• Online geld verdienen
 • 101 reviews
 • 162 artikelen

Maximiles

Maximiles

Maximiles is een van de vele aanbieders die je tegen kunt komen als je op zoek gaat naar websites waarop je enquêtes kunt invullen voor geld of cadeaubonnen. Wil je weten hoeveel je bij Maximiles kunt verdienen met het meedoen aan online onderzoeken, of deze aanbieder wel of niet betrouwbaar is en of het verstandig is om je bij Maximiles in te schrijven als respondent? In deze review lees je er alles over.

Plus- en minpunten

Pluspunten:
 • Punten inwisselen voor cadeaubonnen van bekende webshops
 • Punten inwisselen voor cadeaus
 • Punten doneren aan bekende goede doelen
 • Gratis inschrijven
 • Verdien punten met het aanbrengen van nieuwe leden
 • 50 welkomstpunten bij inschrijven

Minpunten:
 • Uitbetaling in cash is niet mogelijk
 • Maximiles behoort niet tot de beste onderzoekspanels

terug naar menu ↑

Over Maximiles

Maximiles is een Brits online research- en marketingbureau dat zich specialiseert in het doen van marktonderzoek via internet. Dit onderzoek doen ze onder andere via vragenlijsten en communities. Daarnaast maakt het bedrijf interactieve applicaties. 

Maximiles is onderdeel van Bilendi SA en is opgericht in 1999. Sindsdien is het bedrijf actief in verschillende landen, waaronder Frankrijk, Duitsland en Spanje. Maximiles volgt verschillende belangrijke richtlijnen voor online onderzoeken en het vergaren van data, en houdt zich aan de gedragscode van Esomar.

terug naar menu ↑

Hoe werkt het?

Wil jij graag aan de slag als respondent voor Maximiles? Dan kun je je via de website gratis en vrijblijvend inschrijven als panellid. Voor het aanmelden op de website ontvang je gelijk je eerste 50 punten. Vervolgens is het belangrijk dat je je profiel zo volledig mogelijk invult. Zo ontvang je onderzoeken die bij jou passen.

Als panellid van Maximiles kun je via de website of de app online onderzoeken invullen. De app is beschikbaar voor Android en iOS en maakt het invullen van enquêtes op je smartphone nog makkelijker. Voor ieder onderzoek dat je afrondt, ontvang je een bepaald aantal punten. Hoeveel punten je krijgt, is afhankelijk van het onderzoek.

De punten die je verdiend hebt met het invullen van enquêtes worden opgespaard op je account. Op het moment dat je genoeg punten hebt, kun je deze uitgeven in de panelshop. Daar kun je kiezen uit veel verschillende beloningen. Denk bijvoorbeeld aan cadeaubonnen van Zalando, Bol.com of PlayStation Store. Of wissel je punten in voor fysieke cadeaus, zoals een draadloze oplader, luidsprekers of een Google Chromecast.

terug naar menu ↑

Hoeveel verdien je?

Zoals je al hebt kunnen lezen, verdien je met het invullen van onderzoeken bij Maximiles geen geld. Wel krijg je punten voor het afronden van onderzoeken, die je vervolgens kunt inwisselen voor cadeaus of cadeaubonnen, of je kunt de punten doneren aan een goed doel. De cadeaus en cadeaubonnen die je kunt uitkiezen bij Maximiles zijn erg divers, waardoor het zeker de moeite waard is om jouw gespaarde punten daarvoor in te wisselen.

Hoeveel punten je kunt verdienen bij Maximiles is van verschillende factoren afhankelijk. Zo hangt het af van hoeveel tijd jij spendeert aan de beschikbare onderzoeken en hoeveel je er afrondt. Maar ook van wat voor onderzoeken er beschikbaar zijn en hoeveel punten die beschikbare onderzoeken jou opleveren.

Hoewel het goed mogelijk is om bij Maximiles een leuk aantal punten per maand te verdienen, behoort dit panel niet tot de beste betaalde enquête sites van dit moment.

terug naar menu ↑

Is Maximiles betrouwbaar?

Maximiles is een betrouwbaar panel. Niet alleen is het panel in verschillende landen actief, maar het bestaat ook al erg lang én het panel houdt zich aan belangrijke richtlijnen en regels. Daarnaast valt in het privacybeleid op de website precies te lezen wat het panel met jouw gegevens doet en welke data er wordt verzameld.

terug naar menu ↑

Klantenservice / support

Heb je vragen over je account of over punten? Dan kun je het antwoord op bepaalde veelgestelde vragen gemakkelijk vinden via de website. Daar lees je bijvoorbeeld precies hoe je punten kunt verdienen met het uitnodigen van vrienden en hoe je je gegevens kunt aanpassen. Kun je het antwoord op jouw vraag daar niet vinden? Dan kun je contact opnemen met de helpdesk van Maximiles via het contactformulier op de website.

terug naar menu ↑

Privacy & persoonlijke gegevens

Wil je weten hoe Maximiles met jouw persoonlijke gegevens en privacy omgaat? Dan kun je daar in de uitgebreide privacyverklaring op de website van het panel alles over lezen. Zo worden jouw persoonlijke gegevens bijvoorbeeld niet gedeeld met derden en houdt het bedrijf zich aan bepaalde richtlijnen en regels als het gaat om de bescherming van jouw gegevens. 

Heb je het idee dat het panel niet op de juiste manier met jouw gegevens omgaat, dan kun je dit aangeven en het bedrijf vragen om jouw gegevens te verwijderen.

terug naar menu ↑

Account verwijderen

Wil je geen mails meer ontvangen van Maximiles waarin je wordt uitgenodigd voor onderzoeken? Dan kun je ervoor kiezen om je daarvoor uit te schrijven door op de uitschrijflink in een uitnodigingsmail te klikken. Wil je ook niet langer deelnemen aan onderzoeken van Maximiles? Dan kun je jouw account op de website gemakkelijk zelf verwijderen. Dit doe je door naar het menu te gaan en op ‘uitschrijven’ te klikken. Er zal je dan gevraagd worden of je zeker weet dat je je wilt uitschrijven. Als je akkoord gaat worden jouw gegevens en de door jou gespaarde punten definitief verwijderd.

terug naar menu ↑

Advies

Wie graag enquêtes wil invullen voor cadeaus of cadeaubonnen, kan zich met een gerust hart bij Maximiles inschrijven. Het panel is betrouwbaar en je kunt er sparen voor leuke cadeaus of cadeaubonnen van bekende webshops. Het grootste nadeel van Maximiles is dat je de verdiende punten niet kunt inwisselen voor cash, wat dit panel toch net iets minder interessant maakt. Daarnaast behoort het panel niet tot de beste enquête sites

Wil je graag serieus aan de slag met het verdienen van geld door het invullen van enquêtes? Dan kun je je het beste aanmelden bij de 8 beste enquête sites van dit moment. Zo weet je zeker dat jouw tijd en inzet maximaal wordt beloond. Maximiles kun je daar eventueel nog naast doen, zodat je voor leuke cadeaus of cadeaubonnen kunt sparen.

Heb je ervaring met Maximiles?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

bolcomLaat je beoordeling achter en maak kans op een bol.com cadeaukaart t.w.v. €100

Toon alles Nuttigst Positieve reviews Negatieve reviews
 1. Review geschreven door Judith

  Ik krijg steeds vaker onderzoeken waar ik niks mee kan en dan krijg ik ook geen 3 punten meer. wat ik vroeger nog wel kreeg. Ook hebben ze al meer dan 5 x aan mij gevraagd of ik een review over ze wil schrijven, nou dat heb ik dus gedaan,In het begin was ik nog positief, maar nu niet meer, ze doen namelijk geen fluit met je opmerkingen, wat heeft het dan nog voor zin vraag ik me af. Zijna al die mensen dan zo braaf op Trustpilot, dat ze allemaal 4 of 5 sterren geven??? Of zijn ze bang dat ze niet meer mee mogen doen en dat je gediskwalificeerd wordt omdat je een echte mening hebt, want daar begint het zo langzohamerhand wel op te lijken bij Maximiles.

  Nuttig(0) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd
 2. Review geschreven door Jos

  Klantenservice reageerd op geen enkele manier als uitbetaling niet aankomt

  Nuttig(0) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd
 3. Review geschreven door Chantal Bisschop

  Je kan niks verdienen je krijgt na de eerste dag al geen enquête meer.

  Nuttig(0) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd
 4. Review geschreven door august

  goed site met veel enquetes. goede verdiensten ik zou meedoen als ik jullie was

  Nuttig(0) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd
 5. Review geschreven door Geeske

  Gisteravond mee begonnen de eerste 480 punten zijn binnen maar ik vind dat de cadeaus veel punten moet hebben een tip misschien ook cadeaus die niet zoveel punten nodig heeft

  Nuttig(0) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd

  5 ervaringen Maximiles

  2.4 uit 5
  1
  1
  0
  0
  3
  Schrijf een review
  enqueteplein.nl