• Online geld verdienen
 • 101 reviews
 • 151 artikelen

BetaaldeMails

BetaaldeMails

BetaaldeMails is een spaarprogramma. Dit zijn websites waarop je punten kunt sparen door middel van het uitvoeren van diverse acties. Zo kun je bijvoorbeeld korting krijgen op een online aankoop en geld verdienen met het aanbrengen van nieuwe leden, het liken van Facebookpagina’s of het lezen van e-mails. Die punten spaar je op en kun je vervolgens uit laten betalen in cash. Wil je weten of het aanmelden bij BetaaldeMails de moeite waard is en hoeveel je er zou kunnen verdienen? In deze review lees je er alles over.

Plus- en minpunten

Pluspunten:
 • Veel verschillende manieren om geld te verdienen.
 • Aanmeldbonus van minimaal €2,-.
 • Voor het aanbrengen van nieuwe leden krijg je €2,- per lid.
 • Cashback shoppen bij meer dan 1.300 webwinkels.

Minpunten:
 • Uitbetalen is mogelijk vanaf €12,50.

terug naar menu ↑

Over BetaaldeMails

BetaaldeMails is een spaarprogramma dat onderdeel is van RSA Online Finance BV.. Dit Nederlandse bedrijf houdt zich bezig met het exploiteren van financiële producten en is ook eigenaar van het spaarprogramma DirectVerdiend.nl.

BetaaldeMails werkt samen met bekende merken en organisaties. Daarnaast zijn er meer dan 1.300 webwinkels bij de website aangesloten waar je kunt profiteren van aantrekkelijke kortingen als je je aankoop via een link op BetaaldeMails.nl doet.

terug naar menu ↑

Hoe werkt het?

Bij BetaaldeMails kun je op verschillende manieren punten sparen. Om deel te nemen aan het spaarprogramma, meld je je aan via de website. Nadat je je aanmelding hebt voltooid en je gegevens hebt ingevuld, ontvang je direct de eerste €2,- in je online spaarpot. Het aanmelden is geheel gratis en vrijblijvend.

Direct na het aanmelden kun je profiteren van fijne kortingen bij de webwinkels waarmee de website samenwerkt. Naast dat je cashback krijgt op online aankopen, zijn er ook een hoop andere manieren om je spaarpot te vullen. Zo kun je onder andere geld verdienen met het lezen van e-mails, het liken van pagina’s op Facebook, het bezoeken van websites en het spelen van spelletjes. Daarnaast krijg je €2,- voor elk nieuw lid dat zich aanmeldt via jouw link.

De vergoedingen die je krijgt voor het meedoen aan de verschillende activiteiten en het doen van online aankopen, worden bij elkaar opgeteld in je online spaarpot. Zodra je een bedrag van €12,50 bij elkaar hebt gespaard, kun je dit bedrag uit laten keren.

terug naar menu ↑

Hoeveel verdien je?

Op BetaaldeMails.nl zijn er diverse manieren waarop je geld kunt verdienen of besparen. Hierdoor zou je op zich een leuk bedrag per maand kunnen (be)sparen. Ondanks dat behoort de website niet tot de beste spaarprogramma’s van Nederland.

Eén van de dingen die dit spaarprogramma interessant kan maken, is de bonus die er ontvangt. Als je aankopen doet via de links op de website of als je meedoet aan acties, dan loopt die bonus op. Op die manier worden de vergoedingen die je kunt krijgen hoger. Het voordeel hiervan is dat je door actief deel te nemen meer kunt sparen, het nadeel is dat er niet altijd evenveel gratis acties beschikbaar zijn, waardoor je de bonus alleen kunt behouden door geld uit te geven. Dit principe heeft iets weg van een accountscore, maar werkt niet helemaal hetzelfde.

Als lid van BetaaldeMails zul je geen tientallen euro’s per week gaan verdienen. Wil je dat wel? Dan kun je je beter aanmelden bij een of meer van de spaarprogramma’s in onze top 8 beste en meest betrouwbare spaarprogramma’s. 

Wie op zoek is naar nog meer manieren om online geld te verdienen, zou zich daarnaast ook aan kunnen melden bij de beste enquête sites. Door deze mogelijkheden om online geld te verdienen met elkaar te combineren, kun je enkele honderden euro’s per maand verdienen.

terug naar menu ↑

Is BetaaldeMails betrouwbaar?

Ja, dit spaarprogramma is betrouwbaar. De vergoedingen die je krijgt voor het meedoen aan acties en het doen van aankopen zullen daadwerkelijk in je online spaarpot gestort worden. En aangevraagde uitbetalingen zullen netjes op je bankrekening verschijnen.

terug naar menu ↑

Klantenservice / support

Heb je vragen over je account, over hoe je geld kunt verdienen of wil je weten hoe je een uitbetaling aan kunt vragen? Dan vind je bij de veelgestelde vragen het antwoord op deze en andere veelvoorkomende vragen. Mocht je het antwoord op jouw vraag daar niet kunnen vinden, dan kun je contact opnemen met BetaaldeMails door een e-mail naar de klantenservice te sturen.

terug naar menu ↑

Privacy & persoonlijke gegevens

In het Privacy Statement, dat je op de website kunt vinden, lees je precies wat de website met jouw persoonlijk gegevens doet. Zo worden je gegevens onder andere gebruikt om je aanbiedingen en mailings te sturen. Ook kan het zijn dat de website het IP-adres van het apparaat dat je gebruikt opslaat. Deze gegevens zullen nooit aan derden verstrekt worden. Mocht je de persoonsgegevens die de website van jou heeft, willen inzien of wijzigen, dan kun je contact opnemen met de klantenservice.

terug naar menu ↑

Account verwijderen

Wil je je graag uitschrijven bij BetaaldeMails? Dan kun je dat zelf via de website regelen. Hiervoor dien je eerst in te loggen op de website en vervolgens naar je account te gaan. Daar klik je op ‘Gegevens wijzigen’ en vervolgens op de optie ‘Opzeggen’ om je account op de website te verwijderen.

terug naar menu ↑

Advies

BetaaldeMails.nl is een betrouwbare website, maar dat betekent niet automatisch dat het ook de moeite waard is om je er aan te melden. Het nadeel is namelijk dat de website in vergelijking met andere spaarprogramma’s met weinig webshops samenwerkt en dat er daarnaast relatief weinig acties zijn waarmee je punten kunt verdienen, zonder dat je daar geld voor hoeft uit te geven.

Ons advies is dan ook om BetaaldeMails links te laten liggen. Je kunt je beter bij een of meer van de beste spaarprogramma’s aanmelden. Zo kun je het maximale uit je tijd en inzet halen en profiteren van een hoop manieren om extra geld te verdienen. 

Heb je ervaring met BetaaldeMails?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

bolcomLaat je beoordeling achter en maak kans op een bol.com cadeaukaart t.w.v. €100

Toon alles Nuttigst Positieve reviews Negatieve reviews
 1. Review geschreven door John

  Betaaldemails reageert niet op mails en zet transacties niet bij saldo. Waardeloos bedrijf die ik niemand aan zal raden

  Nuttig(0) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd

  1 ervaring BetaaldeMails

  1.0 uit 5
  0
  0
  0
  0
  1
  Schrijf een review
  enqueteplein.nl