• Online geld verdienen
  • 101 reviews
  • 162 artikelen

ShopBuddies

ShopBuddies

Wil je graag geld terugkrijgen op je online aankopen door middel van cashback shoppen, zodat je geen geld laat liggen? Dan ben je natuurlijk wel op zoek naar een goede cashback website. Wil je weten of ShopBuddies de beste keuze voor jou is, wat de voor- en nadelen van deze cashback website zijn en of ShopBuddies betrouwbaar is? In deze review vertellen we je er alles over.

Voordelen & Nadelen 

Pluspunten:
  • Cashback bij meer dan 35.000 webwinkels
  • Al vanaf €1 een uitbetaling aanvragen
  • Uitbetaling in geld of cadeaubonnen
  • Goede cashback percentage

Nadelen:
  • Het kan lang duren voordat je de cashback ontvangt
  • De klantenservice is niet telefonisch bereikbaar

terug naar menu ↑

Over ShopBuddies

ShopBuddies is een Nederlandse cashback website. Hier kun je cashback ontvangen op jouw online aankopen, als je die doet bij een webwinkel die samenwerkt met deze website. ShopBuddies is onderdeel van het bedrijf OrangeBuddies Media. Dit online mediabedrijf is in 2009 opgericht en richt zich op het ontwikkelen en aanbieden van onder andere cashback websites in 13 landen wereldwijd.

terug naar menu ↑

Hoe werkt ShopBuddies?

Op de website van ShopBuddies kun je zien bij welke webshops jij cashback kunt krijgen op je online aankopen. ShopBuddies werkt samen met meer dan 35.000 webwinkels waar je miljoenen producten kunt kopen en daar cashback op kunt ontvangen. Om gebruik te kunnen maken van de acties, dien je je eerst op de website aan te melden. Registreren kan onder andere met je Facebook-, Google- of Apple-account. Ook kun je je aanmelden met je e-mailadres. Het aanmelden is gratis en vrijblijvend.

Nadat je bent aangemeld, kun je direct beginnen met cashback shoppen. Hiervoor zoek je op de website naar de webwinkel waar je iets wilt kopen. Daar kun je gelijk zien welke cashback actie er op dit moment beschikbaar is en hoeveel cashback je zult ontvangen op je aankoop. Dit gaat vaak om een percentage van het bedrag dat je besteedt, waardoor je gemakkelijk kunt uitrekenen hoeveel cashback je zult ontvangen. In sommige gevallen ontvang je standaard een bepaald bedrag voor je aankoop.

Via de link op de website van ShopBuddies klik je door naar de webshop waar je iets wilt kopen. Daar shop je vervolgens gewoon zoals je dat gewend bent. Zodra jouw aankoop voltooid is, duurt het altijd even voordat je de cashback daadwerkelijk ontvangt. De aankoop is meestal binnen 48 uur zichtbaar in je account op ShopBuddies.nl. Daar zal dan waarschijnlijk ‘In behandeling’ bij staan. Dit komt doordat de webwinkel het bedrag eerst moet overmaken naar ShopBuddies. Soms duurt het enkele weken (of zelfs maanden) voordat dit proces is afgerond. Zodra dat is gebeurd, zal de cashback te zien zijn in je account. 

Het saldo in je account kun je laten uitbetalen zodra je het minimale uitbetalingsbedrag van €1 hebt bereikt. Je kunt je saldo laten uitbetalen in geld op je rekening of in cadeaukaarten. Je tegoed komt te vervallen als je gedurende een jaar niet actief bent geweest op ShopBuddies.nl.

terug naar menu ↑

Hoeveel verdien je?

Hoeveel cashback je ontvangt op je aankoop hangt van verschillende zaken af. Ten eerste ligt het aan de actie die geldt en hoe hoog het percentage is dat je aan cashback zult ontvangen. Daarnaast ligt het aan de aankoop die je doet en de waarde van die aankoop.

Cashback shoppen is gratis geld krijgen voor een aankoop die je anders ook zou doen. Maak je geen gebruik van een cashback website? Dan laat je dat geld dus eigenlijk gewoon liggen. Afhankelijk van de beschikbare cashback actie, kun je gemiddeld ergens tussen de 3 en 12 procent cashback ontvangen op jouw aankoop.

terug naar menu ↑

Is ShopBuddies betrouwbaar?

Als je op zoek gaat naar reviews over ShopBuddies, dan zul je al snel zien dat die overwegend positief zijn. De meeste klachten die er wel zijn gaan over de duur van de transacties. Door al die positieve reacties en het feit dat het bedrijf achter ShopBuddies al 14 jaar actief is, kun je met enige zekerheid zeggen dat ShopBuddies een betrouwbare cashback website is en dat je de cashback op jouw aankoop netjes zult ontvangen. Houd er wel rekening mee dat het soms even kan duren voordat je de cashback daadwerkelijk ontvangt.

terug naar menu ↑

Klantenservice / support

Heb je een vraag of probleem? Dan kun je het antwoord op de meeste vragen vinden op de pagina met veelgestelde vragen op de website. Daar vind je onder andere het antwoord op vragen over je account, betalingen en technische vragen. Kom je er op die manier niet uit? Dan kun je contact opnemen met de klantenservice van ShopBuddies via het contactformulier op de website. De klantenservice streeft ernaar om jouw vraag binnen 48 uur te beantwoorden.

terug naar menu ↑

Privacy & persoonlijke gegevens

Wil je weten welke persoonlijke gegevens ShopBuddies verzamelt en wat ze daarmee doen? Dan kun je daar alles over lezen in de privacyverklaring op de website. Daar lees je onder andere dat jouw persoonlijke gegevens gebruikt worden om je toegang te geven tot de website en voor het doen van klant- of marktonderzoek. Je gegevens worden beveiligd om misbruik tegen te gaan door middel van strikte veiligheidsprocedures, firewalls en beveiligde verbindingen.

terug naar menu ↑

Account verwijderen

Wil je niet langer de nieuwsbrief van ShopBuddies ontvangen? Dan kun je dat aangeven door op je account in te loggen en daar jouw e-mailvoorkeuren aan te geven. Wil je liever je hele account verwijderen? Dan kun je dit ook gemakkelijk zelf regelen. Dit doe je door in te loggen op je account en op ‘Opzeggen’ te klikken. Zodra je op ‘Mijn account opzeggen’ klikt, wordt jouw account gesloten.

terug naar menu ↑

Conclusie

Als je graag met cashback wilt shoppen, dan zou je dat zeker op de website van ShopBuddies kunnen doen. De website werkt samen met meer dan 35.000 webwinkels en is een betrouwbaar platform. Hoewel ShopBuddies op zich een prima website is, behoort deze cashback website niet tot de beste die er zijn. Wil je weten welke cashback websites beter scoren en waar je meer cashback kunt ontvangen op jouw aankopen? Lees dan: Geld verdienen met cashback.

terug naar menu ↑

Veelgestelde vragen 

Hoe werkt ShopBuddies?
ShopBuddies is een website waarop jij cashback kunt krijgen op jouw online aankopen. Door je aan te melden als lid op ShopBuddies.nl kun je de huidige cashback acties zien van de meer dan 35.000 aangesloten webshops. Via een link op de website kun je doorklikken naar de webshop en daar jouw aankoop doen. Vervolgens krijg je van ShopBuddies een deel van het aankoopbedrag terug.

Wat is een cashback actie?
Een cashback actie is een actie waarbij je geld terugkrijgt op een aankoop. Zo kun je via een cashback website een bepaald bedrag terugkrijgen op jouw online aankoop. Ook kan het zijn dat je cashback krijgt op een bepaald product als je aan de actievoorwaarden voldoet. Dit kan je een flinke korting opleveren.

Wat is cashback shoppen?
Cashback shoppen is een manier om geld terug te krijgen op jouw (online) aankopen. Dit kan bijvoorbeeld een bepaald bedrag zijn dat je terugkrijgt bij de aankoop van een bepaald product. Er zijn ook zogenaamde cashback websites, waarop je altijd geld terugkrijgt op jouw online aankopen, waardoor je gemakkelijk geld kunt besparen. 

Heb je ervaring met ShopBuddies?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

bolcomLaat je beoordeling achter en maak kans op een bol.com cadeaukaart t.w.v. €100

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Schrijf een review
enqueteplein.nl