• Online geld verdienen
 • 101 reviews
 • 162 artikelen

Qassa

Qassa

Qassa is een cashback website waarop je geld kunt verdienen met jouw online aankopen, zolang je die via de button of link op de website plaatst. De website werkt samen met ruim 1.800 webshops, waar ook een aantal grote namen tussen staan. Naast dat je geld kunt verdienen met online shoppen, zijn er ook een beperkt aantal andere mogelijkheden om geld te verdienen. Wil je weten of deze cashback website de moeite waard is en wat je er precies van kunt verwachten? Lees dan snel verder.

Plus- en minpunten

Pluspunten:
 • Uitbetaling is al mogelijk vanaf €0,05.
 • Uitbetaling in cash, in de vorm van een waardebon of als gift aan een goed doel.

Minpunten:
 • Geen bonus voor je aanmelding.
 • Geen app voor op je smartphone of toolbar voor je browser beschikbaar.
 • Online zijn veel klachten over de website te vinden.

terug naar menu ↑

Over Qassa

Qassa (voorheen MoneyMiljonair) is een cashback website van het gelijknamige bedrijf Qassa BV., dat in 2000 is opgericht. Dit Nederlandse bedrijf is gevestigd in Zeewolde. Qassa is actief in verschillende landen, waaronder België, Frankrijk en Duitsland.

De website Qassa.nl biedt haar leden de mogelijkheid om met cashback te shoppen. Daarnaast zijn er interessante deals te vinden en kun je op een beperkt aantal andere manieren wat extra geld verdienen.

terug naar menu ↑

Hoe werkt het?

Om cashback te ontvangen op je online aankopen, zul je eerst lid moeten worden van Qassa. Je kunt je via de website aanmelden, dit is volledig gratis en vrijblijvend. Zodra je bent aangemeld is het slim om eerst je profiel op de website zo volledig mogelijk in te vullen. Met het invullen van de profielvragen verdien je gelijk al je eerste 5000 Qoins.

Qoins zijn de punten die je bij Qassa krijgt voor de diverse acties die je kunt uitvoeren. Deze punten spaar je op in je account. Om punten te verdienen kun je onder andere cashback shoppen. Hierbij krijg je een bepaalde hoeveelheid Qoins, of een bepaald percentage, op je online aankoop terug, als je via Qassa.nl naar de webshop bent gegaan. Qassa ontvangt namelijk van de webshop commissie over jouw aankoop, en die delen ze graag met jou.

Om recht te hebben op die cashback zoek je op Qassa.nl naar de webshop waar je iets wilt kopen. Vervolgens klik je op de link/button naar die webshop, waarbij je ook direct kunt zien hoeveel korting of cashback je op je aankoop zult krijgen. Aangekomen in de webshop kun je gewoon winkelen zoals je dat gewend bent. Qassa ontvangt vervolgens commissie over de aankoop en schenkt jou het beloofde percentage of aantal punten in je account, nadat de aankoop is goedgekeurd.

Naast dat je geld kunt verdienen met cashback shoppen, kun je ook deelnemen aan online onderzoeken, profiteren van de deals van Qassa en een aantal andere acties uitvoeren, zoals je aanmelden voor nieuwsbrieven of accounts aanmaken op bepaalde websites. Daarnaast biedt de Bingo extra kans om geld te verdienen.

Het grootste voordeel van Qassa is dat je al een uitbetaling aan kunt vragen vanaf €0,05, terwijl dat bij andere websites vaak pas vanaf €10,- kan. De gespaarde Qoins in je account kun je daarbij inwisselen voor geld op je bankrekening, voor waardebonnen of voor een donatie aan een goed doel.

Een nadeel van Qassa is het gebrek aan een app of toolbar, waardoor cashback shoppen via je smartphone minder handig is en je eerst naar de website moet surfen om te zien of er een cashback-actie of korting geldt voor de webshop waar je iets wilt gaan kopen.

terug naar menu ↑

Hoeveel verdien je?

Bij Qassa kun je door middel van cashback shoppen geld verdienen bij meer dan 1.800 webshops. Deze cashback heeft in de meeste gevallen een prima hoogte. Een nadeel is dat ze met minder webshops samenwerken dan de betere cashback websites en dat er niet zoveel andere mogelijkheden zijn om geld te verdienen. 

Daarom kun je op Qassa.nl niet zoveel verdienen als bij de 8 beste spaarprogramma’s van Nederland. Als je je bij die websites aanmeldt, zou je namelijk tot wel enkele honderden euro’s per maand kunnen verdienen.

terug naar menu ↑

Is Qassa betrouwbaar?

Er zijn behoorlijk wat klachten te vinden over vergoedingen die niet worden uitgekeerd en de klantenservice die onbereikbaar blijkt. Dit maakt Qassa een stuk minder betrouwbaar dan een hoop andere cashback websites.

terug naar menu ↑

Klantenservice / support

Heb je vragen over een online bestelling, hoelang het duurt voordat je een uitbetaling zult ontvangen en wat je kunt doen als je een foutmelding krijgt tijdens een onderzoek? Dan kun je terecht op de pagina ‘Ledenservice’ op Qassa.nl. Daar vind je het antwoord op bovenstaande en andere vragen. 

Mocht jouw vraag daar niet behandeld worden, dan kun je contact opnemen met de klantenservice via het contactformulier op de website. Zij proberen je vraag dan binnen twee werkdagen te beantwoorden. Hoewel dit goed klinkt, zijn er online helaas wel klachten te vinden over de klantenservice, omdat ze meer dan eens onbereikbaar blijken.

terug naar menu ↑

Privacy & persoonlijke gegevens

De gegevens die je opgeeft als je je aanmeldt bij Qassa worden door de website gebruikt om je op de hoogte te houden van nieuws en aanbiedingen. Daarnaast zijn deze gegevens nodig om je cashback toe te kennen en uit te betalen. De website hanteert diverse beveiligingsmaatregelen om jouw gegevens veilig te houden.

terug naar menu ↑

Account verwijderen

Wil je je account op Qassa verwijderen? Dan kun je dit doen door naar de pagina ‘Uitschrijven’ op de website te gaan. Daar vul je vervolgens je inloggegevens in, waarna je op ‘Direct afmelden’ kunt klikken. Je gegevens en openstaande uitbetalingen worden dan permanent verwijderd.

terug naar menu ↑

Advies

Wij raden je aan om je niet bij Qassa aan te melden, omdat er betere opties zijn. Je kunt je in plaats daarvan bijvoorbeeld beter aanmelden bij een of meer van de beste cashback websites van Nederland.

Heb je ervaring met Qassa?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

bolcomLaat je beoordeling achter en maak kans op een bol.com cadeaukaart t.w.v. €100

Toon alles Nuttigst Positieve reviews Negatieve reviews
 1. Review geschreven door Tineke

  Niet op in gaan

  Nuttig(0) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd
 2. Review geschreven door Monica

  Niet beginnen als lid bij deze website. Het zijn verschrikkelijke oplichters, en de onderzoeken die werken voor geen ene meter, je ontvangt dus niets. Bij de spelletje krijg je constant het zelfde

  Nuttig(0) Niet nuttig(1)U hebt al gestemd
 3. Review geschreven door Petra

  Qassa is niet betrouwbaar, bij ingevulde onderzoeken krijg je de punten niet, gratis spelen is nep

  Nuttig(0) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd
 4. Review geschreven door Kevin

  De spellen zijn sowieso nep. Het zijn spellen waarmee je prijzen kan winnen maar de dagelijks “behaalde topscores” zijn extreeeeeem onrealistisch. Waar je als normaal mens 100 tot 200 punten scoort in een spelletje (en als je heel goed bent zou je mogelijk 300 punten scoren), zie je vervolgens dat de behaalde topscore 4000 punten is. Daarmee zijn de geldprijzen die je “kunt winnen” natuurlijk nooit te halen en dus nep. Hetzelfde geldt voor de bingo. Ik speel al minstens 10 jaar dagelijks het bingo spelletje en ik heb vaker bingo gespeeld, ook in het echt, en het bestaat gewoon niet dat je in 10 jaar tijd nooit 1x bingo hebt gehad.

  Nuttig(0) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd
 5. Review geschreven door Janny

  2 enquêtes gemaakt samen voor €1,75 na afronding wordt ik doorverwezen naar de website, krijg 2 x foutmeldingen en geen geld. Wel gemaakt en ik krijg na correspondentie 1000 coins , €0.01als compensatie, en dat werkt vaker zo bij quassa echt belachelijk en ze doen niks voor de deelnemers dus als ik de €10 vol heb ben ik weg

  Nuttig(0) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd
 6. Review geschreven door Rowie

  Ik heb alleen maar goede ervaringen met qassa. Ik vind het apart dat dit artikel het heeft over slechte reviews over de klantenservice. Een beetje google werk en je ziet dat de meest recente reviews alleen maar positief zijn over de klantenservice. De slechte reviews zijn jááren oud!

  Nuttig(0) Niet nuttig(1)U hebt al gestemd

  6 ervaringen Qassa

  1.5 uit 5
  0
  1
  0
  0
  5
  Schrijf een review
  enqueteplein.nl