lees meer »

Heb je geld nodig voor een aankoop of om onverwachte kosten te betalen? Dan kan het lenen van geld in sommige gevallen een handige oplossing zijn, zeker als je het geld zelf niet achter de hand hebt. Wil je 1000 euro lenen, zodat je een rekening kunt betalen of aankoop kunt doen? In dit artikel ... Lees meer »

Heb je geld nodig voor een nieuwe bank, een reparatie aan je auto, een cv-ketel die vervangen moet worden of om een dure rekening te betalen? Dan heeft niet iedereen dat geld zomaar ergens achter de hand. In dat geval zul je dus iets anders moeten verzinnen om aan dat geld te komen. Sommige mensen ... Lees meer »

Wil je graag 500 euro lenen, zodat je die ene aankoop kunt doen of die dure rekening(en) kunt betalen? Of heb je het geld hard nodig, omdat je geld al op is en de maand nog een aantal dagen duurt? Dan heb je gelukkig een aantal opties. Wil je weten waar je terechtkunt om 500 te lenen en wat je ... Lees meer »

Als je als particulier wil handelen op de beurs, dan heb je een broker nodig. Als particulier kun je namelijk niet rechtstreeks op de beurs terecht. Beurzen werken enkel met professionele partijen die daar een vergunning voor hebben. Dit kunnen banken of online brokers zijn. Wil je weten wat de ... Lees meer »

Heb jij geld nodig voor een nieuw product of idee en wil of kun je dat bedrag niet lenen bij de bank? Dan kan crowdfunding een erg aantrekkelijke manier zijn om het bedrag dat je nodig hebt bij elkaar te krijgen. Voor crowdfunding in Nederland zijn een hoop verschillende platformen beschikbaar. ... Lees meer »

enqueteplein.nl