• Online geld verdienen
 • 101 reviews
 • 161 artikelen

ExtraEuro

ExtraEuro

Als je de website van ExtraEuro bezoekt, lees je daar dat het al jaren dé website is om een zakcentje bij te verdienen. Dat klinkt natuurlijk goed en kan zelfs een reden zijn om je bij dit spaarprogramma in te schrijven. Maar is de bewering van de website eigenlijk wel juist? Met andere woorden: is ExtraEuro daadwerkelijk een betrouwbaar spaarprogramma waar je een leuk bedrag per maand zou kunnen bijverdienen? In deze review geven we antwoord op die vragen.

Plus- en minpunten

Pluspunten:
 • Geen.

Minpunten:
 • Lage vergoedingen.
 • Dit spaarprogramma werkt met een accountscore.
 • Door de accountscore ben je verplicht actief te blijven op de website.
 • Als je accountscore te laag is, kun je geen uitbetaling aanvragen.
 • Veel klachten over dit spaarprogramma te vinden.

terug naar menu ↑

Over ExtraEuro

De website ExtraEuro.nl is in beheer van het gelijknamige bedrijf ExtraEuro B.V.. Dit Nederlandse bedrijf heeft meerdere websites als deze, waaronder de website CashHier.nl. Alle websites die het bedrijf beheert, werken in principe hetzelfde. Er zijn slechts wat kleine verschillen te vinden in bijvoorbeeld de aanmeldbonus of andere vergoedingen.

ExtraEuro.nl is een online spaarprogramma. Dit houdt in dat je er door middel van het uitvoeren van simpele acties, zoals het lezen van e-mails en het klikken op banners, geld kunt verdienen. Daarnaast biedt de website je de mogelijkheid om cashback te ontvangen op je aankopen bij de webshops waarmee ze samenwerken.

terug naar menu ↑

Hoe werkt het?

Om geld te kunnen verdienen, zul je eerst lid moeten worden van het spaarprogramma. Dit kun je op de website doen en neemt slechts een halve minuut in beslag. Je aanmelding levert je gelijk ook je eerste euro op.

Zodra je lid bent, kun je geld gaan verdienen met verschillende acties. Zo zijn er de gratis acties, zoals het lezen van e-mails, het klikken op banners en het liken van social media pagina’s. Daarnaast kun je ook nog €1,- verdienen met het aanbrengen van een nieuw lid.

Naast de gratis acties die beschikbaar zijn, zijn er ook betaalde acties die je kunt uitvoeren. Zo kun je gebruikmaken van de exclusieve acties of kortingen die de website biedt of cashback shoppen. In dat laatste geval krijg je van de website geld terug op een online aankoop die je via de link of button op hun website hebt geplaatst bij een webshop.

De vergoedingen die je ontvangt, worden bij elkaar opgespaard in je account. Zodra je minimaal €10,- bij elkaar hebt weten te sparen, kun je een uitbetaling aanvragen. Als je dat doet, wordt het gespaarde bedrag binnen 30 dagen overgemaakt op je bankrekening.

Voor het aanvragen van een betaling is niet alleen een tegoed van minimaal €10,- vereist, maar dien je ook een accountscore van minimaal 5.5 te hebben. Om je accountscore hoog te houden, zul je actief deel moeten nemen aan de beschikbare acties. Helaas zijn de gratis acties beperkt, waardoor je regelmatig geld uit zult moeten geven om je accountscore hoog te houden. Doe je dat niet? Dan daalt je accountscore en kun je het tegoed dat je op je account hebt staan niet laten uitbetalen. Hierdoor is dit spaarprogramma dus niet vrijblijvend.

terug naar menu ↑

Hoeveel verdien je?

De vergoedingen die het spaarprogramma biedt, zijn wat aan de lage kant. Daarnaast zijn de mogelijkheden om geld te verdienen beperkt, waardoor het niet echt mogelijk is om veel geld bij elkaar te sparen. Ook de cashback opties zijn bij diverse andere spaarprogramma’s vele malen beter. Zelfs als je je best doet om gebruik te maken van alle opties die het spaarprogramma je biedt, zul je er hooguit enkele euro’s per maand kunnen verdienen.

Uit de beperkte mogelijkheden en lage verdiensten blijkt al dat dit spaarprogramma niet tot de beste spaarprogramma’s behoort. Iedereen die op deze manier geld wil bijverdienen, kan zich daarom beter aanmelden bij een van de betere spaarprogramma’s. Door je in te schrijven bij die spaarprogramma’s kun je een leuk bedrag per maand bijverdienen.

terug naar menu ↑

Is ExtraEuro betrouwbaar?

We zullen niet beweren dat de website niet betrouwbaar is, maar er zijn wel veel klachten over dit spaarprogramma te vinden. Deze klachten gaan voornamelijk over fouten die optreden bij het uitvoeren van diverse acties, waardoor de accountscore niet omhooggaat en mensen geen uitbetaling aan kunnen vragen. Dat maakt dat dit spaarprogramma niet heel goed scoort.

terug naar menu ↑

Klantenservice / support

Op de pagina ‘Vraag en Antwoord’ op ExtraEuro.nl kun je direct het antwoord vinden op de meest gestelde vragen. Zo kun je er onder andere lezen hoelang de goedkeuring van een aankoop duurt en wanneer het mogelijk is om een uitbetaling aan te vragen. Mocht je het antwoord op jouw vraag daar niet kunnen vinden, dan kun je contact opnemen met de klantenservice door gebruik te maken van het contactformulier op de website.

terug naar menu ↑

Privacy & persoonlijke gegevens

Bij je aanmelding worden er diverse persoonlijke gegevens opgeslagen, waaronder je voor- en achternaam en je e-mailadres. Deze gegevens worden door de website beschermd door middel van passende beveiligingsmaatregelen. Je e-mailadres wordt onder andere gebruikt om je aanbiedingen en nieuwsbrieven te sturen. Ook kan het zijn dat je e-mails van andere adverteerders ontvangt. Het is mogelijk om je daarvoor af te melden. Daarnaast verzamelt de website algemene bezoekersgegevens, zoals het IP-adres van je computer.

terug naar menu ↑

Account verwijderen

Wil je je account op ExtraEuro verwijderen? Dan kun je dat doen door in te loggen op de website en naar je gegevens te gaan. Daar vind je de optie om je af te melden als lid. Ook is het mogelijk om de afmeldlink in een van de e-mails van de website te gebruiken om je uit te schrijven.

terug naar menu ↑

Advies

Ons advies is om je niet bij DutchEuro aan te melden. Het is namelijk nogal zonde voor je tijd en geld. Meld je in plaats daarvan liever aan bij een of meer van de spaarprogramma’s in onze top 8 beste spaarprogramma’s van Nederland.

Heb je ervaring met ExtraEuro?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

bolcomLaat je beoordeling achter en maak kans op een bol.com cadeaukaart t.w.v. €100

Toon alles Nuttigst Positieve reviews Negatieve reviews
 1. Review geschreven door Bernadet Denissen

  Meer dan 40 Euro gewoon kwijt, Laatste jaar toch best veel gekocht via hun. Je mag blijkbaar maar 1 keer iets kopen via een webshop, een 2de keer heb je gewoonweg pech. Account blijft dan laag. Heb al lang spijt dat ik er ooit mee ben begonnen. Andere soortgelijke e-mails zijn stukken beter.

  Nuttig(0) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd
 2. Review geschreven door Pieter

  Makkelijke verdiener veel acties en webwinkels

  Nuttig(1) Niet nuttig(1)U hebt al gestemd
 3. Review geschreven door Yvonne

  De account score van dit spaarprogramma gaat pas omhoog als je een ons weegt volgens mij. Zo lukt het dus nooit om je verdiende geld te laten uitbetalen. En dat is flink balen. Geen aanrader dus.

  Nuttig(1) Niet nuttig(1)U hebt al gestemd

  3 ervaringen ExtraEuro

  2.7 uit 5
  1
  0
  0
  1
  1
  Schrijf een review
  enqueteplein.nl