• Online geld verdienen
 • 101 reviews
 • 161 artikelen

CashHier

CashHier

CashHier is spaarprogramma waarmee je geld terug kunt krijgen op aankopen die je online doet. Daarnaast bieden ze je ook de mogelijkheid om geld te verdienen met het aanbrengen van nieuwe leden. En is het mogelijk om extra te verdienen door bijvoorbeeld op advertenties te klikken of betaalde e-mails te lezen. Tot zover klinkt CashHier best goed. Wil je weten of dat ook zo is en of registreren bij dit online spaarprogramma een goed idee is? In deze review lees je er alles over.

Plus- en minpunten

Pluspunten:
 • Verdien €1,- met het aanbrengen van een nieuw lid.
 • Aanmeldbonus van €1,25.

Minpunten:
 • De website werkt met een accountscore.
 • Als je niet actief genoeg bent op de website heb je geen toegang tot je verdiensten.
 • Lage verdiensten.

terug naar menu ↑

Over CashHier

CashHier.nl is een website waarop je op verschillende manieren geld kunt verdienen, waaronder door middel van cashback shoppen, het klikken op links of advertenties, of het aanbrengen van nieuwe leden. De website is eigendom van het Nederlandse bedrijf ExtraEuro B.V., dat in het bezit is van meerdere websites die soortgelijk zijn aan CashHier.

terug naar menu ↑

Hoe werkt het?

Op CashHier kun je geld verdienen met het verrichten van simpele acties. Zo kun je onder andere geld verdienen met het lezen van e-mails, het klikken op banners, het liken van social media pagina’s en het invullen van vragenlijsten. Daarnaast kun je ook profiteren van cashback kortingen bij diverse webshops, waardoor je geld terug kunt krijgen op je online aankopen.

Om deel te kunnen nemen aan het spaarprogramma zul je je eerst moeten registeren als lid. Dit kun je binnen 30 seconden regelen via de website. Zodra je bent aangemeld, kun je beginnen met geld verdienen door acties uit te voeren en door online te shoppen. Het aanmelden is gratis. Sterker nog: je krijgt er een bonus van €1,25 voor.

Op de website staat dat je nergens aan vastzit als je je aanmeldt als lid. In principe is dit waar, je bent namelijk niet verplicht om aankopen te doen, e-mails te lezen en deel te nemen aan andere acties, maar er zit wel een addertje onder het gras.

Dit spaarprogramma werkt namelijk met een accountscore. Die score geeft aan hoe actief je bent op de website. Hoe hoger de score, hoe hoger de klikvergoeding die je krijgt. Dat klinkt op zich leuk, maar het nadeel is dat een lage accountscore ervoor zorgt dat je geen uitbetalingsaanvraag kunt doen. Met andere woorden: je moet actief blijven op de website om je geld uit te kunnen laten betalen. Zo vrijblijvend is dit spaarprogramma dus eigenlijk helemaal niet.

Zolang je actief bezig blijft op de website en een accountscore van minimaal 5.5 behoudt, kun je je geld laten uitkeren zodra je €12,- bij elkaar hebt gespaard. Na je aanvraag wordt het bedrag binnen 30 dagen overgemaakt naar je bankrekening.

terug naar menu ↑

Hoeveel verdien je?

Hoeveel je kunt verdienen bij dit spaarprogramma hangt voornamelijk af van hoeveel tijd je in de website investeert en hoe vaak je gebruikmaakt van cashback kortingen. Toch is het zo dat je op deze website niet veel zult verdienen, ook niet als je heel actief bent op de website. De cashback die ze bieden is namelijk vrij laag, net als de vergoedingen voor overige acties.

De accountscore die de website hanteert, is daarnaast een extra minpunt. Je wordt hierdoor gedwongen om actief aankopen te blijven doen en aan andere acties deel te nemen. Zelfs als je dat braaf doet, zul je gemiddeld genomen niet meer dan een aantal euro per maand kunnen verdienen op CashHier.nl

Ben je op zoek naar een goed spaarprogramma, waar je wél een leuk bedrag per maand bij kunt verdienen? Bekijk dan eens onze top 8 beste spaarprogramma’s van Nederland. Door je in te schrijven bij een of meer van de beste spaarprogramma’s kun je tot wel enkele tientallen euro’s per week bijverdienen.

terug naar menu ↑

Is CashHier betrouwbaar?

Ja, op zich is het spaarprogramma betrouwbaar. Dat wil zeggen dat betalingen daadwerkelijk gedaan zullen worden en je dus niet voor niets aan het werkt bent. Toch is de accountscore wat ons betreft echt een goot nadeel.

terug naar menu ↑

Klantenservice / support 

Op CashHier.nl vind je een pagina met veelgestelde vragen. Daar kun je onder andere antwoord vinden op vragen over de manieren waarop je geld kunt verdienen, over uitbetalingen en over je account. Kun je het antwoord op je vraag daar niet vinden, dan kun je contact opnemen met de klantenservice via het contactformulier op de website. Gaat je vraag over je account, dan dien je eerst even in te loggen voordat je contact opneemt.

terug naar menu ↑

Privacy & persoonlijke gegevens

CashHier gebruikt jouw e-mailadres om je aanbiedingen en mailings te sturen. Mocht je dit soort e-mails niet willen ontvangen, dan kun je je daarvoor afmelden via de link in zo’n e-mail. Daarnaast is het ook mogelijk om een bericht naar de klantenservice te sturen om aan te geven dat je geen mailings meer wilt ontvangen. De website neemt daarnaast passende beveiligingsmaatregelen om je persoonsgegevens te beschermen.

terug naar menu ↑

Account verwijderen

Als je je account op CashHier wilt verwijderen, dan kun je dit doen door in te loggen op je account en naar je gegevens te gaan. Daar kun je aangeven dat je je account wilt verwijderen. Na het opzeggen van je account zullen je persoonsgegevens worden gewist, tenzij de website deze op grond van de wet dient te bewaren.

terug naar menu ↑

Advies

Als je je graag wilt aanmelden bij een goed spaarprogramma, dan raden we je aan om je niet bij CashHier aan te melden. Niet alleen omdat de website een accountscore gebruikt, maar ook omdat je er niet zoveel kunt verdienen. In plaats daarvan raden we je aan om je in te schrijven bij de beste spaarprogramma’s, zodat je zonder verplichtingen een leuk bedrag kunt bijverdienen.

Heb je ervaring met CashHier?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

bolcomLaat je beoordeling achter en maak kans op een bol.com cadeaukaart t.w.v. €100

Toon alles Nuttigst Positieve reviews Negatieve reviews
 1. Review geschreven door Onbetrouwbaar

  Meld je niet aan voor deze website. Ik heb al jarenlang een bedrag van €18 staan op cashhier.nl maar het lukt mij niet om het uit te laten betalen. Blijf weg van cashhier

  Nuttig(0) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd
 2. Review geschreven door Boe

  Stuurt ongevraagd Spam mail

  Nuttig(1) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd
 3. Review geschreven door Linda

  Ik doe wel meer mails met accountscore klikken bij cashhier is het onmogelijk om de 5.5 score te halen ik heb al 12 keer online via hun site iets gekocht en de account score blijf laag bij andere account score mails gaat wel snel de account score omhoog .Cashhier is slecht met account scoren verhogen .

  Nuttig(2) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd

  3 ervaringen CashHier

  1.3 uit 5
  0
  0
  0
  1
  2
  Schrijf een review
  enqueteplein.nl