• Online geld verdienen
 • 101 reviews
 • 158 artikelen

CashbackTotaal

CashbackTotaal

CashbackTotaal is een website waar je cashback kunt ontvangen op je online aankopen. In de eerste instantie is de website erg aantrekkelijk. Zo claimen ze de hoogste cashback van Nederland te geven en krijg je direct een welkomstbonus van €2,50 als je je aanmeldt. Het schema dat je vervolgens ergens halverwege de homepage vindt, laat zien dat ze inderdaad hoge percentages cashback aanbieden. Maar als je online zoekt naar mensen die ervaring hebben met de website kom je al snel tot de conclusie dat CashbackTotaal helemaal niet zo betrouwbaar is. Meer weten? In deze review lees je er alles over.

Plus- en minpunten

Pluspunten:
 • €2,50 bonus bij aanmelden.

Minpunten:
 • Veel klachten te vinden over betalingen die niet gedaan worden.
 • Er wordt niet gereageerd op klachten of andere mail.
 • Geen betrouwbare cashback website.

terug naar menu ↑

Over CashbackTotaal

CashbackTotaal is een cashback website van het Nederlandse bedrijf Red Tulip Media B.V.. Dit bedrijf is gevestigd in Amsterdam. Op de website CashbackTotaal.nl kun je cashback krijgen door te shoppen bij de webshops die met de cashback website samenwerken. Die cashback wordt na goedkeuring van de bestelling in je account bijgeschreven. De korting krijg je, net als bij andere cashback sites, dus niet tijdens het bestellen, maar pas achteraf.

terug naar menu ↑

Hoe werkt het?

Om cashback te ontvangen op je online aankopen via CashbackTotaal, zul je je eerst als lid aan moeten melden op de website. Dit kun je snel en gratis doen via de website. Voor je aanmelding ontvang je een bonus van €2,50.

Zodra je bent aangemeld, kun je profiteren van de kortingen die de website biedt als je bij de aangesloten webshops gaat shoppen. Om recht te hebben op die korting, dien je ingelogd te zijn op CashbackTotaal. Vervolgens zoek je via die website naar de webshop waar je iets wilt gaan bestellen en klik je op de link die aangeeft met hoeveel korting je daar kunt shoppen. Die link zal je doorsturen naar de desbetreffende webshop.

Aangekomen in de webshop kun je gewoon shoppen zoals je dat gewend bent. Vervolgens voltooi je de aankoop en doe je de betaling. Na goedkeuring van je aankoop, die meestal wel even op zich laat wachten, zal de cashback in je account op CashbackTotaal verschijnen. De cashback van al je aankopen wordt daar bij elkaar opgespaard. Op het moment dat je €10,- aan cashback hebt gespaard, kun je dit bedrag laten uitbetalen. 

Als je het tegoed in je account wilt laten uitbetalen, heb je meerdere opties. Zo kan het bedrag overgemaakt worden naar je bankrekening, maar je kunt er ook voor kiezen om de betaling in bitcoins te laten doen of om je gespaarde cashback aan een goed doel naar keuze te schenken.

CashbackTotaal heeft geen handige app die je kunt gebruiken om te shoppen via je smartphone en er is ook geen extensie voor je browser beschikbaar die je kunt installeren om nooit meer cashback mis te lopen.

terug naar menu ↑

Hoeveel verdien je?

Cashback betekent dat je geld terugkrijgt op de aankopen die je doet. Hoeveel je daarmee kunt verdienen, hangt dus grotendeels af van hoeveel online aankopen je doet en hoe duur de producten zijn die je bestelt. Mensen die haast al hun aankopen online doen, zouden bij de beste cashback websites tot wel €1000,- per jaar kunnen besparen/verdienen met het doen van hun aankopen. CashbackTotaal behoort overigens zeker niet tot de beste cashback websites.

terug naar menu ↑

Is CashbackTotaal betrouwbaar?

Nee, helaas lijkt het erop dat CashbackTotaal niet betrouwbaar is. De website lijkt in de eerste instantie wel degelijk een betrouwbare partij te zijn. Ze bieden fijne kortingen en hebben een nette website. De bonus die je krijgt bij het aanmelden is daarnaast een leuk lokkertje. 

Helaas zijn er online heel veel klachten te vinden over deze cashback site. Uit deze klachten blijkt onder andere dat de aankopen (en dus de cashback) in veel gevallen niet worden goedgekeurd en dat uitbetalingen niet worden gedaan. Leden die daarover contact opnemen met de klantenservice krijgen vervolgens vaak geen antwoord op hun vragen of klacht, waardoor ze kunnen fluiten naar hun geld.

terug naar menu ↑

Klantenservice / support

Op CashbackTotaal.nl kun je het antwoord op diverse veelgestelde vragen vinden. Zo vind je er antwoord op vragen over cashback, de functies van de website en je persoonlijke account. Mocht jouw vraag er niet tussen staan, dan kun je via een e-mail contact opnemen met de klantenservice. Of je daadwerkelijk antwoord zult krijgen op je vraag is een vraag op zich. Zoals je hierboven al kon lezen, zijn er namelijk veel klachten te vinden over de klantenservice die niet reageert op vragen of klachten.

terug naar menu ↑

Privacy & persoonlijke gegevens

In het privacybeleid op de website kun je lezen welke informatie de website over jou verzamelt en wat ze daarmee doen. Zo slaan ze onder andere de gegevens die je zelf in je account invult op. Daarnaast zal van iedere bezoeker van de website worden vastgelegd hoe zij de website gebruiken, met welk IP-adres ze dat doen en wat ze op de website bekijken. De website zal geen informatie die jouw privacy in gevaar kan brengen aan derden doorgeven.

terug naar menu ↑

Account verwijderen

Als je je account op CashbackTotaal.nl op wilt zeggen, dan raadt de website je aan om simpelweg geen gebruik meer van de website te maken. Als je 12 maanden lang niet meer inlogt op de website, wordt je account namelijk automatisch afgesloten.

terug naar menu ↑

Advies

We raden je aan om je niet bij CashbackTotaal aan te melden als je graag écht cashback wilt ontvangen op je aankopen. In plaats daarvan kun je je veel beter aanmelden bij een of meer van de beste cashback sites van Nederland. Als je voor de websites uit die lijst kiest, weet je tenminste zeker dat je de cashback ook daadwerkelijk zult ontvangen. Daarnaast kun je op die websites ook nog op andere manieren geld verdienen.

Heb je ervaring met CashbackTotaal?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

bolcomLaat je beoordeling achter en maak kans op een bol.com cadeaukaart t.w.v. €100

Toon alles Nuttigst Positieve reviews Negatieve reviews
 1. Review geschreven door bert

  Heb nog ruim €100 bij ze staan sinds meer dan een jaar, maar uitbetalen ho maar. Reageren totaal niet op emails. Ga hier met een grote boog omheen.

  Nuttig(0) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd

  1 ervaring CashbackTotaal

  1.0 uit 5
  0
  0
  0
  0
  1
  Schrijf een review
  enqueteplein.nl