• Online geld verdienen
 • 101 reviews
 • 161 artikelen

DutchEuro

DutchEuro

DutchEuro is een van de vele spaarprogramma’s die er online te vinden zijn. Via de website kun je op verschillende manieren geld verdienen, waaronder met het lezen van e-mails, het klikken op banners en het aanbrengen van nieuwe leden. Wil je weten of het aanmelden bij dit spaarprogramma een goed idee is, of ze betrouwbaar zijn en wat je precies van de website kunt verwachten? In deze review vertellen we je er alles over.

Plus- en minpunten

Pluspunten:
 • Aanmeldbonus van €1,25.
 • Dit spaarprogramma werkt met een accountscore.
 • De accountscore verplicht je om actief te blijven.

Minpunten:
 • Het spaarprogramma is niet vrijblijvend.
 • Relatief lage vergoedingen.

terug naar menu ↑

Over DutchEuro

DutchEuro is een website van het Nederlandse bedrijf EmailMarketingGroep B.V.. Het bedrijf is niet alleen eigenaar van dit spaarprogramma, maar heeft daarnaast nog flink wat andere websites die er eigenlijk (op wat kleine verschillen na) hetzelfde uitzien en je nagenoeg hetzelfde bieden.

DutchEuro is een spaarprogramma waar je geld kunt verdienen met het uitvoeren van simpele acties. Zo krijg je bijvoorbeeld vergoedingen voor het klikken op aanbiedingen, het bekijken van advertenties en het lezen van e-mails. Daarnaast is het ook mogelijk om cashback te ontvangen op je online aankopen.

terug naar menu ↑

Hoe werkt het?

Om geld te kunnen verdienen met dit spaarprogramma, dien je je eerst aan te melden als lid. Dit kun je binnen 30 seconden doen via de website. Het aanmelden is gratis en levert je gelijk je eerste €1,25 binnen het spaarprogramma op.

Nadat je bent aangemeld op DutchEuro, kun je gebruikmaken van de verschillende mogelijkheden die de website je te bieden heeft om geld te verdienen. Zo kun je onder andere cashback shoppen bij de aangesloten webshops. Ook is het mogelijk om geld te verdienen door nieuwe leden aan te brengen, Facebookpagina’s te liken, e-mails te lezen en door advertenties te bekijken.

Voor elke actie die je uitvoert op de website krijg je een kleine vergoeding. Die vergoedingen spaar je bij elkaar op in je account. Zodra je minimaal €12,50 bij elkaar hebt weten te sparen, kun je een betaling aanvragen. Het geld dat je in je account hebt staan, zal dan overgemaakt worden naar je bankrekening. Dit kan tot 30 dagen duren.

Helaas is het zo dat DutchEuro werkt met een accountscore. Deze score laat zien hoe actief je bent op de website. Op zich lijkt daar niet zoveel mis mee, maar het probleem is dat een lage accountscore ervoor zorgt dat je geen uitbetaling aan zou kunnen vragen. Daarvoor dien je namelijk een score van minimaal 5.5 te hebben.

Door die accountscore, en het feit dat die minimaal 5.5 moet zijn om bij je gespaarde geld te kunnen komen, verplicht het spaarprogramma je om actief te blijven op de website. Omdat de gratis acties beperkt zijn, word je daardoor verplicht om geld uit te geven om je accountscore hoog te houden. Het spaarprogramma is dus zeker niet vrijblijvend. Daarnaast beschikt DutchEuro niet over een app of een extensie voor je browser.

terug naar menu ↑

Hoeveel verdien je?

Het lijkt allemaal redelijk goed te beginnen, want voor je aanmelding krijg je direct al een bonus van €1,25. Maar dat is eigenlijk ook gelijk een van de weinig pluspunten van dit spaarprogramma. De overige vergoedingen zijn namelijk vrij laag. Hierdoor moet je flink wat acties voltooien om überhaupt een euro bij elkaar te kunnen sparen. Meer dan een paar euro per maand zul je bij dit spaarprogramma dan ook niet verdienen.

Wil je graag meer geld verdienen dan slechts een paar euro per maand? Dan raden we je aan om je bij een of meer van de beste online spaarprogramma’s aan te melden. Als je daar regelmatig tijd in investeert en als je iemand bent die regelmatig online shopt, zou je tot wel enkele tientallen euro’s per week kunnen verdienen.

terug naar menu ↑

Is DutchEuro betrouwbaar?

In de eerste instantie lijkt dit spaarprogramma betrouwbaar, maar als we de klachten van leden en het feit dat de website een accountscore hanteert meenemen, moeten we helaas toch tot de conclusie komen dat de website niet zo goed scoort.

terug naar menu ↑

Klantenservice / support

De pagina ‘Vraag en Antwoord’ op DutchEuro.nl geeft antwoord op de meest voorkomende vragen. Zo lees je daar onder andere hoe een uitbetaling in zijn werk gaat en wat je kunt doen als je graag het e-mailadres waarmee je het account hebt aangemaakt, wilt wijzigen. Mocht je op die pagina geen antwoord kunnen vinden op jouw vraag, dan kun je contact opnemen met de klantenservice via het contactformulier op de website.

terug naar menu ↑

Privacy & persoonlijke gegevens

De website verzamelt een aantal van jouw gegevens, waaronder je naam, e-mailadres en de provincie waar je woont. Je e-mailadres wordt bijvoorbeeld gebruikt om je de nieuwsbrief te sturen. Daarnaast wordt ook het IP-adres van je computer geregistreerd en worden er gegevens verzameld om je bezoek- en klikgedrag op de website te analyseren. Meer informatie over hoe DutchEuro met jouw gegevens omgaat, kun je vinden in hun privacybeleid.

terug naar menu ↑

Account verwijderen

Wil je je account op DutchEuro graag verwijderen? Dan kun je dit doen door naar de website te gaan en in te loggen op je account. Vervolgens ga je naar je gegevens. Daar vind je de optie om je account op te zeggen. Je kunt in plaats daarvan ook op de afmeldlink in een van de e-mails van DutchEuro klikken.

terug naar menu ↑

Advies

Aanmelden bij DutchEuro is wat ons betreft zonde voor je tijd en energie. De vergoedingen zijn er namelijk laag en de mogelijkheden om geld te verdienen beperkt. De accountscore is daarnaast een groot nadeel. 

Ben je op zoek naar betrouwbare spaarprogramma’s waar je wél een leuk bedrag per maand zou kunnen bijverdienen? Dan raden we je aan om je aan te melden bij een of meer van de spaarprogramma’s in onze top 8 beste spaarprogramma’s van Nederland.

Heb je ervaring met DutchEuro?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

bolcomLaat je beoordeling achter en maak kans op een bol.com cadeaukaart t.w.v. €100

Toon alles Nuttigst Positieve reviews Negatieve reviews
 1. Review geschreven door Gaby Nieuwenhuys

  Verschillende dingen via dutcheuro aangeschaft, maar accountscore blijft te laag om op te kunnen nemen. Tickets worden zonder antwoorden gesloten.

  Nuttig(0) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd
 2. Review geschreven door Pieter

  Betaald al ruim 10 jaar uit meestal een uitbetaling binnen binnen een week er zijn de laatste tijd veel acties en webwinkels bijgekomen daar

  Nuttig(0) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd
 3. Review geschreven door P.

  DutchEuro , Payio, Spaaraktief en Qlics werken nog steeds met een Accountscore en niet met alle of de meeste grote goedkopere webshops. Je accountscore verhoog je alleen met aankopen en niet met gratis klikken, lezen van emails. Valse info hierover op hun website. Je vergoedingen gaan naar 0,0025 en 0,0007 en je accountscore daalt ver onder de 5,5 en je kunt je behaalde saldo uit het verleden NIET incasseren.
  De beste Clicksites zijn:
  Euroclix.nl
  Qassa
  Ipay
  Nucash
  Gekkengoud
  Cashbackkorting
  Sneleuro
  Betaaldemails
  Geldrace

  De rest werkt allemaal met een accountscore en je klikvergoeding wordt zwaar teruggeschroefd.

  Cashze.nl is van de ene op de andere dag uit de lucht en iedereen is zijn gespaarde geld kwijt!!!

  Ik heb bij alle bovenstaande ervaringen, jaren lang.

  Nuttig(4) Niet nuttig(1)U hebt al gestemd

  3 ervaringen DutchEuro

  2.3 uit 5
  1
  0
  0
  0
  2
  Schrijf een review
  enqueteplein.nl