• Online geld verdienen
  • 101 reviews
  • 162 artikelen
Goedkope winkels – 10 low budget winkels

Goedkope winkels – 10 low budget winkels

Ben je op zoek naar manieren om geld te besparen op je uitgaven? Dan is winkelen bij goedkope winkels een goede manier om dat te doen. Daar koop je vaak voor veel minder geld wat je nodig hebt dan bij andere winkels. En waarom zou je meer betalen als dat niet nodig is? Wil je weten welke winkels in Nederland goedkoop zijn? In dit artikel lees je er alles over.

Goedkoop winkelen

Er zijn veel verschillende redenen te bedenken waarom je graag goedkoop zou willen winkelen. Zo kan het zijn dat je budget het niet toelaat om duurdere dingen te kopen, maar het kan ook zijn dat je weigert om meer te betalen voor spullen die je in goedkope winkels voor minder kunt kopen. Wat de reden ook is dat je graag goedkoop wilt winkelen, in dit artikel bespreken we verschillende goedkope winkels waar je terechtkunt.

terug naar menu ↑

De bekendste low budget winkels

Hieronder hebben we de bekendste goedkope winkels voor je op een rijtje gezet. In de lijst vind je niet alleen goedkope kleding winkels, maar ook eurowinkels waar je alles kunt kopen voor je huishouden. De goedkoopste winkels in Nederland zijn onder andere:

terug naar menu ↑

1. Action

Action is een van de meest populaire budgetwinkels van Nederland. Bij deze winkel kun je voor van alles terecht. Zo koop je er huishoudelijke artikelen, woonaccessoires, hobbyartikelen en verzorgingsproducten. Daarnaast biedt Action ook kleding, schoenen en sportartikelen aan, en koop je er alles voor jouw huisdieren.

De meeste winkels van Action zijn zeven dagen per week geopend en er is haast altijd wel een winkel in de buurt te vinden. Daarnaast heeft Action ook een webshop. Daar vind je exclusieve deals die je thuis kunt laten bezorgen.

terug naar menu ↑

2. Big Bazar

Een andere grote naam onder de budgetwinkels is Big Bazar. Ook Big Bazar heeft een zeer uitgebreid assortiment, waardoor je er van alles kunt kopen. Scoor er bijvoorbeeld alles voor je huishouden of huisdieren, shop er de leukste woonaccessoires of zoek er naar speelgoed of hobbyspullen voor de kinderen. 

Bij Big Bazar vind je ook goedkope verzorgingsproducten, zoals douchegel, crèmes en scheermesjes. Daarnaast kun je bij deze winkel prima terecht voor het vinden van leuke cadeautjes voor weinig geld en je kunt er allerlei A-merken qua eten en drinken kopen.

terug naar menu ↑

3. Zeeman

Zeeman is al jaren niet meer weg te denken uit de winkelstraat. Deze winkels vind je terug in de meeste steden. Niet alleen koop je bij Zeeman goedkope kleding voor het hele gezin, maar je kunt er ook terecht voor huishoudelijke artikelen, badtextiel en accessoires voor in huis.

Het fijne van Zeeman is dat je niet per se naar de winkel hoeft om jouw aankopen te doen. Je kunt namelijk ook terecht in de webshop. Zo kun je gewoon vanuit huis goedkope kleding en andere spullen kopen.

terug naar menu ↑

4. Wibra

Wibra is qua aanbod te vergelijken met Zeeman. Bij deze winkel koop je goedkope kleding voor het hele gezin. Je kunt er daarnaast terecht voor schoonmaakartikelen, speelgoed en verzorgingsproducten. 

Bij Wibra vind je ook diverse woonaccessoires en allerlei hobbyartikelen. Net als bij Zeeman kun je bij Wibra ook online shoppen, wat wel zo prettig is.

terug naar menu ↑

5. Primark

In de categorie ‘goedkope kledingwinkels’ mag Primark natuurlijk niet ontbreken. Deze gigantische winkels bieden je alles op het gebied van mode. Zo kun je er voor het hele gezin terecht om kleding, sportoutfits en schoenen te kopen.

Naast dat je bij Primark kleding en schoenen kunt vinden, koop je er ook allerlei accessoires. Zo vind je er onder andere tassen, zonnebrillen en sieraden, maar ook voor in huis is er van alles te koop, waaronder kaarsen, plaids en kussens.

terug naar menu ↑

6. SoLow

SoLow is een winkel waar je zo’n beetje alles kunt vinden wat je nodig hebt. Niet alleen koop je er huishoudelijke artikelen, woonaccessoires en multimediaproducten, maar je vindt er daarnaast ook een groot aanbod aan feestproducten. Zo kun je er bijvoorbeeld terecht voor originele cadeaus, verkleedartikelen en andere hebbedingetjes.

terug naar menu ↑

7. Flying Tiger

Flying Tiger is een van oorsprong Deense winkel waar je allerlei leuke spullen kunt kopen. Zo vind je er spullen voor in huis, hobbyartikelen en sport en wellness producten. Wat extra leuk is aan deze winkel is dat je er veel bijzondere producten kunt vinden. Dit maakt Flying Tiger dan ook de ideale winkel om leuke en goedkope cadeautjes voor jezelf en anderen te kopen. Flying Tiger heeft ook een webshop.

terug naar menu ↑

8. Prijsmepper

Prijsmepper biedt artikelen aan die je ook bij Kruidvat of Trekpleister zou kunnen vinden. Zo vind je er vooral allerlei health en beauty producten tegen hoge kortingen. Ideaal voor als je nieuwe shampoo, wasmiddel of scheerproducten nodig hebt. Maar Prijsmepper biedt ook andere producten aan, waaronder textiel, speelgoed en elektronica.

terug naar menu ↑

9. Normal

Normal is een van oorsprong Deense winkel waar je A-merken kunt kopen met kortingen van 20 tot 30% ten opzichte van andere winkels. Zo koop je er onder andere verzorgingsproducten, schoonmaakartikelen en make-up. Naast die producten vind je er ook een hoop bijzondere artikelen, zoals etenswaren uit het buitenland en leuke hebbedingetjes.

terug naar menu ↑

10. Bristol

Een andere goedkope kleding winkel in dit lijstje is Bristol. Bij Bristol kun je terecht voor kleding en schoenen voor het hele gezin. Bristol biedt een breed assortiment aan A-merken, waardoor je voordelig bekende merken kunt kopen. Daarnaast worden er ook goedkope merken aangeboden, waardoor Bristol een van de goedkopere kledingwinkels van Nederland is.

terug naar menu ↑

Wat is de goedkoopste online winkel?

Online zijn een hoop goedkope winkels te vinden. Denk bijvoorbeeld aan Action en Zeeman. Ook Flying Tiger en Wibra hebben een webwinkel. Bij Otto, Bonprix en Scapino kun je terecht voor goedkope schoenen en kleding. Ook buitenlandse webshops als AliExpress en Wish zijn erg goedkoop.

terug naar menu ↑

De goedkoopste winkels

In dit artikel heb je alles kunnen lezen over de 10 goedkoopste winkels. Het fijne is dat deze winkels vaak wel in de buurt te vinden zijn en dat een deel ervan zelfs een eigen webshop heeft. Zo is het altijd mogelijk om goedkope verzorgingsproducten, huishoudelijke producten, woonaccessoires en kleding te kopen.

terug naar menu ↑

Veelgestelde vragen

Wat is de goedkoopste online winkel?

Goedkope winkels als Action, Zeeman en Wibra hebben ook een webshop, waardoor je vanuit huis goedkoop kunt winkelen. Goedkope kleding kun je onder andere online kopen bij Otto, Bonprix en Scapino. Daarnaast kun je bij buitenlandse webshops als AliExpress en Wish terecht voor goedkope aankopen.

Welke winkel lijkt op Action?

Big Bazar lijkt qua aanbod ontzettend op Action. Ook SoLow en Prijsmepper hebben voor een deel hetzelfde soort aanbod als Action.

Wat is een concurrent van de Action?

Big Bazar is een van de grotere concurrenten van Action. Ook Normal en SoLow zijn concurrenten. Online heeft Action vooral concurrentie van buitenlandse webshops, zoals AliExpress en Wish.

We kijken uit naar je ideeën

      Laat een reactie achter

      enqueteplein.nl