• Online geld verdienen
  • 101 reviews
  • 162 artikelen
Hoe 500 euro per maand bijverdienen? 10 tips!

Hoe 500 euro per maand bijverdienen? 10 tips!

Wil je graag geld bijverdienen? Dan wil je het liefst werkzaamheden doen die je naast een studie of andere baan kunt uitvoeren. Het lijkt soms lastig om dit soort klusjes te vinden, maar er zijn meer dan genoeg mogelijkheden. Hieronder vind je 10 manieren om 500 euro per maand bij te verdienen. Het zijn in veel gevallen werkzaamheden die iedereen kan uitvoeren en waar je geen speciale studie voor nodig hebt.

1. Enquêtes invullen 

We beginnen bij de makkelijkste methode om extra geld te verdienen: het invullen van online enquêtes. Een voordeel is dat je dit overal kunt doen, want je hebt alleen een smartphone of laptop en een internetverbinding nodig.

Er zijn verschillende websites waar je enquêtes kunt invullen. Zo is Toluna een van de bekendste en grootste enquête websites waar je geld kunt verdienen. Je dient minimaal 15 jaar oud te zijn en kunt hoge vergoedingen ontvangen. Daarnaast kun je ook Maximiles, StemPunt, LifePoints of YouGov gebruiken.

terug naar menu ↑

2. Affiliate marketing

Affiliate marketing is het promoten van producten of diensten van andere bedrijven. Wanneer iemand anders via jou een product koopt, ontvang jij hier een beloning voor. Je kunt zelfs een volledig inkomen met affiliate marketing verdienen. Veel affiliate marketeers hebben een eigen website waar ze producten promoten, maar het is ook mogelijk om affiliate marketing op social media uit te voeren.

terug naar menu ↑

3. Logo’s ontwerpen

Ben je creatief? Dan zou je logo’s voor bedrijven kunnen ontwerpen. Er zijn veel tools die je kunt gebruiken voor het ontwerpen van logo’s, zoals Photoshop of Canva, welke je gratis kunt gebruiken. Er zijn websites waar je jouw diensten kunt aanbieden. Zo zijn Fiverr en Upwork erg populair onder freelancers, want hier kun je ook andere freelance werkzaamheden aanbieden, zoals het schrijven van teksten, programmeren van applicaties of het designen van websites.

terug naar menu ↑

4. Spaarprogramma’s

Deelname aan spaarprogramma’s is een makkelijke manier om een extra zakcentje te verdienen. Op websites van spaarprogramma’s kun je acties uitvoeren in ruil voor geld. Denk bijvoorbeeld aan het lezen van e-mails, het spelen van spelletjes, bekijken van video’s,  invullen van vragenlijsten, aanbrengen van nieuwe leden of cashback shoppen.

Online zijn er verschillende websites met spaarprogramma’s. Zorg ervoor dat je een betrouwbare website gebruikt, zoals EuroClix, CashbackXL, iPay, NuCash of CashbackKorting.nl. Deze websites zijn niet alleen betrouwbaar, maar betalen ook hoge vergoedingen uit.

terug naar menu ↑

5. Crypto trading

Crypto trading is risicovol maar kan erg lucratief zijn. Door cryptocurrencies voor een lage prijs te kopen en voor een hogere prijs te verkopen kun je geld verdienen. Het kost over het algemeen veel tijd en geld voordat crypto handelaren een positief rendement behalen. Wees jezelf bewust over de risico’s die gepaard gaan met crypto trading. Mocht je het handelen onder de knie krijgen, is het zonder twijfel mogelijk om minimaal 500 euro per maand te verdienen.

terug naar menu ↑

6. Cashback

Je kunt geld verdienen met cashback-acties, waarbij je een deel van het aankoopbedrag terugkrijgt. Ondanks dat je geen miljonair van cashback shoppen zult worden, zorgt het er toch voor dat je iedere maand meer geld overhoudt. Dat is natuurlijk mooi meegenomen, dus is het zonde om hier niks mee te doen.

Het is niet nodig om zelf op zoek te gaan naar alle cashback-acties, want er zijn verschillende cashback websites die het onderzoek al hebben gedaan. Zo vind je de beste cashback-acties bij EuroClix, NuCash, iPay en Gekkengoud.

terug naar menu ↑

7. Teksten schrijven

Iedere dag komen er nieuwe websites, pagina’s en artikelen online. En deze moeten allemaal van content voorzien worden. Je kunt geld verdienen door teksten voor andere websites te schrijven. De eigenaar van een website kan je betalen voor het aantal woorden, uren of artikelen dat je aanlevert. Des te meer ervaring je hebt, des te meer je kunt verdienen. Het is aan te raden om jezelf te verdiepen in SEO (zoekmachine optimalisatie) en copywriting, gezien hier veel vraag naar is.

terug naar menu ↑

8. Software applicaties ontwikkelen

Van alle manieren in dit artikel is dit waarschijnlijk de moeilijkste. Toch willen we het hier wel over hebben, omdat je hier ontzettend veel geld mee kunt verdienen (en veel mensen hier niks mee doen). Bedrijven zoeken altijd naar softwareontwikkelaars en betalen hier grote bedragen voor. Natuurlijk kun je ook zelf applicaties ontwikkelen en deze vervolgens verkopen.

Ben je al bekend met programmeren? Dan kun je direct opdrachtgevers zoeken op websites als Upwork en Fiverr. Heb je nog nooit geprogrammeerd? Op YouTube vind je gratis tutorials die jou meer leren over programmeertalen als PHP, JavaScript en Python.

terug naar menu ↑

9. Dropshipping

Dropshipping is het verkopen van producten zonder eigen voorraad. Je bent dus in feite een tussenpersoon. Om geld te verdienen met dropshipping ga je eerst op zoek naar een product dat je wilt verkopen. Vervolgens zoek je een leverancier en maak je een website waar je het product op verkoopt. Bij iedere verkoop stuur je de bestelling door naar de leverancier, die het product vervolgens naar de klant verstuurt.

terug naar menu ↑

10. Producten testen

Je kunt geld verdienen met producten testen. Na gebruik deel je jouw ervaring met het bedrijf die het product heeft ontwikkeld. Op basis hiervan kunnen ze hun producten verbeteren. Ze betalen je daarna voor het testen van de producten. Het is vrij eenvoudig om 500 euro per maand bij te verdienen met het testen van producten. Er zijn verschillende websites waar je jezelf kunt aanmelden, waaronder PanelWizard, Toluna en Buzzer. 

terug naar menu ↑

Zo kun je 500 euro per maand bijverdienen

Er zijn meer dan 10 verschillende manieren om 500 euro per maand bij te verdienen. Enquêtes invullen, cashback-acties en spaarprogramma’s behoren bij veel mensen tot de populairste methodes om een extra zakcentje te verdienen. Ook zien we dat affiliate marketing, producten testen en logo’s ontworpen populair zijn, waar je vaak meer dan 500 euro per maand mee kunt bijverdienen.

terug naar menu ↑

Veelgestelde vragen

Hoeveel mag je zwart bijverdienen per maand?

Volgens de Nederlandse overheid mag je tot €8.250 ‘zwart verdienen’, zonder daar belasting over te betalen. Verdien je 500 euro per maand? Dan zit je hier ruim onder.

Hoe genereer je meer passief inkomen?

Er zijn verschillende manieren om een passief inkomen te genereren, waarvan affiliate marketing en dropshipping het populairst zijn.

Waar kan je zwart geld mee verdienen?

De populairste manieren om zwart geld te verdienen zijn deelname aan spaarprogramma’s, het invullen van enquêtes en cashback shoppen.

We kijken uit naar je ideeën

      Laat een reactie achter

      enqueteplein.nl